ÖZgem postişi aşkın nasıl çıkaracağına karar verdi mi?kötüyüm biliyorum ama itiraf et beni seviyorsun
Oyam sen beni nasıl yapıyorsan her defasında rahatlatıyorsun antidepresan formatında birşeysin yahu görmeyince insan merak ediyor.
Balayını iptal ettim çünkü ben kaçıncı gece yaparım bilmiyorum ama ilki evimde yatağımda olsun istiyorum. Hemde çok borç olacağı için aşkı ikna etmeye çalışıyorum.
Pelin karabatak gibisin bir görünüp bir kayboluyorsun seni yakalamak ne mümkün. Otel içinde sevindim hayırlı olsun aşk dolu günler
gaydirigubbak zaman çok hızlı geçmesine senin gibi çok sevinirken bir yandanda korku sardı sen nasıl bu kadar sakin olabiliyorsun:44:anlamıyorum.
Müge iki türlüde olur ama masa masa dolaşmak eğer çok kişiyse sarıl, öpüş hem saçın maşın mahfolacak hemde çok yorulacaksın.Duvak sonunda rezil bir hale geliyor bilgine
heheheAynı zekeriya beyaz orucunuzu seks yaparak açabilirsiniz de demişti Sözüne ne kadar güvenilir düşünün artık
stand-up cı gibi adam yahu nesi var:90::90::90:
mavişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş 4.1.2 olduuuuuu
Hayırlı olsun kuzum sevindirik oldum kurcala az takıldığını sorarsın kuzum:26::26::26:
Evet ilahiyatçıdan çok stand up cı gibi zaten
selam kuzular ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor çalışmalar...kızlar yaa ben şu ara kına organizasyonculara taktım kafayı sizler ne düşünüyorsunuz 2.500-3.000 TL diyorlar:44::44:
Hoş geldin çağlam cicilerin tekrardan hayırlı olsunben geeeeeedimmmmmmmm
hepinize öpücükler
pelomm pelommm benim merak ettigim otellerden birine gidiyorcok mutlu bir balayı gecircek biliyorum
gizom sanırım tanısmaya geliniomus hayırlı olsunnnn
onun dısında bir de adasın takı konusunu yakaladım... biz dugunden sonraki gun evdeyz balayına bigun sonra gidicez o yuzden takılarımızı kimseye vermek durumunda değiliz ama ole bi durumda kalsak sorun olmazdı... aman seninkiler almasın bizimkiler alsın diyemezdim ayıp olur o da onun ailesi sonucta
sayılcakmıs zaten adaş... kimse bişecik yapamaz o yuzden icin rahat olsun
bilmiyorum aşkımda senin gibi zaten takılar var çok sıkıntı olmaz diyor ama bilmiyorum işteyahu iki dakka puf aramaya çıkıyorum pat birşey oluyor
canım yaa ben sana özelden bir iki birşey yazacağım(diğer kızlar çatlasın )
sadece fiyattan sebep ise biz abanta gittik ya hani 4 geceliği 1100 liraya geldi bize.(4taksit).
bizimki deniz tarzı yerler istemiyordu zaten kapadokya falan istiyorduk. kültür turları hem uygun oluyor hemde amaç gezmek oluyor.
bir daha ne zaman borç bitecek de vakit olacak da tatile gideceksiniz
hep birşeyler çıkacak gitmenize engel olacak.
bayram olacak sen veya eşin ailenin yanında geçirmek isteyeceksiniz. siz istemeseniz bile onlar sizin onların yanında olmanızı isteyecek....
yani bir daha düşün derimhem balaynda olmaması için sebebinde olur ''evimizde yapalım''
yanlış anlama elbette balayı olmazsa olmaz diye bir durum yok, inşallah gidersinizi sonradan gezmeye. ama o düğün stresinden çıkın gezin diye diyorum :26:
niye kimse bana cevap vermiyor beeeeaaaaaa huuuuuuuuuuuu küstüm hıhhh
kuzum kurcaladım birtek galeri farkını gördümm birdepaper artist gelmiş onun dışında neler var :26:şu iki ekran olayını nasıl yapıosun mesela
edit: buldum buldumm
işte buldum mjını :))))
sadece organizasyon mu o fiyat
bilemedim ki valla sanki çok gibi
Hoş geldin çağlam cicilerin tekrardan hayırlı olsun
bilmiyorum aşkımda senin gibi zaten takılar var çok sıkıntı olmaz diyor ama bilmiyorum işte
ama ben yazdım sana
fiyatları bende bilmiyorum
öncelikle nezaketinizden ötürü teşekkür ederim işlerin yoğunluğundan pek giremedim şimdi girince anladım ki gözden uzak olan gönüldende uzak oluyorkınaorganizasyon.com da var kızlar çok farklı ve hoş ama tuzlu geldi biraz...Gelin tahtından girişte lokum ikramına kadar
STANDART PAKET : 2.500 TL
(Paketimize tüm kına malzemeleri dahildir. Ekibimiz sadece Bayanlardan oluşmaktadır.)
