çok uzadı kızlar bu konu
konu değişsin diye yazyıorummm
özgemmmmmmmm hint kıyafetini istanbuldan mı kiraladın çorludan mıı
bursada sordum ben 350 falan dediler kirasına ama şalı güzel elbise kısmı felakettt derecede kötüydü :26:
az önce özellerin burada paylaşılmasını saçma bulduğunu söylemiştin ama şimdi gittin kızın en özelini burda anlattın..
donuk pudra sende benı şaşırttın.
ben burda ailevi yaşantımızı sizlere aktarmayacağım.Ayrıntıları bılmeden kımse yorum yapmasın ben sadece örnek gösterdım.Hem sonra kız evlılığe hazır dıye evlılık yapılmaz.Erkek kardeşim hazır olmadığını söylediği halde tutturması bızı çok sarstı ve üzdü.Beklesin efendım nıye acele.Erkek tarafı hazır olduğunda zaten yapacak düğünü.Sonradan öğrendıkkı kızın başka durumları varmış ve kardeşimle kapatmaya çalışıyor.tabıkı kardeşime çok kızdık nerden buldun bunu dıye vede bıtırdık.
çok beğendim yaaanişanlım bana sürpriz yapıp. gelinlik ayakkabımı aldı :))) ben bayıldım.fikirlerinizi merak ettim kızlar :)Eki Görüntüle 606646
okuyamayanlara
Previously on topic
Gelen herkes konuların uzayıp gitmiş olmasından şikayetçi.
lazer de ıpl yöntemi geçici lazer veya modern ağda olarak anılıyormuş,
Allegria saç provası yaptırdığı gün gelinlik giyip fotoğraf çektirmeyi düşünüyor. Kv ile arasından suyu bırak hava sızmıyor. En son ki olay, kv sinde gördüğü bir kremi kv si çaktırmadan çantasına atmış. waaaaoooouuuuuwwww
Giz ise kına günü hem saç provası yaptırmayı ve fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünüyor, o saç ile kınayı da çıkaracak
xcvbnm nişanlısının kendisinden habersiz kredi çekmesine hala bozuk atıyor, enişte mail atmış ama özür dilememiş.
Biz de kredi çektiği için değil de haber vermediği için, kuracağı yeni yuvayı düşünmediği için, ileride de bu tarz borçlar yapabilir mi acaba diye arkadaşımızı oy çokluğu ile destekliyoruz. (5759sonundan 5763e arasını atlayabilirsiniz )
Cookie_Dough kına da iki kıyafet giyecekmiş, biri minik gelinlik (kısa gelinlik) diğeri yeşil sultan kıyafeti olacakmış
Beynelminel [/B] ile nişanlısı birbirlerine isimle hitap etmiyorlarmış, pek romantik değilmiş. :26:
Turquaz ece ve donukpudra da sadece kızgınken isim kullanırlarmış , anlaşılan genelde kızgınken isimler kullanılıyor
lajoie evlilik teklifini asosta almış. Ve fotoğraf çekimini yaptırmak için bir hafta on gün önce assosa gidip çekim yaptıracakmışlar
enginerelif saklandığı yerden çıkmış, meğer eğitimdir, işler güçler derken gelememiş :26::26:
donukpudram hala ama hala isimleri karıştırmakta, bana verilen kod adı bile yanlış kullanıyor.düğün heyecanına veriyoruz.
Ayrıca hanımefendi iki soyisim kullanmak için nikah başvurusu sırasında dilekçe vermeyi unutmuştu, ama bugün tekrardan gitti ve dilekçesini verdi. Tabi içinde ne yazıyordu okumayı unutmuş, Leyla hatun
ece 5754. Sayfada kına kıyafetleri koydu, şahsen ben yeşilleri çok beğendim.
Turquaz da 5457. Sayfada bir kınalık fotoğrafı koydu… rengi hoş ama göğüs kısmı kötü olduğuna oy çokluğu ile karar verdik. :100::100:
gulhdeinn merhaba dedi gitti
pamukprenses telefon alacak ama her kafadan başka ses çıktığı için karar kılamıyor. İphone 5 ile başlayıp Nokia 3210 ile sonlandıracak gibi
LaViNNia_çeyiz alışverişinde ama sözlü nişanlı değilmiş.
