'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canımm öncelkle balayı otelinizi kesinleştirmenize çok sevindim hayırlı olsunn
tatlım banada 1 gün gidiyor yaa sabah şarjdan aldım telefonu şuanda %81 kaldıı akşama kadar bitmezse iyi
tatlım dediğin gibi az para değil o yüzden elimden geldiğince korumak en iyisi kafam rahat eder en azından
bu aldığım kılıf 8,5 lira bişi değil yanii ilerleyen zamanlarda daha iyisini bulursam alırım birde parayı bulursam 65 tl ye yuh diyorum çünküü

canım açıkcasıı takı törenini bende sevmiyorum düğünün yarısı o süreye gidiyor sadece takıları seviyorum
masaları dolaşma fikri güzel ama o da süre alıcı olur :26: pek değişen bişey yok aslında siz daha çok yorulursunuz

Lazere git, ne kadar azalırsa o kadar kardır. sonra adam aşkım benim bacağımdaki kıllardan daha uzun kılların var senin diyebilir (şekil 1.a. oya)

altın konusunda halam sağolsun yardımcı oldu, çok iyi koordinatöördür bu konuda.

nikahtan çıktık. odada hepsini saydık. (haerkes yazın kağıda dedi, ama benm kuşkafalı istemedi, acelesi vardı sanki ) ama halam yazmış sağolsun.
halama verdik. annem gelmedi bile odaya. onlardan da bir ablası geldi(zaten kv kp olmadığı için stres olmadı.)
düğün günü de orada takılan altınları kurdalelere takmışlardı düzenli birşekilde. bizim oradakiler de taktı bir güzel. odaya gittiğimizde gene aynı ablası ve halam yengem geldi.
sayıldı altınlar, yazıldı. hoooppp gene halam el koydu(bu konuda biraz yırtık birini çağırın, görevlendirin icabında yalan söylesin, aa bizde büyük kasa var oraya koyacağız desin.)
bizde para azdı. anca düğün salonunu kapattı. birazda arttı ama onu da sağa sola olan elden borçları verdik.
balayı için de yanımıza para almadık. şahsen soysalar bizi bir alyanslar çıkardı, bir de 200 300 lira birşey çıkardı
nasılsa heryerde bankamatik var diye almadık. sizde öyle yapın, ertesi gün birisi hesabınıza yatırır bir miktar(eğer hesaplar boşsa) ne olur ne olmaz.

Canım doğru söylüyolar Biz nişanda o hataya düştük öpüşmekten halimiz kalmamıştı
Bide gelinlikle masaların arasından geçmekte ayrı bi dert olur diye düşünüyorum :26:
Gerçi senin gelinliğin kabarık değildi ama yinede tavsiye etmem hem çok yoruluyosun hem çok uzun sürüyo hemde davetliler açısından çok sıkıcı oluyo :44:

Kuzum tünaydın hoş geldin sefa verdin evet tel konusunu konuştuk yeni yazılımı yükledin mi kuzucum evet kuzum öle ben bi şeyden kısmadım bakalım şarj cihazı sürekli yanımda acıkınca tel karnını doyuruyorum
Balayı oteliniz hayırlı olsun kuzum inşallah dediğin gibi rüya gibi bir balayı olur AMiiin

müge inan bende nefret ediyordum takı töreninden bin türlü düşünce gelmişti aklıma olmadı.
şöyle düşün masa aralarından gelinlikle geçeceksin çok zor.
çocuklar çekeleyip duracak. teker teker masaları gezmek çok yorucu olur. fotoğraf çekimi isteyecek millet.
ayrıca kim ne taktı diye videoya çekiliyor ya. arada kaynayabilir canım. bilmiyorum snein için önemli mi ama aileler genelde ében ona bilezik taktım obana çöeyrek getirmiş diyebiliyorlar

bence senin ayakta durup arkadan hoş bir müzik çalınması daha iyi olur.
diğer türlü oyun havası çaldıracaksınız siz masaları dolaşıcaksınız dimi?
bu seferde millet bana gelick birazdan diye bekleme yapacak.

düğün bu illa ki takı töreni olur. ilk kez siz yapmıyacaksınız ki hem. hep olan bir şey.

