Mügemmm bende aynı senin gibiyim....yasanan tatsız olaylardan olsa gerek bu ara pek bi heyecanım yok....2 gün öncesinde nasıl heyecanlıydım şimdi tık yok
kınaya 3
düğüne 7
Mügemmm bende aynı senin gibiyim....yasanan tatsız olaylardan olsa gerek bu ara pek bi heyecanım yok....2 gün öncesinde nasıl heyecanlıydım şimdi tık yok
Günaydın kızlaaaarrrrNasılsınız
Müge, çağla nasıl biduygu insanın düğününe sayılı günler kalması
bendede öyle aşırı bi heyecan yok çağlam yaşaşırıyorum kendime düğün günü nasıl olucam diye :26:
kuaförde giymek için t shirt aldım , onu alırken biraz pıt pıt attı onun dışında tık yok
Eki Görüntüle 614763
maşallah yaaa
biz de istiyoz biz deee
Günaydın kızlaaaarrrrNasılsınız
Müge, çağla nasıl biduygu insanın düğününe sayılı günler kalması
Kuzum yavaş yavaş çözüyorum baya çözdüm aslında... amaa telefon face mail vs senkronize etmiştii rehberimde bi ton insan çıkıoduu yok whstuppı yok facesi maili ne kadar insan varsa hepsi rehberimdeydi.. sonraa ben hesapları kaldırdım mail facebook hesaplarımı.. rehberimdeki herkes gittitek sıkıntım bu oldu
bunun dışında batarya banada bi gün ancak yetiyor.. uzatmak için gerekli önlemleri aldım ışığın derecesini baya bir düşürdüm hatta gece komple kapattım ışığıarka plan resmim hareketliydi iptal ettim koyu renklerde duvar kağıdı seçtim.. kullanmadığım zamanlarda wifiyi kapalı tutuorum.. daha napimmm
kılıf için sipariş geçtim iki gündür kargoda gelicek inşallahkılıf olarak bunu tercih ettim tatlım 0,3 mm diyo bilmiyorum gelince görücem :26: birde ekran filmi sipariş ettim..
bunun dışında bide şu sorunum var aslında.. face uygulamasına giriyorum yaa durum güncellemesi yapamıyorum.. facemde durum bildiremiyorum yanii.. olmuyor.. uygulamayı kaldırıp yeniden kurdum yine olmadı.. kardeşimde turcell android bi tel var o bendede olmuyor dedi :26: uygulamadan değilde netten faceye girip durum bildirimi yapabiliyorum ancak dedi
oyaaa kuzum pc de not32 var antivirüs programım var yaniii
ühh amma yazmışımm
çok güzelll
böyle şeylere bayılıyorum
nerden aldın mügem bunu?
Kuzum keşke kapaklı alsaydın kılıfı ama artık siparişş etmişsin rengi çok tatlı ya güle güle kullan bende böle bi renk kılıf istiyom canım ne yaparsan yap ancak bu kadar dayanıyor şarj ekran filmine gerek yoktu ama sipariş etmişsin artık neden durum güncellemesi yapamıyosun kuzum ben çok rahat yapıyorum geçen sevdiceğimle bi yerdeydim hem yer bildirimi yaptım hem telden foto paylaştım sevdiceğimide ekledim süperde oldu sen neden yapamıyon acaba:26::26::26:
Tatlım dayanıklı dmeişler ama kimileride çizildi falan diyede yazmış ne olur ne olmaz diye ben önlemimi alım dedimflip cover düşündüm ama onun için çok dayanıksız dediler tatlım yaa.. zaten bunun fiyatı çok uygun bi gelsin bakalım kullanışlı değilse daha iyi bişeyler alırım
ama bu facebook sorununa çözüm bulamadım yaaa
siz de göreceksiniz kuzum benim
Tugcemmm valla tedirginlik var bu ara....hastalanmadım hala....bide yasanan tatsız olaylar....heyecan yok da....sac boyanacak daha...küçüğümüze kıyafet bakılacak....manikür pedikür agda derken vakit yok...az kaldı....üffffelim ayagıma dolastı gibi....
sinirim tepemde zaten bugün de.....benim küçük kız kardesim ortancamız yani cok sorumsuz....işe her gün gec kalıyo taksiye calısıyo...bizim canımız yok sanki....asevdicek boya paramı falan vermişti....cüzdanımdan 3 günde 150 tl para almıs....biz napcaz bu kızla bilmiyorum....dün konusayım dedim ama it gibi,ahlaksız huysuz.....iyi be verce paranı....gidiyosun zaten almayız bi daha...sorun bu degil dedim keske olsada versm...ama ben simdi tekrar nasıl isticem para sevdicekten....bugün gidecektim boyaya gidemiyorum param yok...el oglu sonucta...kardesim almıs desem...uyuz olcak ona karsı gıcık olcak....söyleyemiyorum da...iki ucu..... degnek....offf offf...ne bitmez çilem varmısss
Günaydın kizlarrrrrrr
çağlam mügem heyecanınız hiçbir zaman sönmesin insallahhhh.. aksilikler herkes de oluyor Allah.im.büyük birşey vermesin
Kızlar ne soracağım size gelinlikci aramaya başlamadan önce ilk ayakkabiyi mi almak gerekiyor?????
Günaydın kizlarrrrrrr
çağlam mügem heyecanınız hiçbir zaman sönmesin insallahhhh.. aksilikler herkes de oluyor Allah.im.büyük birşey vermesin
Kızlar ne soracağım size gelinlikci aramaya başlamadan önce ilk ayakkabiyi mi almak gerekiyor?????
Ayyy ben nasıl olucam acaba son günlerde :18: Doğum kontrol hapı kullanmıyomuydun sen cnm neden hastalanmadınki bilemedim :26:
Kredi kartın yokmu çağlacım böyle durumlarda hızır gibi yetişiyo walla en iyi arkadaşım benim kredi kartım
Günaydın kizlarrrrrrr
Kuzum düğününe de gelcem evine de gelecem inşallah göbecik atacam
valla o tatlı kriziyle yerdik seniiiii
tamam canım... valla millet deli gibi platform giyiyor ama ben kısa giyeceğimyoo canım sadece ortalama ne kadar topuklu giyeceğini netleştirmen yeter
gelinliğin eteklerini yaptırma bakımından
bence önce gelinliği seç canım , ona göre ayakkabı alırsın
insan gelinlik alırken hiç aklında olmayan bi model seçebiliyo valla o yuzden ayakkabıyı sona bırakmak iyi bence
mavişş dün davetiyeleri aldık bizz davetiyelerde çok güsell gidip kudurmalıı :)
krizdi vallahi tatlı oh iiki yedikk :)
çağlacım ya keşke boya paranı kaldırsaydın bi kenaraa, kardeşin nie böle bişe yaptıki senin düğünün var önünde çok kızdım inankiisöleme zatenn alpiyee idare etmeye bakk,kardeşin tmm vercem dio ama çalışıyomu
tamam canım... valla millet deli gibi platform giyiyor ama ben kısa giyeceğim
kızlar hepiniz hap mi kullanacaksiniz yawAyyy ben nasıl olucam acaba son günlerde :18: Doğum kontrol hapı kullanmıyomuydun sen cnm neden hastalanmadınki bilemedim :
Kredi kartın yokmu çağlacım böyle durumlarda hızır gibi yetişiyo walla en iyi arkadaşım benim kredi kartım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?