'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

saol canım cevabn için yeni üyeliği açarken pro olarakmı açıcam yoksa üye oluncamı olucak canım pro luk

esra hadi hayırlı olsun kuzum maşallah size darısı başıma

kuzum bu üyeliğinden pro alıp diğerine geçirttirebiliyomuşsun
ben yeni üyeliğe proluk aldım

evet inş canımmmmm.. bizler de evlencez. oyam gibi kac günlük evli olcaz .Allah bizlere de göstersin o günleri inş.

---

haticem hosbuldum

aslı bizde düğün teleşından napcaz bilmiyorum içimde herhangi bir kıpırtı yok ama ogün gelsin işte o zaman ne olur bilemiyorum.
aminnnnnnnnnnn bekleyelimde görelim inşallah

gelip bakıp kaçıyorum napıyonuz diye
iki gündür hasta hasta yatıyorum midemi üşüttüm heralde kızlar..
ne telaş ne heyecan hiçbişey yaşayamıyorum valla

kızlar bende garip bir durum var 3 hafta süreyi geçsgindir vücudumda elektrk yüklü gibi herhangibir arkadşaıma dokunsam çarplıyorum oda çarplyor kisme dokundurmyor bana sırldıklarında komple şok yiyolar şimdi bir arkadaşma dokundum çarpldm masasında orkide vardı toprağnı verdi oyna biraz dokun bana tekrar dedi ben oynadım elimde toprak varken tekrar dokundum tekrar çarplıldım

napmam lazım bu elektriği nasıl atıcam böle bişi yaşayan varmı demir bile tutamıyorum şirketteki elektrklemi alakalı acaba

ahh aslıcım inşallahhhhhhhhhhh

gizom cıplak ayakla topraga bas derler genelde elektronik cihazlara cok maruz kalmaktan ve stres yukunden oluyor die biliorum

kızlar bişi soracam yazdıklarınızın altında yüzükler ve gelin damat olan yazıları hangi formatla yaptınız banada söyleyebilirmisiniz

gelip bakıp kaçıyorum napıyonuz diye
iki gündür hasta hasta yatıyorum midemi üşüttüm heralde kızlar..
ne telaş ne heyecan hiçbişey yaşayamıyorum valla
Geçmiş olsun müge

giz o bende de vardı sık sık duş yaptım toprağa bastım azaldı.
ama hala arkadaşlarım dokunmaya çekiniyor birde yünlü giyindiğinde daha da artıyor bilgin olsun

aslı bizde düğün teleşından napcaz bilmiyorum içimde herhangi bir kıpırtı yok ama ogün gelsin işte o zaman ne olur bilemiyorum.
aminnnnnnnnnnn bekleyelimde görelim inşallah

bende de kıpırtı yoktu takii gelinlik deneyene dek

şimdi karnıma agrılar giriyor son zamanları hiç düsünemiyorum.
ahh aslıcım inşallahhhhhhhhhhh

aminnnnnnnn

mügemmm çok geçmiş olsun canım
dikkat et kendine azıcık kaldı şunun şurasında

Kızlar sevgilimin ilaçlı röntgeni temiz çıkmış şükür.

Doktor enfeksiyona rastlamış bi tek ilaç vermiş geçecek inşallah.

İçim rahatladı resmen.

Bi de migrenim rahatlasa daha ne isterim.

Biberiye çayı içiyorum,ametist iyi gelir dediler kolyesini taktım,kafama patates bağladım bana mısın demedi.

Off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…