'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gönlümüzden ırak olurmusun kiii hiçççççç

organizasyon içeriği güzel. fiyat benim için önemli diyorsan neden olmasın

ben çeyiz işini rafa kaldırdığım için artık rahatım. eksik varmış gedik varmış umrumda değil
oklavam merdanem yoktu geçen çörek yapacaktım.
neyle açayım diye düşünürken, aklıma kavonoz geldi.
o kısa diye biraz daha düşündüm ve streç film rulosu geldi aklıma aldım onunla açtım.
ne olmuş yani oklavam yoksa çözümcül olmak gerek

buarada bende spor merkezine yazıldım dün :118:
hemde senelik :26: umarım devam ederim. siz öyle deyince korktu gözüm birden

bende seni seviyorum Özlemim....artık konusmam ne hali varsa görsün......

kuzum benim ailem ve onu n ailesinin önünde sayılsın ki kimde kalıyosa kalsın...herkesin de içi raht etsin...ama artık bişy demicem...bu ara bana ve aileme karsı o kadar önyargılı ki....ben seni askere gidince aileme emanet edecem sen ne diyosun diyo....ben ve altınlar aynı sey sanki....

aynen kuzum....ama eger basına bsy gelirse onun utancı olacak....ben artık karısmıyorum yıpranan ben oluyorum Oyamm

canım sayılmasınmıs salonda...kime neymiş....ailesine verirmiş o gün...biz gelnce verdgimiz gibi alırmısız...versin zaten bişey demiyorum...ama iki ailenin de önünde sayılsa herkes ne oldugunu bilse diyorum....bu onun ailesine güvensizlik oluyo....kıt benim sevgilim...kendi bildigi dogru....

heralde cnm demokrasilerde çareler tükenmezmiş
Bende artık takmıyorum ay şuda alınacak ay bu da eksik falan diye Napiiym yani yavaş yavaş alırım evlendikten sonrada Eksikler hiç bitmiyoki zaten

oyam çökelek içinde çok farklı yöntemlerin vardı 1 sene düşünsem tülbent yerine onu kullanmak aklıma gelmezdi.
yalnız ben yoğunluktan, yorgunluktan birde bana imalı bakışlardan kurtulmak için gidememiştim. Nedense herkes spor yerine aşkımla buluştuğumu ima edip duruyordu.
birlikte gittiğim arkadaşım nisanda evlenecek olan oda gitmeyi bırakınca bende bıraktım

Elifcim ben herşeyimi kendim alıyorum yapıyorum ailemi karıştımıyorum ondan bu kadar sıkışıyorum Eğer ailen yardım edicekse hiç korkma

ben 6 aylık üyelik almıştım 850 tl ama 5-6 defa gittim ve hamamı, masaj hakkımı bile kullanamadım.
Bence benim gibi aptallık yapma git derim ben madem ödemişsin.
bende verdim şimdi ilk haftam hergün gittim iş çıkışı orada soluğu aldım..Haftaya bir arkimde kaydolacak belki beraber götürürüz inşallah...6 ay yapssam düğüne tam istediğimdende perfect gelin olurum
gönlümüzden ırak olurmusun kiii hiçççççç

organizasyon içeriği güzel. fiyat benim için önemli diyorsan neden olmasın
oyyy balım teşekkür ederim

Elifcim ben herşeyimi kendim alıyorum yapıyorum ailemi karıştımıyorum ondan bu kadar sıkışıyorum Eğer ailen yardım edicekse hiç korkma
canım bende kendim alıyorum herşeyimi ababmlar sadece yatak odasını alacaklar ben herşeye kavuşmak istyorum ama nasip bakalım ne olur

canım öyle düşünme bak ben 5 de işten çıkıpta gidiyorum bi haftam cumartesi dolacakama sanki totom küçüldümü ne

İlk 1 ay düzenli gittim sonra yatış o yatış
gözünü korkutmayayım inşallah gidersin

heralde cnm demokrasilerde çareler tükenmezmiş
Bende artık takmıyorum ay şuda alınacak ay bu da eksik falan diye Napiiym yani yavaş yavaş alırım evlendikten sonrada Eksikler hiç bitmiyoki zaten

yaa napayım çökelek yaptım süzmeye bişey bulamayınca
uydurma bir işim olmazsa olmaz zaten, bazen kendimi derya baykala benzetiyorum
ama onun kadar uydurmasyon şeyler yapmak istemiyorum

canım öyle düşünme bak ben 5 de işten çıkıpta gidiyorum bi haftam cumartesi dolacakama sanki totom küçüldümü ne

bizimkinde havuz da var, gideriz diye düşünüyorum
hemen evimizin karşısında gitmezsek ayıp yaaa
totolar küçülecek, göbekler eriyecek inşallah

İnşallah oyam benim biraz uzaktı duş al eve git derken üşütüyordum
eve yakınsa sıkıntı yok havuzun temiz olduğundan emin ol mantar ve bilimum hastalık kapma riskin yüksek
Hepatit iğnenide yaptırmayı ihmal etme bağışıklık sistemin zayıfsa aman diyorum ve kocaman öpüyorummmm

kızlar yarın büyük bir ihtimalle izinli olacağım.
Cep telefonum yapılıncaya dek giremem o yüzden
en kötü ihtimalle pazartesi buradayım o zamana dek beni özleyin tamam mı?

Haticecim kendine iyi bak Yarın denk geliriz umarım iyi akşamlar

hepatit aşım yok
dikkat edeceğim

özleyeceğiz pazartesiye kadaaaarrr

ayyyy kızlar nasılsınızzz hepatit aşılarındanmı konuşuluyor neden kiii yaa biri bana zöet geçsin pc çöktüüüüü gelemedimmmm

Mesai biter Maviş kaçar canlar en tatlı aksamlar Mavişle biter Mavişli aksamlar gidiyorum ama gitmiyorum canlar telden takipteyim biri sizi gözetliyor ona göre canlar hadi baş başa

ayyyy kızlar nasılsınızzz hepatit aşılarındanmı konuşuluyor neden kiii yaa biri bana zöet geçsin pc çöktüüüüü gelemedimmmm

aşıdan konuştuk, çünkü ben spor merkezine kayıt yaptırdım, havuzu da var dedim.
hatice de dediki havuzlara dikkat. temizliğine dikkat ediyorlar mı, ve hepatit aşına dikkat et hastalık kapma dedi

bu kadarcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…