'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oyaa Allah razı olsunn iki saattir sayfalar arası cebelleşiyordum yaa
bide çağlaa kırmızı helen muhabbeti ne onu bulamadım

Son düzenleme:
kızlar sanırım benim yüzümden tatsızlık olmuş
öncelikle şunu belirteyim dertlerimi nerde anlatacağıma dair kimseden izin alacak değilim!
benim nişanlım nişan yapacağımız zaman da kredi çekti çünkü hiçbir hazırlıkları yoktu
ama illa gelelim isteyelim diye direten onlardı tabi o zamanda kırıldım ben madem hiçbir hazırlıgın yokbu kadar aceleye ne gerek vardı
neyse ben birikmişimle nişan yaptım o da çektigi krediyle üzerine düşeni yaptı velhasıl iki tarfın ailesinden bişey görmedik
gücenmedim kimseye takı yapmadılar şunu almadılar vs gibi
nişanda çekilen krediyi ödüyor nişanlım bunun üstüne kendi arkadaşına kredi çektirmiş kendisi çekemediği için
düşünün nişan kredisi ödeniyor
yeni çekilen kredi ödeniyor
evlilik için çekecek şimdide
yeni çekecek olduguyla eskileri kapatacak ve dügün masrafını yapacak
24 ay vade ile ödenecek
kirada oturucaz
benim öğrenim kredim var
ben borçtan korkmam Allah sağlık versin çalışılır ödenir hepsi
ama oturup konuşsaydı benimle böyle hesap yaptım sen ne dersin deseydi
ben hayır çekemezsin mi dicektim

eda kimse bilmeden konuşmasın
benim ne yaşadğımı ben biliyorum nişanlım biliyor
ne şartlarda okuduğumu para kazandğımı o biliyor
kimse kusura bakmasında benle aynı yataga girecek adam bana elbet hesap verecek
ben borç içinde yüzerken biz dügün yaptık diye hava attırmam kimseye

anneler evlatlarını sever maviş öyle deme sadece bazen sevgilerini belli etmeyi bilmezler bilemezler onlarda öyle büyütülmüşlerdir çünkü

çorludan kuzucumm
350 çok demiş yaa
sen yine de başka yerlere bi bakın bence

az önce özellerin burada paylaşılmasını saçma bulduğunu söylemiştin ama şimdi gittin kızın en özelini burda anlattın..
ayrıca bi kızın namusu hakkında laf etmek, orda burda laf taşımak hem ayıp hem günahtır
yazık, yapmayın.. biten bitmiş ne bu arkasından yok kendini kapatmaya çalışıyo lafları falan..
nişanlım bana sürpriz yapıp. gelinlik ayakkabımı aldı :))) ben bayıldım.fikirlerinizi merak ettim kızlar :)Eki Görüntüle 606646
çok beğendim yaaa
nerden almış, lilası var mıdır acep :26:

yerim seni yaaa
harika olmuş bu kısa özet oyaaam

Son düzenleme:

duygularıma tercuman oldun... gercekten biraz anlayıs kıtlığı varr....

yemin ederim bir yere giderken anne nolur beni üzme beni insanlara kötüleme derdim sevmediğinden değil be canım, ne bileyim farklı bir şey galiba.
çünkü evlendim ya şimdiki tavırları çok farklı

Bilmiyorum canım yaa ben hep üzülüyorum sürekli kavga dövüş bi şeyleri babama duyurmaya çalışıyor babamlada aramı açıyor babam benim için çok kıymetli ama annem aramıza girmeyi çok seviyor ben sanki onun kızı değilim sadece 2 kızı var bilmiyorum yaa iş yerinde gözyaşları sel oldu aktı gitti gel bide kırmızılıktan kurtul beyaz tenli olmaya bu yüzden kıcık olyom

anneler evlatlarını sever maviş öyle deme sadece bazen sevgilerini belli etmeyi bilmezler bilemezler onlarda öyle büyütülmüşlerdir çünkü

Canım böle diyorsun ama ben nedense hiç görmedim sevgisini diğer abların daha çok sevildiğini gördüm evin en küçükleri hep sevilir tezini çüritim ben çok ezildim çünkü ablalar annem babam çünkü küçüktüm belki hala o yüzden ara sıra aranızda çocuklaşıyorum çocukluğumu yaşayamadığım için

nişanlın kalmamalı işte arada... seni cekip cıkarmalı kusum... ailene gelince asla bir anne evlat ayırabilir mi lutfen vesvese dolmasına izin verme kalbinin lutfenn

oyaa Allah razı olsunn iki saattir sayfalar arası cebelleşiyordum yaa
bide çağlaa kırmızı helen muhabbeti ne onu bulamadım

kına kıyfaeti kusummmm bu iştee

Son düzenleme:

yok canım senin yüzünden oluşan bir tartışma yoktu ki

oyammmmmmmmm harikasın sen yaaaa

özgecim hakkaten araştırayım tekrar

greenalmond ayakbıına harikaa ötesiiiiiiiii

yerim seni yaaa
harika olmuş bu kısa özet oyaaam

kısa olamamış ama idare edin

ayy niye ben uzuuuunnnn uzunnnnn cümleler kurmak zorunda kalıyorum
ifade özürlülüğümü acaba :44:
yoksa ayrıntıcılık mı :44:
yoksa tek mjda ,akılda soru kalmadan işi bitirmek mi :44:

bundan sonra kısa cümleler kuruyorum.

nişanlın kalmamalı işte arada... seni cekip cıkarmalı kusum... ailene gelince asla bir anne evlat ayırabilir mi lutfen vesvese dolmasına izin verme kalbinin lutfenn

kına kıyfaeti kusummmm bu iştee

Sadece şöle bi örnek verim kuzum annemin evlat ayırdığını hep öncelikli onlar gelir onlar ön planda olur ben hep ezilen taraf olurum geçen ablama gittik küçük ablama annem bişey söledi ablamda susturdu ablam doğruydu çünkü ama ben öle bişey sölesem ben terbiyesiz de olurum oda olurum haddimi aşarım buda olurum sayar sayıştırır ama bunu diğer ablama neden yapmadı sustu kaldı hiçbir şey demedi

canım benim kıyamam sana ben, üzme kendini lütfen yaa
benim annem de sevgisini pek gösteremez ama bilirim sevdiğini
senin annen de elbet seviyodur kuzum, düğün öncesi üzüp perişan etme kendini

yok canım senin yüzünden oluşan bir tartışma yoktu ki

konuyu ben açtım da ondan alındım canım:26:

gerildiniz sizde kusura bakmayın
kızlar hepinizden özür dilerim gerçekten bu kadar uzayacagını tahmin etmemiştim
şu kadar yorum yapmışlığım bu forulda ilk defa biriyle böyle konuşuyorum
gerçi hepimiz aynı fikirdeyiz
1 kişi hariç o da bana nası gelin olacaksın ayıp demiş
19 yaşında kızın arkasından söylediklerine bakmadan
çok yazık

mavişçim belki sana naza gectigi icindir neden hemen kotuye yoruyorsun neden bir anne öz evlatları arasında ayrım yapsın ki aklım almıyor

kızzz resmen beni anlatmışsın doğru yahuu dış çekim günü topuzumu açsam saçım bukle bukle olur en olmadı yıkatıp maşa yaniiiii :) kınayı her türlü çıkarrım diyorum

analizlerinde doğrulk payı oldğu için topikin muhtarına terfi ediyorsun oyam oyam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…