'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

geldiğimde görüşürüz inşallah canım zaten cebim var sende oan göre konuşuruz

Tünaydın gelinciklerıiiiimm
Seminerden sıkılmış bir 199 şafakli bayan geldi:123:
Kısaca gördüğüm kadarıyla yorum yapiim hemen;
Zehram seni unutmadim ki beeeenn,özüy diyeyim
Pernitckygirl dün sana bişey sordum ama görmedin galiba,Ankarada bohça aliş verişini nereden yaptınız kuzum?
Giziiiiim inanılmaz mutlu oldum ben yaaaa:))) haydi Ağustos gelini olalım birlikteeee:)))

seminerlerden nefret ederim günaydın

Biz haticeyle yarın mahmutpaşa yı gezicez kızlaaarr
Öğle yemeğime denk gelirse tabi

Son düzenleme:

tünaydınnn
agustos gelini diyince hemmen geldim
benim niye hala 6 ay demiyo bu ticker ya
200 lerdeyim hem

şöleee okudummm geçtimmm amaa ne güzelll haberlerrr var burdaaaa

işlerimden dolayı giremıorumm burayaa öperim herkezzzzleriiii

kızlarrrr sevdicek dedi ki dügün günü altınlar sayılır salondayken...dügün bitiminde iki taraf da görür....sonra annemlere bırakırız.....dedi.....balayından dönnce alırız...bankaya falan bi şeyler düsünürüz dedi...ben bu konuda kararsızım ne yapcam bilemiyorum....yok desem dogru düzgün bile anlatmaya calıssam anlamıcak...ben aileme güveniyorum dedi...bişey olmaz dedi....tmm dedim....baglanır sarılır sarmalanır....bi keseye koyulur....geldigimizde nasıl koyduysak öyle alırız dedim...zaten dügün salonunda da sayılacak bizimkilerin yanında....büyütüyomuyum sizce :26::26::26:

şöleee okudummm geçtimmm amaa ne güzelll haberlerrr var burdaaaa

işlerimden dolayı giremıorumm burayaa öperim herkezzzzleriiii
öpüldünüz efem

Biz haticeyle yarın mahmutpaşa yı gezicez kızlaaarr
Öğle yemeğime denk gelirse tabi
inşallah baya eğleneceğiz

bende pek okuyamıyorum kii

elif ya da oya bi zahmet özet geçseler

ama oya nerde:44::44:
oyam sabah buradaydı ama yok olmuş:26:
inşallah biri bize haber verir diyorum o zaman

valla bizimkisinde de aynı düşünce var ebnde bilemedim.
sanırım bizim balayını iptal ettiğim için bizde kalacak sabahıda gidip bankaya koyacağız.

çağlamm zor bi durum bu
ailesini sen tanıyosun sonradan sorun olur mu sence?
illa bırakman gerekecekse say herkesin önünde bi kağıda toplam tutarı yaz
kaç çeyrek bilezik nakit neyse işte kesenin içine koy
öyle teslim et kv ne ve verirken söyle anne sana emanet diye

valla bizimkisinde de aynı düşünce var ebnde bilemedim.
sanırım bizim balayını iptal ettiğim için bizde kalacak sabahıda gidip bankaya koyacağız.

Bizde balayına pazartesi 12 uçağıyla gidicez Pazartesi sabahtan bankaya gidip kasaya koymayı planlıyoruz inşallah öyle olur yani

kızlar ben bacağımda mantar çıkmasından dolayı lazere gitmeyi hep erteledim ama şinmdi en azından bikini bölgesi ve genital bölge için gitmek istiyorum.
Düğünede az kaldı sizce ne yapmalıyım ancak 3-4 ay gibi birşey kaldı ama temizlenmekte istiyorum çok kararsızım lütfen bir akıl verin

Son düzenleme:

canım aynı şeyi bende düşünüyorum , hiç büyütmüyosun inan.
Hatta benim kv " takıldıktan sonra biz salondayken yanımızda tutarız , balayından sonra veririz" size dedi.
benimde içime sinmedi , güvenmediğimden değil ama bizimkilerde kalması beni daha çok rahatlatırdı , bişeyde diyemedim ama çözülmesi lazım bunun .
zaten bi kısmını balayı için yanımıza almamız gerek .
benim düşüncem o gece yanımıza alıp sayıp ertesi gün balayına gitmeden bizimkilere bırakmak.öyle yapmaya çalışıcam

oyam sabah buradaydı ama yok olmuş:26:
inşallah biri bize haber verir diyorum o zaman

:44::44::44: nolmuş napıyorum, neyi haber vereyim. geçmiş okuyordum. çağla nın kardeşine kızacaktım ama ne oldu patron abudik gubidik işler çıkarttı başıma

ee ne var ne yok bakkiiimmmmmmm

Günaydın ya da tünaydın...

Nasılsınız bebekler?

Zehram ve mavişim telefon muhabbeti dönmüş aranızda.. Zehram ekran için film sipariş etmen kararında bir davranış, bi telefona bu kadar para verip de film taktırmamak saçma olur ki ekran çizilirse zaten bi anlamı kalmaz. Biz bayanlar telefonu direk çantamıza atıyoruz, çizilme oranı yüksek...
Şarz için yapman gerekeni yapmışsın zaten ekran ışığını kısarak ki ben kıstıgımdan beri bana şarz neredeyse 2 gün gidiyor. Üstelik kk'ya, twitter'a, facebook'a da hep telefondan girerim... 7/24 mobil ağım ve wifi açık. sen düşün.
maviş sana 1 gün gitmesinin sebebi sanırım ekranı çok parlak kullanıyorsun ondan. :26:

Zehram ben kılıfını begendim benim kullandığım ilk kılıfta oyleydi, sonra değiştirdim. Bu hafta tekira da harika bi kılıf gördüm ama şimdi düğün arifesinde 65 TL vermek koydu bana Eifell kulesi falan vardı kabın ustunde, içimde kaldı

Biz sonunda artık balayı otelimizi kesinleştirdik... İlk günden beri kafa karışıklıkları içinde belki 100 otele baktık. Hepsi birbirine girmişti ki sonunda akşam bi çözüme kavusturduk. Spice Hotel'de yapıcaz kısmetse balayımızı. Hint mimarisi ile bizi epey etkileyen otel Umarım rüya gibi bir balayı geçiririz

kızlar benden size bi soru... :26:
Salonun adeti takı töreni yapmak.
Ama biz takı töreni yapıp insanları ayakta dikmek istemiyoruz , onun yerine masaları gezip herkesle ilgilenmiş oluruz diyoruz.
Sizce mantıklımı ?
Ailelerde aynı şekilde takı töreni istemiyor.
Salona söyledim çok yorulursunuz vakit kaybedersiniz diyorlar... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…