5 Kişilik Kına Gösteri Ekibi (Gelin çıkışı-Dans gösterileri-Roman gösterisi-Kına yakımı)
Kına Tahtı
Davul Show
Gelin Hanım’ın Kaftanı ve Damat Bey’in kıyafeti
Gelin Hanım’ın arkadaşlarının kaftanları
Gelin yüz örtüsü ve el gülü
Kına Tepsisi ve Kına Sepetleri
Tef ve şakiralar
Kına mumları
Gelin çıkışı bendirlerle çıkış
Volkan & konfetiler
Karşılama ve Lokum ikramı
Kına keseleri, kına taçları, el gülleri, halay mendilleri
EKONOMİK PAKET: 1500 tl
5 kişilik bayan kına ekibi
Kına Tahtı
Karşılama – lokum ikramı
(Gelin çıkışı-Dans gösterileri-Roman gösterisi- Kına yakımı)
Konukların eğlendirilmesi
Diğer Hizmetlerimiz:
Kına tahtı……………………………….: 500 TL
Hint Kınası…………………………….: 500TL
Şerbetçi……………………………….: 500 TL
Kahveci güzeli ve standı…………….: 600 TL
Lokmacı……………………………………: 750 TL
Kamera & fotoğraf prof. (bayan): 500 TL
Müzik/Ses sitemi:………………………….: 500
DJ (bayan)………………………: 500 TL
Şark Köşesi – Nargile köşesi………: 700 TL
Fasıl Grubu……………………………: 900 TL
Davul-Zurna……………………………: 500 TL
Diğer:
Türkiyenin tüm illerine fiyat farkı olmaksızın kına gecesi organizasyonu hizmeti vermekteyiz. İstanbul dışı hizmetlerimizde ulaşım masrafları müşteriye aittir. Anlaşma sırasında kaparo olarak % 30 ön avans olarak tahsil edildikten sonra anlaşma yapılır.Extra herhangi bir ücret talep edilmez.
sağol canım hemen bakayım orayadaelifff
çok pahalı bence
bursada 2-3 firma var
maximum 1700 tl
hatta şehir dışına da çıkıyorlarmış
bi görüş istersen
face te
kına gecemiz asude organizasyon
diye geöiyor
Elifçim güzelmiş aslında herşey dahil fiyat Eğer nişanı evde yapsaydım bende böyle bi organizasyon düşünebilirdim ama şuan malesef bu kadar bi bütçem yok
Eğer imkanın varsa kesinlikle yapmalısın cnm çok hoşuma gitti benim
sağol canım hemen bakayım orayada
bende bayıldım sitede daha detaylı herşey canım..Bende nişanı düğün gibi salonda yaptım ama buda bi kez olacak diye ii olsun unutulmasın istiyorum bakalım ne olur..Benim eylülde ya bayağı zaman var yavastan para atarım kenaraa
Bütçem olsa yaptırırdım çok güzel olacağa benziyor ama aynı kalitede daha ucuzu olabilir bence biraz daha araştır.öncelikle nezaketinizden ötürü teşekkür ederim işlerin yoğunluğundan pek giremedim şimdi girince anladım ki gözden uzak olan gönüldende uzak oluyorkınaorganizasyon.com da var kızlar çok farklı ve hoş ama tuzlu geldi biraz...Gelin tahtından girişte lokum ikramına kadar
STANDART PAKET : 2.500 TL
(Paketimize tüm kına malzemeleri dahildir. Ekibimiz sadece Bayanlardan oluşmaktadır.)
5 Kişilik Kına Gösteri Ekibi (Gelin çıkışı-Dans gösterileri-Roman gösterisi-Kına yakımı)
Kına Tahtı
Davul Show
Gelin Hanım’ın Kaftanı ve Damat Bey’in kıyafeti
Gelin Hanım’ın arkadaşlarının kaftanları
Gelin yüz örtüsü ve el gülü
Kına Tepsisi ve Kına Sepetleri
Tef ve şakiralar
Kına mumları
Gelin çıkışı bendirlerle çıkış
Volkan & konfetiler
Karşılama ve Lokum ikramı
Kına keseleri, kına taçları, el gülleri, halay mendilleri
EKONOMİK PAKET: 1500 tl
5 kişilik bayan kına ekibi
Kına Tahtı
Karşılama – lokum ikramı
(Gelin çıkışı-Dans gösterileri-Roman gösterisi- Kına yakımı)
Konukların eğlendirilmesi
Diğer Hizmetlerimiz:
Kına tahtı……………………………….: 500 TL
Hint Kınası…………………………….: 500TL
Şerbetçi……………………………….: 500 TL
Kahveci güzeli ve standı…………….: 600 TL
Lokmacı……………………………………: 750 TL
Kamera & fotoğraf prof. (bayan): 500 TL
Müzik/Ses sitemi:………………………….: 500
DJ (bayan)………………………: 500 TL
Şark Köşesi – Nargile köşesi………: 700 TL
Fasıl Grubu……………………………: 900 TL
Davul-Zurna……………………………: 500 TL
Diğer:
Türkiyenin tüm illerine fiyat farkı olmaksızın kına gecesi organizasyonu hizmeti vermekteyiz. İstanbul dışı hizmetlerimizde ulaşım masrafları müşteriye aittir. Anlaşma sırasında kaparo olarak % 30 ön avans olarak tahsil edildikten sonra anlaşma yapılır.Extra herhangi bir ücret talep edilmez.
Çağlam benimçok teşekkür ederim haticecimmmmmmmmm
3 ay ve bir sürü şey Allah yardımcımız olsun.doğru cnm insan herşeyin en iyisini istiyo tabi ama benim 3 ayım kaldı ve alınacak daha bi sürü şeyim var :18:
doğru cnm insan herşeyin en iyisini istiyo tabi ama benim 3 ayım kaldı ve alınacak daha bi sürü şeyim var :18:
böyle deyince kendimin son 3 ayını gördüm resmen ben çeyiz adına hiçç bişey almıyorum ne olacak halim bilmiyorum..gittim 500 tl spor salonuna yatırdım bir güzel ne kadar giderim neler yaparım bilmiyorum:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?