'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kardeşim nizamiyeden çıkmış kurtuldum çok şükür diyooo
2 saate evde olur

bu arada ben lilanın suyunu çıkarmak istiyorum
davetiyemi lila yaptırmak istiyorummm
düğün mekanı lila, çiçek lila, ayakkabı lila, davetiye de öyle olsun

gözünüz aydın canım
--

bence de lilanın suyunu cıkartıyon aaaaaaaaaa jartiyeri de lila giy de tam olsun

gözünüz aydın canım
--

bence de lilanın suyunu cıkartıyon aaaaaaaaaa jartiyeri de lila giy de tam olsun

hahaha iyi fikir
hee bi de sahi yatak odası perdesini ve duvar kağıdını da lila yapçaktım ben
gören de lila en sevdiğim renk sancak ama alakası bile yok
öyle denk geldi sadece

konu jartiyerden açılmışken gelinliğin altına jartiyer çorabı pek giyesim yok yaaa
tamam çok hoş oluyo ama haziran sıcağında yanarım ben

Kızma peluşum paynak kaday çokucum ben
Kuzum git doktora ihmal etme yaa işin hayatından kıymetli değil kıyamam sana inşallah bi problem çıkmaz:26::26::26:
Sana kızar mıyım ben
İnşallah kuzum aynen öyle...
Çok sağ ol canım benim. Bende 2-3 gün önce sitesine baktım aksesuarları madame coco'dan tamamlamayı düşünüyorum. Onun meleklerini çok seviyorum, huzur verici

Bende strese yordum tatlım, bakalım ne olacak...
Sağ ol gülimim yazarım sonucu balım
Kuzum nurayım lokumumm hoşgeldiiiinnnn
Maili gonderdim bitanem atlamışız herhalde feyste görüşüyoruz diye
Sağ ol kuşum 2 bucuga randevu aldım. Göz için de pazartesi gününe...
geçmişi tama okumadım .

--

pelin gecmiş olsun

--

maviş iyi yapmıssın korku bazen işe yarıyor demek ki .
Teşekkür ederim canım.
Kızlar dün sevgilicikle karara vardık,ailesine de açmış ikinici dönem isteme ve nişanı yapıyoruz.

2013 Sonbahar,yetişmezse 2014 Şubat gibi de düğünü inşallah

:124::124::124:
:119::119::119:
:118::118::118:
:123::123::123::123::123::123::123::123::123:

Beeen meselaaa uçarım meselaaa yerlere göklere sığamıyoruumm

Laviiimmm hayırlısı olsun, çooooooookk sevindimm adınızaaaaa
Güanydın kuzum

valla hayatı kaliteli yaşamak istiyorsan sağlığpına dikkat etmelisin.
PElin insan kendine bakmadı mı kimse ona bakmaz unutma
Çoook haklısın canım çok haklısın...

Hiç önemsemiyorum kendimi, nefret ediyorum bu huyumdan!

konu jartiyerden açılmışken gelinliğin altına jartiyer çorabı pek giyesim yok yaaa

tam üstüne bastın canım Bende bugün öğle arasında böyle büstiyerli jartiyerli beyaz takımlara bakıcam kv nin yanında bakamamıştım kendim alıcam

ÖZgem gözün aydın şimdi sizin eve yemeğe gelmek vardı. Döktürmüştür annen

gunaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bir SUPERMAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNN bana SSURPRIZ YAPTIIIIIIIIIIIIIII

dün iş yerinden bi cıktımmm ellerinde hediyeler yagmur altında kapımda sırılsıklamdıııııııııııııııı

sonrasında aştan sırılsıklam oldukkkkkkkkkkk

sırf 2 saat gorebilmek icin gelmiş onca yolu... geri dondu tekrar limana pazar gunu gelicek tekrar kollarıma insallah

tam üstüne bastın canım Bende bugün öğle arasında böyle büstiyerli jartiyerli beyaz takımlara bakıcam kv nin yanında bakamamıştım kendim alıcam

kızkardeşim, aşkım ile gittik almaya sevdiceği dışarı çıkarıp almıştım. Sevdiceğin yanında kadın bir takım gösterince benim yüzümün alı al moru mor olmuştu.
Neyse sonunda kız kardeşimle gidişimizde aldık ama nişan bohçası gelince herkes göreceğini öğrenince sevdiceğe akşam ondan sonra iç çamaşırlarınn hepsini bize getirmesini söylemiştim.Garibim getirmişti ama içinede bakmıştı bana gelinliğin altına pierre mi giyeceğimi sorduğunda evet dedim. Onun altı ipli biliyorsun değil mi dedi. Döverim seni diyince sustu.

ÇAğlammmmmmmmmm çok sevindim
Romantikmiş aşkın varmış maşallah

Abooo çok fenasın valla

Biz konuşuruz bunları,cinsel zevklerimiz uyuyor mu diye ben genişim galiba

ben gelinliğin altına jartiyer giymicem moda evindeki bayan da gerek yok dedi. kalıpları tas gibi içinde bogulcak gibi olurum iyice. ama giycem karar veremedim.

Abooo çok fenasın valla

Biz konuşuruz bunları,cinsel zevklerimiz uyuyor mu diye ben genişim galiba

biz de konusuyoruz valla.

PElin bu huyunu değiştirmeye çalış yarın anne olunca hepten ihmal edersin kendini genç olacağız, güzel olacağız en güzelide sağlıklı olacağız.

maviş yüzüğün madenindense taşı değerli diyorum başka birşey demiyorum.

ben geldimmmm....nasılsınız canlarım?ben yorgunluktan ölüyorummm...evi temizledik yerleştirdik....tam anlamıyla bitmiş değil tabi...fotograf yüklüyorum hemen bu arada kına için duvak ve eldiven sölemiştim ya...onlarda gelmiş...onlarında fotografını yüklüyorum..

kurabiye cagla enişteye helal olsun.

uzaklık özlem neler yaptırıyor..

ahh ahh benimkide uzak mı olsaydı böyle yapması icin

maşallah size. daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…