'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ayy evet ya aveada o problem var şeker. İyi olmuş hattı taşıman.
Bu arada mermer beyazı mı istedin telefonu
Bende gelicem inşallah zehroşum, gülimimin fikri cuk die oturdu beynimde
Olabilitesi çok yüksek ihtimallerden bebican Nişanımda kuzenlerim durmadan nil karaibrahimgil'den Pelin şarkısını açtı durdu bi de diolarki düğün pastanı bu muzikle keseriz

athena iyi fikir ama

Çeyizlenelim kuzular çeyizlenelim benim eksikliklerimi tamamlamam lazım

Annişim bana elektrik süpürgesi almış sahi Arçelik'ten su hazneli.. Geçen de kipadan hediye çeki verdiler Sinbo'dan ekmek kızartma makinesi çıktı Altıncı cadde'den blender seti aldım hediye Felix filtre kahve makinesi göndermişler.

Allah gerçekten ev kurana yardım ediyo...

neyse kızlar size iyi muhabbetler...
görüşmek üzere

Canımm kusurabakma muhabbete dalmış gibi olduk ama benim bi bilgim yok bohçalarla ilgili o yüzden cevap yazmadım :26:

saat 1 olmuş yarım saat sonra çıkıcaz adam köfte söyleyin dio yaaaa köfte hazırlancak gelicek servis edilcek yicekler bu kadar bencil düşüncesiz olunur yaaaaa

Heheheh bu sefer ilk ben gidiciiim sanırımmmmm canım köfte istedi özsütte varmıdır kiiii zehroşş

Ohh maşallah kuzuu o nasıl bi şanstır öylee hediyelerle donatcan eviii

Nişanda da şarkı tam oturmuşş Peline pelineee

Canım ben yazdıgını gormemişim kusura bakma...
Taze nişanlı olarak neler koydugumuzu soyleyeyim
Pierre Cardin bir pijama takımı aldık, yanında iç çamaşırı, çorabı var zaten. Pierre Cardin cüzdan, kemer aldık.
(Ki bunlar zaten mağazalarda set halinde kutusuyla satılıyor...)
Onun dışında traş takımı, gömlek, kazak, havlu, parfüm koyduk.

Başka bişey gelmiyo şuan aklıma :26: Ama bunlardan oluşuyordu.

Nişanla ilgili bi topicim var ordan da bakabilirsin detaylara...
Ohh maşallah kuzuu o nasıl bi şanstır öylee hediyelerle donatcan eviii

Nişanda da şarkı tam oturmuşş Peline pelineee

Sorma kuşum ya

Kayınannim 2 tane dokuma battaniye ve bir tanede çift kişilik mink battaniye almış, çok güzeller

O beni sevmeez, pelini sever

özgemm, zehram, gülinimmm buluşuyomuş bugünn

gizde sevdiceğine kavuşmuş. başka bişey okuyamadım. çok hızlı ilerliyo sayfalar

selamlar.. benim ağustosta düğünüm var nişanlım yeni askerden geldi ve nerede yaşayacağımıza dair bir türlü karar veremedik.
ben izmirliyim o istanbullu ben izmirde kalmak istiyorum o da istanbulda.. napıcağımı şaşırdım hep kısmet diyo ama gelirgelmez istanbuldan iş aramaya başladı
kim önce iş bulursa diyo benim zaten işim var diyorum beni istanbula götürmekte kararlı görünüyo..

ben ise istanbulda yaşamaktan çok korkuyorum.. kalabalık komşuluk ilişkileri yok kimse birbirini tanımıyo hayat işle ev arasında akıp gidiyo birazda aileme uzak olmak istemiyorum sonuçta doğumu var bişeysi var.. napıyım nişanlıma izmir diye direteyim mi yoksa beni götürmesine izin mi vereyim

siz bu tür sorunlar yaşadınız mı yaşadıysanız nasıl çözdünüz bana yardım edin

merhaba hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.

evlilik fedakarlık demek. bence bu ikinizde de yok (yaşanma yeri acısından)

nişanlın da bir yerde bencilce konusmus. kim iş bulursa diye ama sizin zaten işiniz var bu ters köşe bence.

ailenden ayrı kalmamak istiyorsun demek ki o da istemiyor ailesinden uzaklasmak.

ama bana kalırsa izmir ;

ist. yaşamayan bilmez derler ama maddi acıdan ist pasta dilimi kücüldü artık. herkes iş derdinde. oranın ev kirası,masrafları da izmirden kat kat fazla.

yaşamak istediğiniz standartlara da bağlı bu . ikiniz güzelce konusmalısınız bence. ama istanbul'da hayat pahalı bunu herkes bilir.

