'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

resimmm alalım kuzummm

içine sinmesine sevindim aldıklarının
hint kıyafetleri de genelde çok renkli oluyor zaten

içine sinmesi ve sana yakışması önemli. fotograf varmı
günaydın kızlarrr
geçmişi okuyup gelcem
bu arada çok fazla vergi ödücem moralim bozuldu valla tam da harcamalar üst üsteyken

hoşgeldinn.. evleniosun:S olcak elbet harcamalar. ne vergisiymiş bu .hesapta yoktu sanırım

Canım ben fransız gipürlü bornozu çok beğendim ama dediğin gibi standartlara uygun bedenim yok ama aldım. Çok güzel sanada tavsiye ederim.

Hoşbulduk kuzumm iyiyim sen nasılsın

Mavişimm çok yoğun işlerim arada okuorum sizi ama sohbete katılamıyorum çok işim var yaa

Günaydınn Oprammm
uykusuz yorgun

sen hangi semteydin hatice.,
çağla ve naz a soralım bi
K.çekmece

Dünkü kabus gibi bir günden sonra günaydın bebiklerrrrrrrrrrrr

bugünlük daha iyiyim şimdilik, Hatice de pro olmuş şimdi gördüm tebrik ederim hayırlı olsunnn
geçmiş olsun kuzu
teşekkür ederim.

işte büyüklerimizi hep derya taşa oturma çocugun olmaz diye ayaklarda o misalmiş. zaten ayaklar üşüyünce özel günlerdeki ağrılarda çok oluyorya..
benm çok agrır işe gelemem yani:s
evet ya bayılıyorum onlara kızlar kahve içmez, limonlu çay içmez bu durumda ben erkek oluyorum.

Aynı durum bendede var kuzum ama bakalım nişanlım kilo vermemi istemiyo utanmaz basenlerin böle tam kıvamında gözüme çok hoş görünüyor diyo kilo varme
aşk bana onu dese vururdum herhalde şaka bir yana inadına geniş ve kalçayı kapatan şeyler giyerdim.

günaydın kızlarrrr çok yoğum bir 10 gün geçirdim sizleri çok özledim
bizde seni veeeeeeeeeeeee hayırlı olsun

kızlaaarrr istanbullu kızlaaaaar bizde buluşma ayarlayalım demiştik dün ses çıkmadı asmunikal beynelminel ve ben varız şuanda
Asmunikal sen nerde oturuyodun?
bu gidiişle kimseden ses çıkmayacak gibi geliyor

hmm beynelminel küçükçekmece
plum bahçelievler
asmunikal izmit
Ortak nokta bulmak zor olucak biraz

iş yerinden giriyoum zaten. biz madeni yağ ve gres firmasıyız. kendi yağımı harcarmıyım, önce laboratuvardaki yağlardan deniyeceğim
bir iki denemem hüsranla sonuçlandı, ama azimliyim, yapacağım.

bende istanbulda olup, buluşmak isteyenlerdenim, amaaaaa ben yol iz bilmiyorum kiiiiiiiii hem de siz hep karşıdasınız

Usta tanıdık Allah tan bitanem ya.Mart ortası teslim ederim dio o sırada bizde gideriz mobilyaları ayarlarız işte ama yatak odasını yaptırtmam gerekicek büyük ihtimalle o yüzden yatak odasını ve mutfağı vericem önümüzdeki hafta bakalım.Benimde aklımda var bikaç model bakalım annemle gidicez cumartesi günü ahh şimdi nasıl pimpiriklenicek Sade bişey istiyorum zaten

özlem hoşgeldin hayırlı olsun cnm bindallında kıyafetinde Bindallıyı iğne iplikten kiralycaktın düştümü fiyatını

Kuzum Allah kolaylık versin yardım lazım mi:26::26::26:

Hem de nasıl lazımm kuzumm

günaydın kızlarrr
geçmişi okuyup gelcem
bu arada çok fazla vergi ödücem moralim bozuldu valla tam da harcamalar üst üsteyken

Kuzumm bu ay muhtasar da var kdv de var ondan çok çıkmıştır vergin :26:

