Hmmm tafta kumaşsa cnm hazır bulman imkansız ozaman mecbur bulman lazım aynı kumaştan Burda heryer kumaşçı
Ben 12:30-13:30 arası öğle yemeğine çıkıyorum Denk gelirse saat olarak seni götürürüm kumaşçıların oraya
geldiğimde görüşürüz inşallah canım zaten cebim var sende oan göre konuşuruz
tüm gelinler ve aday adayları akşamın belli bir saatinde bir gelinimiz için dua edecekti bu şekilde halka tamamlanacaktı diye hatırlıyorum
aa ne güzellmiş
organize olursak yapabiliriz tabiki
Tünaydın gelinciklerıiiiimm
Seminerden sıkılmış bir 199 şafakli bayan geldi:123:
Kısaca gördüğüm kadarıyla yorum yapiim hemen;
Zehram seni unutmadim ki beeeenn,özüy diyeyim
Pernitckygirl dün sana bişey sordum ama görmedin galiba,Ankarada bohça aliş verişini nereden yaptınız kuzum?
Giziiiiim inanılmaz mutlu oldum ben yaaaa:))) haydi Ağustos gelini olalım birlikteeee:)))
olursak ve ben geçmişi okuyamadığım haber verirsiniz
Tünaydın gelinciklerıiiiimm
Seminerden sıkılmış bir 199 şafakli bayan geldi:123:
Kısaca gördüğüm kadarıyla yorum yapiim hemen;
Zehram seni unutmadim ki beeeenn,özüy diyeyim
Pernitckygirl dün sana bişey sordum ama görmedin galiba,Ankarada bohça aliş verişini nereden yaptınız kuzum?
Giziiiiim inanılmaz mutlu oldum ben yaaaa:))) haydi Ağustos gelini olalım birlikteeee:)))
öpüldünüz efemşöleee okudummm geçtimmm amaa ne güzelll haberlerrr var burdaaaa
işlerimden dolayı giremıorumm burayaa öperim herkezzzzleriiii
inşallah baya eğleneceğizBiz haticeyle yarın mahmutpaşa yı gezicez kızlaaarr
Öğle yemeğime denk gelirse tabi
oyam sabah buradaydı ama yok olmuş:26:bende pek okuyamıyorum kii
elif ya da oya bi zahmet özet geçseler
ama oya nerde:44::44:
kızlarrrr sevdicek dedi ki dügün günü altınlar sayılır salondayken...dügün bitiminde iki taraf da görür....sonra annemlere bırakırız.....dedi.....balayından dönnce alırız...bankaya falan bi şeyler düsünürüz dedi...ben bu konuda kararsızım ne yapcam bilemiyorum....yok desem dogru düzgün bile anlatmaya calıssam anlamıcak...ben aileme güveniyorum dedi...bişey olmaz dedi....tmm dedim....baglanır sarılır sarmalanır....bi keseye koyulur....geldigimizde nasıl koyduysak öyle alırız dedim...zaten dügün salonunda da sayılacak bizimkilerin yanında....büyütüyomuyum sizce:26::26::26:
kızlarrrr sevdicek dedi ki dügün günü altınlar sayılır salondayken...dügün bitiminde iki taraf da görür....sonra annemlere bırakırız.....dedi.....balayından dönnce alırız...bankaya falan bi şeyler düsünürüz dedi...ben bu konuda kararsızım ne yapcam bilemiyorum....yok desem dogru düzgün bile anlatmaya calıssam anlamıcak...ben aileme güveniyorum dedi...bişey olmaz dedi....tmm dedim....baglanır sarılır sarmalanır....bi keseye koyulur....geldigimizde nasıl koyduysak öyle alırız dedim...zaten dügün salonunda da sayılacak bizimkilerin yanında....büyütüyomuyum sizce:26::26::26:
valla bizimkisinde de aynı düşünce var ebnde bilemedim.
sanırım bizim balayını iptal ettiğim için bizde kalacak sabahıda gidip bankaya koyacağız.
oyam sabah buradaydı ama yok olmuş:26:
inşallah biri bize haber verir diyorum o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?