çağlam doktor bana da verdi migren ilacı ama içmemeye gayret et dedi. Yaşım 24,şimdiden migren ilaçlarına başlarsam 40larımda hiçbir ilacın etki etmediği bir hale gelirim. Şimdiden ilacın etki alanını düşürmek istemiyorum kaldı ki uzun süreli bir tedavinin içindeyim zaten ekstra migren ilaçlarıyla yüklenip vücudu yormak istemem.
İrademin sınırlarındayım kuzu
kızlar bu arada nazlı bugünlerde nerde???
oyy özlemem mi ya
ama tuhafım bugün yataktan cıkmak istemedim. depresyon baslangıcı mı :26:
hayır olsun haticem..
off benim de öyle oluyor ara ara.
bi de yemek yapmaya baslamam lazım ama iş cıkısı cok yorgun oluyorum ya ben
benimde yapmam lazım ama mutfağa sokamıyorlar nasıl kızdırmışlarsa daha girmeden daralıyorum
benimde bu aralar durduk yere kollarımda boynumdan başlayarak bir uyuşma oluyor yarım saat sonra geçiyor strestendir diye düşünüyorum. Aslında 2 haftadır doğru düzgün uyku uyumadım aşkım en son seni alıp kaçacağım otel tutacağım 4 saat falan uyursun bende seni beklerim dedi. sanırım yorgunluk yüzümdende anlaşılıyor
kimi görsem yemek yapmayı biliyon mu az kalmıs diyorlar sinirim tavan yaptı..
annemde bildiklerini de unuttun artık diye laf carpıtıyor zaten.
aman haticem dikkat et uyumaya calıs ya.zihnini bosalt. hos bende yapamıyorum onu. baş ağrısı ile yatıp ağrı ile kalkıyorum
oyy sevdiceğin ne düşünceli
oyam aşkım birlikte turşu kuralım ve salçamızı biz yapalım diyor sen yemek yapma diyorsun.aslı , hatice ve diğer yemek yapamayan arkadaşlarım...
sizlere sesleniyorum.
Boşverin yemek yapamayın. yemek yapamadığınızı bilsinler, hatta gerçekten de yapmayın.
Yapıyorum da ne oluyor demiyeceğim (diyesim var da demicem)
şirkette bir arkadaş var, 2 senedir evli.
evde toplasan üçkere yemek yaptığını söylüyor. inanıyorum çünkü eşiyle tanışmıştık ve oda söylemişti.
ya dışarı da yiyorlar, ya tost yiyorlar ya da annesine gidiyorlar. (maaş konusunda da çok çok bir para aldıkları yok)
Kocasını bilmem ama bizimki pek bir mutlu bu durumdan....
oda kadın bende...
bir de hava atışı var sormayın gitsin. tencerem yesyeni, hiç çizik yok, ocağı da tertemizmiş miş miş....
bir gün dayanamadım sanki yemek mi pişiriyorsun da pis olsun demiştim
kızlarrr dualarınız evrene yollandı ve allahında izniyle aşkım işe girdiilk iş görüşmesi bölümünden arkadaşı görmüş ama adam ilkten büyük maaşlar bekleme demiş uyarmış benimkide tecrübe için giriyorm dedi maaşı onu tatmin etmez ama benim maaşımla eşit nereeyse eşeğinki :) aferin ona çok sevindim yaaa inanın şu anda şaşkınım pazartesi iş başı yapacak hiç dinlenmedennnn
öyle ilginç ki gittiği yerin müdüryle tek birebir görşmş içeriye girdiğidne ilk şirkette müdür varmış konuşmuş müdür oldğnu bilmedennnn ayyy adamın kanı ısınmış buna
Rabbim bizimde yüzümüze güldüüü
giz hayırlısı olsun
eniştemiz inş. hayırlısı ise işe girer.
hümeyra nerelerde ya.. sevdicegi geldi unuttu bizi
oyam da yok bugün.. cagla 9 günü kaldı.
