'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar ılk 3 taneydı kedıcıkler ama bı baktıkkı birden üremeye başladılar yazlıktalar bahcede onlarında bı evlerı var , yenıcıftlıkte evımız adı kedili eve cıktı Siyah olan ve gri olan benim favorilerim gri olan burda sımdı hatta suan yanımda sevim diye dolanıyoo diğerleri yazlıktalar çok özledim onları

allah bozmasn cnm, hakketttiğim mutluluğu yaşa işte böyle, çok sevndm senin adına

Saol cnm benimm..

sirenay önceki yazdıklarını okudumda beni dövüyo falan yazmışsın vururken elinin içini öptüm demişsin.. böyle bir erkekle ne olursa olsun hala birlikte olmak istiyomusun

Döverim dedi cnm dövmedi lafta kaldı sadece vuramazda zaten vurdugu an biter. Kendide biliyo. Sadece çok sinirlendiğinde der bende ona derim. Seni döverim diye. Tam ağzıma vuruyodu hafiften öyle sert degil bende öptüm. Ortada dövme yok yani balım lütfen yanlış anlaşılmasın

Bakıcaz tatlım umarım geçici olmaz. Benm çok çabuk tamir olan bi yapım var ama bugun hala mesafeliydim. Biraz zaman geçsin eskiye dönerse bitiricem. Öyle bir karar verdim gece kendi kendime. Haa yok böyle devam ederse en mutlusu ben olurum ve en mutlusu ederim.

bnm annemde mahledi kediciklerin annesi olmuş bizim kediler şişmanlamışlar belli oluyor yani
anneme diorum sen onların manevi annesisin:)
hayvanlara rahmet merhamet güzeldir:)
sevabın yerini bulur inş:)

berfin ben de farkındaym cerenin neler yaşadığını, hatta ona baya da kızdm dün ama şu an çok mutlu ve bunu bozan ben olmak istemedm, umarm uzun süreçte mutlu olur, biz ne kdr gerçkleri göstermeye çalışssak da o görmemekte kararlı zmanla belki kendisi anlıcak zaten belki de düşündüğmüz gibi olmıcak ve geçmeleri gerekn bi süreçtir bu, bunu kimse bilemez, zamnla görücez zten bunu..

gizemcm iş stresi gerçkten çok farklı zaten kpssyi denersn ama çalışırken hazırlan bence, tek umudun kpss olmasn sonuç olarak onun da bi garantisi olmuo ve neler neler dönüo, daha iyi bi iş bulana kdr biraz sabretmelisin cnm yaa

ugün mutlugumu içimde yasadım hep canım sizi dinledim ama bi anda kesip atmak olmuyo işte. Hiç birimiz yapamayız bunu. Geçici göz doldurmaysa bu ilerleyen zamanda görüp bırakıcam zaten. Ama dün akşam düşünmüşse oda değişmeye karar verdiyse beni mutlu ettiği taktirde bende onu mutlu edicem. Bugün pek soguk davrandım içim acıdı çok ama yapıcak bişi yoktu kendisi istedi bunları.

bnm annemde mahledi kediciklerin annesi olmuş bizim kediler şişmanlamışlar belli oluyor yani
anneme diorum sen onların manevi annesisin:)
hayvanlara rahmet merhamet güzeldir:)
sevabın yerini bulur inş:)

Annemde napim siz torun vermediniz kedilerim verdi diyo torunu gibi bagrına bastı hepsınıı amin canım hayvan sevmeyen ınsan sevemez buna ınanıyorum ben konusmayanı anlayabilmek zor iş

Ceren umarım mutlulugun daim olur canım, geçmişi kurcalamamaya bak sen genede

Gizem iş stresi cok farklı bişi ablam hergun aglaya aglaya gelıyodu işten çık dıyoduk sabretti ama sımdı okadar rahatkı sıkayetcı oldugu üstünü görevden aldılar. Sabrın sonu selamet boşluğa düşmende iyi olmaz şuanda başka bi iş bulana kadar sabret canım

biz kadınlar en ufacık şeyden mutlu olan tipleriz canım. yanlış anlama sakın bazi tecrübelerimden dolayıda söylüyorum bunları anlattığın kişi çok farklı bi karaktere sahip psikolojik sorunlarıda olabilir seni kıskanıyoda olabilir. ama değişmez zamana bırak kendini fazla kaptırma herşeyi kendin yaşayıp göreceksin iyisiyle kötüsüyle

çağlacm sende öle çıkarmlar yapma hemen ama böle seyler çok normal cnmcm sana öle gelmiştir bence eniştemiz seni çok sevio kiii

Cokiiiiem bebeğim zaman zaman oluyo malesef öle dönemler lutfen sıkma canını

tesekkur ederim kızlar..

biliyorum zaman zaman oluyor.. bizdede hep oldu olur...

sadece hiçbirinde onu kendimden uzak hissetmemiştim... doktora gittim yaa insan ne dedi diye merak etmezmi?

ondan cok buyuk beklentilerim var sanırım hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum...

