'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Nurayı tanımıyorum.
Bende yarın ve haftasonu olamayacağım girdiğimde de görmüyorum arada ses ver geçmişi okuyamadığımdan haberlerinide alamıyorum.
Telomer desem tanırsın belki canım
Pazar gunu nişanın var değil mi senin ayy çok heyecanlı
Şimdiden tebrik ediyorum kuzum seni çokça
telefon kıfını daha telefına takarken çatlatan başka kimse var mıı yaaa çok beceriksizim çok

:26::26::26:
Kuzum telefoncudan al ve telefoncuya taktır bence... Ben oyle yapıyorum yani, silikon olsaydı takıp çıkarman kolay olurdu ama

ben onun yalancısıyım
artık siz bilirsiniz:92::112:

özlem yapamıcaz diyince hayrına bi araştırayım didim:89::89:
bu çıktı

bu arada gelinin ailesi altınları alıp geri vermedi mi
Evet canım sonra olayı bir şekilde kapattılar.
Bizimkilerde birkaç söylendi baktıki alan memnun veren memnun ses çıkarmadılar. Abim kabul ettikten sonra bize laf düşmez.

selam kuzular ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor çalışmalar...kızlar yaa ben şu ara kına organizasyonculara taktım kafayı sizler ne düşünüyorsunuz 2.500-3.000 TL diyorlar:44::44:
hoş geldin elif

telefon kıfını daha telefına takarken çatlatan başka kimse var mıı yaaa çok beceriksizim çok

zehram nazardır o nazar beceriksiz değiliz yoksam ben hep öyle diyorum kendime

sanki bir ara altta isimlerin yazdığı yerde görmüştüm nurayı ama bu aralar pek aktif değil sanırsam
Teşekkür ederim canım öpüyorum

:26::26::26:
Kuzum telefoncudan al ve telefoncuya taktır bence... Ben oyle yapıyorum yani, silikon olsaydı takıp çıkarman kolay olurdu ama
canım silikon kılıf değil neyse bi süre bununla idare ederim o sorun değil rengine kıyamıom yaa çok tatlı

zehra nazardır o nazar beceriksiz değiliz yoksam ben hep öyle diyorum kendime

kuzumm ayy dimi telegeliceğine kılıfa gelsin

herkese selammm,

kızlar bu kullanıcı adı niye kırmızı oldu herkesin evlenenlere mi oluyor sadece valla bilmiyom söyleyin bana

asıl konuya geleyim, birinde kına gecesi için şarkılar vardı burda dağılıyordu bi ara kimdeydi hatırlamıyorum, topikler de birleştiğinden bulmam imkansız hale geldi, kimdeyse bende ablam için rica edicektim gören duyan haber etsinn

tatlım merhaba
kuzum yok evlilikle bi alakası daha bekarız pro üyeliği olanların isimleri kırmızı oluo tatlım

hoş geldin evet ya bende topikler birleşince herşeyi karıştırır oldum.

çok ayıp böyle şeyler yaa
insanın içinden çıkmıyor hiç

ben müstehak diyorum başka birşey demiyorum.
yazık kendi evlatlarını düşünmeyen aileye ne denirki

Oyam bugünün yada geçmişin özeti var mı acıbağğ

ben geeeeeedimmmmmmmm

hepinize öpücükler

pelomm pelommm benim merak ettigim otellerden birine gidiyor cok mutlu bir balayı gecircek biliyorum

gizom sanırım tanısmaya geliniomus hayırlı olsunnnn

onun dısında bir de adasın takı konusunu yakaladım... biz dugunden sonraki gun evdeyz balayına bigun sonra gidicez o yuzden takılarımızı kimseye vermek durumunda değiliz ama ole bi durumda kalsak sorun olmazdı... aman seninkiler almasın bizimkiler alsın diyemezdim ayıp olur o da onun ailesi sonucta

sayılcakmıs zaten adaş... kimse bişecik yapamaz o yuzden icin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…