'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aras kargoyu ne yapmalıı kaynar kazana atmalıı
pazartesi günüüü sipariş verdiğim kılıf ekran filmi vs yine pazartesi akşamııı kargoya verilmiş göndericiler tarafından..
neysee salı günü gelmedii ikitelliden tekrar dağıtıma çıkmışş dün çorluya gelmiş..
dün de bana gelmedi kargoo bugün gelicek inşşallah sinir oldum yaa ne biçim kargo bu bölee

kuzum bence de başla lazere bi an önce ne kadar azalırsa kar
düğüne kadar ancak 2 seans olur senin (alexandrite mi ne o cihaz olacaksa eğer)
geç çıkması bile yeterli benim 2 seans oldu yarın kontrolüm var

canım biz büyük ihtimal o gece evimize gelince sayıcaz, bi kağıda not edicez
benim sevdiceğe kalsa evde bırakma taraftarı, site güvenlikli bişey olmaz diyo
ben ise yazalım evde bi yere koyalım, ailesi biz balayına gittiğimizde gelsin alsın diyorum
hem postişleri de iade etmek gerekecek gelmişken onları da alsınlar

canım bi de değişik bi alternatif var.. düğün salonunun girişinde kapıda takıda duruyosun insanlar girerken takıyolar
ama bu da kötü olur bence.. hem kapıda sıra olur hem de takı takmayan giremez diyomuş gibi bişey olur
en iyisi klasik takı töreni sanırım

PAMBUĞUMMMMM ŞUANDA ETTİĞİN DUAYA YÜREKTEN AMİN DİYORUMMMMMMM... ÇÜNKÜ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

dün kandil günüydü ve biz nikah tarihini aldık... 23 haz olarak..

bide ne öğreneyim 23 haziran 2013 berat kandiliymiş kızlar yaaaaa

bu durumda biz kocişimle şeedemicezzz sanırım

ve mecburen balayı odasını beklicezzz.... e sabahta uçağa bincez hangi ara kalkıpta yapcezzz... artıkın kısmetse rixosaaaaaaaa

çağlam seni seviyorum canım benim yaaaaaa...
kıyamam sanaaa allah seni sınıyor canımcım sakin ol.

söylediklerinde yerden göğe kadar haklısın ama işte bu erkeklerin anne düşkünlüğü beni öldürecek...
ya çalınacağından değil tabikide neticede nedir ne değildir bilmekte fayda var kuzum yaaa.
sakin bir zamanında gerekirse tekrar edersin konuyu....olmadı gelin odasında yüzünün astarını yırtarsın ve sayılsın ben merak ediorum neler toplanmış dersin ....

ah canım yaaa allah yardımcın olsun düğününü yap evinin kapısını kapat rahata ve huzura er inşallah

Her şeyde bi hayır vardır kuzum ha şimdiden hayırlı olsun düğün tarihiniz o kadar beklemiş bi güncükte bekleyiversin enişte

canım erkeklerin hepsi böyle galiba ya rahatlar onlar işte fıtratları öyle sanırım
üzme kendini lütfen
benim nişanda takılarımı kendi yengem almıştı poşete koyup anneme verdi onların taraftan kimse yoktu yani
hatta ben gece eve gidip saydıktan sonra nişanlıma söylemiştim şu kadar var diye
tabi bu nişan onlardan kimse karışmadı o yüzden
ama dügün olunca mecbur onlardan biri alıcak bu da kv olacak sanırım
eğer çok içine dertse hemen sayalım de
gelin odasından sayın zaten bileziklerin kolunda setin varsa o da boynunda
geriye bi nakit ve çeyrekler falan kalacak hemen sayarsınız
ne kadar olduğunu bilirsin yani
olmaz mı ki:26::26:

ama niye böyle gerginlik yapıyor ki yaaaa...
sayarız merak etme desin. o takı sırasında o kadar yorgunluk oluyor ki azcık kafa dinlçemek istiyor insan. o yüzden odadan hemen çıkmayın.
arkadaşın düğününde apar topar odaya sokup apar topar da çıkartmışlardı. ne gerek var. gelin damat olmayınca içerdeki insanlar oynayamıyor mu
biraz oturun dinlenin o sırada da saysınlar yazsınlar.

