'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sağol kuzum iyiyim
Kına evde olucak bizim , 30-35 kişi diye başladık 50 kişiye dayandı ne olucak bilmiyorum
en büyük korkum kimse oynamazsa ya sıkıcı geçerse.. :26:

yaaaa harika cnm bayılırım evde yapılan kınalara ben
Keşke bizim evimizde azıcık büyük olsaydıda ben de yapaydım Haznedarda garden ı tuttum bende kına için bbelki bilirsin
Cnm arkadaşlarını uyar oynasınlar oturmasınlar Sende oturma düğünde oynayamazsın okadar stresten tadını çıkar

günaydınnn bayanlarrrr çok yoğunuöm gelemiyorummm kiiiii özgem saç modelini daha öncede çok beğenmiştim çok hoş sanada çok yakışır canımmm

ezgim heyecannnn ne durumda canımmm bu arada bendede gelişme va rişe girmesinden ötürü annem salı babama sölemiş babamda gelsinler dmeiş amanın diorum hop hop zıplıyorum

canım para bulurum gerekirse kuaförüme söylerim de....sorun o değil ki...sorun kardesimin tutumu...

Haticemmmmsaol kuzum benim..hepimizin mutlulugu daim olsun inş
Aminnnnnnnn kuzum amin

özgem güzelmiş saç modeli kına için düşündüm ama hava sıcak olacak terleme sorunu olmazsa yaptırırdım.

Canım ben çalışıyorum
Gel buyur beklerim Mahmutpaşa yı mi gidiceksin

Evet canım kıyafetimin kumaşından alacağım 1 metre aşkıma kravat ve mendil yapılması için ve pazar günü nişan ve hala yok bulamadık hiç bir yerde

ezgim heyecannnn ne durumda canımmm bu arada bendede gelişme va rişe girmesinden ötürü annem salı babama sölemiş babamda gelsinler dmeiş amanın diorum hop hop zıplıyorum [/QUOTE]

gözün aydın canımmm hayırlı olsunnn :) geldikleri günkü heycan bundan daha güsel olcakk bekleee

gizooooooooooooooooooooooooomm inanmıyorum yaaaaaaaa çoook çook sevindimmmmmmm
desene beraber yaşıycaz aynı heyecanları

Canım bizde aynı kumaştan istemiştik nişanlığımı yapan terziden kravat ve mendil için bizden 75 tl istemişti gerizekalı fırsatçı kadın
Cobalt diye bi mağaza var orda çeşit çeşit renkler var uygununu bulursun 10 tl ye almıştık Bulamazsan oraya bi bakın

Gizim kuzum ay sevindirik oldum maşallah Allah nazarlardan saklasın nazar boncuğunuz benden

giz hadi gözün aydınnnnn

bende ama evde olmaz bizim çok küçük ev

günaydın kuzularr
herkesler iyimi? ben heyecandan ölüyorum. tüm sistemim çöktü ya özgemmm ne güzel saç modeli o öylee nişanda yaptırabilirim ben çaldım resmini
Hünaydın ezgim heyecan? geçmişi okuyamıyorum üzgünüm
Sağol kuzum iyiyim
Kına evde olucak bizim , 30-35 kişi diye başladık 50 kişiye dayandı ne olucak bilmiyorum
en büyük korkum kimse oynamazsa ya sıkıcı geçerse.. :26:

oynarsan zorlarsan birşeycikler olmaz inşallah
ben hala pazar aşkla nasıl dans edicem diye düşünüyorum sanırım cumartesi bir fırsatını bulup prova yapmam lazım.
aşk napacasın dedi mekanı görünce bilmem diyince güldü a benim laz uşağım dans edebilecek misin diyip durdu. sende kızları şimdiden tembihle:13:

tuğçe orası nerede?

herkeslere günaydınnnnn
çabucak geçen günleriniz olsun sevgiye aşka bulanın inşallah
heeeeeeppppp mutlu olun
anlayışlı bir adamınız,sessiz bir kayınvalideniz olsun
görümcelerin eltilerin ve bilimum kayın...... ların varlığıyla yoklugu bir olsun

hayaldi gerçek oldu dedirten bir evliliğiniz olsunn inşallahhhh

velhasıl kelam hayat hepimize bayram olsun

günaydın
iyi dileklerin için teşekkür ederiz.
bir ara biz belli akşamlar buluşup evrene birbirimiz için pozitif enerji gönderecektik ne oldu unutuldu mu?

Alışveriş merkezlerinde var cnm genelde nerde oturuyosun bilmiyorum ama mesela bakırköyde var benim bildiğim
Birde güngören kale centerda

yok kız bende sirkecide sandım o firmanın şubesine gittik lakin yakın rengi vardı
benimkisi tafta tarzı kumaş petrol yeşili bir kumaş fotograflarda mavi çıkıyor gerçekte yeşil o yüzden aynı kumaştan istiyorum.

kızlar saolun üstümüzden yük kalktı

gizooooooooooooooooooooooooomm inanmıyorum yaaaaaaaa çoook çook sevindimmmmmmm
desene beraber yaşıycaz aynı heyecanları

ezgim canım sen demiştin ya senin babanla promlemin yok giz die hep işi gücü düşünürdüm sonra salı işe girdi die konuştuk bende evde anneme söledim annem kaldı gözleri şok bende dedim karşıda yaşayabilirz üzülerek salı gecesi babama sölemiş babamda tek yada ailesiyle gelsin isterse ve belediyeyede aldırabilirim iyi maaş alır ama onların sektöründe 1 senede maaşı yükselir iyi yaşarlar belediyede 5 milyar alsada hep aynı olucak demiş ohaaa dedim babam işine bile el atttı çocukcağızın sağolsun

babam yani manevide maddi açıdanda destek olmuş ezgim inanamıyorum beraber yapacaz vallla kuzum

günaydın
iyi dileklerin için teşekkür ederiz.
bir ara biz belli akşamlar buluşup evrene birbirimiz için pozitif enerji gönderecektik ne oldu unutuldu mu?

ni dimek içimden geldi

hiç duymadım ben o nası oluyo kii:44:
ben gönderiyorum hep herkes içinnn
hele yeni yuva kuracaklar için:132:

Hmmm tafta kumaşsa cnm hazır bulman imkansız ozaman mecbur bulman lazım aynı kumaştan Burda heryer kumaşçı
Ben 12:30-13:30 arası öğle yemeğine çıkıyorum Denk gelirse saat olarak seni götürürüm kumaşçıların oraya

yaaa ben sana hep demedim mi gizim sen boşuna korkuyosun diyeeee...babana kocaman bir tebrik gönderiyorumm ve maşallah diyorumm Nazar Nazar bundan sonrasıda böyle kolay ve güzel olsun inşallah canım. ee ne zaman geliyorlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…