'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kuzum akşama söylesen ya bak senin yüzünden saçımı boyatamıyom haftaya düğünüm var
o parayı da enişten vermişti şimdi nasıl tekrar isticem de nasıl boyatçam ben bu saçı diye
vicdanı sızlar mı acaba

valla ben de çok yüksek düşünmüyorum, boy problemimiz yok ama ben zaten topukluyla rahat edemeyen biriyim
düğün günü de işkence olmasın di miii
aynennnn nişan da ilk defa platform giydim ben o kadar çok ayakta kalmasam da öldüm yaaa.. düğün de yok dedim boy sorunu yok platform da giyince yine benden uzun oldu o yüzden normal topuklu alacagim... güzel modeller de hep yükseklerede var diyorlar

Günaydın kuzum hoş geldin hayırdır neyin var yaa sakin relax pozitif düşünüyoruz negatif düşünceler kış kış
İnşallah canım sakin olmaya çalışıyorum

Hiç ihmal eder miyi ben siziiii

Ama şimdi giyinip doktor amcaya gitmem lazımmmm:18:
Geçmiş olsun kuzu şimdiden iyi tatiller öğretmen hanım

canım hayırdır yaa :26: kötü birşeyler yoktur umarım.. canını sıkma Allah ın izniyle güzel bir gün geçireceksin pazar günü
zehram dua et olur mu aksilik üstüne aksilik çıkıp duruyor anlam veremiyorum.
günaydın bacılar
Günaydın mügem

Günaydınn kızlarrrr
Günaydın kedicik

Bilmem bugün arayıp açıklayacağım.
Benimkiyle konuştum oda içim içimi yedi kardeşini anneni arayıp soramadımda sonra onlarda telaş yapmasın diye bir daha bu kadar habersiz bırakma dedi.
Özledim seni seviyorumda dedi

özgem benimde uykum var ama yatağa girince gözler fal taşı mübarek
makyaj yapmayı beceremem hele onu sürersem kesin maymun olurum.

Çağlam mügem nasıl bir duygu buı kadar az kalmış olması allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

E cnm düğününe 7 gün kaldı dkh na başlasan bile hemen koruyuculuğu başlamazki onun en az 1 ay kullanmam gerekiyo :26:
Mecbur başka şekilde korunucaksınız
Sürekli gittiğin kuaförse eğer rica et düğün üzeri sıkıştım veririm fln desen cnm Yada gelin başı kuaförüne git hepsi düğün günü ödenicek de

valla ben de çok yüksek düşünmüyorum, boy problemimiz yok ama ben zaten topukluyla rahat edemeyen biriyim
düğün günü de işkence olmasın di miii

Aynısını düşünüyorum canım ,
bide ben ayağımı çatlattım kasım ayında.hala tam düzelmedi , dans kursuna giderken denedim ama 1 saat zor dayanabildim napıcam bilmiyorım :26:
en iyisi babet giymek benim için sanırım..

söyledim canım benim söyledim...hemen tersliyo...bagırıyo üste cıkmaya calısıyo....sevdicegin parası bendeydi....790 tl...sabahta o paradan 30 tl almıs....cüzdandan cıkarmıstım...cantanın içinde bi kitap var onun arasına koymustum..cüzdana da sadece 10 tl bıraktım ki onu da almaz herhalde beni düsünüp dedim...sabah kalktım bi saydım 760 tl var....aradım acmadı...sonra iş yerinden bi kadın actı lavaboda dedi....kacsın bakalım nereye kacacak dedim kapadım....cok sinrliyim isterse konusmasın dügünüme gelmesin yeter yaptıgı...annemin tansiyonu yükseliyo onun bu yaptıklarını düsündükce...gecen gün de aramıs anne param hiç kalmadı ben taksiye biniyorum gelince siz ödeyin diyo...annem de agzını acıp laf söylemiyo....sonra dayanamıyorum söyle böyle diyip kendine yapıyo....ac agzını o mu senin cocugun sen mi onun dedim artık...niye bu kadar cekiniyosun bundan dedim...kalp kırmaya meyilli benim kardesim...ahlaksız anlayacagın...iyi bi huy yok yani....sonra diyo ki neden beni kimse sevmiyo neden benim ilişkilerim yürümüyo...salaksın huysuzsun kaprislisin....hangi el oglu dayanır ki buna...

bence önce gelinliği seç canım , ona göre ayakkabı alırsın
insan gelinlik alırken hiç aklında olmayan bi model seçebiliyo valla o yuzden ayakkabıyı sona bırakmak iyi bence

mügecim nasılsın 2 gün kalmış kına gecene nerde olucak cnm o da mı bakırköy de

canım para bulurum gerekirse kuaförüme söylerim de....sorun o değil ki...sorun kardesimin tutumu...

Haticemmmmsaol kuzum benim..hepimizin mutlulugu daim olsun inş

kızlar hepiniz hap mi kullanacaksiniz yaw
günaydın sanırım ebnde kullanacağım ama uzun bir süre kullanamam herhalde biraz sevdicek biraz ben diye düşünüyorum
bende ayakkabıyı gelinlikten önce alanlardanım

Günaydın kızlaaaarrrr Nasılsınız
Müge, çağla nasıl biduygu insanın düğününe sayılı günler kalması
Günaydın

Çağla benimde abimle yengem öyle düğüne az bir zaman kaldı yengem 5 çift çizme aldı şimdi param yook onu siz yapcaksınız bunu siz yapcaksınız dedi annemde abime delirip söylendi.
Sanırım ya insanı salak yerine koymayı seviyorlar yada düşüncesiz insanlar

hayırlı olsun canım

Yarın sirkeciye gideceğim orada kim çalışıyordu?
Fırsat olursa belki yanına uğrarım diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
kullanınca öyle almak.lazımmis zaten de.ne.bileyim yaaa kilo aldırıyor o haplar istemiyorum kullanmak

canım sonuçta her hapın her bünyeye etkisi farklı olur
ben de kullanıcam ama yan etkilerini de gözlücem tabi.. kilo aldırma, kıl tüy vs etkileri olursa bırakırım nolcak

bu arada şimdi de bu saç modeli ile aşk yaşıyorum

Canım ben çalışıyorum
Gel buyur beklerim Mahmutpaşa yı mi gidiceksin

canım para bulurum gerekirse kuaförüme söylerim de....sorun o değil ki...sorun kardesimin tutumu...

Haticemmmmsaol kuzum benim..hepimizin mutlulugu daim olsun inş

Yaaa haklısın cnm yeni jenerasyonun modeli bu malesef benim kardeşimde okadar gamsız tasasız bi kız ki Hiç alakamız yok Düşünmeden harcamalar yapar annemi babamı hep zor durumda bırakır Var mı yok mu hiç anlamaz istediği bişey varsa diretir illa aldırtır Allah ıslah etsin ne diyelim

mügecim nasılsın 2 gün kalmış kına gecene nerde olucak cnm o da mı bakırköy de

Sağol kuzum iyiyim
Kına evde olucak bizim , 30-35 kişi diye başladık 50 kişiye dayandı ne olucak bilmiyorum
en büyük korkum kimse oynamazsa ya sıkıcı geçerse.. :26:

günaydın kuzularr
herkesler iyimi? ben heyecandan ölüyorum. tüm sistemim çöktü ya özgemmm ne güzel saç modeli o öylee nişanda yaptırabilirim ben çaldım resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…