ne var aslım yaaaaasu kıza bakın ya
mügemmm çok geçmiş olsun canım
dikkat et kendine azıcık kaldı şunun şurasında
giz cok sevindim
evliliği hzlandırılmıs programa alabilirsiniz o zaman
yok bişi haticecan
bu arada kıyafetlerimi satıyorum olur ya etrafınızda vs vardırunutmayın beni . acil nakite ihtiyacım var. sayfa actım koydum kıyafetleri.
giz çok sevindim umarım 6 ay sonra maaşıda yükseltilir maddi sıkıntınız azalırkızlarrr dualarınız evrene yollandı ve allahında izniyle aşkım işe girdiilk iş görüşmesi bölümünden arkadaşı görmüş ama adam ilkten büyük maaşlar bekleme demiş uyarmış benimkide tecrübe için giriyorm dedi maaşı onu tatmin etmez ama benim maaşımla eşit nereeyse eşeğinki :) aferin ona çok sevindim yaaa inanın şu anda şaşkınım pazartesi iş başı yapacak hiç dinlenmedennnn
öyle ilginç ki gittiği yerin müdüryle tek birebir görşmş içeriye girdiğidne ilk şirkette müdür varmış konuşmuş müdür oldğnu bilmedennnn ayyy adamın kanı ısınmış buna
Rabbim bizimde yüzümüze güldüüü
kızlarrr dualarınız evrene yollandı ve allahında izniyle aşkım işe girdiilk iş görüşmesi bölümünden arkadaşı görmüş ama adam ilkten büyük maaşlar bekleme demiş uyarmış benimkide tecrübe için giriyorm dedi maaşı onu tatmin etmez ama benim maaşımla eşit nereeyse eşeğinki :) aferin ona çok sevindim yaaa inanın şu anda şaşkınım pazartesi iş başı yapacak hiç dinlenmedennnn
öyle ilginç ki gittiği yerin müdüryle tek birebir görşmş içeriye girdiğidne ilk şirkette müdür varmış konuşmuş müdür oldğnu bilmedennnn ayyy adamın kanı ısınmış buna
benimbugün içim daralıyor ya :26::26::26:
şu anda bu aşamaya nasıl hemen geldik şoklardayım ne edem bilmiyorum gangamstaylamı yaapyım yaaa ben perşmbe şafak doğan güneş dedim 2013 Alllahım rabbim kabul ediyor isteklermiziiii yarime kavuşucam oleyyyyy
lavinim arkadasımda da var migren iki tane ilacı var migrex mi sanırım biri onları kullanıyor hiçbişeyi kalmıyor... sen ilaç kullanmıor musun
gizommm cok sevindimmm o zaman geriye tek bi soru kaldı dugun ni zamannn
çağlam doktor bana da verdi migren ilacı ama içmemeye gayret et dedi. Yaşım 24,şimdiden migren ilaçlarına başlarsam 40larımda hiçbir ilacın etki etmediği bir hale gelirim. Şimdiden ilacın etki alanını düşürmek istemiyorum kaldı ki uzun süreli bir tedavinin içindeyim zaten ekstra migren ilaçlarıyla yüklenip vücudu yormak istemem.
neden kızadamını özledin dimi görsen gecerdi bence
bende de inanılmaz baş ağrısı var geçmiyor kaç gündür.
içimde bilmediğim bir hüzün var hayırdır inşallah
kızlarrr dualarınız evrene yollandı ve allahında izniyle aşkım işe girdiilk iş görüşmesi bölümünden arkadaşı görmüş ama adam ilkten büyük maaşlar bekleme demiş uyarmış benimkide tecrübe için giriyorm dedi maaşı onu tatmin etmez ama benim maaşımla eşit nereeyse eşeğinki :) aferin ona çok sevindim yaaa inanın şu anda şaşkınım pazartesi iş başı yapacak hiç dinlenmedennnn
ne güzel düşünmüşsün aslında.. tedavi içindeyim demişsin. inş iyi sürerde tamamlanır. zor ya bende sinuzit var. başlangıcı işte.. fena yani:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?