- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
kızlar ben bacağımda mantar çıkmasından dolayı lazere gitmeyi hep erteledim ama şinmdi en azından bikini bölgesi ve genital bölge için gitmek istiyorum.
Düğünede az kaldı sizce ne yapmalıyım ancak 3-4 ay gibi birşey kaldı ama temizlenmekte istiyorum çok kararsızımlütfen bir akıl verin
canım aynı şeyi bende düşünüyorum , hiç büyütmüyosun inan.
Hatta benim kv " takıldıktan sonra biz salondayken yanımızda tutarız , balayından sonra veririz" size dedi.
benimde içime sinmedi , güvenmediğimden değil ama bizimkilerde kalması beni daha çok rahatlatırdı , bişeyde diyemedim ama çözülmesi lazım bunun .
zaten bi kısmını balayı için yanımıza almamız gerek .
benim düşüncem o gece yanımıza alıp sayıp ertesi gün balayına gitmeden bizimkilere bırakmak.öyle yapmaya çalışıcam
kızlar benden size bi soru... :26:
Salonun adeti takı töreni yapmak.
Ama biz takı töreni yapıp insanları ayakta dikmek istemiyoruz , onun yerine masaları gezip herkesle ilgilenmiş oluruz diyoruz.
Sizce mantıklımı ?
Ailelerde aynı şekilde takı töreni istemiyor.
Salona söyledim çok yorulursunuz vakit kaybedersiniz diyorlar... :26:
Kızlar günaydınnn
Özgemm bende sizleri seviyorumm gülinlede seninlede tanıştığım için çok şanslıyım
Eliff ben niye yokum o özettesen ben, beğenmiyormusun
Mavişşşş 4.1.2 güncellemesi mi yapıyosun bende yapım dedim ama sıraya geç dio bana yaaa
Adanalı hatunlarrr buluşma için resim çekinmişsinizdir umarım bekliyoruzzz
Özlemm kuzum tez zamanda balayı odanıza gidersiniz inşallahh
peki dügün salonunda sayılır mı sayılmaz mı...kimsenin kimseye güvenmediginden degil...sadece neyi koydugumuzu bilelim aldıgımızı bilelim...kimsenin günahı alınmadın....ne gerek varmıs beyefendi öle diyo...koyarsın biseye baglarsın koydugun gibi alırsın annemden diyo....2 aydır cebimde dünya para var evde kimse almadı diyo....sanki benim kastettgim bu...valla bıktım usandım.....ne b.kuma evleniyosam....rahat battı yemin ederim rahatttttt
PAMBUĞUMMMMM ŞUANDA ETTİĞİN DUAYA YÜREKTEN AMİN DİYORUMMMMMMM... ÇÜNKÜ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
dün kandil günüydü ve biz nikah tarihini aldık... 23 haz olarak..
bide ne öğreneyim 23 haziran 2013 berat kandiliymiş kızlar yaaaaa
bu durumda biz kocişimle şeedemicezzz sanırım
ve mecburen balayı odasını beklicezzz.... e sabahta uçağa bincez hangi ara kalkıpta yapcezzz... artıkın kısmetse rixosaaaaaaaa
Her şeyde bi hayır vardır kuzum ha şimdiden hayırlı olsun düğün tarihiniz o kadar beklemiş bi güncükte bekleyiversin enişte
ay bilmiom vallaaaa... nasıl dayancazzz.. o gecenin büyüsü farklı olacaktır yanii
peki dügün salonunda sayılır mı sayılmaz mı...kimsenin kimseye güvenmediginden degil...sadece neyi koydugumuzu bilelim aldıgımızı bilelim...kimsenin günahı alınmadın....ne gerek varmıs beyefendi öle diyo...koyarsın biseye baglarsın koydugun gibi alırsın annemden diyo....2 aydır cebimde dünya para var evde kimse almadı diyo....sanki benim kastettgim bu...valla bıktım usandım.....ne b.kuma evleniyosam....rahat battı yemin ederim rahatttttt
Bende kiesten gireyim eve gidince bari sağ ol mavişimKuzum güzel yenilikler gelmiş yaa kiesten yükledim ben cici olmuş teller
Pelincim hayırlı olsun oteliniz
Bol Aşk'lanın balayında[COLOR]
özlem
prof.dr zekeriya beyaz'a göre kandil gecesi gerdeğe girmek sevapmış
ÖZgem postişi aşkın nasıl çıkaracağına karar verdi mi?kötüyüm biliyorum ama itiraf et beni seviyorsun
Oyam sen beni nasıl yapıyorsan her defasında rahatlatıyorsun antidepresan formatında birşeysin yahu görmeyince insan merak ediyor.
Balayını iptal ettim çünkü ben kaçıncı gece yaparım bilmiyorum ama ilki evimde yatağımda olsun istiyorum. Hemde çok borç olacağı için aşkı ikna etmeye çalışıyorum.
