'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ne güzel olur ama ah şu yetişir mi sıkıntısı yok mu

Kavuşma hasretiyle yanıp tutuşunca ee bide yaklaşınca hepbirlikte kavuşmakla ilgili kafayı yidik harthart

Günaydın tatlımmm
sıkıntı olmadan demiştim güzelim
birde sanırım yaklaştıkça yakınlaşmak istiyoruz herhalde.

Günaydın kızlar _

heycan ne durumda Bizim röfleli mi balyajlı mı nerede o kız
günaydın

Son düzenleme:
günaydınnn kızlar:)
nasılsınız hayırlı sabahlar

hüseyin başkan sen iş yerinden giriodun sanıodunç şimdide sabun yapıcam diyince şaşırdım

gelinlerin ilk gece ettikleri dular kabul olurmuş diye kulaktan dolma bir haber var bence biz bu şansımızı degerlendirelim
hepinizden tek tek dua isticem inş ALLAH :)

pelincik siz evi falan tuttunuzmu

bende sürekli wc gidodum. kardeş olmuştuk bi ara doktor ayakalrını üşüttün ondan oluyor demişti bana işinize yarar belkim

zehra hayırlı olsun şimdi daha bi derli toplu olmuş. aşkla kullan kuzum

kızlarr günaydınnnn :) nasılsınızzz ?
adana gelincikleri buralardamı yarınki buluşma içinnn kıyafet belirlyelimm :)

Peluşum kuzum hoşgeldin sen geldin ayrı bi sevindirik oldum yaw

geçmiyor hatice geçmiyor
yapıştı kaldı bu bademcik bana geçmiyor

sagol canım

valla benim bacağımda sözden sonra mantar çıktı.
Hala geçmedi nikaha kadar geçse bari adam yaklaşınca yok değme bana diyeceğim

Evet canım can sıkmasın diye yavaş yavaş bırakmaya çalışıyorum ben akıllı uslu paynak kaday bi çocukum saten

ikili ilişkilerde bu çok önemli diye düşünüyorum sen benden daha akıllısın ne yapacağını bilirsin gerçi

Ayrı yerlerde aynı gün 2 gelin ve damat Çağla Çağlaaaaa nirdesinnn? evet sıralandık bitanem 1 hafta arayla evleniyoruz hepimiz.Bencede çok güzel oldu ne kadar uzuyo okadar kötü.İçimizdeki tek sıkıntımız şuan ev yetişir mi ama diğer yandan ne zaman evlenicez biz evlenemicek miyiz yoksa? Yok ben evde kaldım hayallere kavusamicaz karamsarlık diz boyuydu şimdi ise öyle değil.Bugün nişanlımda balayını ayarlıcak inşAllah kısmi şeyler yoluna girmiş olucak kremlin palace da karar kırdık son olarak bakalım.Hepimiz kavuşucaz inşAllah bitaneeeemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…