'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ay canım estafurullah neden öle dedin şimcik yaa :26::26::26:

kızlar ben bu bornozu çok begendim
baş havlusu ve borzonu 98 falan oluyorç
english homede. normalde genelde medium oluyordu. english homede Small da var. ben 160 ım. diğeri büyük duruo.
tavsiye ederim

hoş geldin gulibik
elmalı turtam nasılsın?

İnşallah bugünde ne çok bahsettik kavuşmaktan yahu

Hoşbulduk kuzumm iyiyim sen nasılsın

Kuzum hoş geldin sefa verdin nirelerdesin bakem sen:26::26::26:

Mavişimm çok yoğun işlerim arada okuorum sizi ama sohbete katılamıyorum çok işim var yaa

Ne güzel olur ama ah şu yetişir mi sıkıntısı yok mu

Kavuşma hasretiyle yanıp tutuşunca ee bide yaklaşınca hepbirlikte kavuşmakla ilgili kafayı yidik harthart

Günaydın tatlımmm

Günaydınn Oprammm

Ben totişimi eritmeye çalışıyorum kuzum bide kilo vermeya çalışıyorum her gün sabah egzersiz yapıyorum servisten erken iniyorum eve yürüyorum erir miacaba totişim:26::26::26:
kilo verince ilk yüzümden veriyorum hortlağa dönüyorum bende göbeketen vermek istiyorum sadece

ayakları üşütmek çocuk konusunda da sıkıntı doğuruyormuş özellikle özel günlerimizde dikkat etmemiz gerekiyormuş.

Dünkü kabus gibi bir günden sonra günaydın bebiklerrrrrrrrrrrr

bugünlük daha iyiyim şimdilik, Hatice de pro olmuş şimdi gördüm tebrik ederim hayırlı olsunnn

işte büyüklerimizi hep derya taşa oturma çocugun olmaz diye ayaklarda o misalmiş. zaten ayaklar üşüyünce özel günlerdeki ağrılarda çok oluyorya..
benm çok agrır işe gelemem yani:s

Aynı durum bendede var kuzum ama bakalım nişanlım kilo vermemi istemiyo utanmaz basenlerin böle tam kıvamında gözüme çok hoş görünüyor diyo kilo varme

kızlaaarrr istanbullu kızlaaaaar bizde buluşma ayarlayalım demiştik dün ses çıkmadı asmunikal beynelminel ve ben varız şuanda
Asmunikal sen nerde oturuyodun?

günaydın kuzu
ne olduki dün ne yaşadın

Yavrum benim migren atak döneminde,10 gündür aralıksız ağrıdı. Doktor en son migren ilacı verdi bi kere kullandım çok güzel geçidri de hep kullanmaktan korkuyoyorum ilerde hiç etki etmez hale gelirim diye.

Öyle çekiyorum işte. Dün de öyle bir gündü,mideme vurdu bir ara ama bugünlük iyiyim.

Benim de ahir ömrümde derdim bu işte.

yopun bir haftadan sonra sevdicekle çıktık kapalıçarşıyaaaaa........

haftasonu kapalıçarşıda kaftan pazarı diye bir yere gittik.

hep mürdüm kiralayacağım dediğim bindallımı kırmızı kiraladım ... fotom var
çünkü sevdiceğim kırmızıyı bu defa bana çok yakıştırdı ... ama çok güzel işli falan ağır bir bindallı ...

sonra birde fuşya-turuncu renklerinde antin kuntin bir hint kıyafeti kiraladık..
her ikisinide çok beğendim ama belki hint kıyafeti için tekrar giderim daha hoş renkler olur belki ...

sonra bakırköye döndük dore rengi kına ayakkabımı veeeeeeeeeeeeeeeee üzerinde fransız güpür olan gelin ayakkabımıda aldıkkkkkkk ...

ayakkabımın üzerinde fransız güpürü mevcut eğer el çiçeğim pudralı nar çiçekli morlu vs karışık olur ayakkabı üzerindeki güpürlere el çiçeğimin renginde buncuklar işleyeceğim

pelincik siz evi falan tuttunuzmu
Ev tutmadık çünkü ev alabiliriz canım, bazı özel sebepler var o yüzden şubatı bekliyoruz fındığım.
Peluşum kuzum hoşgeldin sen geldin ayrı bi sevindirik oldum yaw
Canım benim sağ olasın Sevgi çiçeğim benim
Eveeet eveeett evett opramm:123::123:
Ev yetişir kuzum, ustaları sıkı tutarsanız onlarda gevşetmeden bitirirler işleri.. amaçları yevmiye almak ne de olsa... Ne kadar çok sallarlarsa o kadar çok para.
Hayırlısı olsun bitanem yeniden Gelinlik için ben Şubat sonunu bekliyorum Şubat 15'de fuar var, 2013 modeller çıkıcakmış Hoş, kafamdaki model çok net belli ama yine de arkadaşımızın tavsiyesi üzerine fuarın geçmesini bekliyoruz biz de...

kızlaaarrr istanbullu kızlaaaaar bizde buluşma ayarlayalım demiştik dün ses çıkmadı asmunikal beynelminel ve ben varız şuanda
Asmunikal sen nerde oturuyodun?

ben izmitteyim. harem le burası 1 saat işte:)
gün uyarsa ben gelmeye çalışırım çokta isterim

çok gelmiş olsun ya.. hani bu konuda pekte bişey yapılmıyor. bunada şükür:) rabbim başka dert vermessin

günaydın kızlarrr
geçmişi okuyup gelcem
bu arada çok fazla vergi ödücem moralim bozuldu valla tam da harcamalar üst üsteyken

Hoşbulduk kuzumm iyiyim sen nasılsın

Mavişimm çok yoğun işlerim arada okuorum sizi ama sohbete katılamıyorum çok işim var yaa

Günaydınn Oprammm

Tatlımmmm kolay gelsin aynen benim işlerde dağ oldu dönücem işede kafada dağınık ki işe adapte olamıyorum bi türlü evi,gelinliği düşündükçe daha neleri neleri düşündükçe.Deli gelin olucam bu gidişle eee tabi löökkk diye işin içine girince nevrim döndüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…