Kardelen in kp olmadığı için amca işi ele almış, oda biraz tuhaf ve yavaşmış. Mavişimiz evde de sorunlar yaşadığı için duygusala bağlıyor ama hepsi düğün stresi
polemik yaratmak istemiyorum ama çenemi de tutamıyorum.
peki erkek kardeşinin sevgilisi seni beklemesindeki sebep ne?
sendeki ben ben ben duygusu olmasın?
erkek kardeşin veya sevgilisi açısından baktığımızda onlarda ablamızı bekliyecez şimdi, seven gönüller niye buluşmayıp da birilerini beklemek zorunda demiyeceklermiydi?
sadece bizde kıtlık yokmuş demek ki
oyaa Allah razı olsunn iki saattir sayfalar arası cebelleşiyordum yaa
bide çağlaa kırmızı helen muhabbeti ne onu bulamadım
yemin ederim bir yere giderken anne nolur beni üzme beni insanlara kötüleme derdimsevmediğinden değil be canım, ne bileyim farklı bir şey galiba.
çünkü evlendim ya şimdiki tavırları çok farklı
nişanlım bana sürpriz yapıp. gelinlik ayakkabımı aldı :))) ben bayıldım.fikirlerinizi merak ettim kızlar :)Eki Görüntüle 606646
anneler evlatlarını sever maviş öyle deme sadece bazen sevgilerini belli etmeyi bilmezler bilemezler onlarda öyle büyütülmüşlerdir çünkü
Sevmiyorlar çünkü ben küçüklüğümden beri hissederim bunu deim yaa yengem dedi annen seni aldıracaktı seni doğurmayacaktı annemde doğruladı bunu vee ablalarımın bebekliklerine dair bi sürü fotoları var ben hiç bebekliğimi bilmem hatta her yaşlarında fotoya götürüp çektirmişler ama benim yok buda beni üzüyor annem hiç övmez beni varsa yoksa diğer kızları beni hep yerin dibine sokar
Nişanlımda arada kalıyor onada üzülüyorum elimden bişey gelmiyor yoruldum ben yaa mutlu olmak için çıktım bu yola ama bu akdar kısacık zamanda yoruldum
oyaa Allah razı olsunn iki saattir sayfalar arası cebelleşiyordum yaa
bide çağlaa kırmızı helen muhabbeti ne onu bulamadım
kızlar sanırım benim yüzümden tatsızlık olmuş
öncelikle şunu belirteyim dertlerimi nerde anlatacağıma dair kimseden izin alacak değilim!
benim nişanlım nişan yapacağımız zaman da kredi çekti çünkü hiçbir hazırlıkları yoktu
ama illa gelelim isteyelim diye direten onlardı tabi o zamanda kırıldım ben madem hiçbir hazırlıgın yokbu kadar aceleye ne gerek vardı
neyse ben birikmişimle nişan yaptım o da çektigi krediyle üzerine düşeni yaptı velhasıl iki tarfın ailesinden bişey görmedik
gücenmedim kimseye takı yapmadılar şunu almadılar vs gibi
nişanda çekilen krediyi ödüyor nişanlım bunun üstüne kendi arkadaşına kredi çektirmiş kendisi çekemediği için
düşünün nişan kredisi ödeniyor
yeni çekilen kredi ödeniyor
evlilik için çekecek şimdide
yeni çekecek olduguyla eskileri kapatacak ve dügün masrafını yapacak
24 ay vade ile ödenecek
kirada oturucaz
benim öğrenim kredim var
ben borçtan korkmam Allah sağlık versin çalışılır ödenir hepsi
ama oturup konuşsaydı benimle böyle hesap yaptım sen ne dersin deseydi
ben hayır çekemezsin mi dicektim
eda kimse bilmeden konuşmasın
benim ne yaşadğımı ben biliyorum nişanlım biliyor
ne şartlarda okuduğumu para kazandğımı o biliyor
kimse kusura bakmasında benle aynı yataga girecek adam bana elbet hesap verecek
ben borç içinde yüzerken biz dügün yaptık diye hava attırmam kimseye
yerim seni yaaa
harika olmuş bu kısa özet oyaaam
nişanlın kalmamalı işte arada... seni cekip cıkarmalı kusum... ailene gelince asla bir anne evlat ayırabilir mi lutfen vesvese dolmasına izin verme kalbinin lutfenn
kına kıyfaeti kusummmm bu iştee
Sevmiyorlar çünkü ben küçüklüğümden beri hissederim bunu deim yaa yengem dedi annen seni aldıracaktı seni doğurmayacaktı annemde doğruladı bunu vee ablalarımın bebekliklerine dair bi sürü fotoları var ben hiç bebekliğimi bilmem hatta her yaşlarında fotoya götürüp çektirmişler ama benim yok buda beni üzüyor annem hiç övmez beni varsa yoksa diğer kızları beni hep yerin dibine sokar
Nişanlımda arada kalıyor onada üzülüyorum elimden bişey gelmiyor yoruldum ben yaa mutlu olmak için çıktım bu yola ama bu akdar kısacık zamanda yoruldum
yok canım senin yüzünden oluşan bir tartışma yoktu ki
çok beğendim yaaa
nerden almış, lilası var mıdır acep :26:
canım 37numara.com gelin ayakkabıları bolumu var orda bırkac secenek var :)
okuyamayanlara
Previously on topic
Gelen herkes konuların uzayıp gitmiş olmasından şikayetçi.
