Heheheh kıyamam ki sanaaaa
En erken sen gidicen zehroşşş cam kenarını kap
bebeğim öle yapıcam vallaa ikinci kat cam kenarı benim kimse oturmasın oraya yakarım
Kıyamam yaaaHiç öyle tahmin etmemiştim ben... Kuzum annen sevgisini belli edemeyenlerden mi acaba?
Her anne evladını sever, ne biliyim böyle davranması ilginç mavişim... İnşallah anne sevgisini şefkatini sana kaynanan gösterir canım benim, çünkü gördüğüm kadarıyla sen onların sadece gelini değil, aynı zamanda kızları olmuşsun...
Aynen bitanem ertele ertele sonra panik halinde koştur yemin ederim her sabah minibüsün peşinden depar atıyorumAynen bende uyuyamıcam arkadaşımın nişanı var artı gidip salonda tutulacak
Çok teşekkürederim canım hoşbulduk
Olur mavişim herşey olur arkanda sevdiğin olduktan sonra sırtın yere gelmez inşAllah.Bende daha 1 bucuk sene beklicektim nişanlım yeter artık dedi evimiz yuvamız olsun yanyana olalım dedi tarihi onun sayesinde geri çektik ve şuan çok ama çok mutluyum Allah ıma şükürler olsun.Meğer mutlu olmak için bunu bekliomuşum sürekli dertli dertli sürekli düşünceli biranda kalktı üstümden farklı bir moda girdim hayırlı olsun buarada tatlım ev tadilatın yetişir herşey küçük bir hızlanmayla sen hiç kafana takma anlar canım anlarda geç olmasın inşAllah tek çocuk musun?
zehrosss valla depresyondayım dıye pastanın dıbıne vurabılırım bılemıyorum :)
benımkı aradı sımdı..annelerı bıze gelıcek onları bıze bırakıp benı alıp sıze getırıcekmıs
2 yı bıraz gecebılır gelmem kuzular
bu arada hıc rol yapamıyom sozde bısey yokmus gıbı davrancaktım ama sesımden anladı ıyı mısın dıye sordu
gorunce barı trıp yapmamalıyım ya nasıl rol yapcam bılmıyom
Yok canım 3 numarayım ben 2 ablam var evli ben gittikten sonra bakalım kiminle kedi köpek gibi kavga edecek evet kuzum çok şükür sevdiceğim arkamda ne istesem yapmaya çalışıyor ev tadilatına gelince başladık ışte çok ış var kuzum ama kimse kılını bile kıpırdatmıyor herşeyin hayırlısı diyorum
Allah Allah günah keçisi misali üzülme bitanem herşey olur zaman gelir gün gelir kimin kime muhtaç olacağı belli olmaz sen her zaman dimdik olur.Zordur ama elbet sende çok mutlu olcaksın rahatlıcaksın.Bizimde çok tadilat işimiz varbuarada nişanlının ailesi annenin bu tavır hallerini biliyo mu?
bende çok sevindimmmm kuzumm yerim o hisleriniiiii
yarınn aşkcanım gelcek birlikte gidip teslim alıcaz telefonuuu zaten henüz hattım gelmedii telefonu kullanamıorum hemen
İşte bu gelen peluşşşuuuunnn ayak sesleriiiiiİnşAllah bitanem istediğimiz tarih olur da rahatlarız artık kafam cok rahat ama ınan kı sevdiceğime kavusmama az kaldı Allah herkese böyle heyecanlar yasatsın.
Eneeemmm benim guzel yurekli, nur yuzlu canparem gelmiş ama bi daha gelsin, bana yetmedi bu kadarcık görmekİki topik birleşmiş Süppperrr olmuş da ben sizi nasıl takip edicem ama..
Yazmasam da bakıyodum ara sıra ama şimdi baksamda anlamam artık bir sürü bir sürü sayfa olur.. Ama ben unutmam yinede sizi..
Öpüyorum sizi Canlar.. Allah'a emanet olun.. Yolunuzda hep mutluluk olsun.. :123:
Deme öyle yaa.. Kıyamam valla üzüldüm şimdiEvet kuzum yaa kızları gibi oldum çok seviyolar beni hayır annem diğer kızlarına sevgisini gösterip beni sevmeyen doğurmak bile istemeyen her olayda herkesin önünde yerin dibine sokan hiç yüceltmeyen biri işte öle işte kuzum
benımkı aradı sımdı..annelerı bıze gelıcek onları bıze bırakıp benı alıp sıze getırıcekmıs
bu arada hıc rol yapamıyom sozde bısey yokmus gıbı davrancaktım ama sesımden anladı ıyı mısın dıye sordu
Bende seni yerim zehroşum
Hattın neden değişti ki? :26:
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn opraaammm
Eneeemmm benim guzel yurekli, nur yuzlu canparem gelmiş ama bi daha gelsin, bana yetmedi bu kadarcık görmek
Deme öyle yaa.. Kıyamam valla üzüldüm şimdi
Özgem şimdi yapman gereken şey: Gözlerini kapa, 3 kez deriiiiin mi deriiiiinn nefes al ve nefes ver. Çok rahatlıcaksın güzelliğimm inan bana
Gül sevdiceğine, gülVe o söylediklerini getir aklında, üzülme, yıpranma
Kızlar ya keşke bende gelebilsem ne kadar da yakınız halbuki!
Evett yaa çok yakınız ama buluşamıoruz bi türlü
Bi ctesi sen de işten ayrıldığında ayarlayalım pelmikk 4'ümüz buluşalımm yaa ne kadarr güzell
İnşallah kapmaz kimse
Özgee geç kalcak kesinnn
Zehroşş battı kesin bugünn
Trip yapcak bişey yok özgemm o gelen kadar neşelendirmeye çalış kendini ki geldiğinde de asılmasın yüzün biliyorum rol yapmak çok zor oluyo bend e hiç yapamıyorum illa söyleyince rahat ediyorum ama sen bence bu kez surat asma rol de yapma kendini rahatlat sadece gülümse sevdiceğine
kuzum bende avea var.. tam çekmio değişmeyi düşünüodum. telefon olayını halledincede micro kart gerektiği için hem hattı taşıma işlemini başlattım hemde micro card istedim..evet yaa sende gelebilseydin keşkeee
Bende seni yerim zehroşum
Hattın neden değişti ki? :26:
Kızlar ya keşke bende gelebilsem ne kadar da yakınız halbuki!
Inşallah anlar kuzum da ama ış işten geçmiş olacak yok canım yansıtmıyorum kötü düşünmesınler diye Allah sonumuzu hayırlı etsin bu arada nerelisin canım biz geç kaldık bile tadilata kuzum ya ama ne yapalım yetisir inşallah
Ve yine geliyor işte o şarkı
Beeen meselaaa uçarım meselaaaa yerlere göklere sığamıyoruuumm
Evinizin playbackçisi geldi
Bu fikre ölür biterim ben ki gülimimm 10 numara oldu şimdi bu :)) Gelicem kollarınıza kollarınıza koşuciiimGel seni öpeyim güzel fikrinden ötürü
ama ben biliom başıma gelcekleriiiiçantamı alıp tuvalete kadar gidip geri gelmessem panik yapmayın sakın tamam mıı
özgemm tavır yapma kuzum.. hatta tam aksine daha iyi gözük o da şaşırsın..
kuzum bende avea var.. tam çekmio değişmeyi düşünüodum. telefon olayını halledincede micro kart gerektiği için hem hattı taşıma işlemini başlattım hemde micro card istedim..evet yaa sende gelebilseydin keşkeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?