eğer bzde sayılmamış olsaydı vallahi aklıma kötü şeyler gelirdi. çünkü genelde altın takıldı. para çok yoktu. iki tarafta para olarak 5bindi.
eğer saymamış olsaydık,(kendi akrabamda olmasına rağmen) aklıma bin türlü şey gelirdi.
çünkü daha çok para bekliyordum ben. hoş para yerine takı geldi o ayrı.
insan oğluyuz ne yazıkki aklımıza hertürlü şey gelebiliyor işte

ÖZgem postişi aşkın nasıl çıkaracağına karar verdi mi? kötüyüm biliyorum ama itiraf et beni seviyorsun

Oyam sen beni nasıl yapıyorsan her defasında rahatlatıyorsun antidepresan formatında birşeysin yahu görmeyince insan merak ediyor.
Balayını iptal ettim çünkü ben kaçıncı gece yaparım bilmiyorum ama ilki evimde yatağımda olsun istiyorum. Hemde çok borç olacağı için aşkı ikna etmeye çalışıyorum.

Pelin
karabatak gibisin bir görünüp bir kayboluyorsun seni yakalamak ne mümkün. Otel içinde sevindim hayırlı olsun aşk dolu günler

gaydirigubbak zaman çok hızlı geçmesine senin gibi çok sevinirken bir yandanda korku sardı sen nasıl bu kadar sakin olabiliyorsun:44: anlamıyorum.

Müge
iki türlüde olur ama masa masa dolaşmak eğer çok kişiyse sarıl, öpüş hem saçın maşın mahfolacak hemde çok yorulacaksın.Duvak sonunda rezil bir hale geliyor bilgine

İlahiii Haticee yaa alemsin

Aslında buralardayım ama yetişemiyorum valla canım ya Teşekkürler canım bence sizde balayına gidin.

Bu arada benim lokumum nurayım nerelerde yaaaa???

hehehe o konuyu henüz görüşmedik kendisiyle ama çıtçıtlı olcak ya kolaydır onu çıkarmak yaa
ama çıkarmadan önce bi banyo yapayım o çıtlıçıtlar da yıkansın diye düşündüm şuan kendi kendime
seviyorum tabi seni haticemmmm

Bizde de aynı olay vardı. Abimin düğününde altınları yengem ailesine vermek istedi bizimkiler kabul etmedi. Sonra altınlar gelinle abimin isteğiyle kız tarafına verildi. Abime ne kadar altın aldığı sorulduğunda (ki abim hiç ihtimal vermiyordu böyle birşey olacağına) söylenen yarıdan azdı.Sonuç biz demiştik olsada yazık oldu bence evli çiftlerde kalmalı o kadar borcun içine girip yeni yuva kuruyorlar haksızlık bence içimden geçense Onlara az olmuş keşke hiç vermeselerdi.

özlem
prof.dr zekeriya beyaz'a göre kandil gecesi gerdeğe girmek sevapmış

kız durduk yere aklımıza neler getiriyorsun.

selam kuzular ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor çalışmalar...kızlar yaa ben şu ara kına organizasyonculara taktım kafayı sizler ne düşünüyorsunuz 2.500-3.000 TL diyorlar:44::44:

Rezillik arkadaşlar şunu öğrendim benim gibi herhangi bir konuda çok korkuyorsanız bunu sık sık kendinizle dalga geçerek dile getirin bir süre sonra bünye azaltıyormuş korkunuzu yenmenize yardımcı oluyormuş. Psikolog olacak olan bir arkadaştan öğrendiğim birşey tuhaf bir ismi vardı ama hatırlayamıyorum.

İlahiii Haticee yaa alemsin

Aslında buralardayım ama yetişemiyorum valla canım ya Teşekkürler canım bence sizde balayına gidin.

Bu arada benim lokumum nurayım nerelerde yaaaa???
Nurayı tanımıyorum.
Bende yarın ve haftasonu olamayacağım girdiğimde de görmüyorum arada ses ver geçmişi okuyamadığımdan haberlerinide alamıyorum.

hay onun gözleri şaşı baksın emiiii

onun aklı nerede yahu
bırak bir günü ibadetle ertesi günüde aşkla geçirelim
karpuz kabuğu getirmesin aklımıza

hay onun gözleri şaşı baksın emiiii

ben onun yalancısıyım
artık siz bilirsiniz:92::112:

özlem yapamıcaz diyince hayrına bi araştırayım didim:89::89:
bu çıktı

bu arada gelinin ailesi altınları alıp geri vermedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…