Nişanlımda İstanbul'da yaşamın pahalı olduğunun farkında ama yinede ağzını açıp kimseye bişey demiyo.. sürekli herkes cv sini istiyor kimse bu kızın işi var yada nerede yaşamak istiyor diye sormuyor ben aslında hiç karışmadım bu zamana kadar kısmet dedim ama artık konuşmak lazım sanırım onu kırmak üzmek de istemiyorum sıkıştım kaldım

teşekkür ederim canım not ettim yazdıklarını

canım önemli değil ....

valla arkadaşım kusura bakma ama bende istanbul'da yaşıyorum ama adana'ya gelin gidicem istanbul'da komşuluk ilişkisi olmadığını kim çıkarmış ki bazılarına ne denk gelirse hemen istanbul suçlu oluyor hangi ilde birbirini tanıyan var ki ankara'da,izmir'de,aydın'da herkes birbirini tanıyormu :26:ben aileme çok ama çok bağlı olan bir insanım ama sevdiğim insanlada birbirimize karşı fedakarlıklarımız çok fazlasıyla bende zamanı gelince doğum yapıcam ona bakarsan başka illere giden gelinlerin canı yokmu çok saçma bir düşünce sonuçta doğduğun yer değil,doyduğun yer demiş atalarımızbu konuda biraz hassasım sana karşı sert çıkışmış olabilirim ama etrafımda aman ne yapacaksın adana'da yok efendim adana'da yaşanırmıymış istanbul varken yok öyleymiş yok böyleymiş ne kadar saçma düşünceler bunlar ya sonuçta ben severek evleniyorum bu yüzden fedakarlık yapmak zorundayım...nişanlım adana'da para kazanıyor sonuçta...ve alnına ne yazıldıysa onu yaşıyorsun

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızceler...

umarım herkescikler iyidir...

benim yarın aşk-ı derun'um, eş ruhum, paşazadem geliyor hasretle onu beklemekteyimmmm

ayyy birileri buşuşcaklar bugün

takan yok

gülin ,özge ve zehra bu size
havada kıskançlık kokusu var sankiiiii

özgemm, zehram, gülinimmm buluşuyomuş bugünn

gizde sevdiceğine kavuşmuş. başka bişey okuyamadım. çok hızlı ilerliyo sayfalar

evetttt buluştuk bugün canlarlaa
ilk ben gittim.. cam kenarını kapamadım die üzülürken birilerinin kalkmasıyla yerleştimm cam kenarı önemli çok önemli
gülin sona kaldıı niyse efenimm güzel harikulade bi gündü..

Aşk dolu havalara uctugum mutlu huzurlu bir günün gecesinde herkese hayırlı geceler canlar mutluyum huzurluyum sevdiceğimle birlikte süper bir gün geçirdim maşallah deyim kendi kendime nazar değirmeyim herkez sevdiceğiyle sanırım pamukprensesim kuzum bu arada şimdiden hayırlı olsun telin güle güle kullan aşk dolu kullan

Böğürtlenli reçellerim

Çağlaaaaam yarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsun
sizin için hemeeeeen YARIN OLSUUUUNNN

Zehroşumm neresi o cam kenarı? Merak ettim, ben gelince beni de oraya götürüüüüüüüüüüüüünnn Bu arada yarın büyük gün, sende hem sevdiceğine hem telefonuna kavusuyosun Şimdiden telefon için hayırlı olsun, bol aşklı gün diliyorum kuzumm

Mavişim Maşallah maşallah maşallah Size nazar boncugu benden hediye Hep böyle olun şekercanım

Ben de uyuyup uyanıp aşkıma kavuşcam Yarın 9'da Tekirdağ tarafına doğru gelcez arkadaşlarla Bölgede olan arkadaslar varsa hemen haberleselim Zehroşum gülinim vee özgem çağrım sizedir Feysten bi mesaj yeter

Hepinizi kocaman öperim bebeklerim, aşklı rüyalar

oyacım yanlış anlatmışım o derin olan yer biraz daha yukardan olucak yani o denediğim gelinlik 34 beden birine göre dikilmiş
Bide daha yoğun bi tülle daha kabarık bi eteği olucak İnşallah bittiğinde tamamıyla içime siner

giz ne mutlu sana canım benim daha onsuz geçireceğim 116 günüm var
nasıl geçecek bu günler bilmiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…