'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Evet kuzum yaa kızları gibi oldum çok seviyolar beni hayır annem diğer kızlarına sevgisini gösterip beni sevmeyen doğurmak bile istemeyen her olayda herkesin önünde yerin dibine sokan hiç yüceltmeyen biri işte öle işte kuzum

zehrosss valla depresyondayım dıye pastanın dıbıne vurabılırım bılemıyorum :)
benımkı aradı sımdı..annelerı bıze gelıcek onları bıze bırakıp benı alıp sıze getırıcekmıs
2 yı bıraz gecebılır gelmem kuzular
bu arada hıc rol yapamıyom sozde bısey yokmus gıbı davrancaktım ama sesımden anladı ıyı mısın dıye sordu
gorunce barı trıp yapmamalıyım ya nasıl rol yapcam bılmıyom

Yok canım 3 numarayım ben 2 ablam var evli ben gittikten sonra bakalım kiminle kedi köpek gibi kavga edecek evet kuzum çok şükür sevdiceğim arkamda ne istesem yapmaya çalışıyor ev tadilatına gelince başladık ışte çok ış var kuzum ama kimse kılını bile kıpırdatmıyor herşeyin hayırlısı diyorum

Ama ama ama sen kendine isminle hitap edilsin istemiyorsun sanıyordum bennnn :l

Mesai biter maviş kaçar hayırlı mutlu huzurlu sevdiceğinizle geçirebileceğiniz aşk dolu sevgi dolu bir haftasonu diliyorum hadi baş baş

Zehroşş battı kesin bugünn

Trip yapcak bişey yok özgemm o gelen kadar neşelendirmeye çalış kendini ki geldiğinde de asılmasın yüzün biliyorum rol yapmak çok zor oluyo bend e hiç yapamıyorum illa söyleyince rahat ediyorum ama sen bence bu kez surat asma rol de yapma kendini rahatlat sadece gülümse sevdiceğine

Allah Allah günah keçisi misali üzülme bitanem herşey olur zaman gelir gün gelir kimin kime muhtaç olacağı belli olmaz sen her zaman dimdik dur.Zordur ama elbet sende çok mutlu olcaksın rahatlıcaksın.Bizimde çok tadilat işimiz var buarada nişanlının ailesi annenin bu tavır hallerini biliyo mu?

Son düzenleme:

Inşallah anlar kuzum da ama ış işten geçmiş olacak yok canım yansıtmıyorum kötü düşünmesınler diye Allah sonumuzu hayırlı etsin bu arada nerelisin canım biz geç kaldık bile tadilata kuzum ya ama ne yapalım yetisir inşallah

bende çok sevindimmmm kuzumm yerim o hisleriniiiii
yarınn aşkcanım gelcek birlikte gidip teslim alıcaz telefonuuu zaten henüz hattım gelmedii telefonu kullanamıorum hemen

Bende seni yerim zehroşum
Hattın neden değişti ki? :26:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn opraaammm
Eneeemmm benim guzel yurekli, nur yuzlu canparem gelmiş ama bi daha gelsin, bana yetmedi bu kadarcık görmek
Deme öyle yaa.. Kıyamam valla üzüldüm şimdi

Özgem şimdi yapman gereken şey: Gözlerini kapa, 3 kez deriiiiin mi deriiiiinn nefes al ve nefes ver. Çok rahatlıcaksın güzelliğimm inan bana
Gül sevdiceğine, gül Ve o söylediklerini getir aklında, üzülme, yıpranma

Kızlar ya keşke bende gelebilsem ne kadar da yakınız halbuki!

kardelen canım anlattıkça çok üzülüyorum senin için...annen sevgisini içinde yaşıyordur belki diyeceğim ama 2 ablama karşı öyle değil diyorsun...sen yinede ya sabır de geç annen sana bağırınca karşılık verip polemiğe girme depresyon zamanı senin büyüme ve gelişme çağına denk gelmiştir belki bir arkadaşımın annesi depresyona girmişti kız arkadaşıma demediğini ve yapmadığını bırakmamıştı ama şuan araları iyi senin annende öyle olmuş olabilir mi acaba?:26:

Evett yaa çok yakınız ama buluşamıoruz bi türlü

Bi ctesi sen de işten ayrıldığında ayarlayalım pelmikk 4'ümüz buluşalımm yaa ne kadarr güzell

kızlar daha önce soruldumu bilmiyorum ama biri el atıversin...
düğün için damat bohçasına neler koyuluyor ???
ben güzel tülleyip yuvarlak kutulara koymayı düşünüyorum işte neler alınması gerekiyor ???
röptaşambır şartmıdır?ben hiç sevmiyorum röptaşambırı nişanlımda sevmez öyle şeyleri gereksiz buluyorum....:26:

Evett yaa çok yakınız ama buluşamıoruz bi türlü

Bi ctesi sen de işten ayrıldığında ayarlayalım pelmikk 4'ümüz buluşalımm yaa ne kadarr güzell

Ve yine geliyor işte o şarkı

Beeen meselaaa uçarım meselaaaa yerlere göklere sığamıyoruuumm

Evinizin playbackçisi geldi

Bu fikre ölür biterim ben ki gülimimm 10 numara oldu şimdi bu :)) Gelicem kollarınıza kollarınıza koşuciiim Gel seni öpeyim güzel fikrinden ötürü

İnşallah kapmaz kimse
Özgee geç kalcak kesinnn

ama ben biliom başıma gelcekleriiii çantamı alıp tuvalete kadar gidip geri gelmessem panik yapmayın sakın tamam mıı
özgemm tavır yapma kuzum.. hatta tam aksine daha iyi gözük o da şaşırsın..

Bende seni yerim zehroşum
Hattın neden değişti ki? :26:
Kızlar ya keşke bende gelebilsem ne kadar da yakınız halbuki!
kuzum bende avea var.. tam çekmio değişmeyi düşünüodum. telefon olayını halledincede micro kart gerektiği için hem hattı taşıma işlemini başlattım hemde micro card istedim..evet yaa sende gelebilseydin keşkeee

İyi yapıosun canım insanoğlu açık buldun mu tamam bi şekilde kullanıo.Amin canım cümlemizin sonu hayırlı olsun Bulgaristan göçmeniyim mavişim.Olsun yetişir sen içini rahat tut ustalarıda sıkı tut nişanlımın abisi 3 ayda tamamladı herşeyi hızlandırıp.Biz yavaştan yavaştan başlicaz işte.Sizinde olur Allah yardım ediyor kuluna özellikle yeni yuva kurana zaten kafanfa belirli şeyler oluşturduysan o yönde devam et.Buarada sen nerelisin mavişim?????

Kızlar ben kaçar çıkış saati geldi artık öpüyorum hepinizi tatlı tatlı

Sizin düğünün finalini bu şarkıyla yapıp kopalımm pelmikcan

Ayy ben de bi seveyim kendimi nası güzel bi fikir buldum ben böylee yaaa

Süper olur valla süppperrrr çeyiz alışverişi de yaparık ki

Zehroşş bence hata ettin hesap benden die baştan söyleyerektenn

Çantanla tuvalete yollamak yok senii o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…