mutluluktan uçannn aşktan sarhoşşş bir kurabiye geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
böğürtlen ve kurabiye yine iş basındaydı!!
nikah işlemlerimizi de tamamladıkkkkkkkkkkkkkk 8:45 te salonda kıyılıyor nikahımız :123: belediyemiz 8 den önce kıymıyormus dıs nikahları uc secenek vardı ve biri dolmustu bileeee!
beyaz esyalarımızı ve takı setimi de aldııkkkk dun baya iş hallettik aferin bizeee
umarım herkescikler en az benim kadar mutludur
çağlam hayırlı olsun
mutluluklar
kızlar merhaba pazar günü gelinliğimi aldık bugünde koltuk takımlarımızı alacağız nasıl bir heyecanmış allahım tarifsiz ya hemen sizlerle paylaşmak istedimbu arada haziran düşündüğümüz evlilik tarihi nisanda olacak baya az bi zaman kaldı nasıl telaşlıyım anlatamam
herkestek sık duydugum bi kelimeberfin evlenme vaktin gelmiş anlaşılan
tebrkler cağlammutluluktan uçannn aşktan sarhoşşş bir kurabiye geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nikah işlemlerimizi de tamamladıkkkkkkkkkkkkkk 8:45 te salonda kıyılıyor nikahımız :123: belediyemiz 8 den önce kıymıyormus dıs nikahları uc secenek vardı ve biri dolmustu bileeee!
beyaz esyalarımızı ve takı setimi de aldııkkkk dun baya iş hallettik aferin bizeee
biz nezaman görcez gelinliğininkızlar merhaba pazar günü gelinliğimi aldık bugünde koltuk takımlarımızı alacağız nasıl bir heyecanmış allahım tarifsiz ya hemen sizlerle paylaşmak istedimbu arada haziran düşündüğümüz evlilik tarihi nisanda olacak baya az bi zaman kaldı nasıl telaşlıyım anlatamam
Hayırlı olsun cnm bende nisan gelini olucam inşallah Ayın kaçında seninki
neden ne olduki alyansına
biz nezaman görcez gelinliğiningüle güle mutlu huzurlu giy canım
cookie canım hayırlısı olsun inş bizde şubat ayında nikah tarihimizi alacağız inş2013 gelinleri bir bir yuvadan ayrılmaya başladı çook mutlu oluruz inş kızlar
herkestek sık duydugum bi kelime
tebrkler cağlamgüle güle kullan hemencecik haletmişiniz ne güzel
biz nezaman görcez gelinliğiningüle güle mutlu huzurlu giy canım
Merhaba Çağla bizim düğünler aynı günnnnnerde nerde dioduk sende geldin hoşgeldinnn
aaaaaaaa gercekten miiiiiiiiiiiiii cok sevindim canımmmmdüğündaş olduk demek
hazırlıkların ne alemde kuzum
teşekkür ederim canımmmmseninkilerde hayırlı olsunnn cok sevindim erkenden kavusacak olmanızaaaaa gelinligini cok merak ettimm
oyyyy fındıgımmmmmmmdarısı basınaaaaaaaaaaaaa
Selam kuzullaaaaaaaaaaarrrrr
Bir Ağustos gelinciği geldiiii ve konuya orta yerinden daldıııı
Solitarywoman gelinliğini merakla bekliyoruz, güle güle giyin inşAllah:123:
Çağlaaa hayırlı olsun nikah günüüüünnn:123:
Böyle nikah günü alanları gördükçe biz ne yapacağız acaba oluyorum
Offff Şubat 11'den itibaren alabileceğiz günü ama beni sıkıntısı sardııı
Durumumuz karman çorman
Aynen tatlım düğündaş olduk aynı gün aynı duygular içinde olucaz benimki öğlen düğünü ben atlatıcam senınkı baslıcakŞimdi benım bu kararım 5 gün oldu biranda bu zamana kadar düğün ve kına gecesi için salon tuttuk tatlım evimize usta götürdük bu hafta içi başlıo artık balayını ayarladık gibi cumartesi günüde gelinlik bakmaya gidicez pazar günüde beyaz eşyalara çok yoğun ve zevkli olucak cok iş var ama planla programla yürütücez yavrum sen şuana kadar neleri halettin tatlım???
e artık paylasırsın takı setını beyaz esyanı ceyız topıgınde kurabiye cagla
Çağloşşşş cnaım çok sevindim adınaaa hayırlısı olsunn hepiciğiiii
darısı basına zehrosummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?