pelomm kusum aminn insalllah
nikah gununu alanlara acilinden sorum var... lütfen beni aydınlatın
su saglık raporu işini hangi sıraya gore yaptınız? Sabah ilk iş aile hekimine mi gidiyosunuz kan ve filmden önce? Adam hangi tahlilleri isteyecek ya da bize kagıt falan verecek mi? Ben işe girmeden once saglık raporu alırken once aile hekiminden kagıt almıstım sonra filme gitmiştim mesela
nikah icin de oyle mi? yoksa direk kafanıza gore bi hastaneye gidip biz nikah icin kan tahlili istioruz deyip tahlil yaptırıp sonra filme gidip bnların sonucunu aldıktan sonra mı aile hekimine gidioruz? al biz kendimiz yaptırtık sen de onayla diye?
cok önemli kızlar malum bir gune sıgmak zorunda bu işler :18::18::18:
Böğürtlenli reçellerim
Çağlaaaaam yarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsunyarınolsun
sizin için hemeeeeen YARIN OLSUUUUNNN
Zehroşumm neresi o cam kenarı?Merak ettim, ben gelince beni de oraya götürüüüüüüüüüüüüünnn Bu arada yarın büyük gün, sende hem sevdiceğine hem telefonuna kavusuyosun Şimdiden telefon için hayırlı olsun, bol aşklı gün diliyorum kuzumm
MavişimMaşallah maşallah maşallah Size nazar boncugu benden hediye Hep böyle olun şekercanım
Ben de uyuyup uyanıp aşkıma kavuşcamYarın 9'da Tekirdağ tarafına doğru gelcez arkadaşlarla Bölgede olan arkadaslar varsa hemen haberleselim Zehroşum gülinim vee özgem çağrım sizedir Feysten bi mesaj yeter
Hepinizi kocaman öperim bebeklerim, aşklı rüyalar
çağlammm, mis kurabiyem bugün aşkına kavuşuyosunn
benim sevdiceğim istanbulda yaptı işlemlerini. önce hadtaneye gidip evlilik işlemleri için sağlık raporu istediğini söyledi. onlar önce kan alıp sonra filme yolladılar. sonuçları aile hekimine götürdü, 1 adette fotoğraf verdi. aile hekimi de raporunu yazdı.
sonra nüfus kayıt örneği aldı(gereksizmiş ama ben almıştım diye o da almış)
ikamet ettiği belediyeye gidip izin belgesi aldı(o pendikte oturuyor, nikah beykozda)
3 tane fotograf ve bu belgelerle evleneceğimiz belediyeye başvuru yaptık.
benimki daha teferruatlıydı.
Günaydın canlarrrr Güzel haftalar
Bu hafta sonu süper geçti ama geçtii gitti
Önce özgiş gülişlee sonra aşklaa
Dün sevdicekle telefonu aldık nihayettt evet artık s3 üm var çözmeye çalışıyorum yavaş yavaş
aşkla dün cemyılmaza gittik gül gül çatladıkk
günaydınn
mutlu sabahlar
mutlu haftalarr
günaydın cnm nasılsın?
Saol tatlım beyaz renk aldım kuzumOh ne güzel canım kimleri çekiştirdiniz bakem özge ve gülinle günaydın bu arada kuzum hayırlı olsun telefonun ne renk aldınız güle güle kullan kullanımı kolay yaa takıldığın olursa yardımcı oluruz
günaydın kızlar
zehra gerçekten nasılda geçti gitti haftasonu...
iyiyim canım çok şükür bikaç gündür bademciklerle ugraşıyodum ama bugün daha iyiym
sen nasılsın
10 gün yazıyor
günaydınlarrrr
geçmişi okumadan önce kendimden havadisler vereyim
çok şükür sevdicekle aramızdaki gerginlik sona erdi çoook güzel bi pazar günü geçirdik
benim en sevdiğim çiçek beyaz gül o nedenle bana beyaz gül almış c.tesi görüşemediğimiz için veremedi dün verdi
sonracığıma ona damatlık baktık dün bi sürü.. hepsi de çok yakıştı sevgilime
ama o detaycı ve kararsız olduğu için daha çoook gezicez biz
bi de dün kuaförümü netleştirdim kaparo da verdik
aslında çok uygundu bu kuaför ama el birliğiyle onu pahalı hale getirdik biz
provam da düğünün aynısı olcak, onda da porselen makyaj ve açık bi model istediğim için postiş olcak
o nedenle fiyat 250 lira arttı neredeyse ama değecek en azından çünkü provadan direk foto çekimine gidicezzz
sevgilim burda da gözüme girdi pahalıya çıkmasını hiç aldırmadı düğünün aynısı olsun içine sinsin yeter dedi
yani 16 haziranda benim provam ve dolayısıyla foto çekimim vaaar
güzel bi saç modeli bulmalıyım şimdi şöyle tek omuza dökülen dalgalı bi model istiyorum
gözünüze çarparsa paylaşıverin e miii
c.tesi de gülin ve zehra ile harika bi gün geçirdik 4 saat aralıksız konuştuk resmen ya
geçmiş olsun cnm...bende iyiyim ama yorgunum biraz.evle ugrasıyoruz iste....iş bitmiyo...bos ev daha kolay diyodum ama öle olmuyo :)bunu buraya sunu suraya yok olmadı değiştireyim derken baya bi yoruyo insanı...10 gün kaldı Allahın izniyle kavusuyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?