özlem gelmiş gitmiş.
müge de telaslı.
gülin de altta gördümm seni
kurabiye cagla bayagı işlerinizi halletmişsiniz
gizimmmm senle beraber ben de gangnam dansı yapabilirim
Allahım bu şansınızı ömür boyu sürdürsün inşallah
en kısa zamanda gelsin ciddi planlarrr
aslı , hatice ve diğer yemek yapamayan arkadaşlarım...
sizlere sesleniyorum.
Boşverin yemek yapamayın. yemek yapamadığınızı bilsinler, hatta gerçekten de yapmayın.
bir de hava atışı var sormayın gitsin. tencerem yesyeni, hiç çizik yok, ocağı da tertemizmiş miş miş....
bir gün dayanamadım sanki yemek mi pişiriyorsun da pis olsun demiştim
öyle olur evlenincede inşallah
süpriz falan bilmez aşkım ama uykumu, yememe, içmeme dikkar eder (stresliyken hep ihmal ederimde)
olmasa doktora gidip ilaç almayı düşünüyorum uyumak için bakalım
aslım nerelerdesin bindallımı ekledim vs... görmedinmi
gizzzzzzzzzzzzzz kuzum ne hoş olmuşşşş o iş öyle allah yardımcınız olmuş canım yaaaa şansınız hep böyle güzel olsun kuzum vallahi çok sevindim
evlilik yakın ozaman
oyam aşkım birlikte turşu kuralım ve salçamızı biz yapalım diyor sen yemek yapma diyorsun.
sevdiğimin elinden her iş gelince kendimi ezik hissediyorum yanında
dogru diyon benden mükemmel seyler beklemesin
o iş arkadasın da onları süs olsun diye mi almışbari mutfak yerine orayı da oda yapsalardı yazık. ne insanlar var ya..
ben mutfaga girmeyi seviyorum aslında. tatlı yemeyi deama suan zor geliyor ya. haftasonu söyle keyif kahvaltısı yapcan ohh.
tostla ömür mü gecer.
dogru diyon benden mükemmel seyler beklemesin
o iş arkadasın da onları süs olsun diye mi almışbari mutfak yerine orayı da oda yapsalardı yazık. ne insanlar var ya..
ben mutfaga girmeyi seviyorum aslında. tatlı yemeyi deama suan zor geliyor ya. haftasonu söyle keyif kahvaltısı yapcan ohh.
tostla ömür mü gecer.
dikkat etyoksa üst üste gelir dügün zamanı mafeder seni.
bilmiyorum eder gibi gözüküyorda benim niyetim o sadece ütülere baksın geriye kalan her işi ben yaparım da yemiyor aşkım işteyardım edecekse süper planlar bunlar
valla yaa, acaba dolabı çalıştırıyor mu? :44::44: bir dahaki muhabbette sorayım
ben hiç birşeye acımasam paraya acırım da yaparım (zaten öyle yapıyorum) ömür sanki bedavaya geldi de
oyy neys ben çok duygusalım
ben gideyim
kendinize iyi bakın
oyam aşkım birlikte turşu kuralım ve salçamızı biz yapalım diyor sen yemek yapma diyorsun.
sevdiğimin elinden her iş gelince kendimi ezik hissediyorum yanında
valla yaa, acaba dolabı çalıştırıyor mu? :44::44: bir dahaki muhabbette sorayım
ben hiç birşeye acımasam paraya acırım da yaparım (zaten öyle yapıyorum) ömür sanki bedavaya geldi de
oyy neys ben çok duygusalım
ben gideyim
kendinize iyi bakın
kızlar bende garip bir durum var 3 hafta süreyi geçsgindir vücudumda elektrk yüklü gibi herhangibir arkadşaıma dokunsam çarplıyorum oda çarplyor kisme dokundurmyor bana sırldıklarında komple şok yiyolar şimdi bir arkadaşma dokundum çarpldm masasında orkide vardı toprağnı verdi oyna biraz dokun bana tekrar dedi ben oynadım elimde toprak varken tekrar dokundum tekrar çarplıldım
napmam lazım bu elektriği nasıl atıcam böle bişi yaşayan varmı demir bile tutamıyorum şirketteki elektrklemi alakalı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?