'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

teşekkur ederim kusummmmm

evet o saat topiğime ekledigimde cok begenilmiştiii eve gelince annemle de bayıldı içinde cupcake olan hersey cok cici zaten...

bu arada gizom uzulerek soyluyorum ama altıncıcadde azcıkın kazıkcı cıktı

ben bu saati pera bulvarından kargoyla beraber 24 liraya aldıydım... suanki fiyatını gorunce yuh dedim bide gunun fırsatı diyor yalancılar

Ne cicik bir saatmiş bu böylee

Kızlar bu arada kullanıcı adımı Türkçe'leştirip okunaklı hale getirdim Kazen Bey'in yardımıyla.

teşekkur ederim kusummmmm

evet o saat topiğime ekledigimde cok begenilmiştiii eve gelince annemle de bayıldı içinde cupcake olan hersey cok cici zaten...

çağlam ben netten almadım, bi mağazadan aldım 25 tl ye. bu arada altıncıcaddede dün yarısı bizden kampanyası vardı, çerez kavanozları, süzgeç falan aldım kargo 15 tlydi

elif tatlımko telaş yapma bizde yapmadık daha nikah işlemlerini:18::18:
bizim de karışık az buçuk ama hallolur inşallah ya

kızlar o cupcake saatin içi mor olan var mı:26:
açıp bakmaya üşendim sorayım dedim

biliorum o kampanyayı canım ama alcak bişi bulamadım ben iyiki de bulamamıs resmen kargodan acısını cıkarmıslar

lavim bu saati sende çoook beğenmiştin çağlam canım ben çoğu şeyi uyguna kapattım die bunu bilerek aldım senin aldığında fiyatı hatırlıyorum varsın kazıklasınlar ilk kez kazıklanmaktan mutlu oldum heee şimdide paşabahçenin kahve yanı su bardağı istiyorum

kayınannime güralların tuğralısını aldım kendi çeyizimede bundan almayı üdşünüyorum paşabahçeeee

Lavinim hayırlı olsun
Güzel olmuş

Teşekkür ederim canımmm

kızlar sevgilim dün bu yıl çok direnci düştüğü için dahiliye uzmanına gitmişti,bugün tahlil sonuçları çıktı,idrar yollarında enfeksiyon varmış.ilaçlı röntgen mi ne çekilecekmiş damardan ilaç verilip,inşallah altından daha da kötü bir şey çıkmaz.

Evlenince ben çok iyi bakıcam sevgilime,iyileşecek tüm hastalıkları yaa çok üzüldüm kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu tedavisi nasıl olur bilen var mı? Geçenlerde de böbrek taşı düşürdü hatırlar eski topictekiler.

Olur bitanem herşey elele verdikçe yoluna girer.İnsanın içi pırpır ettikçe heyecanı bitmedikçe herşey yolunu bulur.Allah mutluluğumuzu daim etsin hepimizin kelebek yürekliler sizi

malesef yok kusum ben gormedim en azından...

gizom ben bunu kayınannime aldım gecenlerde kahve yanı bardak istioduuu cok sirinler...

lavim gecmiş olsun kusummmm yaaa ben de rahatsızım bugun evdeyim o yuzden saglık gibisi yok allah saglıktan ayırmasın

tünaydın kızlar

işlerim cok yogun yeni girebildin. nasılsınız?

su yandaki reklam da gözümü alıyor

çağloşummm çok sevindim hallolmasına da aşk dolu bi gün geçirmenize de
hak ettiniz siz bunu, çok özleşmiştiniz
özge ben bu arada

çok geçmiş olsun canım

Son düzenleme:

biz metroyu gezerken gördük gürallarında paşabahçeninde çok sade şık modelleri var bende aşkımın anneciğine tuğralısını aldım çok hoşuna gitmiş bide ona bakır kahve fincanı alırım çok seviyolar kahve içmeyi :)))))))

siyahı değilde bende bunu beğendim çağlam ne kadara aldın 6 lısını

canım geçmiş olsun lavicim ve çağlacımmm çok geçmiş olsunnnn

o zaman çağla nurayım ve ben saat kardeşiyizzz kiiii :)))))

çağlam pera bulvarına gelmiş senin lambandan varr masa lambaları varmı die ebatlarına bakayım bende dün markafonide çok güzel şeler vardı keşke görseydin

sevgililer günü konspeti için çok romantik şeler bekliyorum sitelerden

sevdiceğim iş görüşmnesine gidiyor şansss dileyin nütfennn çok erken oldu bizim içinnnnnn ama ilk iş görüşmesi olucak şansına bakalım Alllahım izin verirse

giiiizzzz, hakkınızda hayırlı bir yerse inşallah çok güzel geçer bu iş görüşmesi. tüm şartlar istediğiniz gibidir inşallah. dualarım sizinle

gizimm inşallah çok iyi geçer iş görüşmesi eniştenin
benim kardeş de daha ilk günden gitti biliyo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…