- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Günaydın ya da tünaydın...
Nasılsınız bebekler?
Zehram ve mavişim telefon muhabbeti dönmüş aranızda.. Zehram ekran için film sipariş etmen kararında bir davranış, bi telefona bu kadar para verip de film taktırmamak saçma olur ki ekran çizilirse zaten bi anlamı kalmaz. Biz bayanlar telefonu direk çantamıza atıyoruz, çizilme oranı yüksek...
Şarz için yapman gerekeni yapmışsın zaten ekran ışığını kısarak ki ben kıstıgımdan beri bana şarz neredeyse 2 gün gidiyor. Üstelik kk'ya, twitter'a, facebook'a da hep telefondan girerim... 7/24 mobil ağım ve wifi açık.sen düşün.
maviş sana 1 gün gitmesinin sebebi sanırım ekranı çok parlak kullanıyorsun ondan. :26:
Zehram ben kılıfını begendim benim kullandığım ilk kılıfta oyleydi, sonra değiştirdim. Bu hafta tekira da harika bi kılıf gördüm ama şimdi düğün arifesinde 65 TL vermek koydu banaEifell kulesi falan vardı kabın ustunde, içimde kaldı
Biz sonunda artık balayı otelimizi kesinleştirdik... İlk günden beri kafa karışıklıkları içinde belki 100 otele baktık. Hepsi birbirine girmişti ki sonunda akşam bi çözüme kavusturduk. Spice Hotel'de yapıcaz kısmetse balayımızı. Hint mimarisi ile bizi epey etkileyen otelUmarım rüya gibi bir balayı geçiririz
kızlar benden size bi soru... :26:
Salonun adeti takı töreni yapmak.
Ama biz takı töreni yapıp insanları ayakta dikmek istemiyoruz , onun yerine masaları gezip herkesle ilgilenmiş oluruz diyoruz.
Sizce mantıklımı ?
Ailelerde aynı şekilde takı töreni istemiyor.
Salona söyledim çok yorulursunuz vakit kaybedersiniz diyorlar... :26:
kızlar ben bacağımda mantar çıkmasından dolayı lazere gitmeyi hep erteledim ama şinmdi en azından bikini bölgesi ve genital bölge için gitmek istiyorum.
Düğünede az kaldı sizce ne yapmalıyım ancak 3-4 ay gibi birşey kaldı ama temizlenmekte istiyorum çok kararsızımlütfen bir akıl verin
canım aynı şeyi bende düşünüyorum , hiç büyütmüyosun inan.
Hatta benim kv " takıldıktan sonra biz salondayken yanımızda tutarız , balayından sonra veririz" size dedi.
benimde içime sinmedi , güvenmediğimden değil ama bizimkilerde kalması beni daha çok rahatlatırdı , bişeyde diyemedim ama çözülmesi lazım bunun .
zaten bi kısmını balayı için yanımıza almamız gerek .
benim düşüncem o gece yanımıza alıp sayıp ertesi gün balayına gitmeden bizimkilere bırakmak.öyle yapmaya çalışıcam
Ama biz takı töreni yapıp insanları ayakta dikmek istemiyoruz , onun yerine masaları gezip herkesle ilgilenmiş oluruz diyoruz.
Sizce mantıklımı ?
Günaydın ya da tünaydın...
Nasılsınız bebekler?
Zehram ve mavişim telefon muhabbeti dönmüş aranızda.. Zehram ekran için film sipariş etmen kararında bir davranış, bi telefona bu kadar para verip de film taktırmamak saçma olur ki ekran çizilirse zaten bi anlamı kalmaz. Biz bayanlar telefonu direk çantamıza atıyoruz, çizilme oranı yüksek...
Şarz için yapman gerekeni yapmışsın zaten ekran ışığını kısarak ki ben kıstıgımdan beri bana şarz neredeyse 2 gün gidiyor. Üstelik kk'ya, twitter'a, facebook'a da hep telefondan girerim... 7/24 mobil ağım ve wifi açık.sen düşün.
maviş sana 1 gün gitmesinin sebebi sanırım ekranı çok parlak kullanıyorsun ondan. :26:
Zehram ben kılıfını begendim benim kullandığım ilk kılıfta oyleydi, sonra değiştirdim. Bu hafta tekira da harika bi kılıf gördüm ama şimdi düğün arifesinde 65 TL vermek koydu banaEifell kulesi falan vardı kabın ustunde, içimde kaldı
Biz sonunda artık balayı otelimizi kesinleştirdik... İlk günden beri kafa karışıklıkları içinde belki 100 otele baktık. Hepsi birbirine girmişti ki sonunda akşam bi çözüme kavusturduk. Spice Hotel'de yapıcaz kısmetse balayımızı. Hint mimarisi ile bizi epey etkileyen otelUmarım rüya gibi bir balayı geçiririz
Sizce mantıklımı ?
valla bizimkisinde de aynı düşünce var ebnde bilemedim.
sanırım bizim balayını iptal ettiğim için bizde kalacak sabahıda gidip bankaya koyacağız.
müge inan bende nefret ediyordum takı töreninden bin türlü düşünce gelmişti aklıma olmadı.
