kardeşim nizamiyeden çıkmışkurtuldum çok şükür diyooo
2 saate evde olur
bu arada ben lilanın suyunu çıkarmak istiyorum
davetiyemi lila yaptırmak istiyorummm
düğün mekanı lila, çiçek lila, ayakkabı lila, davetiye de öyle olsun
gözünüz aydın canım
--
bence de lilanın suyunu cıkartıyon aaaaaaaaaa jartiyeri de lila giy de tam olsun
Sana kızar mıyım benKızma peluşum paynak kaday çokucum ben
Kuzum git doktora ihmal etme yaa işin hayatından kıymetli değil kıyamam sana inşallah bi problem çıkmaz:26::26::26:
Çok sağ ol canım benim. Bende 2-3 gün önce sitesine baktım aksesuarları madame coco'dan tamamlamayı düşünüyorum. Onun meleklerini çok seviyorum, huzur vericiSanada günaydın pelincim, teşekkür ederim yorumun için valla sizin zevkinize güvendiğim için bende hazır indirim varken kaçırmayayım dedim :))
Sağlığını ihmal etme bencede strestendir hem düğün hazırlıkları hem iş stresi... Dikkat et kendine cnm.
Sağ ol gülimim yazarım sonucu balımTümmmm gelinciklere günaydınnn bi haftanın da sonuna gelmiş bulunmaktayız çok şükür
Özgişimmm kuzum gitsin eniştecik yaa o senden başka kimseye bakmaz bile emin ol buna ben sana nasıl baktığını gördüm eniştenin o seni çok seviyoo bunları geçir aklından sürekli olumsuz şeyler düşünme olur mu ?
Pelottt geçmiş olsunnn doktordan dönüşte bize de yaz sonucu lütfen :26:
Kuzum nurayım lokumumm hoşgeldiiiinnnnpelinimmm bana özelden mailini atar mısın? yokmuş bende yeni farkettim, faceden ulaşıyorum diye almamışım sanırım :26: bu arada geçmiş olsun kuşumm, g,t doktora ihmal etme.
pek okuyamadım geçmişi, gözüme çarpanlar bunlar. herkes iyidir inşallah.
Teşekkür ederim canım.geçmişi tama okumadım .
--
pelin gecmiş olsun
--
maviş iyi yapmıssınkorku bazen işe yarıyor demek ki .
Kızlar dün sevgilicikle karara vardık,ailesine de açmış ikinici dönem isteme ve nişanı yapıyoruz.
2013 Sonbahar,yetişmezse 2014 Şubat gibi de düğünü inşallah
Çoook haklısın canım çok haklısın...Güanydın kuzum
valla hayatı kaliteli yaşamak istiyorsan sağlığpına dikkat etmelisin.
PElin insan kendine bakmadı mı kimse ona bakmaz unutma
konu jartiyerden açılmışken gelinliğin altına jartiyer çorabı pek giyesim yok yaaa
tamam çok hoş oluyo ama haziran sıcağında yanarım ben
kardeşim nizamiyeden çıkmışkurtuldum çok şükür diyooo
2 saate evde olur
bu arada ben lilanın suyunu çıkarmak istiyorum
davetiyemi lila yaptırmak istiyorummm
düğün mekanı lila, çiçek lila, ayakkabı lila, davetiye de öyle olsun
konu jartiyerden açılmışken gelinliğin altına jartiyer çorabı pek giyesim yok yaaa
geçmişi tama okumadım .
--
pelin gecmiş olsun
--
maviş iyi yapmıssınkorku bazen işe yarıyor demek ki .
tam üstüne bastın canımBende bugün öğle arasında böyle büstiyerli jartiyerli beyaz takımlara bakıcam kv nin yanında bakamamıştım kendim alıcam
Maviş senden korkulur bizde bu hafta sonu ailelerle altın alışverişine çıkacağız
gunaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bir SUPERMAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNN bana SSURPRIZ YAPTIIIIIIIIIIIIIII
dün iş yerinden bi cıktımmm ellerinde hediyeler yagmur altında kapımda sırılsıklamdıııııııııııııııı
sonrasında aştan sırılsıklam oldukkkkkkkkkkk
sırf 2 saat gorebilmek icin gelmiş onca yolu... geri dondu tekrar limana pazar gunu gelicek tekrar kollarıma insallah
kızkardeşim, aşkım ile gittik almaya sevdiceği dışarı çıkarıp almıştım. Sevdiceğin yanında kadın bir takım gösterince benim yüzümün alı al moru mor olmuştu.
Neyse sonunda kız kardeşimle gidişimizde aldık ama nişan bohçası gelince herkes göreceğini öğrenince sevdiceğe akşam ondan sonra iç çamaşırlarınn hepsini bize getirmesini söylemiştim.Garibim getirmişti ama içinede bakmıştıbana gelinliğin altına pierre mi giyeceğimi sorduğunda evet dedim. Onun altı ipli biliyorsun değil mi dedi. Döverim seni diyince sustu.
Abooo çok fenasın valla
Biz konuşuruz bunları,cinsel zevklerimiz uyuyor mu diye ben genişim galiba
Sana kızar mıyım ben
İnşallah kuzum aynen öyle...
ÇAğlammmmmmmmmm çok sevindim
Romantikmiş aşkın varmış maşallah
Abooo çok fenasın valla
Biz konuşuruz bunları,cinsel zevklerimiz uyuyor mu diye ben genişim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?