Aynen ben de öyleyim kuzumm kafam darma duman kendimi işe veremiyorum bi türlü Ama senin kafa karışıklığı daha kötü yaa herşey teker teker hallolcak kuzumm telaş yapma sırayla hallolur inşallah

Sen pendikteydin dimi cnm Kadıköy yada taksim olabilir aslında Merkezi yerler :44:

bn konuşurum kızlarda whatsaptan bakalım ne dicekler.
haberleşiriz havada güzel olursa güzel güzel otururuz:)
fransız gipürlüsüde sorucam gittiğimde:) ben henüz almadım.
bi süre çeyiz almamaya karar verdim

sen nerdesin hüseyin başkan. bende bilmiyorum pek oraları:)

hmm beynelminel küçükçekmece
plum bahçelievler
asmunikal izmit
Ortak nokta bulmak zor olucak biraz

geçens eferde buluştuk ben nil nazlı gizem ece die br arkadaş. hepimiz esenlerin ordaki forumda görüşmüştük

günaydın kızlarrr
geçmişi okuyup gelcem
günaydın canım

anadolu yaksında msın oya ?

sakin ol hepsi yetişir inşallah

Sen pendikteydin dimi cnm Kadıköy yada taksim olabilir aslında Merkezi yerler :44:

benm içnide kadiköy çok iyi olur. karşıdan köprüden geçmek çok vakit alıyor. akşam trafiğine kalırsam eve gitmemde çok geçe oluyor

wuuuu uzak kızçeler sizi bende Gaziosmanpaşa dayım çok uzağız beaaaa

yok be canım ne uzağı metro var metrobüs var Herkes taksimi yada kadıköyü biliyodur heralde
Hatta en iyisi eminönü mahmutpaşada buluşalım Herkesin en iyi bildiği yerdir heralde

içine sinmesi ve sana yakışması önemli. fotograf varmı

hoşgeldinn.. evleniosun:S olcak elbet harcamalar. ne vergisiymiş bu .hesapta yoktu sanırım

berfoo gülinimin de dediği gibi hem kdv hem de gelir vergisi
çok para valla.. onla gider en kral damatlığı alırdım sevdiceğime
ama napalım el mahkum ödücez

Müge bu şekilde bir bak derim
ben bu aralar dantelle kafayı bozduğum için bakıyorum

Eklentiler

• $006.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $005.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

Ohh iyi o zaman kuzucan. Mobilyaları da halledersiniz bitanem ya, ev belli olduktan sonra ölçüsünü şeklini bildikten sonra kolay iş mobilya. Valla biz ailelerle gitmiyoruz pek Benim annem spor bi evim olsun istiyo, hayali daha farklı. O yuzden sadece nişanlımla gittik şimdiye kadar mobilya bakmaya. Önümüzdeki pazar da bizim burdaki mağazaları gezmeyi düşünüyoruz, fikir olması açısından.

Eki Görüntüle 612802 Eki Görüntüle 612801

Müge bu şekilde bir bak derim
ben bu aralar dantelle kafayı bozduğum için bakıyorum
ben berfin
güzelmiş ama ben dantel sevmiyorum pek
güle güle kullan canım:)

berfoo gülinimin de dediği gibi hem kdv hem de gelir vergisi
çok para valla.. onla gider en kral damatlığı alırdım sevdiceğime
ama napalım el mahkum ödücez

olsun özge. sevdiceğin yanında bir ömür beraber olcaksın bunada şükür dımı:)

Olur bitanem daha nasıl sıkışanlar var 2 ay kala başlayanlar o yüzden rahatladım bide nişanlımda koşturuo sadece bende değil az kaldı kavuşucaz ya olsun yorulalım sonunda gülmek var
günaydın canım

anadolu yaksında msın oya ?

sakin ol hepsi yetişir inşallah

İnşAllah canım

yok be canım ne uzağı metro var metrobüs var Herkes taksimi yada kadıköyü biliyodur heralde
Hatta en iyisi eminönü mahmutpaşada buluşalım Herkesin en iyi bildiği yerdir heralde

Doğru canım yollar yakınlaştı artık aslında ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…