şöyle düşün masa aralarından gelinlikle geçeceksin çok zor.
çocuklar çekeleyip duracak. teker teker masaları gezmek çok yorucu olur. fotoğraf çekimi isteyecek millet.
ayrıca kim ne taktı diye videoya çekiliyor ya. arada kaynayabilir canım. bilmiyorum snein için önemli mi ama aileler genelde ében ona bilezik taktım obana çöeyrek getirmiş diyebiliyorlar
bence senin ayakta durup arkadan hoş bir müzik çalınması daha iyi olur.
diğer türlü oyun havası çaldıracaksınız siz masaları dolaşıcaksınız dimi?
bu seferde millet bana gelick birazdan diye bekleme yapacak.
düğün bu illa ki takı töreni olur. ilk kez siz yapmıyacaksınız ki hem. hep olan bir şey.
Canım doğru söylüyolar Biz nişanda o hataya düştük öpüşmekten halimiz kalmamıştı
Bide gelinlikle masaların arasından geçmekte ayrı bi dert olur diye düşünüyorum :26:
Gerçi senin gelinliğin kabarık değildi ama yinede tavsiye etmem hem çok yoruluyosun hem çok uzun sürüyo hemde davetliler açısından çok sıkıcı oluyo :44:
canım açıkcasıı takı törenini bende sevmiyorum düğünün yarısı o süreye gidiyorsadece takıları seviyorum
masaları dolaşma fikri güzel ama o da süre alıcı olur :26: pek değişen bişey yok aslında siz daha çok yorulursunuz
Sağ ol bitanem, darısı başınıza inşallahcanımmöncelkle balayı otelinizi kesinleştirmenize çok sevindim hayırlı olsunn
tatlım banada 1 gün gidiyor yaasabah şarjdan aldım telefonu şuanda %81 kaldıı akşama kadar bitmezse iyi
tatlım dediğin gibi az para değil o yüzden elimden geldiğince korumak en iyisi kafam rahat eder en azından
bu aldığım kılıf 8,5 lira bişi değil yanii ilerleyen zamanlarda daha iyisini bulursam alırımbirde parayı bulursam 65 tl ye yuh diyorum çünküü
Kuzum tünaydın hoş geldin sefa verdin evet tel konusunu konuştuk yeni yazılımı yükledin mi kuzucum evet kuzum öle ben bi şeyden kısmadım bakalım şarj cihazı sürekli yanımda acıkınca tel karnını doyuruyorum
Balayı oteliniz hayırlı olsun kuzum inşallah dediğin gibi rüya gibi bir balayı olur AMiiin
çağlamm zor bi durum bu
ailesini sen tanıyosun sonradan sorun olur mu sence?
illa bırakman gerekecekse say herkesin önünde bi kağıda toplam tutarı yaz
kaç çeyrek bilezik nakit neyse işte kesenin içine koy
öyle teslim et kv ne ve verirken söyle anne sana emanet diye
canım aynı şeyi bende düşünüyorum , hiç büyütmüyosun inan.
Hatta benim kv " takıldıktan sonra biz salondayken yanımızda tutarız , balayından sonra veririz" size dedi.
benimde içime sinmedi , güvenmediğimden değil ama bizimkilerde kalması beni daha çok rahatlatırdı , bişeyde diyemedim ama çözülmesi lazım bunun .
zaten bi kısmını balayı için yanımıza almamız gerek .
benim düşüncem o gece yanımıza alıp sayıp ertesi gün balayına gitmeden bizimkilere bırakmak.öyle yapmaya çalışıcam
Sizce mantıklımı ?
takıları kim sevmez zaten
heralde ikisindede aynı süre gider diye düşünüyorum , tek avantajı yaşlılar falan ayakta beklemiş olmaz ama bi düşünmek lazım tabi:44:
sağolun kızlar
takıları kim sevmez zaten
heralde ikisindede aynı süre gider diye düşünüyorum , tek avantajı yaşlılar falan ayakta beklemiş olmaz ama bi düşünmek lazım tabi:44:
sağolun kızlar
Sağ ol bitanem, darısı başınıza inşallah
Aynen canım, kafan rahat etsin. Filmi değiştirirsin 3-4 ayda bir ama ekranı değiştirmek başlı başına olay... Ki Allah korusun valla canımız yanar bişey olsa.
