öncelikle nezaketinizden ötürü teşekkür ederim işlerin yoğunluğundan pek giremedim şimdi girince anladım ki gözden uzak olan gönüldende uzak oluyorkınaorganizasyon.com da var kızlar çok farklı ve hoş ama tuzlu geldi biraz...Gelin tahtından girişte lokum ikramına kadar
STANDART PAKET : 2.500 TL
(Paketimize tüm kına malzemeleri dahildir. Ekibimiz sadece Bayanlardan oluşmaktadır.)
5 Kişilik Kına Gösteri Ekibi (Gelin çıkışı-Dans gösterileri-Roman gösterisi-Kına yakımı)
Kına Tahtı
Davul Show
Gelin Hanımın Kaftanı ve Damat Beyin kıyafeti
Gelin Hanımın arkadaşlarının kaftanları
Gelin yüz örtüsü ve el gülü
Kına Tepsisi ve Kına Sepetleri
Tef ve şakiralar
Kına mumları
Gelin çıkışı bendirlerle çıkış
Volkan & konfetiler
Karşılama ve Lokum ikramı
Kına keseleri, kına taçları, el gülleri, halay mendilleri
EKONOMİK PAKET: 1500 tl
5 kişilik bayan kına ekibi
Kına Tahtı
Karşılama lokum ikramı
(Gelin çıkışı-Dans gösterileri-Roman gösterisi- Kına yakımı)
Konukların eğlendirilmesi
Diğer Hizmetlerimiz:
Kına tahtı .: 500 TL
Hint Kınası .: 500TL
Şerbetçi .: 500 TL
Kahveci güzeli ve standı .: 600 TL
Lokmacı : 750 TL
Kamera & fotoğraf prof. (bayan): 500 TL
Müzik/Ses sitemi: .: 500
DJ (bayan) : 500 TL
Şark Köşesi Nargile köşesi : 700 TL
Fasıl Grubu : 900 TL
Davul-Zurna : 500 TL
Diğer:
Türkiyenin tüm illerine fiyat farkı olmaksızın kına gecesi organizasyonu hizmeti vermekteyiz. İstanbul dışı hizmetlerimizde ulaşım masrafları müşteriye aittir. Anlaşma sırasında kaparo olarak % 30 ön avans olarak tahsil edildikten sonra anlaşma yapılır.Extra herhangi bir ücret talep edilmez.
böyle deyince kendimin son 3 ayını gördüm resmen ben çeyiz adına hiçç bişey almıyorum ne olacak halim bilmiyorum..gittim 500 tl spor salonuna yatırdım bir güzel ne kadar giderim neler yaparım bilmiyorum:26::26:
çağlam seni seviyorum canım benim yaaaaaa...
kıyamam sanaaa allah seni sınıyor canımcım sakin ol.
söylediklerinde yerden göğe kadar haklısın ama işte bu erkeklerin anne düşkünlüğü beni öldürecek...
ya çalınacağından değil tabikide neticede nedir ne değildir bilmekte fayda var kuzum yaaa.
sakin bir zamanında gerekirse tekrar edersin konuyu....olmadı gelin odasında yüzünün astarını yırtarsın ve sayılsın ben merak ediorum neler toplanmış dersin ....
ah canım yaaa allah yardımcın olsun düğününü yap evinin kapısını kapat rahata ve huzura er inşallah
canım erkeklerin hepsi böyle galiba ya rahatlar onlar işte fıtratları öyle sanırım
üzme kendini lütfen
benim nişanda takılarımı kendi yengem almıştı poşete koyup anneme verdi onların taraftan kimse yoktu yani
hatta ben gece eve gidip saydıktan sonra nişanlıma söylemiştim şu kadar var diye
tabi bu nişan onlardan kimse karışmadı o yüzden
ama dügün olunca mecbur onlardan biri alıcak bu da kv olacak sanırım
eğer çok içine dertse hemen sayalım de
gelin odasından sayın zaten bileziklerin kolunda setin varsa o da boynunda
geriye bi nakit ve çeyrekler falan kalacak hemen sayarsınız
ne kadar olduğunu bilirsin yani
olmaz mı ki:26::26:
ama niye böyle gerginlik yapıyor ki yaaaa...
sayarız merak etme desin. o takı sırasında o kadar yorgunluk oluyor ki azcık kafa dinlçemek istiyor insan. o yüzden odadan hemen çıkmayın.
arkadaşın düğününde apar topar odaya sokup apar topar da çıkartmışlardı. ne gerek var. gelin damat olmayınca içerdeki insanlar oynayamıyor mu
biraz oturun dinlenin o sırada da saysınlar yazsınlar.
eğer bzde sayılmamış olsaydı vallahi aklıma kötü şeyler gelirdi. çünkü genelde altın takıldı. para çok yoktu. iki tarafta para olarak 5bindi.
eğer saymamış olsaydık,(kendi akrabamda olmasına rağmen) aklıma bin türlü şey gelirdi.
