allah bozmasn cnm, hakketttiğim mutluluğu yaşa işte böyle, çok sevndm senin adına
sirenay önceki yazdıklarını okudumda beni dövüyo falan yazmışsın vururken elinin içini öptüm demişsin.. böyle bir erkekle ne olursa olsun hala birlikte olmak istiyomusun
sireney bunlar güzel şeyler.. ama ben mutgule katılıyorum.. insanlara geçisi mutluluk değil damimi multuluk lazım. özür dilerim bu mutlu yazına bu cvbı yazdıgım için ama yazmalıydım..
nilcim önceleri neler yaşadıgını biliyosun dımı:S 1 günde bi insan bu hale gelirse nblm:S
gizel walla üzlüyorum ya adına.. seni bukdar yoruosa en önemlisi piskolojini bozuyorsa çık gitsin:S kpss çalışırsın temiz temiz:S
kızlar ılk 3 taneydı kedıcıkler ama bı baktıkkı birden üremeye başladılaryazlıktalar bahcede onlarında bı evlerı var , yenıcıftlıkte evımız adı kedili eve cıktı Siyah olan ve gri olan benim favorilerim gri olan burda sımdı hatta suan yanımda sevim diye dolanıyoo diğerleri yazlıktalar çok özledim onları
berfin ben de farkındaym cerenin neler yaşadığını, hatta ona baya da kızdm dün ama şu an çok mutlu ve bunu bozan ben olmak istemedm, umarm uzun süreçte mutlu olur, biz ne kdr gerçkleri göstermeye çalışssak da o görmemekte kararlı zmanla belki kendisi anlıcak zaten belki de düşündüğmüz gibi olmıcak ve geçmeleri gerekn bi süreçtir bu, bunu kimse bilemez, zamnla görücez zten bunu..
gizemcm iş stresi gerçkten çok farklı zaten kpssyi denersn ama çalışırken hazırlan bence, tek umudun kpss olmasn sonuç olarak onun da bi garantisi olmuo ve neler neler dönüo, daha iyi bi iş bulana kdr biraz sabretmelisin cnm yaa
kızlar annem sarma sarıo benm de ona yardm etmem lazm akşama yetiştirmeliyiiizzzz
bnm annemde mahledi kediciklerin annesi olmuşbizim kediler şişmanlamışlar belli oluyor yani
anneme diorum sen onların manevi annesisin:)
hayvanlara rahmet merhamet güzeldir:)
sevabın yerini bulur inş:)
Saol cnm benimm..
Döverim dedi cnm dövmedi lafta kaldı sadece vuramazda zaten vurdugu an biter. Kendide biliyo. Sadece çok sinirlendiğinde der bende ona derim. Seni döverim diye. Tam ağzıma vuruyodu hafiften öyle sert degil bende öptüm. Ortada dövme yok yani balım lütfen yanlış anlaşılmasın
çağlacm sende öle çıkarmlar yapma hemen ama böle seyler çok normal cnmcm sana öle gelmiştir bence eniştemiz seni çok sevio kiii
Cokiiiiem bebeğim zaman zaman oluyo malesef öle dönemler lutfen sıkma canını
kızlar ılk 3 taneydı kedıcıkler ama bı baktıkkı birden üremeye başladılaryazlıktalar bahcede onlarında bı evlerı var , yenıcıftlıkte evımız adı kedili eve cıktı Siyah olan ve gri olan benim favorilerim gri olan burda sımdı hatta suan yanımda sevim diye dolanıyoo diğerleri yazlıktalar çok özledim onları
tesekkur ederim kızlar..
biliyorum zaman zaman oluyor.. bizdede hep oldu olur...
sadece hiçbirinde onu kendimden uzak hissetmemiştim... doktora gittim yaa insan ne dedi diye merak etmezmi?
ondan cok buyuk beklentilerim var sanırım hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum...
hayatın dedigini yapıp mesaj attım arayamazdım cunku toplantı da olurdu.. telefonunun kapalı oldugunu biliyordum mesaj atayım da acınca gorsun dedim
gayet de guzel bi mesaj..
