valla benim bacağımda sözden sonra mantar çıktı.
Hala geçmedi nikaha kadar geçse bari adam yaklaşınca yok değme bana diyeceğim
ikili ilişkilerde bu çok önemli diye düşünüyorum sen benden daha akıllısın ne yapacağını bilirsin gerçi
hoş geldin gulibik
elmalı turtam nasılsın?
İnşallah bugünde ne çok bahsettik kavuşmaktan yahu
Kuzum hoş geldin sefa verdin nirelerdesin bakem sen:26::26::26:
Ne güzel olur ama ah şu yetişir mi sıkıntısı yok mu
Kavuşma hasretiyle yanıp tutuşunca ee bide yaklaşınca hepbirlikte kavuşmakla ilgili kafayı yidik harthart
Günaydın tatlımmm
kilo verince ilk yüzümden veriyorum hortlağa dönüyorum bende göbeketen vermek istiyorum sadeceBen totişimi eritmeye çalışıyorum kuzum bide kilo vermeya çalışıyorum her gün sabah egzersiz yapıyorum servisten erken iniyorum eve yürüyorum erir miacaba totişim:26::26::26:
günaydınnn kızlar:)
nasılsınız hayırlı sabahlar
hüseyin başkan sen iş yerinden giriodun sanıodunç şimdide sabun yapıcam diyince şaşırdım
gelinlerin ilk gece ettikleri dular kabul olurmuş diye kulaktan dolma bir haber varbence biz bu şansımızı degerlendirelim
hepinizden tek tek dua isticem inş ALLAH :)
pelincik siz evi falan tuttunuzmu
bende sürekli wc gidodum. kardeş olmuştuk bi aradoktor ayakalrını üşüttün ondan oluyor demişti bana işinize yarar belkim
zehra hayırlı olsun şimdi daha bi derli toplu olmuş. aşkla kullan kuzum
valla ebn söyledim kimseden ses çıkmadı sustum.
n
Hoşbulduk kuzumm iyiyim sen nasılsın
Mavişimm çok yoğun işlerim arada okuorum sizi ama sohbete katılamıyorum çok işim var yaa
Günaydınn Oprammm
yarın burda olacak ama
kilo verince ilk yüzümden veriyorum hortlağa dönüyorum bende göbeketen vermek istiyorum sadece
ayakları üşütmek çocuk konusunda da sıkıntı doğuruyormuş özellikle özel günlerimizde dikkat etmemiz gerekiyormuş.
kilo verince ilk yüzümden veriyorum hortlağa dönüyorum bende göbeketen vermek istiyorum sadece
ayakları üşütmek çocuk konusunda da sıkıntı doğuruyormuş özellikle özel günlerimizde dikkat etmemiz gerekiyormuş.
Dünkü kabus gibi bir günden sonra günaydın bebiklerrrrrrrrrrrr
bugünlük daha iyiyim şimdilik, Hatice de pro olmuş şimdi gördüm tebrik ederim hayırlı olsunnn
günaydın kuzu
ne olduki dün ne yaşadın
rofleli_kedi sen adanadamısınnn :)
Ev tutmadık çünkü ev alabiliriz canım, bazı özel sebepler var o yüzden şubatı bekliyoruz fındığım.pelincik siz evi falan tuttunuzmu
Canım benim sağ olasınPeluşum kuzum hoşgeldin sen geldin ayrı bi sevindirik oldum yaw
Eveeet eveeett evett opramm:123::123:Ayrı yerlerde aynı gün 2 gelin ve damatÇağla Çağlaaaaa nirdesinnn? evet sıralandık bitanem 1 hafta arayla evleniyoruz hepimiz.Bencede çok güzel oldu ne kadar uzuyo okadar kötü.İçimizdeki tek sıkıntımız şuan ev yetişir mi ama diğer yandan ne zaman evlenicez biz evlenemicek miyiz yoksa? Yok ben evde kaldım hayallere kavusamicaz karamsarlık diz boyuydu şimdi ise öyle değil.Bugün nişanlımda balayını ayarlıcak inşAllah kısmi şeyler yoluna girmiş olucak kremlin palace da karar kırdık son olarak bakalım.Hepimiz kavuşucaz inşAllah bitaneeee mmmm
kızlaaarrristanbullu kızlaaaaar bizde buluşma ayarlayalım demiştik dün ses çıkmadı asmunikal beynelminel ve ben varız şuanda
Asmunikal sen nerde oturuyodun?
Yavrum benim migren atak döneminde,10 gündür aralıksız ağrıdı. Doktor en son migren ilacı verdi bi kere kullandım çok güzel geçidri de hep kullanmaktan korkuyoyorum ilerde hiç etki etmez hale gelirim diye.
Öyle çekiyorum işte. Dün de öyle bir gündü,mideme vurdu bir ara ama bugünlük iyiyim.
Benim de ahir ömrümde derdim bu işte.
Hoşbulduk kuzumm iyiyim sen nasılsın
Mavişimm çok yoğun işlerim arada okuorum sizi ama sohbete katılamıyorum çok işim var yaa
Günaydınn Oprammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?