ne güzel pek çoğunuzun düğün tarihleri belli.Ya da tazecik evlenmişsiniz. Benim de tarih belli olur mu , olursa ne zaman olur acaba...?
PAMBUĞUMMMMM ŞUANDA ETTİĞİN DUAYA YÜREKTEN AMİN DİYORUMMMMMMM... ÇÜNKÜ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
dün kandil günüydü ve biz nikah tarihini aldık... 23 haz olarak..
bide ne öğreneyim 23 haziran 2013 berat kandiliymiş kızlar yaaaaa
bu durumda biz kocişimle şeedemicezzz sanırım
ve mecburen balayı odasını beklicezzz.... e sabahta uçağa bincez hangi ara kalkıpta yapcezzz... artıkın kısmetse rixosaaaaaaaa
aşıdan konuştuk, çünkü ben spor merkezine kayıt yaptırdım, havuzu da var dedim.
hatice de dediki havuzlara dikkat. temizliğine dikkat ediyorlar mı, ve hepatit aşına dikkat et hastalık kapma dedi
bu kadarcık
ya beni de kimse kaale almamışş
kına şarkıları vardı birinde onu şeettirmiştim
boool bol asklandıgım bır aksamdan merhabalar :)
benım bu adamın kac gun kaldıgını sayıyo benceee ara ara yoklama yapıyorum ona
bu aksam da ılk tahmınınde bıldııı
yerım ben onuu
ya beni de kimse kaale almamışş
kına şarkıları vardı birinde onu şeettirmiştim
selam kızlar o kadar hastayım ki dünden beri yatıyorum. ateş + ishal ( çok afedersiniz) bittim bittim yani. işe de gidemedim yarın da yarım gün izin verdi patron. umarım düzelirim. cok özledim sizleri neyseki 23 sayfacık okumak zorunda kalcam.
gelinlik provam da haftaya.
selam kızlar o kadar hastayım ki dünden beri yatıyorum. ateş + ishal ( çok afedersiniz) bittim bittim yani. işe de gidemedim yarın da yarım gün izin verdi patron. umarım düzelirim. cok özledim sizleri neyseki 23 sayfacık okumak zorunda kalcam.
gelinlik provam da haftaya.
Tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine haşlanmış patates ye bol bol iyi gelir bende işe gitmeye başlıyalı yazamıyorum ama bilgisayarı elime geçirdiğim ilk fırsatta hemen tüm geçmişi okuyorum ama birazcık üzülüyorumçünkü yoğunluk olmadığı saatlerde girip yazdığımdan kimse beni kaale almıyormuş sevmiyormuş gibi geliyor (
Tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine haşlanmış patates ye bol bol iyi gelir bende işe gitmeye başlıyalı yazamıyorum ama bilgisayarı elime geçirdiğim ilk fırsatta hemen tüm geçmişi okuyorum ama birazcık üzülüyorumçünkü yoğunluk olmadığı saatlerde girip yazdığımdan kimse beni kaale almıyormuş sevmiyormuş gibi geliyor (
özgemde aşklanmış maşşallah bende aşklandım geldim hergünümde o var hayal gibi bugünde söledim gidicekmişsin gibi hissediyorum die üzüldük alışık değilim hergün şirket önünde sıpacık :)))))) ben koşarak iniyorum 7 katııı
aslım canım yaa kıyamam sana çok çok geçmiş olsun nazarlarmı geliyorsunuz yaaa
kıymetttt özledim ben sen,i erelerdesin neden girmiyorsun sen bakayım
ohh valla hayat size güzel hergün görüşüyorsunuz ne güzel
hümhümmmm mayıstan sonrada sen sınırsız yaşıcan kız akşam eve gelme derdin olmucak ahh ben bide kaç saat yol gidiyorum düşün
aşağda güibikimi veee duyguyuuu görüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?