kesinlikle gelmelisiniz...kudurmalıyızzz:)))
kuzum almaz herhalde dedim param yok artık nereye kadar böyle yapcan dedim...bagırmaya basladı tmm vercem be falan zaten hemen parlar sinir sey....sabah yine 30 tl almıs...ya parasında değilim...tutumu yanlıs....böle battıkca batıyo....calısıyo ama dünya para da almıyo yani...insan biraz düsünür ya...
aynennnn nişan da ilk defa platform giydim ben o kadar çok ayakta kalmasam da öldüm yaaa.. düğün de yok dedim boy sorunu yok platform da giyince yine benden uzun oldu o yüzden normal topuklu alacagim... güzel modeller de hep yükseklerede var diyorlarvalla ben de çok yüksek düşünmüyorum, boy problemimiz yok ama ben zaten topukluyla rahat edemeyen biriyim
düğün günü de işkence olmasın di miii
kızlar hepiniz hap mi kullanacaksiniz yaw
Himm ben pek düşünmüyorum onunla da konustum bu konuyu bana zarar vereceğini bildiği için kabul ettikendi adıma evet
mavişş dün davetiyeleri aldık bizz davetiyelerde çok güsell gidip kudurmalıı :)
krizdi vallahi tatlı oh iiki yedikk :)
İnşallah canım sakin olmaya çalışıyorumGünaydın kuzum hoş geldin hayırdır neyin var yaa sakin relax pozitif düşünüyoruz negatif düşünceler kış kış
Geçmiş olsun kuzu şimdiden iyi tatiller öğretmen hanımHiç ihmal eder miyi ben siziiii
Ama şimdi giyinip doktor amcaya gitmem lazımmmm:18:
zehram dua et olur mu aksilik üstüne aksilik çıkıp duruyor anlam veremiyorum.canım hayırdır yaa :26: kötü birşeyler yoktur umarım.. canını sıkma Allah ın izniyle güzel bir gün geçireceksin pazar günü
Günaydın mügemgünaydın bacılar
Günaydın kedicikGünaydınn kızlarrrr
Bilmem bugün arayıp açıklayacağım.gel yazdıralım seni de
düğün öncesi iyi gelir hem
şimdiden geçmiş olsun
hatice iyi olmuş, sen trip yapmıyordun kapandı telin ama insanların öyle anlaması da hoş olmuş yani
zehraaaa pc virüs koruması yoksa bağlama. aklında olsun, bilinmedik pcler de şarj bile etme
özgem benimde uykum var ama yatağa girince gözler fal taşı mübarekgünaydın kızlarrrr
dün bi eyeliner aldım daha doğrusu dipliner deniyo heralde ona daha kalın dolma kalem gibi
sabah 2 saat uğraştım yine de pek beceremedim yaaa
eyeliner konusunda çok beceriksizim
bi de uykum var zaten
bi de hala sıkılıyorum
Amin kuzum Amin....bu arada ben önce gelinlige karar verdim sonra ayakkabımı aldım....:26:
var kuzum fa kart da sevdicekte....harcadım harcadım...ödeyecekti ona verdimm
dkh verdi dr fakat önce tarlusal kullandım erken regl olmak için...ama olmadım.....regl ilk günü kullanacaktım dkhnı...ama olmadım daha..bugün yada yarın olsa yaaa..
valla ben de çok yüksek düşünmüyorum, boy problemimiz yok ama ben zaten topukluyla rahat edemeyen biriyim
düğün günü de işkence olmasın di miii
kuzum akşama söylesen ya bak senin yüzünden saçımı boyatamıyom haftaya düğünüm var
o parayı da enişten vermişti şimdi nasıl tekrar isticem de nasıl boyatçam ben bu saçı diye
vicdanı sızlar mı acaba
kızlar hepiniz hap mi kullanacaksiniz yaw
bence önce gelinliği seç canım , ona göre ayakkabı alırsın
insan gelinlik alırken hiç aklında olmayan bi model seçebiliyo valla o yuzden ayakkabıyı sona bırakmak iyi bence
kullanınca öyle almak.lazımmis zaten de.ne.bileyim yaaa kilo aldırıyor o haplar istemiyorum kullanmakEvet cnm bende başliycam düğünden bir ay önce :44:
E cnm düğününe 7 gün kaldı dkh na başlasan bile hemen koruyuculuğu başlamazki onun en az 1 ay kullanmam gerekiyo :26:
Mecbur başka şekilde korunucaksınız
Sürekli gittiğin kuaförse eğer rica et düğün üzeri sıkıştım veririm fln desen cnm Yada gelin başı kuaförüne git hepsi düğün günü ödenicek de
günaydın sanırım ebnde kullanacağım ama uzun bir süre kullanamam herhalde biraz sevdicek biraz ben diye düşünüyorumkızlar hepiniz hap mi kullanacaksiniz yaw
bende ayakkabıyı gelinlikten önce alanlardanımGünaydın kizlarrrrrrr
çağlam mügem heyecanınız hiçbir zaman sönmesin insallahhhh.. aksilikler herkes de oluyor Allah.im.büyük birşey vermesin
Kızlar ne soracağım size gelinlikci aramaya başlamadan önce ilk ayakkabiyi mi almak gerekiyor?????
