'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın kuzum yaa bilmem ki acep bi akrabalıkları var mı sizinkiler zamanında Adana da yaşadığına göre kurcalamak lazım

Aaaaaa olmaz ki ama yaaaa
evet olmazki yaaaaa istiyorum ben o telefonuu
Zehra telefon deme çeyiz için de
Çok mu kotuyummmmm

kuzum sözleşmeye imza atıcak çeyiz için miçim die biş hikaye olur sözleşmede yazıo herhalt
merkezlerini aradım sigortalı bi çalışanıda kefil gösterebilirsiniz dediler. sonra çorluyu aradım kız ben size geri döüş yapıcam dedi bekliyorum.. nolur nolurr nolur olsun yaa dua edin kızlar yaa.. hat taşıma işleminide başlattım ben olmazsa herşey karmakarışık olucak

özgemmm bak geçti bittiii aşkcanındaa sana daha çok aşklanmıştır eminimmm

Dua ediyorum, kötü his yok içimde.. Olucağına inanıyorum Zehroşum. İyi düşün iyi olsun

Yok artık daha neleeeeeer

Mavişimm üzme kendini bişeyler okudum şimdi... Herşey olucağına varır kuzum, annen de sen evlendikten sonra anlar zaten hatasını sana daha bi farklı davranır bence...
Çok mutlu olursun inşallah bitanemmm

Dua ediyorum, kötü his yok içimde.. Olucağına inanıyorum Zehroşum. İyi düşün iyi olsun

peloşşşşşşşşşşşşş aradı şimdi evkurrrr bugüğn gidip teslim alabilirmişimmmmmmmmm kefilsiz hemideeee ben iki tane alıcaktım benim hesabım var diyee biride tolgaya olmak üzere..
kız iki tane için kefil istiyoruz birtanesi için kefilsiz alabilirsiniz dediiii konuşmuşlar yetkilileriyleeee

Aynen bitanem ertele ertele sonra panik halinde koştur yemin ederim her sabah minibüsün peşinden depar atıyorum Aynen bende uyuyamıcam arkadaşımın nişanı var artı gidip salonda tutulacak

Çok teşekkürederim canım hoşbulduk

Olur mavişim herşey olur arkanda sevdiğin olduktan sonra sırtın yere gelmez inşAllah.Bende daha 1 bucuk sene beklicektim nişanlım yeter artık dedi evimiz yuvamız olsun yanyana olalım dedi tarihi onun sayesinde geri çektik ve şuan çok ama çok mutluyum Allah ıma şükürler olsun.Meğer mutlu olmak için bunu bekliomuşum sürekli dertli dertli sürekli düşünceli biranda kalktı üstümden farklı bir moda girdim hayırlı olsun buarada tatlım ev tadilatın yetişir herşey küçük bir hızlanmayla sen hiç kafana takma anlar canım anlarda geç olmasın inşAllah tek çocuk musun?

Mavişimm üzme kendini bişeyler okudum şimdi... Herşey olucağına varır kuzum, annen de sen evlendikten sonra anlar zaten hatasını sana daha bi farklı davranır bence...
Çok mutlu olursun inşallah bitanemmm

Kuzum çok tşk ederim peluşum evet artık herşey olacağına varsın yoruldum ben artık boşuna cırmalamaktan inşallah dediğin gibi olur annem hatasını anlar kıymetimi bilir inşallah hepimiz çoook mutlu oluruz inşallah kuzum

Hislerin gücü adınaaaaaaa
Biliyoduuuuum, biliyoduuuumm Çook sevindim kuşum, yaşasııınnn s3 kardeşliğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Aynen bitanem ertele ertele sonra panik halinde koştur yemin ederim her sabah minibüsün peşinden depar atıyorum Aynen bende uyuyamıcam arkadaşımın nişanı var artı gidip salonda tutulacak

Kıyamam sana ben, benim de en büyük korkularımdan biri asansörün bozuk olması 5 katı topuklulularla inince kimbilir ne kadar çok küfür yiyorumdur
İnşallah istediğiniz tarih de uygundur opram Herşey gonlunuzce ve hayalinizdeki gibi olsun bitanemm

Kıyamam yaaa Hiç öyle tahmin etmemiştim ben... Kuzum annen sevgisini belli edemeyenlerden mi acaba?
Her anne evladını sever, ne biliyim böyle davranması ilginç mavişim... İnşallah anne sevgisini şefkatini sana kaynanan gösterir canım benim, çünkü gördüğüm kadarıyla sen onların sadece gelini değil, aynı zamanda kızları olmuşsun...

Son düzenleme:

Gözünn aydınn zehroşşş bugün birer pastayla ıslatalım bunu

İşte bu gelen peluşşşuuuunnn ayak sesleriiiii İnşAllah bitanem istediğimiz tarih olur da rahatlarız artık kafam cok rahat ama ınan kı sevdiceğime kavusmama az kaldı Allah herkese böyle heyecanlar yasatsın.

Son düzenleme:
selammm 2013 ün süper gelinleri...
ya kızlar bir çoğunuz ne güzel yerinizi tutmuşsunuz biz haziran olduğu halde daha tutmadık,günde almadık nişanlım acaip rahat biri sizce ben nereden başlamalıyım??

İki topik birleşmiş Süppperrr olmuş da ben sizi nasıl takip edicem ama..

Yazmasam da bakıyodum ara sıra ama şimdi baksamda anlamam artık bir sürü bir sürü sayfa olur.. Ama ben unutmam yinede sizi..

Öpüyorum sizi Canlar.. Allah'a emanet olun.. Yolunuzda hep mutluluk olsun..
:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…