- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
Ayy evet ya aveada o problem var şeker.kuzum bende avea var.. tam çekmio değişmeyi düşünüodum. telefon olayını halledincede micro kart gerektiği için hem hattı taşıma işlemini başlattım hemde micro card istedim..evet yaa sende gelebilseydin keşkeee
Olabilitesi çok yüksek ihtimallerden bebicanSizin düğünün finalini bu şarkıyla yapıp kopalımm pelmikcan
Ayy ben de bi seveyim kendimi nası güzel bi fikir buldum ben böylee yaaa
Süper olur valla süppperrrr çeyiz alışverişi de yaparık ki
neyse kızlar size iyi muhabbetler...
görüşmek üzere
saat 1 olmuş yarım saat sonra çıkıcaz adam köfte söyleyin dio yaaaa köfte hazırlancak gelicek servis edilcek yicekler bu kadar bencil düşüncesiz olunur yaaaaa
Ayy evet ya aveada o problem var şeker.İyi olmuş hattı taşıman.
Bu arada mermer beyazı mı istedin telefonu
Bende gelicem inşallah zehroşum, gülimimin fikri cuk die oturdu beynimde
Olabilitesi çok yüksek ihtimallerden bebicanNişanımda kuzenlerim durmadan nil karaibrahimgil'den Pelin şarkısını açtı durdu bi de diolarki düğün pastanı bu muzikle keseriz
athena iyi fikir ama
Çeyizlenelim kuzular çeyizlenelim benim eksikliklerimi tamamlamam lazım
Annişim bana elektrik süpürgesi almış sahiArçelik'ten su hazneli.. Geçen de kipadan hediye çeki verdiler Sinbo'dan ekmek kızartma makinesi çıktı Altıncı cadde'den blender seti aldım hediye Felix filtre kahve makinesi göndermişler.
Allah gerçekten ev kurana yardım ediyo...
kızlar daha önce soruldumu bilmiyorum ama biri el atıversin...
düğün için damat bohçasına neler koyuluyor ???
ben güzel tülleyip yuvarlak kutulara koymayı düşünüyorum işte neler alınması gerekiyor ???
röptaşambır şartmıdır?ben hiç sevmiyorum röptaşambırı nişanlımda sevmez öyle şeyleri gereksiz buluyorum....:26:
kızlar daha önce soruldumu bilmiyorum ama biri el atıversin...
düğün için damat bohçasına neler koyuluyor ???
ben güzel tülleyip yuvarlak kutulara koymayı düşünüyorum işte neler alınması gerekiyor ???
röptaşambır şartmıdır?ben hiç sevmiyorum röptaşambırı nişanlımda sevmez öyle şeyleri gereksiz buluyorum....:26:
Ohh maşallah kuzuu o nasıl bi şanstır öylee hediyelerle donatcan eviii
Nişanda da şarkı tam oturmuşş Peline pelineee
selamlar.. benim ağustosta düğünüm var nişanlım yeni askerden geldi ve nerede yaşayacağımıza dair bir türlü karar veremedik.
ben izmirliyim o istanbullu ben izmirde kalmak istiyorum o da istanbulda.. napıcağımı şaşırdım hep kısmet diyo ama gelirgelmez istanbuldan iş aramaya başladı
kim önce iş bulursa diyo benim zaten işim var diyorum beni istanbula götürmekte kararlı görünüyo..
ben ise istanbulda yaşamaktan çok korkuyorum.. kalabalık komşuluk ilişkileri yok kimse birbirini tanımıyo hayat işle ev arasında akıp gidiyo birazda aileme uzak olmak istemiyorum sonuçta doğumu var bişeysi var.. napıyım nişanlıma izmir diye direteyim mi yoksa beni götürmesine izin mi vereyim
siz bu tür sorunlar yaşadınız mı yaşadıysanız nasıl çözdünüz bana yardım edin
merhabahayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.
evlilik fedakarlık demek. bence bu ikinizde de yok(yaşanma yeri acısından)
nişanlın da bir yerde bencilce konusmus. kim iş bulursa diye ama sizin zaten işiniz var bu ters köşe bence.
ailenden ayrı kalmamak istiyorsun demek ki o da istemiyor ailesinden uzaklasmak.
ama bana kalırsa izmir ;
ist. yaşamayan bilmez derler ama maddi acıdan ist pasta dilimi kücüldü artık. herkes iş derdinde. oranın ev kirası,masrafları da izmirden kat kat fazla.
yaşamak istediğiniz standartlara da bağlı bu . ikiniz güzelce konusmalısınız bence. ama istanbul'da hayat pahalı bunu herkes bilir.
