Zehra telefon demeçeyiz için de
Çok mu kotuyummmmm
Opra hosgeldin. Hayırlı olsun hazorliklariniz...
mavis acaba annen benim annem mi kilaflar falan hep aynı yaaa.
Rabbim inşallah kaynanan ile aranızi bozmaz da huzurlu yaşarsınız.
Bu arada aferin sana :)
Pulm gelinligin çok güzel. Göğüs kısmı daha ustten olacak demissin ya ben onu anlamadım.
Sadece bana göre dekolte derinliği fazla.
Birde koltuk altına dikkat et çok yukarıdan olunca koltuk altını tahris ediyor:l
Asmunikal bende gecelik giyemem utanirim zaten kaç dakika üstümde duracak diyordum ama arada gerekiyormuş.
Gizzzz gözün aydın , hiç ayrılmayın inşallah
Ay balık hafızam başka hatırlamıyor. Kim ne yazdiysa cevap veremediğim için kusuruna bakmasın. Öpüyorum hepinizi
Herkese günaydın
mavis
Asmunikal bende gecelik giyemem utanirim zaten kaç dakika üstümde duracak diyordum ama arada gerekiyormuş.
evet olmazki yaaaaaAaaaaa olmaz ki ama yaaaa
Çok mu kotuyummmmm
gunaydın kızlar
dun benımkı eve kacta geldı hıııc bı fıkrım yok
arkadası 12 bucuk gıbı hala facete foto paylasıyodu
yatarken msj yazdım ona ıyı geceler dıye anlayısın ıcın tesekkur ederım senı cok sevıyorum buyuk askım yazmıs
gelsın bı de bana sorsun halımı:) gece kabus gordum durdum
sabah erkenden kalktım uyuyamadım falan
neyse gectı gıttı.. Bosu bosuna yıprattım kendımı
bugunun en guzel yanı zehros ve gulın olcak ınsallah
Dua ediyorum, kötü his yok içimde.. Olucağına inanıyorum Zehroşum.evet olmazki yaaaaaistiyorum ben o telefonuu
kuzum sözleşmeye imza atıcak çeyiz için miçim die biş hikaye olur sözleşmede yazıo herhalt
merkezlerini aradım sigortalı bi çalışanıda kefil gösterebilirsiniz dediler. sonra çorluyu aradım kız ben size geri döüş yapıcam dedi bekliyorum.. nolur nolurr nolur olsun yaa dua edin kızlar yaa.. hat taşıma işleminide başlattım ben olmazsa herşey karmakarışık olucak
Dua ediyorum, kötü his yok içimde.. Olucağına inanıyorum Zehroşum.İyi düşün iyi olsun
Alarmı ertele, alarmı ertele, alarmı ertele... Bende ki klasik durum bu opram
Pazar günleri de saat 7de gözlerimi açıp, "eyvah! işe geç kaldım" diyip kendi kendimi gaza getirip sonra da "haa sahi bugun pazar yiiaa" diye gevşeyip uykuya devam ediyorum.
Bu pazar uyuyamıcam gerçi...
Çok mu kotuyummmmm
Opra hosgeldin. Hayırlı olsun hazorliklariniz...
mavis acaba annen benim annem mi kilaflar falan hep aynı yaaa.
Rabbim inşallah kaynanan ile aranızi bozmaz da huzurlu yaşarsınız.
Bu arada aferin sana :)
Pulm gelinligin çok güzel. Göğüs kısmı daha ustten olacak demissin ya ben onu anlamadım.
Sadece bana göre dekolte derinliği fazla.
Birde koltuk altına dikkat et çok yukarıdan olunca koltuk altını tahris ediyor:l
Gizzzz gözün aydın , hiç ayrılmayın inşallah
Ay balık hafızam başka hatırlamıyor. Kim ne yazdiysa cevap veremediğim için kusuruna bakmasın. Öpüyorum hepinizi
Herkese günaydın
Bu arada bana maviş derler kendimi bende tanıtım evet düğüne az kaldı ama daha ortada düğün salonundan başka bişey yokbenim dürtüklemelerimle sevdiceğim korktu dedim bi iğne bilem eksik olursa evlenmem dedim dün evin tadilatına başlandı
Canım yaa zannetmiyorum eksikliğimi hissedeceğini zor yaa gitmemi dört gözle bekliyor çünkü zaten ben çok zorluk yaşadım canım inşallah evlendikten sonra daha mıtlu olacam
Mavişimm üzme kendini bişeyler okudum şimdi... Herşey olucağına varır kuzum, annen de sen evlendikten sonra anlar zaten hatasını sana daha bi farklı davranır bence...
Çok mutlu olursun inşallah bitanemmm
Hislerin gücü adınaaaaaaapeloşşşşşşşşşşşşş aradı şimdi evkurrrr bugüğn gidip teslim alabilirmişimmmmmmmmm kefilsiz hemideeee ben iki tane alıcaktım benim hesabım var diyee biride tolgaya olmak üzere..
kız iki tane için kefil istiyoruz birtanesi için kefilsiz alabilirsiniz dediiii konuşmuşlar yetkilileriyleeee
Aynen bitanem ertele ertele sonra panik halinde koştur yemin ederim her sabah minibüsün peşinden depar atıyorumAynen bende uyuyamıcam arkadaşımın nişanı var artı gidip salonda tutulacak
Kuzum çok tşk ederim peluşum evet artık herşey olacağına varsın yoruldum ben artık boşuna cırmalamaktan inşallah dediğin gibi olur annem hatasını anlar kıymetimi bilir inşallah hepimiz çoook mutlu oluruz inşallah kuzum
Hislerin gücü adınaaaaaaa
Biliyoduuuuum, biliyoduuuummÇook sevindim kuşum, yaşasııınnn s3 kardeşliğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
peloşşşşşşşşşşşşş aradı şimdi evkurrrr bugüğn gidip teslim alabilirmişimmmmmmmmm kefilsiz hemideeee ben iki tane alıcaktım benim hesabım var diyee biride tolgaya olmak üzere..
kız iki tane için kefil istiyoruz birtanesi için kefilsiz alabilirsiniz dediiii konuşmuşlar yetkilileriyleeee
Kıyamam sana ben, benim de en büyük korkularımdan biri asansörün bozuk olması5 katı topuklulularla inince kimbilir ne kadar çok küfür yiyorumdur
İnşallah istediğiniz tarih de uygundur opramHerşey gonlunuzce ve hayalinizdeki gibi olsun bitanemm
Gözünn aydınn zehroşşş bugün birer pastayla ıslatalım bunu
zuhahahaıslatalım kuzumm bugün hesaplar benden bebeğimmmm çok bişi yemeyin hee batırmayın benii
Ayy karnım çokk aç oluciiikkkk benimmm
abboooo bu kız beni batırmaya yeminliiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?