- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.243
- 198
yopun bir haftadan sonra sevdicekle çıktık kapalıçarşıyaaaaa........
haftasonu kapalıçarşıda kaftan pazarı diye bir yere gittik.
hep mürdüm kiralayacağım dediğim bindallımı kırmızı kiraladım ... fotom var
çünkü sevdiceğim kırmızıyı bu defa bana çok yakıştırdı ... ama çok güzel işli falan ağır bir bindallı ...
sonra birde fuşya-turuncu renklerinde antin kuntin bir hint kıyafeti kiraladık..
her ikisinide çok beğendim ama belki hint kıyafeti için tekrar giderim daha hoş renkler olur belki ...
sonra bakırköye döndük dore rengi kına ayakkabımı veeeeeeeeeeeeeeeee üzerinde fransız güpür olan gelin ayakkabımıda aldıkkkkkkk ...
ayakkabımın üzerinde fransız güpürü mevcut eğer el çiçeğim pudralı nar çiçekli morlu vs karışık olur ayakkabı üzerindeki güpürlere el çiçeğimin renginde buncuklar işleyeceğim
çünkü sevdiceğim kırmızıyı bu defa bana çok yakıştırdı ... ama çok güzel işli falan ağır bir bindallı ...
sonra birde fuşya-turuncu renklerinde antin kuntin bir hint kıyafeti kiraladık..
her ikisinide çok beğendim ama belki hint kıyafeti için tekrar giderim daha hoş renkler olur belki ...
sonra bakırköye döndük dore rengi kına ayakkabımı veeeeeeeeeeeeeeeee üzerinde fransız güpür olan gelin ayakkabımıda aldıkkkkkkk ...
ayakkabımın üzerinde fransız güpürü mevcut eğer el çiçeğim pudralı nar çiçekli morlu vs karışık olur ayakkabı üzerindeki güpürlere el çiçeğimin renginde buncuklar işleyeceğim
günaydın kızlarrr
geçmişi okuyup gelcem
bu arada çok fazla vergi ödücem moralim bozuldu valla tam da harcamalar üst üsteyken
Canım ben fransız gipürlü bornozu çok beğendim ama dediğin gibi standartlara uygun bedenim yok ama aldım. Çok güzel sanada tavsiye ederim.Eki Görüntüle 612778
kızlar ben bu bornozu çok begendim
baş havlusu ve borzonu 98 falan oluyorç
english homede. normalde genelde medium oluyordu. english homede Small da var. ben 160 ım. diğeri büyük duruo.
tavsiye ederim
uykusuz yorgunHoşbulduk kuzumm iyiyim sen nasılsın
Mavişimm çok yoğun işlerim arada okuorum sizi ama sohbete katılamıyorum çok işim var yaa
Günaydınn Oprammm
K.çekmecesen hangi semteydin hatice.,
çağla ve naz a soralım bi
geçmiş olsun kuzuDünkü kabus gibi bir günden sonra günaydın bebiklerrrrrrrrrrrr
bugünlük daha iyiyim şimdilik, Hatice de pro olmuş şimdi gördüm tebrik ederim hayırlı olsunnn
evet ya bayılıyorum onlara kızlar kahve içmez, limonlu çay içmez bu durumda ben erkek oluyorum.işte büyüklerimizi hep derya taşa oturma çocugun olmaz diyeayaklarda o misalmiş. zaten ayaklar üşüyünce özel günlerdeki ağrılarda çok oluyorya..
benm çok agrır işe gelemem yani:s
aşk bana onu dese vururdum herhaldeAynı durum bendede var kuzum ama bakalım nişanlım kilo vermemi istemiyo utanmaz basenlerin böle tam kıvamında gözüme çok hoş görünüyor diyo kilo varme
bizde seni veeeeeeeeeeeee hayırlı olsungünaydın kızlarrrr çok yoğum bir 10 gün geçirdim sizleri çok özledim
bu gidiişle kimseden ses çıkmayacak gibi geliyorkızlaaarrristanbullu kızlaaaaar bizde buluşma ayarlayalım demiştik dün ses çıkmadı asmunikal beynelminel ve ben varız şuanda
Asmunikal sen nerde oturuyodun?