Çook güzeldi ama 65 dedi ya hatun, 40 dese gene kıyardım paraya ama çok geldi, ne biliyim işte.
Otomatik güncelleme yapıyor zaten kuzum ben yazılım yuklemedim:26: Hayda bak şimdi:26:
Sağ ol mavişim inşallah öyle olur...
bende pek okuyamıyorum kii
elif ya da oya bi zahmet özet geçseler
ama oya nerde:44::44:
tünaydınnn
agustos gelini diyince hemmen geldim
benim niye hala 6 ay demiyo bu ticker ya
200 lerdeyim hem
kızlarrrr sevdicek dedi ki dügün günü altınlar sayılır salondayken...dügün bitiminde iki taraf da görür....sonra annemlere bırakırız.....dedi.....balayından dönnce alırız...bankaya falan bi şeyler düsünürüz dedi...ben bu konuda kararsızım ne yapcam bilemiyorum....yok desem dogru düzgün bile anlatmaya calıssam anlamıcak...ben aileme güveniyorum dedi...bişey olmaz dedi....tmm dedim....baglanır sarılır sarmalanır....bi keseye koyulur....geldigimizde nasıl koyduysak öyle alırız dedim...zaten dügün salonunda da sayılacak bizimkilerin yanında....büyütüyomuyum sizce:26::26::26:
kızlar ben bacağımda mantar çıkmasından dolayı lazere gitmeyi hep erteledim ama şinmdi en azından bikini bölgesi ve genital bölge için gitmek istiyorum.
Düğünede az kaldı sizce ne yapmalıyım ancak 3-4 ay gibi birşey kaldı ama temizlenmekte istiyorum çok kararsızımlütfen bir akıl verin
Sizce mantıklımı ?
Bak bakk hanımefendiye bak seeeennn
Ayyy kuzum baksana seninde yarın 6 ay diyoooo
Zaman var ya vııııınnn diye geçiveriyo sankiiiiii
Ben 199 dedim bugüüüüüünnnn
Ahh ahhhh :97:
Allahım bu para işleri, altın işleri neden hep bu kadar zordur ki hiç anlamam
Birbirini hiç mi hiç tanımayan iki aileyi bi araya getir didin dur iyi anlaşsınlar diye
Buda yetmezmiş gibi onları para konusunda karşı karşıya getir
Hayır aileler yıkılıyor para için, yeni kurulacak yuvalarda sorun olacağı apaçık aşikar
Çağlacım valla bilmiyorum kş bu işler nasıl olur, nişanda biz kasa kiralayacağız büyük ihtimalle ona koydururuz herhalde
Annemler Ankara'ya döneceği için onlara veriririz, yani inşAllah..
Hiç konuşmadık bu konuyu, o gün gelene kadar da konuşmayalım da şimdiden sinirlenmeyeyim ben
Ama düğün salonunda altınların sayıldığını fln hiç düşünmemiştim ben, demek ki sayılıyormuş:44:
Kuzum bence mutlaka ama mutlaka gitmelisin
Lazer inanılmaz ötesi birşey
Ben daha 2. seansıma gittim ama çok memnunum, 2. seansa gidene kadar o kadar az çıktı ki
Üstelik baya baya geç çıkıyor
Ben hiç ağda yaptırmadım bilmiyorum ama lazer çok çok iyi
Bence git ve ne kadar kurtulursan kardır
Bizde nişanda yapalım diye düşünmüştük ama yemekli olmayacağı için vazgeçtik
Hani yemek esnasında yavaş bir müzik çalar ve siz masaları gezersiniz olabilir belki
Ama yinede bana çok zahmetli gibi geliyor
Bence bırak insanlar senin ayağına gelsin
Sonucunda çok çok elit kitleler değiliz, bunun çoluğu olacak çocuğu olacak
Oyaaaaaammmm ayyy ben sana koptum yaaaa
Senin benden uzun kılların var aşkım mı
Pelincim hayırlı olsun oteliniz
Bol Aşk'lanın balayında
hıııı aynen öyle dedi :26: düğünde ağda yaptırmıştım ya, nasılsa geç çıkıyor diye rahattım.
tabi diğer bölgeleri temizlemiştim de badak hiç aklıma gelmedi
geçenlerde sidik yarıştırıyordu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?