telefon kıfını daha telefına takarken çatlatan başka kimse var mıı yaaaçok beceriksizim çok
Telomer desem tanırsın belki canımNurayı tanımıyorum.
Bende yarın ve haftasonu olamayacağım girdiğimde de görmüyorum arada ses ver geçmişi okuyamadığımdan haberlerinide alamıyorum.
telefon kıfını daha telefına takarken çatlatan başka kimse var mıı yaaaçok beceriksizim çok
Evet canım sonra olayı bir şekilde kapattılar.ben onun yalancısıyım
artık siz bilirsiniz:92::112:
özlem yapamıcaz diyince hayrına bi araştırayım didim:89::89:
bu çıktı
bu arada gelinin ailesi altınları alıp geri vermedi mi
hoş geldin elifselam kuzular ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor çalışmalar...kızlar yaa ben şu ara kına organizasyonculara taktım kafayı sizler ne düşünüyorsunuz 2.500-3.000 TL diyorlar:44::44:
Telomer desem tanırsın belki canım
Pazar gunu nişanın var değil mi senin ayy çok heyecanlı
Şimdiden tebrik ediyorum kuzum seni çokça
:26::26::26:
Kuzum telefoncudan al ve telefoncuya taktır bence... Ben oyle yapıyorum yani, silikon olsaydı takıp çıkarman kolay olurdu ama
canım silikon kılıf değil neyse bi süre bununla idare ederim o sorun değil rengine kıyamıom yaa çok tatlı:26::26::26:
Kuzum telefoncudan al ve telefoncuya taktır bence... Ben oyle yapıyorum yani, silikon olsaydı takıp çıkarman kolay olurdu ama
zehra nazardır o nazar beceriksiz değiliz yoksam ben hep öyle diyorum kendime
Evet canım sonra olayı bir şekilde kapattılar.
Bizimkilerde birkaç söylendi baktıki alan memnun veren memnun ses çıkarmadılar. Abim kabul ettikten sonra bize laf düşmez.
canım silikon kılıf değil neyse bi süre bununla idare ederim o sorun değil rengine kıyamıom yaa çok tatlı
kuzumm ayy dimi telegeliceğine kılıfa gelsin
herkese selammm,
kızlar bu kullanıcı adı niye kırmızı oldu herkesin evlenenlere mi oluyor sadecevalla bilmiyom söyleyin bana
asıl konuya geleyim, birinde kına gecesi için şarkılar vardı burda dağılıyordu bi ara kimdeydi hatırlamıyorum, topikler de birleştiğinden bulmam imkansız hale geldi, kimdeyse bende ablam için rica edicektim gören duyan haber etsinn
mavişşşşşş bana sıra geldi galiba sorgulama yapıodum güncelleme indirio 154 mb 4.1.2 mi inio şimdi
hoş geldin evet ya bende topikler birleşince herşeyi karıştırır oldum.herkese selammm,
kızlar bu kullanıcı adı niye kırmızı oldu herkesin evlenenlere mi oluyor sadecevalla bilmiyom söyleyin bana
asıl konuya geleyim, birinde kına gecesi için şarkılar vardı burda dağılıyordu bi ara kimdeydi hatırlamıyorum, topikler de birleştiğinden bulmam imkansız hale geldi, kimdeyse bende ablam için rica edicektim gören duyan haber etsinn
çok ayıp böyle şeyler yaa
insanın içinden çıkmıyor hiç
İnşallah odur kuzum böle büyük güncellemeleri kiesten yapıyorum ben daha güzel oluyo banada haber ver bakem olanlar hakkında merak ettim şimcik:26::26::26:
hay onun gözleri şaşı baksın emiiii
özlem
prof.dr zekeriya beyaz'a göre kandil gecesi gerdeğe girmek sevapmış
bi insin bakalım neymiş bende merak ettim tatlım :26:
heheheAynı zekeriya beyaz orucunuzu seks yaparak açabilirsiniz de demişti Sözüne ne kadar güvenilir düşünün artık
o adam bana bi acaip gelio yaaa ciddi mi sölüo milletle dalgamı geçio amacı ne anlamadım gitti
Hadi kuzum dört gözle bekleyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?