ben izmitteyim. harem le burası 1 saat işte:)
gün uyarsa ben gelmeye çalışırım çokta isterim
çok gelmiş olsun ya.. hani bu konuda pekte bişey yapılmıyor. bunada şükür:) rabbim başka dert vermessin
günaydınnn kızlar:)
nasılsınız hayırlı sabahlar
hüseyin başkan sen iş yerinden giriodun sanıodunç şimdide sabun yapıcam diyince şaşırdım
gelinlerin ilk gece ettikleri dular kabul olurmuş diye kulaktan dolma bir haber varbence biz bu şansımızı degerlendirelim
hepinizden tek tek dua isticem inş ALLAH :)
pelincik siz evi falan tuttunuzmu
bende sürekli wc gidodum. kardeş olmuştuk bi aradoktor ayakalrını üşüttün ondan oluyor demişti bana işinize yarar belkim
zehra hayırlı olsun şimdi daha bi derli toplu olmuş. aşkla kullan kuzum
Ev tutmadık çünkü ev alabiliriz canım, bazı özel sebepler var o yüzden şubatı bekliyoruz fındığım.
Canım benim sağ olasınSevgi çiçeğim benim
Eveeet eveeett evett opramm:123::123:
Ev yetişir kuzum, ustaları sıkı tutarsanız onlarda gevşetmeden bitirirler işleri.. amaçları yevmiye almak ne de olsa... Ne kadar çok sallarlarsa o kadar çok para.
Hayırlısı olsun bitanem yenidenGelinlik için ben Şubat sonunu bekliyorum Şubat 15'de fuar var, 2013 modeller çıkıcakmış Hoş, kafamdaki model çok net belli ama yine de arkadaşımızın tavsiyesi üzerine fuarın geçmesini bekliyoruz biz de...
Kuzum Allah kolaylık versin yardım lazım mi:26::26::26:
günaydın kızlarrr
geçmişi okuyup gelcem
bu arada çok fazla vergi ödücem moralim bozuldu valla tam da harcamalar üst üsteyken
Tatlımmmm kolay gelsin aynen benim işlerde dağ oldu dönücem işede kafada dağınık ki işe adapte olamıyorum bi türlü evi,gelinliği düşündükçe daha neleri neleri düşündükçe.Deli gelin olucam bu gidişle eee tabi löökkk diye işin içine girince nevrim döndüüü
hmm beynelminel küçükçekmece
plum bahçelievler
asmunikal izmit
Ortak nokta bulmak zor olucak biraz
iş yerinden giriyoum zaten. biz madeni yağ ve gres firmasıyız. kendi yağımı harcarmıyım, önce laboratuvardaki yağlardan deniyeceğim
bir iki denemem hüsranla sonuçlandı, ama azimliyim, yapacağım.
bende istanbulda olup, buluşmak isteyenlerdenim, amaaaaa ben yol iz bilmiyorum kiiiiiiiiihem de siz hep karşıdasınız
bn konuşurum kızlarda whatsaptan bakalım ne dicekler.Canım ben fransız gipürlü bornozu çok beğendim ama dediğin gibi standartlara uygun bedenim yok ama aldım. Çok güzel sanada tavsiye ederim.
