- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine haşlanmış patates ye bol bol iyi gelir bende işe gitmeye başlıyalı yazamıyorum ama bilgisayarı elime geçirdiğim ilk fırsatta hemen tüm geçmişi okuyorum ama birazcık üzülüyorumçünkü yoğunluk olmadığı saatlerde girip yazdığımdan kimse beni kaale almıyormuş sevmiyormuş gibi geliyor (
Çok geçmiş olsun canım benimmmmm
aslım canım yaa kıyamam sana çok çok geçmiş olsun nazarlarmı geliyorsunuz yaaa
sağolun kızlargiz'im valla bilmiyorum da ben 2013e bomba gibi giremedim de geciremiyorum da anlamadım gitti.
ceren sen de öyle düsünme.. ben aksamları mesela giremiyorm
hümeyra nasılsın
Aaaaaa Cerennnnnn beni seni Seviyorummmmm
bende yenı gırdım sohbete :13: birlikte konusuruz gel
Ben de seni seviyorum :)
Az zamanımız kaldı yawwww ben daha gelinlik bakacağımmmm senin kına hangi gün olacak canım 17sinde mi
Herkese iyi akşamlar kızlar
Bakıyorum herkes aşklanıyor.Benim sevdigimde çoook uzaklara gitti iş için.Gideli tam 16 gün oldu( Hem de doğuya gitti Silopi'ye
Bana da beklemek ve özlemek düşüyor.O iyi olsun da beklerim ben...
belli canım :) benim söz nişan yapıldı, düğün hazırana yakın kısmetsesenın ?
Benim nişan 9 şubat :) 18 mayısta düğün inşallah :) hazırlıklar nasıl gidiyor ?
evet canım 17'si kına daha önce benim 9 şubatta nişanım var asıll şimdi onun derdine düştüm o bitsin kına hazırlıkları başlıyacak gelinlikçiye gidip denedinmi hemen seçiyorsun takma kafana insan beğenemem diye korkuyor ama giyince bambaşka oluyor :)
Allah kavustursun tatlım... ben de nerdeyse 3 ay beklemiş ve daha gecen hafta kavusmus biri olarak cok iyi biliorum o özlemi
zaman su gibi akar sizin için inşallah
aynı gün evlencezzzz
aynı gün evlencezzzz
Canım çok teşekkür ederim ama bizim ki biraz fazla olacak doğu görevi yapacak Silopi'de ve ne kadar kalacagını şu an bilmiyoruz en az 3 sene orada.Ancak evlenirsem ben yanına gidebilirim başka türlü kavusmamız mümkün gözükmüyor malesef((
Ben bu gelinliği istiyorummmmmmmm
Pronovias Alcanar Gelinliği sunar. Glamour 2013. | Pronovias Ama kapalısı nasıl olur bilemem artık soracağımm... yani modele karar verdim üst taraf full güpür alt tarafı serpme kolları da aynı güpürden serpme olsun istiyorum.. etekleri de güpürlü olsun inşallah
Süpermiş :) 3 ay 24 gün kalmış yanii umarım havalar güzel olur o gün yağmur olmaz :) hangi şehirdesin ?
gelinlik falan hazırmı ?
Hadi bakalım bende 19 mayıs inşallah... Kızlar dua edin de yağmur yağmasınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?