'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Mügemmm bende aynı senin gibiyim....yasanan tatsız olaylardan olsa gerek bu ara pek bi heyecanım yok....2 gün öncesinde nasıl heyecanlıydım şimdi tık yok

Günaydın kızlaaaarrrr Nasılsınız
Müge, çağla nasıl biduygu insanın düğününe sayılı günler kalması

kınaya 3
düğüne 7

Mügemmm bende aynı senin gibiyim....yasanan tatsız olaylardan olsa gerek bu ara pek bi heyecanım yok....2 gün öncesinde nasıl heyecanlıydım şimdi tık yok

bendede öyle aşırı bi heyecan yok çağlam ya şaşırıyorum kendime düğün günü nasıl olucam diye :26:
kuaförde giymek için t shirt aldım , onu alırken biraz pıt pıt attı onun dışında tık yok

maşallah yaaa
biz de istiyoz biz deee

siz de göreceksiniz kuzum benim

Tugcemmm valla tedirginlik var bu ara....hastalanmadım hala....bide yasanan tatsız olaylar....heyecan yok da....sac boyanacak daha...küçüğümüze kıyafet bakılacak....manikür pedikür agda derken vakit yok...az kaldı....üffffelim ayagıma dolastı gibi....

sinirim tepemde zaten bugün de.....benim küçük kız kardesim ortancamız yani cok sorumsuz....işe her gün gec kalıyo taksiye calısıyo...bizim canımız yok sanki....asevdicek boya paramı falan vermişti....cüzdanımdan 3 günde 150 tl para almıs....biz napcaz bu kızla bilmiyorum....dün konusayım dedim ama it gibi,ahlaksız huysuz.....iyi be verce paranı....gidiyosun zaten almayız bi daha...sorun bu degil dedim keske olsada versm...ama ben simdi tekrar nasıl isticem para sevdicekten....bugün gidecektim boyaya gidemiyorum param yok...el oglu sonucta...kardesim almıs desem...uyuz olcak ona karsı gıcık olcak....söyleyemiyorum da...iki ucu..... degnek....offf offf...ne bitmez çilem varmısss

Kuzum keşke kapaklı alsaydın kılıfı ama artık siparişş etmişsin rengi çok tatlı ya güle güle kullan bende böle bi renk kılıf istiyom canım ne yaparsan yap ancak bu kadar dayanıyor şarj ekran filmine gerek yoktu ama sipariş etmişsin artık neden durum güncellemesi yapamıyosun kuzum ben çok rahat yapıyorum geçen sevdiceğimle bi yerdeydim hem yer bildirimi yaptım hem telden foto paylaştım sevdiceğimide ekledim süperde oldu sen neden yapamıyon acaba:26::26::26:

Tatlım dayanıklı dmeişler ama kimileride çizildi falan diyede yazmış ne olur ne olmaz diye ben önlemimi alım dedim flip cover düşündüm ama onun için çok dayanıksız dediler tatlım yaa.. zaten bunun fiyatı çok uygun bi gelsin bakalım kullanışlı değilse daha iyi bişeyler alırım
ama bu facebook sorununa çözüm bulamadım yaaa

bide foto çekilirken giymek için bunu aldım trendyoldan 19.90 a kızlar
aldım ama , kış günü beyaz çorapla pembe ayakkabı nasıl olur bilemiyorum :26:
olmadı normal zamanda giyerim diyorum

Anladım kuzum bi bak bakem çok kullanışlı değilse değiştirirsin ben 6 aydır kullanıyorum öle bi sorunla karşılaşmadım facede acaba sende neden bi güncellemeleri yap bakem düzelir belkim şimdi ben harici batarya ve onu şarj edecek cihaz arıyorum bakalım uygun bişeybulursam orjinal alacam:26::26::26:

Günaydın kizlarrrrrrr
çağlam mügem heyecanınız hiçbir zaman sönmesin insallahhhh.. aksilikler herkes de oluyor Allah.im.büyük birşey vermesin
Kızlar ne soracağım size gelinlikci aramaya başlamadan önce ilk ayakkabiyi mi almak gerekiyor?????

Ayyy ben nasıl olucam acaba son günlerde :18: Doğum kontrol hapı kullanmıyomuydun sen cnm neden hastalanmadınki bilemedim :26:
Kredi kartın yokmu çağlacım böyle durumlarda hızır gibi yetişiyo walla en iyi arkadaşım benim kredi kartım

yoo canım sadece ortalama ne kadar topuklu giyeceğini netleştirmen yeter
gelinliğin eteklerini yaptırma bakımından

Amin kuzum Amin....bu arada ben önce gelinlige karar verdim sonra ayakkabımı aldım....:26:

var kuzum fa kart da sevdicekte....harcadım harcadım...ödeyecekti ona verdimm
dkh verdi dr fakat önce tarlusal kullandım erken regl olmak için...ama olmadım.....regl ilk günü kullanacaktım dkhnı...ama olmadım daha..bugün yada yarın olsa yaaa..

bence önce gelinliği seç canım , ona göre ayakkabı alırsın
insan gelinlik alırken hiç aklında olmayan bi model seçebiliyo valla o yuzden ayakkabıyı sona bırakmak iyi bence

Kuzum düğününe de gelcem evine de gelecem inşallah göbecik atacam

mavişş dün davetiyeleri aldık bizz davetiyelerde çok güsell gidip kudurmalıı :)

valla o tatlı kriziyle yerdik seniiiii

krizdi vallahi tatlı oh iiki yedikk :)

Tugcemmm valla tedirginlik var bu ara....hastalanmadım hala....bide yasanan tatsız olaylar....heyecan yok da....sac boyanacak daha...küçüğümüze kıyafet bakılacak....manikür pedikür agda derken vakit yok...az kaldı....üffffelim ayagıma dolastı gibi....

yetişcek hepsi dolaşmasın canımm yaa elin ayağınn :)

sinirim tepemde zaten bugün de.....benim küçük kız kardesim ortancamız yani cok sorumsuz....işe her gün gec kalıyo taksiye calısıyo...bizim canımız yok sanki....asevdicek boya paramı falan vermişti....cüzdanımdan 3 günde 150 tl para almıs....biz napcaz bu kızla bilmiyorum....dün konusayım dedim ama it gibi,ahlaksız huysuz.....iyi be verce paranı....gidiyosun zaten almayız bi daha...sorun bu degil dedim keske olsada versm...ama ben simdi tekrar nasıl isticem para sevdicekten....bugün gidecektim boyaya gidemiyorum param yok...el oglu sonucta...kardesim almıs desem...uyuz olcak ona karsı gıcık olcak....söyleyemiyorum da...iki ucu..... degnek....offf offf...ne bitmez çilem varmısss[/QUOTE]

çağlacım ya keşke boya paranı kaldırsaydın bi kenaraa, kardeşin nie böle bişe yaptıki senin düğünün var önünde çok kızdım inankii söleme zatenn alpiyee idare etmeye bakk,kardeşin tmm vercem dio ama çalışıyomu

kesinlikle gelmelisiniz...kudurmalıyızzz:)))

kuzum almaz herhalde dedim param yok artık nereye kadar böyle yapcan dedim...bagırmaya basladı tmm vercem be falan zaten hemen parlar sinir sey....sabah yine 30 tl almıs...ya parasında değilim...tutumu yanlıs....böle battıkca batıyo....calısıyo ama dünya para da almıyo yani...insan biraz düsünür ya...

kızlar hepiniz hap mi kullanacaksiniz yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…