Sağol kuzum iyiyim
Kına evde olucak bizim , 30-35 kişi diye başladık 50 kişiye dayandı ne olucak bilmiyorum
en büyük korkum kimse oynamazsa ya sıkıcı geçerse.. :26:
Aminnnnnnnn kuzum amincanım para bulurum gerekirse kuaförüme söylerim de....sorun o değil ki...sorun kardesimin tutumu...
Haticemmmmsaol kuzum benim..hepimizin mutlulugu daim olsun inş
özgem güzelmiş saç modeli kına için düşündüm ama hava sıcak olacak terleme sorunu olmazsa yaptırırdım.canım sonuçta her hapın her bünyeye etkisi farklı olur
ben de kullanıcam ama yan etkilerini de gözlücem tabi.. kilo aldırma, kıl tüy vs etkileri olursa bırakırım nolcak
bu arada şimdi de bu saç modeli ile aşk yaşıyorum
Canım ben çalışıyorum
Gel buyur beklerim Mahmutpaşa yı mi gidiceksin
Aminnnnnnnn kuzum amin
özgem güzelmiş saç modeli kına için düşündüm ama hava sıcak olacak terleme sorunu olmazsa yaptırırdım.
Evet canım kıyafetimin kumaşından alacağım 1 metre aşkıma kravat ve mendil yapılması için ve pazar günü nişan ve hala yok bulamadık hiç bir yerde
günaydınnn bayanlarrrr çok yoğunuöm gelemiyorummm kiiiii özgem saç modelini daha öncede çok beğenmiştim çok hoş sanada çok yakışır canımmm
ezgim heyecannnn ne durumda canımmm bu arada bendede gelişme va rişe girmesinden ötürü annem salı babama sölemiş babamda gelsinler dmeiş amanın diorum hop hop zıplıyorum
giz hadi gözün aydınnnnngünaydınnn bayanlarrrr çok yoğunuöm gelemiyorummm kiiiii özgem saç modelini daha öncede çok beğenmiştim çok hoş sanada çok yakışır canımmm
ezgim heyecannnn ne durumda canımmm bu arada bendede gelişme va rişe girmesinden ötürü annem salı babama sölemiş babamda gelsinler dmeiş amanın diorum hop hop zıplıyorum
bende ama evde olmaz bizim çok küçük evyaaaa harika cnmbayılırım evde yapılan kınalara ben
Keşke bizim evimizde azıcık büyük olsaydıda ben de yapaydım Haznedarda garden ı tuttum bende kına için bbelki bilirsin
Cnm arkadaşlarını uyar oynasınlar oturmasınlar Sende oturma düğünde oynayamazsın okadar stresten tadını çıkar
Hünaydın ezgim heyecan? geçmişi okuyamıyorum üzgünümgünaydın kuzularr
herkesler iyimi? ben heyecandan ölüyorum. tüm sistemim çöktü yaözgemmm ne güzel saç modeli o öylee nişanda yaptırabilirim ben çaldım resmini
Sağol kuzum iyiyim
Kına evde olucak bizim , 30-35 kişi diye başladık 50 kişiye dayandı ne olucak bilmiyorum
en büyük korkum kimse oynamazsa ya sıkıcı geçerse.. :26:
Canım bizde aynı kumaştan istemiştik nişanlığımı yapan terziden kravat ve mendil için bizden 75 tl istemişti gerizekalı fırsatçı kadın
Cobalt diye bi mağaza var orda çeşit çeşit renkler var uygununu bulursun 10 tl ye almıştık Bulamazsan oraya bi bakın
tuğçe orası nerede?
herkeslere günaydınnnnn
çabucak geçen günleriniz olsun sevgiye aşka bulanın inşallah
heeeeeeppppp mutlu olun
anlayışlı bir adamınız,sessiz bir kayınvalideniz olsun
görümcelerin eltilerin ve bilimum kayın...... ların varlığıyla yoklugu bir olsun
hayaldi gerçek oldu dedirten bir evliliğiniz olsunn inşallahhhh
velhasıl kelam hayat hepimize bayram olsun
Alışveriş merkezlerinde var cnm genelde nerde oturuyosun bilmiyorum ama mesela bakırköyde var benim bildiğim
Birde güngören kale centerda
gizooooooooooooooooooooooooomm inanmıyorum yaaaaaaaa çoook çook sevindimmmmmmm
desene beraber yaşıycaz aynı heyecanları
canım sonuçta her hapın her bünyeye etkisi farklı olur
ben de kullanıcam ama yan etkilerini de gözlücem tabi.. kilo aldırma, kıl tüy vs etkileri olursa bırakırım nolcak
bu arada şimdi de bu saç modeli ile aşk yaşıyorum
günaydın
iyi dileklerin için teşekkür ederiz.
bir ara biz belli akşamlar buluşup evrene birbirimiz için pozitif enerji gönderecektik ne oldu unutuldu mu?
ni dimek içimden geldi
hiç duymadım ben o nası oluyo kii:44:
ben gönderiyorum hep herkes içinnn
hele yeni yuva kuracaklar için:132:
yok kız bende sirkecide sandım o firmanın şubesine gittik lakin yakın rengi vardı
benimkisi tafta tarzı kumaş petrol yeşili bir kumaş fotograflarda mavi çıkıyor gerçekte yeşil o yüzden aynı kumaştan istiyorum.
kızlar saolun üstümüzden yük kalktı
ezgim canım sen demiştin ya senin babanla promlemin yok giz die hep işi gücü düşünürdüm sonra salı işe girdi die konuştuk bende evde anneme söledimannem kaldı gözleri şok bende dedim karşıda yaşayabilirz üzülerek salı gecesi babama sölemiş babamda tek yada ailesiyle gelsin isterse ve belediyeyede aldırabilirim iyi maaş alır ama onların sektöründe 1 senede maaşı yükselir iyi yaşarlar belediyede 5 milyar alsada hep aynı olucak demiş ohaaa dedim babam işine bile el atttı çocukcağızın sağolsun
babam yani manevide maddi açıdanda destek olmuş ezgim inanamıyorum beraber yapacaz vallla kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?