Pelin karabatak gibisin bir görünüp bir kayboluyorsun seni yakalamak ne mümkün. Otel içinde sevindim hayırlı olsun aşk dolu günler
gaydirigubbak zaman çok hızlı geçmesine senin gibi çok sevinirken bir yandanda korku sardı sen nasıl bu kadar sakin olabiliyorsun:44:anlamıyorum.
Müge iki türlüde olur ama masa masa dolaşmak eğer çok kişiyse sarıl, öpüş hem saçın maşın mahfolacak hemde çok yorulacaksın.Duvak sonunda rezil bir hale geliyor bilgine
ÖZgem postişi aşkın nasıl çıkaracağına karar verdi mi?kötüyüm biliyorum ama itiraf et beni seviyorsun
Oyam sen beni nasıl yapıyorsan her defasında rahatlatıyorsun antidepresan formatında birşeysin yahu görmeyince insan merak ediyor.
Balayını iptal ettim çünkü ben kaçıncı gece yaparım bilmiyorum ama ilki evimde yatağımda olsun istiyorum. Hemde çok borç olacağı için aşkı ikna etmeye çalışıyorum.
Pelin karabatak gibisin bir görünüp bir kayboluyorsun seni yakalamak ne mümkün. Otel içinde sevindim hayırlı olsun aşk dolu günler
gaydirigubbak zaman çok hızlı geçmesine senin gibi çok sevinirken bir yandanda korku sardı sen nasıl bu kadar sakin olabiliyorsun:44:anlamıyorum.
Müge iki türlüde olur ama masa masa dolaşmak eğer çok kişiyse sarıl, öpüş hem saçın maşın mahfolacak hemde çok yorulacaksın.Duvak sonunda rezil bir hale geliyor bilgine
Bizde de aynı olay vardı. Abimin düğününde altınları yengem ailesine vermek istedi bizimkiler kabul etmedi. Sonra altınlar gelinle abimin isteğiyle kız tarafına verildi. Abime ne kadar altın aldığı sorulduğunda (ki abim hiç ihtimal vermiyordu böyle birşey olacağına) söylenen yarıdan azdı.Sonuç biz demiştik olsada yazık oldu bence evli çiftlerde kalmalı o kadar borcun içine girip yeni yuva kuruyorlar haksızlık bence içimden geçense Onlara az olmuş keşke hiç vermeselerdi.ama niye böyle gerginlik yapıyor ki yaaaa...
sayarız merak etme desin. o takı sırasında o kadar yorgunluk oluyor ki azcık kafa dinlçemek istiyor insan. o yüzden odadan hemen çıkmayın.
arkadaşın düğününde apar topar odaya sokup apar topar da çıkartmışlardı. ne gerek var. gelin damat olmayınca içerdeki insanlar oynayamıyor mu
biraz oturun dinlenin o sırada da saysınlar yazsınlar.
eğer bzde sayılmamış olsaydı vallahi aklıma kötü şeyler gelirdi. çünkü genelde altın takıldı. para çok yoktu. iki tarafta para olarak 5bindi.
eğer saymamış olsaydık,(kendi akrabamda olmasına rağmen) aklıma bin türlü şey gelirdi.
çünkü daha çok para bekliyordum ben. hoş para yerine takı geldi o ayrı.
insan oğluyuz ne yazıkki aklımıza hertürlü şey gelebiliyor işte
özlem
prof.dr zekeriya beyaz'a göre kandil gecesi gerdeğe girmek sevapmış
Rezillik arkadaşlar şunu öğrendim benim gibi herhangi bir konuda çok korkuyorsanız bunu sık sık kendinizle dalga geçerek dile getirin bir süre sonra bünye azaltıyormuş korkunuzu yenmenize yardımcı oluyormuş. Psikolog olacak olan bir arkadaştan öğrendiğim birşey tuhaf bir ismi vardı ama hatırlayamıyorum.hehehe o konuyu henüz görüşmedik kendisiyleama çıtçıtlı olcak ya kolaydır onu çıkarmak yaa
ama çıkarmadan önce bi banyo yapayım o çıtlıçıtlar da yıkansın diye düşündüm şuan kendi kendime
seviyorum tabi seni haticemmmm
Nurayı tanımıyorum.
İlahiii Haticee yaa alemsin
Aslında buralardayım ama yetişemiyorum valla canım yaTeşekkürler canım bence sizde balayına gidin.
Bu arada benim lokumum nurayım nerelerde yaaaa???
onun aklı nerede yahuhay onun gözleri şaşı baksın emiiii
hay onun gözleri şaşı baksın emiiii
Bizde de aynı olay vardı. Abimin düğününde altınları yengem ailesine vermek istedi bizimkiler kabul etmedi. Sonra altınlar gelinle abimin isteğiyle kız tarafına verildi. Abime ne kadar altın aldığı sorulduğunda (ki abim hiç ihtimal vermiyordu böyle birşey olacağına) söylenen yarıdan azdı.Sonuç biz demiştik olsada yazık oldu bence evli çiftlerde kalmalı o kadar borcun içine girip yeni yuva kuruyorlar haksızlık bence içimden geçense Onlara az olmuş keşke hiç vermeselerdi.
kız durduk yere aklımıza neler getiriyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?