mesajı attım ve iletildi... aradım telefonu caldı...
bana tüm gun kapalı olacak demişti... ama telefonu acık
ve mesajıma da cevap yazma yada telefona alo deme zahmetinde bulunmadı...
benim daha once cok canım yandı aynısını birdaha yasayamam...
bukadar kolay mı diceksiniz belki degil ama bu hallerini duzeltmezse yuzuklerini bir guzel iade edecegim..
ona daha oncede demiştim.. beni uzersen söz-nişan hatta nikah bile umrumda olmaz diye... ve beni umursamayarak üzüntülerin en guzelini yasatıo 3 gundur
Annemde napim siz torun vermediniz kedilerim verdi diyo torunu gibi bagrına bastı hepsınııamin canım hayvan sevmeyen ınsan sevemez buna ınanıyorum ben konusmayanı anlayabilmek zor iş
Ceren umarım mutlulugun daim olur canım, geçmişi kurcalamamaya bak sen genede
Gizem iş stresi cok farklı bişi ablam hergun aglaya aglaya gelıyodu işten çık dıyoduk sabretti ama sımdı okadar rahatkı sıkayetcı oldugu üstünü görevden aldılar. Sabrın sonu selamet boşluğa düşmende iyi olmaz şuanda başka bi iş bulana kadar sabret canım
biz kadınlar en ufacık şeyden mutlu olan tipleriz canım. yanlış anlama sakın bazi tecrübelerimden dolayıda söylüyorum bunları anlattığın kişi çok farklı bi karaktere sahip psikolojik sorunlarıda olabilir seni kıskanıyoda olabilir. ama değişmez zamana bırak kendini fazla kaptırma herşeyi kendin yaşayıp göreceksin iyisiyle kötüsüyle
tesekkur ederim kızlar..
sadece hiçbirinde onu kendimden uzak hissetmemiştim... doktora gittim yaa insan ne dedi diye merak etmezmi?
ondan cok buyuk beklentilerim var sanırım hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum...
hayatın dedigini yapıp mesaj attım arayamazdım cunku toplantı da olurdu.. telefonunun kapalı oldugunu biliyordum mesaj atayım da acınca gorsun dedim
bukadar kolay mı diceksiniz belki degil ama bu hallerini duzeltmezse yuzuklerini bir guzel iade edecegim..
ona daha oncede demiştim.. beni uzersen söz-nişan hatta nikah bile umrumda olmaz diye... ve beni umursamayarak üzüntülerin en guzelini yasatıo 3 gundur
çağla erkekelr çok umursamaz oluyolar bak bende sözlüyüm 4 gündür konusmuyoruz bugün yine kavga ettik kalbimi çok kırdı.. sadece umursamaz oldugu için oluyo bütün bunlar. takma kafana elbet düzelecek
gülçincim gercekten cok yoruldum ama ben..
son 3 yıldır hayatla resmen bi savas icindeyim.. ben onu buldugumda yara bere icindeydim kalbime dikenler batmıstı
herseye ragmen ayakta kalmaya calısan direnen ama ölmek üzere olan bi kalbi emanet ettim ona ben... artık oyle dersler aldım ki
su saatten sonra kılım kıpırdamaz.. hiç kimse için kendimden ödün veremem artık..
bıraktım...
ya o farkına varıp toparlar yada dagılır hersey... ve kılım bile kıpırdamaz
Canımmsınnn, seni niye böyle üzdü bitanem ya5:
Acaba içinde bulunduğun psikolojik sıkıntıdan kaynaklanabilir mi?
bende üzülürdüm canım saglıgımla ılgılenmese çıt kırıldım bi tipim ben zaten ince eleyip sık dokurum cunku bu 3 5 gunluk bı donem degıl 1 ömür beraberlik, şimdi belkı işleri cok cok yogundur onun stresınden tavırları bole olmustur canım. telefonuda sessize almıs olabılır aksam olsun bakalım elbet bi acıklaması olucak. Tartıstınızmı pekı sız saglıgımla ılgılenmedın dedınmı? hatasının farkındamı?tesekkur ederim kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?