hayatın dedigini yapıp mesaj attım arayamazdım cunku toplantı da olurdu.. telefonunun kapalı oldugunu biliyordum mesaj atayım da acınca gorsun dedim

gayet de guzel bi mesaj..

mesajı attım ve iletildi... aradım telefonu caldı...

bana tüm gun kapalı olacak demişti... ama telefonu acık
ve mesajıma da cevap yazma yada telefona alo deme zahmetinde bulunmadı...

benim daha once cok canım yandı aynısını birdaha yasayamam...

bukadar kolay mı diceksiniz belki degil ama bu hallerini duzeltmezse yuzuklerini bir guzel iade edecegim..

ona daha oncede demiştim.. beni uzersen söz-nişan hatta nikah bile umrumda olmaz diye... ve beni umursamayarak üzüntülerin en guzelini yasatıo 3 gundur

:))) maşallah allah sabır versin.. benimde bi muhabbet kuşum 2 tanede civcivim varr :))) hayvanlar dost gibiler

çağla erkekelr çok umursamaz oluyolar bak bende sözlüyüm 4 gündür konusmuyoruz bugün yine kavga ettik kalbimi çok kırdı.. sadece umursamaz oldugu için oluyo bütün bunlar. takma kafana elbet düzelecek

Görücem canım yaşamadan kimse bilemez. Kıskanıyo sanırım. Çünkü bugün giyindim oje sürdüm hafif makyaj yaptım parfüm sıktım bana demez mi bu parfümü niye sıktın cezbediyo beni diye ii ya dedim ne güzel işte ya başkasınıda cezbederse saçlarda güzel diyo bugün farklısın diyo hayır dedim normal halim. Diyo gel surdan parfüm alalım bunu yanlızken biz sıkarsın hayır dedim bu parfümüde sen almıştın. Bunu kullanıcam ben. Gittik gene parfüm aldık Açık renk oje sür bidaha dedi kırmızıyı yanlızken sürersin dedi çok sexy duyuyo ellerin dikkat çekiyo dedi Hayır dedim hep sürücem artık. İyi tamm naparsan dedi Kıskanıyo ama belli etmiyo gibi geldi bugun.
Geçmişe gelince artık açmıyorum çünkü dün gördüm o yüz ifadesiyle gözleri gerekli açıklamayı bana yaptı gerisi çokta önemli değil. 6 senede ilk defa öyle gördüm çünkü.
Bekleyip görücez başka çaremiz yok. Ama hep diyorum Allah inş. evlenmeden herşeyini bna gösterir

Canımmsınnn, seni niye böyle üzdü bitanem ya5:

Acaba içinde bulunduğun psikolojik sıkıntıdan kaynaklanabilir mi?

çağla erkekelr çok umursamaz oluyolar bak bende sözlüyüm 4 gündür konusmuyoruz bugün yine kavga ettik kalbimi çok kırdı.. sadece umursamaz oldugu için oluyo bütün bunlar. takma kafana elbet düzelecek

gülçincim gercekten cok yoruldum ama ben..

son 3 yıldır hayatla resmen bi savas icindeyim.. ben onu buldugumda yara bere icindeydim kalbime dikenler batmıstı

herseye ragmen ayakta kalmaya calısan direnen ama ölmek üzere olan bi kalbi emanet ettim ona ben... artık oyle dersler aldım ki

su saatten sonra kılım kıpırdamaz.. hiç kimse için kendimden ödün veremem artık..

bıraktım...

ya o farkına varıp toparlar yada dagılır hersey... ve kılım bile kıpırdamaz

işte buna katılıyorum canm. Ben 2 kez aldatılmış bir insan olarak. Hep dedim uçurum kenarındaydım sen kurtardın beni diye. Ama zamanla o bunu kendi aleyhine kullanmaya başladı. Neyse Sabret biraz daha canım al karşına konuş neden böylesin diye. Düzelicem derse biraz zaman ver baktın düzelmiyo boşver bırak gitsin.

Canımmsınnn, seni niye böyle üzdü bitanem ya5:

Acaba içinde bulunduğun psikolojik sıkıntıdan kaynaklanabilir mi?

pelincim bende oyle dusunuyorum ama suan saat 18:35

denetlemesi de toplantısı da bitti.. telefonu da acık

beni coktan arayabilirdi ve ona sıkıntı stres yaratacak hersey su saat itibariyle coktan bitti

ayrıca hiçbir neden bana yalan soylemesini gerektirmiyor degil mi? telefonum kapalı olcak dedigi saat de o telefon basbaya acıktı

bende üzülürdüm canım saglıgımla ılgılenmese çıt kırıldım bi tipim ben zaten ince eleyip sık dokurum cunku bu 3 5 gunluk bı donem degıl 1 ömür beraberlik, şimdi belkı işleri cok cok yogundur onun stresınden tavırları bole olmustur canım. telefonuda sessize almıs olabılır aksam olsun bakalım elbet bi acıklaması olucak. Tartıstınızmı pekı sız saglıgımla ılgılenmedın dedınmı? hatasının farkındamı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…