çünkü daha çok para bekliyordum ben. hoş para yerine takı geldi o ayrı.
insan oğluyuz ne yazıkki aklımıza hertürlü şey gelebiliyor işte
ben geeeeeedimmmmmmmm
hepinize öpücükler
pelomm pelommm benim merak ettigim otellerden birine gidiyorcok mutlu bir balayı gecircek biliyorum
gizom sanırım tanısmaya geliniomus hayırlı olsunnnn
onun dısında bir de adasın takı konusunu yakaladım... biz dugunden sonraki gun evdeyz balayına bigun sonra gidicez o yuzden takılarımızı kimseye vermek durumunda değiliz ama ole bi durumda kalsak sorun olmazdı... aman seninkiler almasın bizimkiler alsın diyemezdim ayıp olur o da onun ailesi sonucta
sayılcakmıs zaten adaş... kimse bişecik yapamaz o yuzden icin rahat olsun
ben çeyiz işini rafa kaldırdığım için artık rahatım. eksik varmış gedik varmış umrumda değil
oklavam merdanem yoktu geçen çörek yapacaktım.
neyle açayım diye düşünürken, aklıma kavonoz geldi.
o kısa diye biraz daha düşündüm ve streç film rulosu geldi aklıma aldım onunla açtım.
ne olmuş yani oklavam yoksaçözümcül olmak gerek
buarada bende spor merkezine yazıldım dün :118:
hemde senelik :26: umarım devam ederim. siz öyle deyince korktu gözüm birden
ben çeyiz işini rafa kaldırdığım için artık rahatım. eksik varmış gedik varmış umrumda değil
o kısa diye biraz daha düşündüm ve streç film rulosu geldi aklıma aldım onunla açtım.
böyle deyince kendimin son 3 ayını gördüm resmen ben çeyiz adına hiçç bişey almıyorum ne olacak halim bilmiyorum..gittim 500 tl spor salonuna yatırdım bir güzel ne kadar giderim neler yaparım bilmiyorum:26::26:
bende verdim şimdi ilk haftam hergün gittim iş çıkışı orada soluğu aldım..Haftaya bir arkimde kaydolacak belki beraber götürürüz inşallah...6 ay yapssam düğüne tam istediğimdende perfect gelin olurumben 6 aylık üyelik almıştım 850 tl ama 5-6 defa gittim ve hamamı, masaj hakkımı bile kullanamadım.
Bence benim gibi aptallık yapma git derim ben madem ödemişsin.
oyyy balım teşekkür ederimgönlümüzden ırak olurmusun kiii hiçççççç
organizasyon içeriği güzel. fiyat benim için önemli diyorsan neden olmasın
tebriklerrrrbende herşey 4 4luk olsun derdinde değilim çeyiz adına zaten başka memlekete gidecek sadece demir başları alayım diyorum..Geçen kvalidemde bişe alma hep buradan alırsın dedi
canım bende kendim alıyorum herşeyimi ababmlar sadece yatak odasını alacaklar ben herşeye kavuşmak istyorum ama nasip bakalım ne olurElifcim ben herşeyimi kendim alıyorum yapıyorum ailemi karıştımıyorum ondan bu kadar sıkışıyorum Eğer ailen yardım edicekse hiç korkma
bende verdim şimdi ilk haftam hergün gittim iş çıkışı orada soluğu aldım..Haftaya bir arkimde kaydolacak belki beraber götürürüz inşallah...6 ay yapssam düğüne tam istediğimdende perfect gelin olurum
oyyy balım teşekkür ederim
heralde cnm demokrasilerde çareler tükenmezmiş
Bende artık takmıyorum ay şuda alınacak ay bu da eksik falan diye Napiiym yani yavaş yavaş alırım evlendikten sonrada Eksikler hiç bitmiyoki zaten
oyam çökelek içinde çok farklı yöntemlerin vardı 1 sene düşünsem tülbent yerine onu kullanmak aklıma gelmezdi.
yalnız ben yoğunluktan, yorgunluktan birde bana imalı bakışlardan kurtulmak için gidememiştim. Nedense herkes spor yerine aşkımla buluştuğumu ima edip duruyordu.
birlikte gittiğim arkadaşım nisanda evlenecek olan oda gitmeyi bırakınca bende bıraktım
canım öyle düşünme bak ben 5 de işten çıkıpta gidiyorum bi haftam cumartesi dolacakama sanki totom küçüldümü ne
elifçim bana pahalı geldi valla
mekan ücreti içinde değil di mi?
mekan yok canım oda 2.5 3 sanırım off off:26::26:
yaa napayım çökelek yaptım süzmeye bişey bulamayınca
uydurma bir işim olmazsa olmaz zaten, bazen kendimi derya baykala benzetiyorum
ama onun kadar uydurmasyon şeyler yapmak istemiyorum
bizimkinde havuz da var, gideriz diye düşünüyorum
hemen evimizin karşısında gitmezsek ayıp yaaa
totolar küçülecek, göbekler eriyecek inşallah
İnşallah oyam benim biraz uzaktı duş al eve git derken üşütüyordum
eve yakınsa sıkıntı yok havuzun temiz olduğundan emin ol mantar ve bilimum hastalık kapma riskin yüksek
Hepatit iğnenide yaptırmayı ihmal etme bağışıklık sistemin zayıfsa aman diyorum ve kocaman öpüyorummmm
kızlar yarın büyük bir ihtimalle izinli olacağım.
Cep telefonum yapılıncaya dek giremem o yüzden
en kötü ihtimalle pazartesi buradayım o zamana dek beni özleyin tamam mı?
İnşallah oyam benim biraz uzaktı duş al eve git derken üşütüyordum
eve yakınsa sıkıntı yok havuzun temiz olduğundan emin ol mantar ve bilimum hastalık kapma riskin yüksek
Hepatit iğnenide yaptırmayı ihmal etme bağışıklık sistemin zayıfsa aman diyorum ve kocaman öpüyorummmm
kızlar yarın büyük bir ihtimalle izinli olacağım.
Cep telefonum yapılıncaya dek giremem o yüzden
en kötü ihtimalle pazartesi buradayım o zamana dek beni özleyin tamam mı?
Toplamda 6 bbbin mi yani
ayyyy kızlar nasılsınızzz hepatit aşılarındanmı konuşuluyor neden kiii yaa biri bana zöet geçsin pc çöktüüüüü gelemedimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?