'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oyammm minik özetini çok beğendim aydınlandım bende hepatit yaptıraymmmı aceba yazın havuza giriyoumm

şimdik kaçangiz olupppp aşka yollcu oluyorum beniii bekliyorrr .)))))

ne güzel pek çoğunuzun düğün tarihleri belli.Ya da tazecik evlenmişsiniz. Benim de tarih belli olur mu , olursa ne zaman olur acaba...?

ya beni de kimse kaale almamışş

kına şarkıları vardı birinde onu şeettirmiştim

Bizim de düğünden 3 gün önce kandil perşembe günü

Oyaaaa spora bi alışınca her zaman gitmek istiyorsun zaten sonucu da güzel görünce özelliklle...
Ve tabi parayı da verdin boşuna mı gidecek para

boool bol asklandıgım bır aksamdan merhabalar :)
benım bu adamın kac gun kaldıgını sayıyo benceee ara ara yoklama yapıyorum ona
bu aksam da ılk tahmınınde bıldııı
yerım ben onuu

selam kızlar o kadar hastayım ki dünden beri yatıyorum. ateş + ishal ( çok afedersiniz) bittim bittim yani. işe de gidemedim yarın da yarım gün izin verdi patron. umarım düzelirim. cok özledim sizleri neyseki 23 sayfacık okumak zorunda kalcam.

gelinlik provam da haftaya.

gelinler merhabaaaa

arada okuyorum ama yazmaya pek fırsat bulamıyorumm. bende yaza dogru evlenıyorum kısmetse, subatın ılk haftası gelınlık provam varrrr

Tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine haşlanmış patates ye bol bol iyi gelir bende işe gitmeye başlıyalı yazamıyorum ama bilgisayarı elime geçirdiğim ilk fırsatta hemen tüm geçmişi okuyorum ama birazcık üzülüyorum çünkü yoğunluk olmadığı saatlerde girip yazdığımdan kimse beni kaale almıyormuş sevmiyormuş gibi geliyor (

Çok geçmiş olsun canım benimmmmm

Aaaaaa Cerennnnnn beni seni Seviyorummmmm

bende yenı gırdım sohbete :13: birlikte konusuruz gel

özgemde aşklanmış maşşallah bende aşklandım geldim hergünümde o var hayal gibi bugünde söledim gidicekmişsin gibi hissediyorum die üzüldük alışık değilim hergün şirket önünde sıpacık :)))))) ben koşarak iniyorum 7 katııı

aslım canım yaa kıyamam sana çok çok geçmiş olsun nazarlarmı geliyorsunuz yaaa

kıymetttt özledim ben sen,i erelerdesin neden girmiyorsun sen bakayım

ohh valla hayat size güzel hergün görüşüyorsunuz ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…