Canım ben yazdıgını gormemişim kusura bakma...
Taze nişanlı olarak neler koydugumuzu soyleyeyim
Pierre Cardin bir pijama takımı aldık, yanında iç çamaşırı, çorabı var zaten. Pierre Cardin cüzdan, kemer aldık.
(Ki bunlar zaten mağazalarda set halinde kutusuyla satılıyor...)
Onun dışında traş takımı, gömlek, kazak, havlu, parfüm koyduk.
Başka bişey gelmiyo şuan aklıma :26: Ama bunlardan oluşuyordu.
Nişanla ilgili bi topicim var ordan da bakabilirsin detaylara...
Sorma kuşum ya
Kayınannim 2 tane dokuma battaniye ve bir tanede çift kişilik mink battaniye almış, çok güzeller
O beni sevmeez, pelini sever
Canımm kusurabakma muhabbete dalmış gibi olduk ama benim bi bilgim yok bohçalarla ilgili o yüzden cevap yazmadım :26:
Heheheh bu sefer ilk ben gidiciiim sanırımmmmm canım köfte istedi özsütte varmıdır kiiii zehroşş
Ohh maşallah kuzuu o nasıl bi şanstır öylee hediyelerle donatcan eviii
Nişanda da şarkı tam oturmuşş Peline pelineee
selamlar.. benim ağustosta düğünüm var nişanlım yeni askerden geldi ve nerede yaşayacağımıza dair bir türlü karar veremedik.
ben izmirliyim o istanbullu ben izmirde kalmak istiyorum o da istanbulda.. napıcağımı şaşırdım hep kısmet diyo ama gelirgelmez istanbuldan iş aramaya başladı
kim önce iş bulursa diyo benim zaten işim var diyorum beni istanbula götürmekte kararlı görünüyo..
ben ise istanbulda yaşamaktan çok korkuyorum.. kalabalık komşuluk ilişkileri yok kimse birbirini tanımıyo hayat işle ev arasında akıp gidiyo birazda aileme uzak olmak istemiyorum sonuçta doğumu var bişeysi var.. napıyım nişanlıma izmir diye direteyim mi yoksa beni götürmesine izin mi vereyim
siz bu tür sorunlar yaşadınız mı yaşadıysanız nasıl çözdünüz bana yardım edin
teşekkür ederim canım not ettim yazdıklarını
havada kıskançlık kokusu var sankiiiiiayyy birileri buşuşcaklar bugün
takan yok
gülin ,özge ve zehra bu size
özgemm, zehram, gülinimmm buluşuyomuş bugünn
gizde sevdiceğine kavuşmuş. başka bişey okuyamadım. çok hızlı ilerliyo sayfalar
Zehra telefon demeçeyiz için de
Çok mu kotuyummmmm
Opra hosgeldin. Hayırlı olsun hazorliklariniz...
mavis acaba annen benim annem mi kilaflar falan hep aynı yaaa.
Rabbim inşallah kaynanan ile aranızi bozmaz da huzurlu yaşarsınız.
Bu arada aferin sana :)
Pulm gelinligin çok güzel. Göğüs kısmı daha ustten olacak demissin ya ben onu anlamadım.
Sadece bana göre dekolte derinliği fazla.
Birde koltuk altına dikkat et çok yukarıdan olunca koltuk altını tahris ediyor:l
Asmunikal bende gecelik giyemem utanirim zaten kaç dakika üstümde duracak diyordum ama arada gerekiyormuş.
Gizzzz gözün aydın , hiç ayrılmayın inşallah
Ay balık hafızam başka hatırlamıyor. Kim ne yazdiysa cevap veremediğim için kusuruna bakmasın. Öpüyorum hepinizi
Herkese günaydın
şimdi kayınannişimle görüştüm oda benim gibi gülüyor çok mutluuuu yarınnn getiriyorum dedimayyyyy özgemmmm valllla hade atlatttınız sizde
ayyyyyy bugün güneş benim kavuşmam için batsın artıkkk ama :)
gülçincim inşallah işine yarar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?