Canım çok teşekkür ederim ama bizim ki biraz fazla olacak doğu görevi yapacak Silopi'de ve ne kadar kalacagını şu an bilmiyoruz en az 3 sene orada.Ancak evlenirsem ben yanına gidebilirim başka türlü kavusmamız mümkün gözükmüyor malesef((
ay cokmus canım yaaa ne kadardır berabersiniz? yeni falan tanıstıysanız sorun degil ama uzun zamandır beraberseniz sanırım yerinde olsam giderdim evlenip :26:
asker falan mı?
süper kızlar
ben istanbuldanım
gelinliği dikiliyor. provama gıtmedım henuz. inşallah hava guzel olur. kısmet bakalım
Bayıldım bu modele iyi bir gelinlikçi bulursan bence süper bir şekilde tasarlayabilir gönlüne göre olur inşallah :)
çağlam duygunun çeyizi felan herşeyi tamam aslında sevgilisinin memur olşmasını istiyolardı ve olduda atanmasını bekliyolardı birşeyleri oyluna koymak için kıyamam şimdi ben üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim garanti işi var hasret kalıyorlar
duygu inanmıyorum canım cidden ataması silopiyemi oldu yaaa hep hayırlısını istedin allahtan çokta dua ettim inan sizin prüzleriniz gitsin işe girsin die devlet dairesi oldu ama işte uzağa gitti demek allah can sağlığı versin ben inanyorum siz mutlu olucaksınız 3 sene doğu görevi kesinmi canım yaaa memurlukta bu kadar uzun değildi keşke akradeniz felan çıksaydı yaaa kıyamam ben size
ay cokmus canım yaaa ne kadardır berabersiniz? yeni falan tanıstıysanız sorun degil ama uzun zamandır beraberseniz sanırım yerinde olsam giderdim evlenip :26:
asker falan mı?
Bende Ankaradayım mayıs hep yağmurlu olur ama nasip kısmet artık
Gelinliğin nasıl senin
Sağol canım çok sevilen bi model zaten bu.. bakalım nasıl olacak zaten gelinlikçiler de biliyorlardır
Bende Ankaradayım mayıs hep yağmurlu olur ama nasip kısmet artık
Gelinliğin nasıl senin
Sağol canım çok sevilen bi model zaten bu.. bakalım nasıl olacak zaten gelinlikçiler de biliyorlardır
Bende eskişehirdeyim ankara eskişehir genelde aynıdır havalar ama ben pozitif düşünce gücüne inanıyorum :) yağmur falan yağmayacak o gün hava günlük güneşlik olacak görün bak :) yağarsa zaten yandık dış çekim fotoğrafı için fotoğrafçıyı da tuttuk :)
,ankaranın neresındensın? arkadaslarım var orda.
gelinliğim şöle ;Eki Görüntüle 615622
ama arkası ve önü V gelecek. kollarıda bunun gıbı kısa degl, tam uzun. nasıl sizce
,
çok güzel canım eteği benim istediğim model zatennnnngüle güle giy nazar değmesin
Bizde ona bakacağız bakalım... nerde çekileceksin Odunpazarında falan mı
ankaranın neresındensın? arkadaslarım var orda.
gelinliğim şöle ;Eki Görüntüle 615622
ama arkası ve önü V gelecek. kollarıda bunun gıbı kısa degl, tam uzun. nasıl sizce
duygu canım içini ferah tut tehlike açısından ne durumda bilmiyorum habur ama inşallah iyi bir şekilde o görev biter merak etme evlenip gidersin çoğu şey hazır siz birbinize kavuşursunuz gümrük heryerde var hani sınır olmayan yerlerdede atı sınırı tekirdağ felan keşke olaydı yaa neyse içini ferah tut canım ya kıyamam sana
yarısını yapınca tayin ister istiyorsan 1 yıl kadar bekle gerçi aday memurluğun bitmesi kaç ay sürüyordu bilmiyorum benim arkadaşım trabzonlu gümüşhaneye gitmek için 1 sene evde ders çalıştı kız arkadaşıda o sıra üniyi bitirdi trabzonda çocuk gümüşhaneye atandı kızlada evlendi ben onların şansına çok şaşırmıştım 1 sene dayandılar dua ettiler sabrettiler
ben inanıyorum siz mutlu olucaksınız dua edicem çünkü sen çok eek veren birisinin çeyizine herşeyi kafa patlatıp yaptın banada çok yardımcı oldun dualarım sizinle siz aşkınıza kavuşucaksınız hep buralarda ol yaaa benim hiç haberim yoktu gülçinle mailleşiyorum ama hani sen forumda girmiyordun üzme kendini canım
rabbim inşallah tüm sevenleri birleştirir siz uzun süredir berabersiiz hakediyorsunuz mutlu olmayı
gülibikim seni özledim vallla kaçtın haaaaaaaa mucukoss
iyi geceler canlarrr
Günaydın canlar
Kimder canım gelinliğin çok güzel
Aslı tatlım geçmiş olsun çok..
Gübiğimm özlettin kendini kuzum sen nerelerdesin yaa hiç gözükmüyorsun kdv muhtasarlar seni esir mi aldı :18:
Özgemm dün akşam facede de gördüm şafak konusunuaha didimm özge sevdiceğine tuzak soru soruo
Duyguu cnm tez zamanda kavuşursunuz inşallah 3 sene baya uzun :26:
Pernicketygirl tatlım ben senin adını bilmiyorumAma o gelinliğe bittimm
Mavişimm tatlım sanada günaydınAkşam wtsupladım seni ama görmedin benii Sorularım ve ben hazır asker bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?