Son düzenleme:
valla bizimkisinde de aynı düşünce var ebnde bilemedim.
sanırım bizim balayını iptal ettiğim için bizde kalacak sabahıda gidip bankaya koyacağız.

Nasıııııllllllllllllllllllllllll?
balayını mı iptal ettiniz?
naıslll yaaa huuu?
neden kiii?

takıları kim sevmez zaten
heralde ikisindede aynı süre gider diye düşünüyorum , tek avantajı yaşlılar falan ayakta beklemiş olmaz ama bi düşünmek lazım tabi:44:
sağolun kızlar

Sağ ol bitanem, darısı başınıza inşallah
Aynen canım, kafan rahat etsin. Filmi değiştirirsin 3-4 ayda bir ama ekranı değiştirmek başlı başına olay... Ki Allah korusun valla canımız yanar bişey olsa.
Çook güzeldi ama 65 dedi ya hatun, 40 dese gene kıyardım paraya ama çok geldi, ne biliyim işte.

Otomatik güncelleme yapıyor zaten kuzum ben yazılım yuklemedim:26: Hayda bak şimdi:26:

Sağ ol mavişim inşallah öyle olur...

mügecim masaları gezmekte kötü oluyor
ben öyle düğünden sonra yapılan yorumlara şok olmuştum
takı toplamak için gezdiler
masaya gelince mecbur para taktım ama bişey takmayacaktım falan
diyenler oldu
zaten yaşlılar ya çıkar ya çıkmaz
bence adeti bozmadan siz tören şeklinde yapın
hem kim ne taktı görsün herkes

canım aynen dedigin gibi yapcam...dügün btimi salondan ayrılmadan sayılacak yazılacak ne var ne yok...o gün yanımıza almayız diyo biz yemege falan gidecez dügün bittikten sonra....annemlere veririz eve götürürler diyo...sayıldıktan snra içim rahat eder...ben kv ve abisinden zerre hoslanmıyorum artık...güvenmiyorum da...kv sevdicekten korkusundan bişey yapamaz...tabi, oglunu benden habersiz kandırmadıysaaaa:26::26:

canım normalde erkek tarafı sahip cıkar zaten altına bizim burda adet böyledir ama yani ertesi günümüz bosken neden onlara veriyoruz...bankaya neden koymuyoruz....

bence cok zor olur kuzum...kesinlikle zaman kaybı insanlar cok yorar seni....oyamın da dedigi gibi sandalyeler masalar zor olur yani.....bence takı töreni en iyisi....sizin tarafta onların tarafı da görsün herseyi...öbür türlü karısıklık cıkabilir.kimin ne taktıgı belli olsun ki izlerde onlara yapabilesiniz zamanı geldiginde:26::26:

heralde ikisindede aynı süre gider diye düşünüyorum , tek avantajı yaşlılar falan ayakta beklemiş olmaz ama bi düşünmek lazım tabi:44:
sağolun kızlar

aaa bak bir de şu fikir var ama biraz elit düşünce
aileler ve misafirlerin bakış açıları nasıldır bilemem belki uygun gelir diye söylüyorum....

bir düğüne gitmiştik, düğünün girişinde defter ve kalemdarlar vardı.Bildiğiin koca nikah defteri gibiydi.
girişte insanlar takısını kutuya bırakıyordu ve ismini yazdırıyordu. miktar isim ve hangi taraftan olduğunu yazdırıyorlardı.
hep böyle bir şey düşünmüştüm ama nerdeeee sadece hayalde kaldı

sağolun kızlar

mügecim takı takmayacak olanlarda olabilir sadece hatır için dügüne gelmiştir
e sen masasına gidince kendini kötü hissedecek
gerçi bu iyi bişi mecbur takar o zaman
ama yine de sıkıntılı bi durum sanki