GünaydınGünaydın kızlaaaarrrrNasılsınız
Müge, çağla nasıl biduygu insanın düğününe sayılı günler kalması
Çağla benimde abimle yengem öyle düğüne az bir zaman kaldı yengem 5 çift çizme aldı şimdi param yook onu siz yapcaksınız bunu siz yapcaksınız dedi annemde abime delirip söylendi.siz de göreceksiniz kuzum benim
Tugcemmm valla tedirginlik var bu ara....hastalanmadım hala....bide yasanan tatsız olaylar....heyecan yok da....sac boyanacak daha...küçüğümüze kıyafet bakılacak....manikür pedikür agda derken vakit yok...az kaldı....üffffelim ayagıma dolastı gibi....
sinirim tepemde zaten bugün de.....benim küçük kız kardesim ortancamız yani cok sorumsuz....işe her gün gec kalıyo taksiye calısıyo...bizim canımız yok sanki....asevdicek boya paramı falan vermişti....cüzdanımdan 3 günde 150 tl para almıs....biz napcaz bu kızla bilmiyorum....dün konusayım dedim ama it gibi,ahlaksız huysuz.....iyi be verce paranı....gidiyosun zaten almayız bi daha...sorun bu degil dedim keske olsada versm...ama ben simdi tekrar nasıl isticem para sevdicekten....bugün gidecektim boyaya gidemiyorum param yok...el oglu sonucta...kardesim almıs desem...uyuz olcak ona karsı gıcık olcak....söyleyemiyorum da...iki ucu..... degnek....offf offf...ne bitmez çilem varmısss
hayırlı olsun canımbide foto çekilirken giymek için bunu aldım trendyoldan 19.90 a kızlar
aldım ama , kış günü beyaz çorapla pembe ayakkabı nasıl olur bilemiyorum :26:
olmadı normal zamanda giyerim diyorum
Eki Görüntüle 614765
kullanınca öyle almak.lazımmis zaten de.ne.bileyim yaaa kilo aldırıyor o haplar istemiyorum kullanmak
günaydın sanırım ebnde kullanacağım ama uzun bir süre kullanamam herhalde biraz sevdicek biraz ben diye düşünüyorum
bende ayakkabıyı gelinlikten önce alanlardanım
Günaydın
Çağla benimde abimle yengem öyle düğüne az bir zaman kaldı yengem 5 çift çizme aldı şimdi param yook onu siz yapcaksınız bunu siz yapcaksınız dedi annemde abime delirip söylendi.
Sanırım ya insanı salak yerine koymayı seviyorlar yada düşüncesiz insanlar
Yarın sirkeciye gideceğim orada kim çalışıyordu?
Fırsat olursa belki yanına uğrarım diye düşünüyorum.
canım para bulurum gerekirse kuaförüme söylerim de....sorun o değil ki...sorun kardesimin tutumu...
Haticemmmmsaol kuzum benim..hepimizin mutlulugu daim olsun inş
mügecim nasılsın 2 gün kalmış kına gecene nerde olucak cnm o da mı bakırköy de
Evet cnm bende başliycam düğünden bir ay önce :44:
canım sonuçta her hapın her bünyeye etkisi farklı olur
ben de kullanıcam ama yan etkilerini de gözlücem tabi.. kilo aldırma, kıl tüy vs etkileri olursa bırakırım nolcak
bu arada şimdi de bu saç modeli ile aşk yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?