- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
lavin adını güle güle kullan
ayrıca çok geçmiş olsun
biz metroyu gezerken gördük gürallarında paşabahçeninde çok sade şık modelleri var bende aşkımın anneciğine tuğralısını aldım çok hoşuna gitmiş bide ona bakır kahve fincanı alırım çok seviyolar kahve içmeyi :)))))))
siyahı değilde bende bunu beğendim çağlam ne kadara aldın 6 lısını
canım geçmiş olsun lavicim ve çağlacımmm çok geçmiş olsunnnn
o zaman çağla nurayım ve ben saat kardeşiyizzz kiiii :)))))
çağlam pera bulvarına gelmiş senin lambandan varr masa lambaları varmı die ebatlarına bakayım bende dün markafonide çok güzel şeler vardı keşke görseydin
sevgililer günü konspeti için çok romantik şeler bekliyorum sitelerden
sevdiceğim iş görüşmnesine gidiyor şansss dileyin nütfennn çok erken oldu bizim içinnnnnn ama ilk iş görüşmesi olucak şansına bakalım Alllahım izin verirse
lavincim idrar yolu enfeksiyonu varsa antibiyotik tedavisi görecektir sevdiceğin. çok geçmiş olsun
Nuraycım belki bilirsin,crb türbidimetrik serum nedir acaba??
giiiizzzz, hakkınızda hayırlı bir yerse inşallah çok güzel geçer bu iş görüşmesi. tüm şartlar istediğiniz gibidir inşallah. dualarım sizinle
canım çok ünlü bir otomasyon şirketiymiş yabancı sermayelide biz bilmiyoruz :)))) yaniii kullandığımız elektrnkleri biliyor sistemleri bilmiyoruz o yüzden ama o söleyince öğrendik çok güzel şartlar ne bilmiyorum zaten oda oraya başvurmadı orası buldu onu çok garip
kızlar çok sağolun ama şaşkınız yani ilk iş görüşmesi ne olucak bilmiyoruz 2 ay dinlense diyordum ama hayırlısı neyse o olsun Allah herkes hakkında hayırlısını versin
özgişşşşş kardişinede maşalllah helal olsun hemen işini gücünü kuruyolar
bende ynei nickle kürk giycem özgem banlanmamak için ne edeyim
canım crp enfeksiyonel rahatsızlıklarda yüksek çıkar. buna göre de antibiyotik tedasi yapılır diye biliyorum ben.
korkma sakın, çok şükür tedavi edilebilecek bişey. daha dikkatli olsun sevdiceğin. üşütmesin özellikle ayaklarını
canım çok ünlü bir otomasyon şirketiymiş yabancı sermayelide biz bilmiyoruz :)))) yaniii kullandığımız elektrnkleri biliyor sistemleri bilmiyoruz o yüzden ama o söleyince öğrendik çok güzel şartlar ne bilmiyorum zaten oda oraya başvurmadı orası buldu onu çok garip
kızlar çok sağolun ama şaşkınız yani ilk iş görüşmesi ne olucak bilmiyoruz 2 ay dinlense diyordum ama hayırlısı neyse o olsun Allah herkes hakkında hayırlısını versin
özgişşşşş kardişinede maşalllah helal olsun hemen işini gücünü kuruyolar
bende ynei nickle kürk giycem özgem banlanmamak için ne edeyim
gizom bu en azından bi deneyim olacak sevdiceğine iş görüşmesi açısından. inşallah çok iyi sonuçlar alırsınız.
Koca bebek yaa çocuk gibi peşine düşüyorum her anda,artık iyice sıklaştıracağım. Bir de evleri de sobalı zaten,onun da etkisi var gel bizde kal diyorum utanıyor.
Gizoma da kürk pek yaraşır
giz hayırlısı olsun
eniştemiz inş. hayırlısı ise işe girer.
hümeyra nerelerde ya.. sevdicegi geldi unuttu bizi
oyam da yok bugün.. cagla 9 günü kaldı.
