oooy oy
çağlam çağlamm çok sevindim halletmenize.
acaba giz.in söylediği saat şu mu, benimki bundan
Eki Görüntüle 612853
ELİFcim siz düğün yerini ayarladınız mı canım? ocak ayında açılıyordu rezervasyonlar
oooy oy
çağlam çağlamm çok sevindim halletmenize.
acaba giz.in söylediği saat şu mu, benimki bundan
Eki Görüntüle 612853
ELİFcim siz düğün yerini ayarladınız mı canım? ocak ayında açılıyordu rezervasyonlar
teşekkur ederim kusummmmm
evet o saat topiğime ekledigimde cok begenilmiştiii eve gelince annemle de bayıldıiçinde cupcake olan hersey cok cici zaten...
çağlam ben netten almadım, bi mağazadan aldım 25 tl ye. bu arada altıncıcaddede dün yarısı bizden kampanyası vardı, çerez kavanozları, süzgeç falan aldım kargo 15 tlydibu arada gizom uzulerek soyluyorum ama altıncıcadde azcıkın kazıkcı cıktı
ben bu saati pera bulvarından kargoyla beraber 24 liraya aldıydım... suanki fiyatını gorunce yuh dedim bide gunun fırsatı diyor yalancılar
çağlam ben netten almadım, bi mağazadan aldım 25 tl ye. bu arada altıncıcaddede dün yarısı bizden kampanyası vardı, çerez kavanozları, süzgeç falan aldım kargo 15 tlydi
Ne cicik bir saatmiş bu böylee
Kızlar bu arada kullanıcı adımı Türkçe'leştirip okunaklı hale getirdim Kazen Bey'in yardımıyla.
Lavinim hayırlı olsun
Güzel olmuş
Saol kusummm hiç canını sıkmaaaa cok kolaymıs yaaa biz 8 de evden cıktık 11 gibi hersey tamamdı bitti gitti bu da dedikk
bizim geriye kalanları sölimm kusummmm... gelinlik-damatlık, kına mekanı ve ıvır zıvırları, davetiye-şeker, ev tadilatı
sanırımmm baska bişeyimiz kalmadı cok sukurgelinlige subat ayında bakıcammm
takı setimin nette fotosu yokk askıma vermeden once cekemedik de kuzumm ama beyaz esyalarımı eklicem
darısı basına zehrosummmmmmm
elif tatlımko telaş yapma bizde yapmadık daha nikah işlemlerini:18::18:
bizim de karışık az buçuk ama hallolur inşallah ya
kızlar o cupcake saatin içi mor olan var mı:26:
açıp bakmaya üşendim sorayım dedim
mutluluktan uçannn aşktan sarhoşşş bir kurabiye geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
böğürtlen ve kurabiye yine iş basındaydı!!
nikah işlemlerimizi de tamamladıkkkkkkkkkkkkkk 8:45 te salonda kıyılıyor nikahımız :123: belediyemiz 8 den önce kıymıyormus dıs nikahları uc secenek vardı ve biri dolmustu bileeee!
beyaz esyalarımızı ve takı setimi de aldııkkkk dun baya iş hallettik aferin bizeee
umarım herkescikler en az benim kadar mutludur
Teşekkür ederim canımmm
kızlar sevgilim dün bu yıl çok direnci düştüğü için dahiliye uzmanına gitmişti,bugün tahlil sonuçları çıktı,idrar yollarında enfeksiyon varmış.ilaçlı röntgen mi ne çekilecekmiş damardan ilaç verilip,inşallah altından daha da kötü bir şey çıkmaz.
Evlenince ben çok iyi bakıcam sevgilime,iyileşecek tüm hastalıkları yaa çok üzüldüm kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu tedavisi nasıl olur bilen var mı? Geçenlerde de böbrek taşı düşürdü hatırlar eski topictekiler.
malesef yok kusum ben gormedim en azından...
gizom ben bunu kayınannime aldım gecenlerde kahve yanı bardak istioduuu cok sirinler...
lavim gecmiş olsun kusummmm yaaa ben de rahatsızım bugun evdeyim o yuzden saglık gibisi yok allah saglıktan ayırmasın
biz metroyu gezerken gördük gürallarında paşabahçeninde çok sade şık modelleri var bende aşkımın anneciğine tuğralısını aldım çok hoşuna gitmiş bide ona bakır kahve fincanı alırım çok seviyolar kahve içmeyi :)))))))
siyahı değilde bende bunu beğendim çağlam ne kadara aldın 6 lısını
canım geçmiş olsun lavicim ve çağlacımmm çok geçmiş olsunnnn
o zaman çağla nurayım ve ben saat kardeşiyizzz kiiii :)))))
çağlam pera bulvarına gelmiş senin lambandan varr masa lambaları varmı die ebatlarına bakayım bende dün markafonide çok güzel şeler vardı keşke görseydin
sevgililer günü konspeti için çok romantik şeler bekliyorum sitelerden
sevdiceğim iş görüşmnesine gidiyor şansss dileyin nütfennn çok erken oldu bizim içinnnnnn ama ilk iş görüşmesi olucak şansına bakalım Alllahım izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?