K.çekmece
evet ya bayılıyorum onlara kızlar kahve içmez, limonlu çay içmez bu durumda ben erkek oluyorum.
bu gidiişle kimseden ses çıkmayacak gibi geliyor
sen nerdesin hüseyin başkan. bende bilmiyorum pek oraları:)iş yerinden giriyoum zaten. biz madeni yağ ve gres firmasıyız. kendi yağımı harcarmıyım, önce laboratuvardaki yağlardan deniyeceğim
bende istanbulda olup, buluşmak isteyenlerdenim, amaaaaa ben yol iz bilmiyorum kiiiiiiiiihem de siz hep karşıdasınız
hmm beynelminel küçükçekmece
plum bahçelievler
asmunikal izmit
Ortak nokta bulmak zor olucak biraz
günaydın canımgünaydın kızlarrr
geçmişi okuyup gelcem
iş yerinden giriyoum zaten. biz madeni yağ ve gres firmasıyız. kendi yağımı harcarmıyım, önce laboratuvardaki yağlardan deniyeceğim
Usta tanıdık Allah tan bitanem ya.Mart ortası teslim ederim dio o sırada bizde gideriz mobilyaları ayarlarız işte ama yatak odasını yaptırtmam gerekicek büyük ihtimalle o yüzden yatak odasını ve mutfağı vericem önümüzdeki hafta bakalım.Benimde aklımda var bikaç model bakalım annemle gidicez cumartesi günü ahh şimdi nasıl pimpiriklenicekSade bişey istiyorum zaten
Sen pendikteydin dimi cnm Kadıköy yada taksim olabilir aslında Merkezi yerler :44:
wuuuu uzak kızçeler sizibende Gaziosmanpaşa dayım çok uzağız beaaaa
içine sinmesi ve sana yakışması önemli. fotograf varmı
hoşgeldinn.. evleniosun:S olcak elbet harcamalar. ne vergisiymiş bu .hesapta yoktu sanırım
Hem de nasıl lazımm kuzumm
Kuzumm bu ay muhtasar da var kdv de var ondan çok çıkmıştır vergin :26:
Aynen ben de öyleyim kuzumm kafam darma duman kendimi işe veremiyorum bi türlüAma senin kafa karışıklığı daha kötü yaa herşey teker teker hallolcak kuzumm telaş yapma sırayla hallolur inşallah
bn konuşurum kızlarda whatsaptan bakalım ne dicekler.
haberleşiriz havada güzel olursa güzel güzel otururuz:)
fransız gipürlüsüde sorucam gittiğimde:) ben henüz almadım.
bi süre çeyiz almamaya karar verdim
sen nerdesin hüseyin başkan. bende bilmiyorum pek oraları:)
geçens eferde buluştuk ben nil nazlı gizem ece die br arkadaş. hepimiz esenlerin ordaki forumda görüşmüştük
Usta tanıdık Allah tan bitanem ya.Mart ortası teslim ederim dio o sırada bizde gideriz mobilyaları ayarlarız işte ama yatak odasını yaptırtmam gerekicek büyük ihtimalle o yüzden yatak odasını ve mutfağı vericem önümüzdeki hafta bakalım.Benimde aklımda var bikaç model bakalım annemle gidicez cumartesi günü ahh şimdi nasıl pimpiriklenicekSade bişey istiyorum zaten
ben berfinEki Görüntüle 612802 Eki Görüntüle 612801
Müge bu şekilde bir bak derim
ben bu aralar dantelle kafayı bozduğum için bakıyorum
berfoo gülinimin de dediği gibi hem kdv hem de gelir vergisi
çok para valla.. onla gider en kral damatlığı alırdım sevdiceğime
ama napalım el mahkum ödücez
Hem de nasıl lazımm kuzumm
Kuzumm bu ay muhtasar da var kdv de var ondan çok çıkmıştır vergin :26:
Aynen ben de öyleyim kuzumm kafam darma duman kendimi işe veremiyorum bi türlüAma senin kafa karışıklığı daha kötü yaa herşey teker teker hallolcak kuzumm telaş yapma sırayla hallolur inşallah
günaydın canım
anadolu yaksında msın oya ?
sakin ol hepsi yetişir inşallah
yok be canım ne uzağı metro var metrobüs var Herkes taksimi yada kadıköyü biliyodur heralde
Hatta en iyisi eminönü mahmutpaşada buluşalım Herkesin en iyi bildiği yerdir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?