Olur bitanem daha nasıl sıkışanlar var 2 ay kala başlayanlar o yüzden rahatladım bide nişanlımda koşturuo sadece bende değil az kaldı kavuşucaz ya olsun yorulalım sonunda gülmek var
İnşAllah canım
Doğru canım yollar yakınlaştı artık aslında ne güzel olur
canım pazar günü nişanım var ve hala mekan belli değil(3 mekanında kaparosu verildi)paniklemiyorum senin kadar
Doğru canım ya acuk tez canlıyım bide bende panik atak var kriz geçiriyorum o dereceO haddelerede gelmemek için nişanlımda acele edio zaten düğün günü falan alırım ben bi hapçık buarada 3 mekanada kapora niye verdiniz yavrum kaporaları yakarlar büyük ihtimalle
biri abimin arkadaşı
diğeri abimin çalıştığı firmalardan biri
sonuncusu en ucuz olduğu için benim tercihim olursa 2 kaparoda alınır gibime geliyor
biri abimin arkadaşı
diğeri abimin çalıştığı firmalardan biri
sonuncusu en ucuz olduğu için benim tercihim olursa 2 kaparoda alınır gibime geliyor
KUzum kafam karıştı daha nişanı yapmamişsınız maşallah düğün tarihi belirlemişsiniz ne güzel yaa:26::26::26::26:
ne güzellllll
Biz de ortada söz nişan yok ara tatilde ev eşyalarını,mobilyaları almaya başlıyoruz. Çok alemiz çookkkk
İnşallahO zaman çok iyi canım inşAllah istediğin olur
Nişan bu pazar inşallah mayıs gibide nikah olacak güzelim nişandan sonraki hafta herhalde günü belirleyeceklerKUzum kafam karıştı daha nişanı yapmamişsınız maşallah düğün tarihi belirlemişsiniz ne güzel yaa:26::26::26::26:
ne güzellllll
Biz de ortada söz nişan yok ara tatilde ev eşyalarını,mobilyaları almaya başlıyoruz. Çok alemiz çookkkk
sahiplik hissi işte:)
hiç bitmeyeceğine inanma hissi:)
daim olsun
Çok teşekkür ederim tatlımmmmm
en güzelleri seni bulsun, inşallah en kısa zamanda hak ettiğin mutluluktan bile büyüğünü bulursun
kuzum iyi örteydin üstünüüBu arada dün akşam baya bi erken yattığımdan dolayı (saat 7 de yattımÇok uykusuzdum ) sabah 8e kadar 13 saatte görmediğim rüya kalmadı ama en güzeli de çok güzel dantelli bi gelinlik gördüm çok alakasız bi arkadaşım evleniyodu o giymişti hem de Popim baya bi açık kalmış galba
neden ne olduki alyansınaKızlar alyansımı dün kuyumcuya götürdüm istanbula göndericeklermiş kaynak yaptırcaklarmış yenidenen az perşembeyi bulur gelmesi dediler
Bu arada dün akşam baya bi erken yattığımdan dolayı (saat 7 de yattımÇok uykusuzdum ) sabah 8e kadar 13 saatte görmediğim rüya kalmadı ama en güzeli de çok güzel dantelli bi gelinlik gördüm çok alakasız bi arkadaşım evleniyodu o giymişti hem de Popim baya bi açık kalmış galba
Bu arada dün akşam baya bi erken yattığımdan dolayı (saat 7 de yattımÇok uykusuzdum ) sabah 8e kadar 13 saatte görmediğim rüya kalmadı ama en güzeli de çok güzel dantelli bi gelinlik gördüm çok alakasız bi arkadaşım evleniyodu o giymişti hem de Popim baya bi açık kalmış galba
bende gelinlik gördüm
düya yengemin gelinliği. kolluklarını bent akmışım. o halde bide kısır yapıyorum
bi taraflarım açıkta kalmış sanırım
mutluluktan uçannn aşktan sarhoşşş bir kurabiye geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
böğürtlen ve kurabiye yine iş basındaydı!!
nikah işlemlerimizi de tamamladıkkkkkkkkkkkkkk 8:45 te salonda kıyılıyor nikahımız :123: belediyemiz 8 den önce kıymıyormus dıs nikahları uc secenek vardı ve biri dolmustu bileeee!
beyaz esyalarımızı ve takı setimi de aldııkkkk dun baya iş hallettik aferin bizeee
umarım herkescikler en az benim kadar mutludur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?