Kuzum güzel yenilikler gelmiş yaa kiesten yükledim ben cici olmuş teller

gizzz çok mutlu oldum adına.
Allahım ne güzel haberler bunlar
babana da maşallah

bende pek okuyamıyorum kii

elif ya da oya bi zahmet özet geçseler

ama oya nerde:44::44:

Bak bakk hanımefendiye bak seeeennn

tünaydınnn
agustos gelini diyince hemmen geldim
benim niye hala 6 ay demiyo bu ticker ya
200 lerdeyim hem

Ayyy kuzum baksana seninde yarın 6 ay diyoooo
Zaman var ya vııııınnn diye geçiveriyo sankiiiiii
Ben 199 dedim bugüüüüüünnnn

Ahh ahhhh :97:
Allahım bu para işleri, altın işleri neden hep bu kadar zordur ki hiç anlamam
Birbirini hiç mi hiç tanımayan iki aileyi bi araya getir didin dur iyi anlaşsınlar diye
Buda yetmezmiş gibi onları para konusunda karşı karşıya getir
Hayır aileler yıkılıyor para için, yeni kurulacak yuvalarda sorun olacağı apaçık aşikar
Çağlacım valla bilmiyorum kş bu işler nasıl olur, nişanda biz kasa kiralayacağız büyük ihtimalle ona koydururuz herhalde
Annemler Ankara'ya döneceği için onlara veriririz, yani inşAllah..
Hiç konuşmadık bu konuyu, o gün gelene kadar da konuşmayalım da şimdiden sinirlenmeyeyim ben
Ama düğün salonunda altınların sayıldığını fln hiç düşünmemiştim ben, demek ki sayılıyormuş:44:

Kuzum bence mutlaka ama mutlaka gitmelisin
Lazer inanılmaz ötesi birşey
Ben daha 2. seansıma gittim ama çok memnunum, 2. seansa gidene kadar o kadar az çıktı ki
Üstelik baya baya geç çıkıyor
Ben hiç ağda yaptırmadım bilmiyorum ama lazer çok çok iyi
Bence git ve ne kadar kurtulursan kardır

Bizde nişanda yapalım diye düşünmüştük ama yemekli olmayacağı için vazgeçtik
Hani yemek esnasında yavaş bir müzik çalar ve siz masaları gezersiniz olabilir belki
Ama yinede bana çok zahmetli gibi geliyor
Bence bırak insanlar senin ayağına gelsin
Sonucunda çok çok elit kitleler değiliz, bunun çoluğu olacak çocuğu olacak

Oyaaaaaammmm ayyy ben sana koptum yaaaa
Senin benden uzun kılların var aşkım mı

Pelincim hayırlı olsun oteliniz
Bol Aşk'lanın balayında

hıııı aynen öyle dedi :26: düğünde ağda yaptırmıştım ya, nasılsa geç çıkıyor diye rahattım.
tabi diğer bölgeleri temizlemiştim de badak hiç aklıma gelmedi
geçenlerde sidik yarıştırıyordu işte

Aman bu erkeklerde ne dikkatli yaaa
Valla biz olsak fark etmeyiz ne olmuş ne bitmiş
Sağları solları da belli olmuyor

peki dügün salonunda sayılır mı sayılmaz mı...kimsenin kimseye güvenmediginden degil...sadece neyi koydugumuzu bilelim aldıgımızı bilelim...kimsenin günahı alınmadın....ne gerek varmıs beyefendi öle diyo...koyarsın biseye baglarsın koydugun gibi alırsın annemden diyo....2 aydır cebimde dünya para var evde kimse almadı diyo....sanki benim kastettgim bu...valla bıktım usandım.....ne b.kuma evleniyosam....rahat battı yemin ederim rahatttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…