'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

lavinim, nane yağıyla şakaklarını ovmayı denedin mi hiç?
iyi geldiğini duymuştum :26:

migrene son çare antidepresan ilaçlar veriyorlar.

ayyy kızlar yemin ediyorum byılcam sandım çatlattı sölerken biliyor yaaa beni sölemedi ben diorm kabul etmedn adam teklif etti kabul etmedn olsun diyorum oda etmedm demedm kabul ettim tecrbüem olsun dedi eşşşek

ayyy inanamıyorum cidden umutsuzdum aklımda yoktu bileee yaaa sağolun iyikdie buraya yazdım Allah yarıdm etti denilen doğruyuva kurma niyetinde olana ışık tutuyor rabbim

nurayım sen hele gel bu şehre bak nasıl hayırlısı olucak

doğru kuuzum ya ilaç içmemeye calısmak en guzeli ama o surekli kullanıyor biri gunluk bi ilaç zaten allah sifa versin

aslıcım havalardan falan da kaynaklanıo olablir uzayan kıs beni depresyona sokar genelde mesela.. askım gelmeden once ben de oyleydim onu gormek de ilaç gibi geldi

benimde yapmam lazım ama mutfağa sokamıyorlar nasıl kızdırmışlarsa daha girmeden daralıyorum
benimde bu aralar durduk yere kollarımda boynumdan başlayarak bir uyuşma oluyor yarım saat sonra geçiyor strestendir diye düşünüyorum. Aslında 2 haftadır doğru düzgün uyku uyumadım aşkım en son seni alıp kaçacağım otel tutacağım 4 saat falan uyursun bende seni beklerim dedi. sanırım yorgunluk yüzümdende anlaşılıyor

kimi görsem yemek yapmayı biliyon mu az kalmıs diyorlar sinirim tavan yaptı..
annemde bildiklerini de unuttun artık diye laf carpıtıyor zaten.

aman haticem dikkat et uyumaya calıs ya. zihnini bosalt. hos bende yapamıyorum onu. baş ağrısı ile yatıp ağrı ile kalkıyorum

oyy sevdiceğin ne düşünceli

aslı , hatice ve diğer yemek yapamayan arkadaşlarım...
sizlere sesleniyorum.
Boşverin yemek yapamayın. yemek yapamadığınızı bilsinler, hatta gerçekten de yapmayın.

Yapıyorum da ne oluyor demiyeceğim (diyesim var da demicem )

şirkette bir arkadaş var, 2 senedir evli.
evde toplasan üçkere yemek yaptığını söylüyor. inanıyorum çünkü eşiyle tanışmıştık ve oda söylemişti.
ya dışarı da yiyorlar, ya tost yiyorlar ya da annesine gidiyorlar. (maaş konusunda da çok çok bir para aldıkları yok)
Kocasını bilmem ama bizimki pek bir mutlu bu durumdan....

oda kadın bende...

bir de hava atışı var sormayın gitsin. tencerem yesyeni, hiç çizik yok, ocağı da tertemizmiş miş miş....
bir gün dayanamadım sanki yemek mi pişiriyorsun da pis olsun demiştim

öyle olur evlenincede inşallah
süpriz falan bilmez aşkım ama uykumu, yememe, içmeme dikkar eder (stresliyken hep ihmal ederimde)
olmasa doktora gidip ilaç almayı düşünüyorum uyumak için bakalım

oyam aşkım birlikte turşu kuralım ve salçamızı biz yapalım diyor sen yemek yapma diyorsun.
sevdiğimin elinden her iş gelince kendimi ezik hissediyorum yanında

gizimmmm senle beraber ben de gangnam dansı yapabilirim
Allahım bu şansınızı ömür boyu sürdürsün inşallah
en kısa zamanda gelsin ciddi planlarrr

aslım nerelerdesin bindallımı ekledim vs... görmedinmi

gizzzzzzzzzzzzzz
kuzum ne hoş olmuşşşş o iş öyle allah yardımcınız olmuş canım yaaaa şansınız hep böyle güzel olsun kuzum vallahi çok sevindim
evlilik yakın ozaman

gizimmmm senle beraber ben de gangnam dansı yapabilirim
Allahım bu şansınızı ömür boyu sürdürsün inşallah
en kısa zamanda gelsin ciddi planlarrr

özgem valla ben çok şaşkınım cidden Allah yardım etti biz hiç beklemiyorduk azcık dinlenir diyorduk hiç dinlenemicek tebelleşemicek onamı üzüleyim yoksa ciddi planlara girişiyoruz azcık bencillik yapıp seviniyorum topu benmkine atttım :))))))

dogru diyon benden mükemmel seyler beklemesin

o iş arkadasın da onları süs olsun diye mi almış bari mutfak yerine orayı da oda yapsalardı yazık. ne insanlar var ya..
ben mutfaga girmeyi seviyorum aslında. tatlı yemeyi de ama suan zor geliyor ya. haftasonu söyle keyif kahvaltısı yapcan ohh.
tostla ömür mü gecer.

öyle olur evlenincede inşallah
süpriz falan bilmez aşkım ama uykumu, yememe, içmeme dikkar eder (stresliyken hep ihmal ederimde)
olmasa doktora gidip ilaç almayı düşünüyorum uyumak için bakalım

dikkat et yoksa üst üste gelir dügün zamanı mafeder seni.

canım allah razı olsun ben iyiki buıraya yazmışım sizin iyi niyetiniz iyi enerjinize açmışım kendimi allah yar ve yardımcınız olsun kızlarrr

oyam aşkım birlikte turşu kuralım ve salçamızı biz yapalım diyor sen yemek yapma diyorsun.

yardım edecekse süper planlar bunlar

valla yaa, acaba dolabı çalıştırıyor mu? :44::44: bir dahaki muhabbette sorayım
ben hiç birşeye acımasam paraya acırım da yaparım (zaten öyle yapıyorum) ömür sanki bedavaya geldi de

oyy neys ben çok duygusalım
ben gideyim
kendinize iyi bakın

Bakalım canım pazar gününü bir atlatayım birşeyim kalmaz inşallah

bilmiyorum eder gibi gözüküyorda benim niyetim o sadece ütülere baksın geriye kalan her işi ben yaparım da yemiyor aşkım işte

şimdi böyle der evlenince uzatır ayakları.. bir tursu kurmayı öğretemedim sana der :26: şaka bi yana düsüncesi bile kötü.

harbiden ya.para sanki kolay kazanılıp biriktiriliyo.

oyam gitme ya

Kuzuuuccaannn ben de aynı şeyi yaşıyorum biliyomusun

Acaba bu ay başaklar da mı var ki bu durum

Biyere dokunasım gelmiyo artık çarpılcam diye ellerimi yıkarken sudan bile çarpıldım demin yaa

Aslım alışveriş dönüşü bizim eve geldi aşkım oturuyoruz.
Kalkma vakti geldi annemde "hatice sen sinanı geçir oradanda soda al marketten gel" dedi.
Ben "limonlu mu sade mi" diye soruyorken aşkım "anne çamaşırlara kullanılanlardan mı?" dedi.
Kız kardeşimde film koptu. "abla sen içecek anlıyorsun. birde gelin olacaksın enişte senden daha hamarat çıktı."
bende "ne yani çamaşırındamı sodası var" demiştim. İyi gülmüşlerdi.

Aslım çekeceğim var benim adam herşeyden anlıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…