özlem gelmiş gitmiş.
müge de telaslı.
gülin de altta gördümm seni
kurabiye cagla bayagı işlerinizi halletmişsiniz
Üzüldüm inşallah bir daha olmazkuzum alyansımın iki kenarı taşlı.. kenarındaki taşlı olan kısım (çerçeve)komple düştü
cnm ufak bir kaç düzeltmesi olduktan sonra paylaşacağım gelinliğimi
Biz topikdeki tüm kızları göndermek istiyoruz sevdiceklerinin yanına ondanherkestek sık duydugum bi kelime
tebrkler cağlamgüle güle kullan hemencecik haletmişiniz ne güzel
biz nezaman görcez gelinliğiningüle güle mutlu huzurlu giy canım
İnşallah canımkusummm cok tesekkur ederim darısı basınıza inşallah acayio heyecanlı bi olay ya... o imzaları atarken sanki nikah kıyılmıs kadar mutlyduk
gizommm aynen oyle erken kalkan yol alır erkenden baslayınca baya iş hallediliyor... herseyden onemlisi gunu dolu dolu askla gecirmekti amaaaa
güle güle kullan bebegimm boyutuda buyuk onun cok guzl annem bile bayıldı o saate
Hayırlı olsun resmini görmek isterimkızlar merhaba pazar günü gelinliğimi aldık bugünde koltuk takımlarımızı alacağız nasıl bir heyecanmış allahım tarifsiz ya hemen sizlerle paylaşmak istedimbu arada haziran düşündüğümüz evlilik tarihi nisanda olacak baya az bi zaman kaldı nasıl telaşlıyım anlatamam
geçmiş olsun ama çok önemli bir rahatsızlık değil ilaçlı tedaviyle geçerTeşekkür ederim canımmm
kızlar sevgilim dün bu yıl çok direnci düştüğü için dahiliye uzmanına gitmişti,bugün tahlil sonuçları çıktı,idrar yollarında enfeksiyon varmış.ilaçlı röntgen mi ne çekilecekmiş damardan ilaç verilip,inşallah altından daha da kötü bir şey çıkmaz.
Evlenince ben çok iyi bakıcam sevgilime,iyileşecek tüm hastalıkları yaa çok üzüldüm kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu tedavisi nasıl olur bilen var mı? Geçenlerde de böbrek taşı düşürdü hatırlar eski topictekiler.
aslım hoş geldintünaydın kızlar
işlerim cok yogun yeni girebildin. nasılsınız?
su yandaki reklam da gözümü alıyor
teşekkür ederimHerkese selam kızlar, tünaydın...
Gizemcim inşallah hayırlı haberlerini duyarız...
Çağla maşallah diyorum eşyalarınızı da güle güle kullanın inşallah.
Kürk giyen kızlar, nickini değiştirenler hayırlı olsun...
Özlem bindallıların hayırlı olsun, çok güzel....
Tanımadığım yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
Okuyorum ama çok yazamıyorum.
Kııızzlaaarrr selamm,
Ya ben çok gelemiyorum.
Napıyosunuz bakalım hazırlıklarınız ne aşamada :)
Benim pazar günü gelinlik siparişimi verdik :)
Cumartesi ilk provam var
gizzzz sorunu yeni gördüm canım
yeni üyelik mi alcan sen?
eğer öyleyse yeni üyelik al, sonra yeni üyeliğinden kazen i ekle arkadaş olarak
sonra ona msj at yeni üyelik aldım eskisini kapatır mısınız diye
Kııızzlaaarrr selamm,
Ya ben çok gelemiyorum.
Napıyosunuz bakalım hazırlıklarınız ne aşamada :)
Benim pazar günü gelinlik siparişimi verdik :)
Cumartesi ilk provam var
evet aslıcım oyle oldu cok sukur hallettik
sennde zaman baya azalmıs darısı basıma ben de goreyım o gunleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?