'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oyyy oyyy çağlam helal olsun size süeprsiniz demekki neymiş 1 günde hallolurmuş bütün işler süpersiniz kuzum kurabiyemmmmmmmm alkış sizeeeçağlommmm ben şu anda senin cupcake saatinden aldım çok sevrek çok ciciktiii yaaaa

çağlam hayırlı olsun
mutluluklar

kusummm cok tesekkur ederim darısı basınıza inşallah acayio heyecanlı bi olay ya... o imzaları atarken sanki nikah kıyılmıs kadar mutlyduk

gizommm aynen oyle erken kalkan yol alır erkenden baslayınca baya iş hallediliyor... herseyden onemlisi gunu dolu dolu askla gecirmekti amaaaa

güle güle kullan bebegimm boyutuda buyuk onun cok guzl annem bile bayıldı o saate

Hayırlı olsun cnm bende nisan gelini olucam inşallah Ayın kaçında seninki

cookie canım hayırlısı olsun inş bizde şubat ayında nikah tarihimizi alacağız inş 2013 gelinleri bir bir yuvadan ayrılmaya başladı çook mutlu oluruz inş kızlar

berfin evlenme vaktin gelmiş anlaşılan
herkestek sık duydugum bi kelime

tebrkler cağlam güle güle kullan hemencecik haletmişiniz ne güzel

biz nezaman görcez gelinliğinin güle güle mutlu huzurlu giy canım

cookie canım hayırlısı olsun inş bizde şubat ayında nikah tarihimizi alacağız inş 2013 gelinleri bir bir yuvadan ayrılmaya başladı çook mutlu oluruz inş kızlar

teşekkür ederim canımmmm seninkilerde hayırlı olsunnn cok sevindim erkenden kavusacak olmanızaaaaa gelinligini cok merak ettimm

herkestek sık duydugum bi kelime

tebrkler cağlam güle güle kullan hemencecik haletmişiniz ne güzel

biz nezaman görcez gelinliğinin güle güle mutlu huzurlu giy canım

oyyyy fındıgımmmmmmm darısı basınaaaaaaaaaaaaa

Merhaba Çağla bizim düğünler aynı günnnn nerde nerde dioduk sende geldin hoşgeldinnn

Selam kuzullaaaaaaaaaaarrrrr
Bir Ağustos gelinciği geldiiii ve konuya orta yerinden daldıııı

Solitarywoman gelinliğini merakla bekliyoruz, güle güle giyin inşAllah:123:

Çağlaaa hayırlı olsun nikah günüüüünnn:123:
Böyle nikah günü alanları gördükçe biz ne yapacağız acaba oluyorum
Offff Şubat 11'den itibaren alabileceğiz günü ama beni sıkıntısı sardııı
Durumumuz karman çorman

aaaaaaaa gercekten miiiiiiiiiiiiii cok sevindim canımmmm düğündaş olduk demek

hazırlıkların ne alemde kuzum

Aynen tatlım düğündaş olduk aynı gün aynı duygular içinde olucaz benimki öğlen düğünü ben atlatıcam senınkı baslıcak Şimdi benım bu kararım 5 gün oldu biranda bu zamana kadar düğün ve kına gecesi için salon tuttuk tatlım evimize usta götürdük bu hafta içi başlıo artık balayını ayarladık gibi cumartesi günüde gelinlik bakmaya gidicez pazar günüde beyaz eşyalara çok yoğun ve zevkli olucak cok iş var ama planla programla yürütücez yavrum sen şuana kadar neleri halettin tatlım???

e artık paylasırsın takı setını beyaz esyanı ceyız topıgınde kurabiye cagla

Son düzenleme:

Saol kusummm hiç canını sıkmaaaa cok kolaymıs yaaa biz 8 de evden cıktık 11 gibi hersey tamamdı bitti gitti bu da dedikk

bizim geriye kalanları sölimm kusummmm... gelinlik-damatlık, kına mekanı ve ıvır zıvırları, davetiye-şeker, ev tadilatı

sanırımmm baska bişeyimiz kalmadı cok sukur gelinlige subat ayında bakıcammm

e artık paylasırsın takı setını beyaz esyanı ceyız topıgınde kurabiye cagla

takı setimin nette fotosu yokk askıma vermeden once cekemedik de kuzumm ama beyaz esyalarımı eklicem

Çağloşşşş cnaım çok sevindim adınaaa hayırlısı olsunn hepiciğiiii

darısı basına zehrosummmmmmm

oooy oy
çağlam çağlamm çok sevindim halletmenize.
acaba giz.in söylediği saat şu mu, benimki bundan

ELİFcim siz düğün yerini ayarladınız mı canım? ocak ayında açılıyordu rezervasyonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…