'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlarrr dualarınız evrene yollandı ve allahında izniyle aşkım işe girdiilk iş görüşmesi bölümünden arkadaşı görmüş ama adam ilkten büyük maaşlar bekleme demiş uyarmış benimkide tecrübe için giriyorm dedi maaşı onu tatmin etmez ama benim maaşımla eşit nereeyse eşeğinki :) aferin ona çok sevindim yaaa inanın şu anda şaşkınım pazartesi iş başı yapacak hiç dinlenmedennnn

öyle ilginç ki gittiği yerin müdüryle tek birebir görşmş içeriye girdiğidne ilk şirkette müdür varmış konuşmuş müdür oldğnu bilmedennnn ayyy adamın kanı ısınmış buna

Rabbim bizimde yüzümüze güldüüü

yok bişi haticecan

bu arada kıyafetlerimi satıyorum olur ya etrafınızda vs vardır unutmayın beni . acil nakite ihtiyacım var. sayfa actım koydum kıyafetleri.

lavinim arkadasımda da var migren iki tane ilacı var migrex mi sanırım biri onları kullanıyor hiçbişeyi kalmıyor... sen ilaç kullanmıor musun

gizommm cok sevindimmm o zaman geriye tek bi soru kaldı dugun ni zamannn

giz cok sevindim

evliliği hzlandırılmıs programa alabilirsiniz o zaman

şu anda bu aşamaya nasıl hemen geldik şoklardayım ne edem bilmiyorum gangamstaylamı yaapyım yaaa ben perşmbe şafak doğan güneş dedim 2013 Alllahım rabbim kabul ediyor isteklermiziiii yarime kavuşucam oleyyyyy

yok bişi haticecan

bu arada kıyafetlerimi satıyorum olur ya etrafınızda vs vardır unutmayın beni . acil nakite ihtiyacım var. sayfa actım koydum kıyafetleri.

Olur aslım aklımdasın
giz çok sevindim umarım 6 ay sonra maaşıda yükseltilir maddi sıkıntınız azalır

Ne kadar güzelll maşallah, ne kadar şanslıymışsınız hemen gelir gelmez işi de oldu, azıcık dinlenseymiş iyiymiş ama olsun vardır bunda da hayır...

artık yavaş yavaş tarihlerde kesinleşir

şu anda bu aşamaya nasıl hemen geldik şoklardayım ne edem bilmiyorum gangamstaylamı yaapyım yaaa ben perşmbe şafak doğan güneş dedim 2013 Alllahım rabbim kabul ediyor isteklermiziiii yarime kavuşucam oleyyyyy

Gizzzz hayırlı olsun eniştenin işi Allah evlenene yardım eder derlerya cidden doğru cnm biz bunun örneğini çok gördük bu sene maşallah bundan sonrasıda böyle gider inşallah

çağlam doktor bana da verdi migren ilacı ama içmemeye gayret et dedi. Yaşım 24,şimdiden migren ilaçlarına başlarsam 40larımda hiçbir ilacın etki etmediği bir hale gelirim. Şimdiden ilacın etki alanını düşürmek istemiyorum kaldı ki uzun süreli bir tedavinin içindeyim zaten ekstra migren ilaçlarıyla yüklenip vücudu yormak istemem.

tebrk ederim giz.. nekdar güzel nasıl bir şanstır öyle..
inş bu şans hep sizle olur
hayırlı olsn

ne güzel düşünmüşsün aslında.. tedavi içindeyim demişsin. inş iyi sürerde tamamlanır. zor ya bende sinuzit var. başlangıcı işte.. fena yani:S

neden kız adamını özledin dimi görsen gecerdi bence

oyy özlemem mi ya

ama tuhafım bugün yataktan cıkmak istemedim. depresyon baslangıcı mı :26:
bende de inanılmaz baş ağrısı var geçmiyor kaç gündür.
içimde bilmediğim bir hüzün var hayırdır inşallah

hayır olsun haticem..

off benim de öyle oluyor ara ara.

bi de yemek yapmaya baslamam lazım ama iş cıkısı cok yorgun oluyorum ya ben

giiiizzzzzzzzzz
çağlama katılıyorum artık tek bi soru kaldı, düğün ne zamannn
çok sevindim canım. dinlenmeden iş başı yapacak ama olsun, sonradan iş bulamamasından bin kat iyi. darısı başıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…