lazer de ıpl yöntemi geçici lazer veya modern ağda olarak anılıyormuş,
Allegria saç provası yaptırdığı gün gelinlik giyip fotoğraf çektirmeyi düşünüyor. Kv ile arasından suyu bırak hava sızmıyor. En son ki olay, kv sinde gördüğü bir kremi kv si çaktırmadan çantasına atmış. waaaaoooouuuuuwwww
Giz ise kına günü hem saç provası yaptırmayı ve fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünüyor, o saç ile kınayı da çıkaracak
xcvbnm nişanlısının kendisinden habersiz kredi çekmesine hala bozuk atıyor, enişte mail atmış ama özür dilememiş.
Biz de kredi çektiği için değil de haber vermediği için, kuracağı yeni yuvayı düşünmediği için, ileride de bu tarz borçlar yapabilir mi acaba diye arkadaşımızı oy çokluğu ile destekliyoruz. (5759sonundan 5763e arasını atlayabilirsiniz )
Cookie_Dough kına da iki kıyafet giyecekmiş, biri minik gelinlik (kısa gelinlik) diğeri yeşil sultan kıyafeti olacakmış
Beynelminel [/B] ile nişanlısı birbirlerine isimle hitap etmiyorlarmış,enişte pek romantik değilmiş. :26:
Turquaz ece ve donukpudra da sadece kızgınken isim kullanırlarmış , anlaşılan genelde kızgınken isimler kullanılıyor
lajoie evlilik teklifini asosta almış. Ve fotoğraf çekimini yaptırmak için bir hafta on gün önce assosa gidip çekim yaptıracakmışlar
enginerelif saklandığı yerden çıkmış, meğer eğitimdir, işler güçler derken gelememiş :26::26:
donukpudram hala ama hala isimleri karıştırmakta, bana verilen kod adı bile yanlış kullanıyor.düğün heyecanına veriyoruz.
Ayrıca hanımefendi iki soyisim kullanmak için nikah başvurusu sırasında dilekçe vermeyi unutmuştu, ama bugün tekrardan gitti ve dilekçesini verdi. Tabi içinde ne yazıyordu okumayı unutmuş, Leyla hatun
ece 5754. Sayfada kına kıyafetleri koydu, şahsen ben yeşilleri çok beğendim.
Turquaz da 5457. Sayfada bir kınalık fotoğrafı koydu… rengi hoş ama göğüs kısmı kötü olduğuna oy çokluğu ile karar verdik. :100::100:
gulhdeinn merhaba dedi gitti
pamukprenses telefon alacak ama her kafadan başka ses çıktığı için karar kılamıyor. İphone 5 ile başlayıp Nokia 3210 ile sonlandıracak gibi
LaViNNia_çeyiz alışverişinde ama sözlü nişanlı değilmiş.
Kardelen in kp olmadığı için amca işi ele almış, oda biraz tuhaf ve yavaşmış. Mavişimiz evde de sorunlar yaşadığı için duygusala bağlıyor ama hepsi düğün stresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?