'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

3 sene uzunmus canım, evlenip gitmen daha ıyı. beklemek zor olur :26:

ay cokmus canım yaaa ne kadardır berabersiniz? yeni falan tanıstıysanız sorun degil ama uzun zamandır beraberseniz sanırım yerinde olsam giderdim evlenip :26:

asker falan mı?

çağlam duygunun çeyizi felan herşeyi tamam aslında sevgilisinin memur olşmasını istiyolardı ve olduda atanmasını bekliyolardı birşeyleri oyluna koymak için kıyamam şimdi ben üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim garanti işi var hasret kalıyorlar

süper kızlar
ben istanbuldanım
gelinliği dikiliyor. provama gıtmedım henuz. inşallah hava guzel olur. kısmet bakalım

Bende Ankaradayım mayıs hep yağmurlu olur ama nasip kısmet artık
Gelinliğin nasıl senin

Bayıldım bu modele iyi bir gelinlikçi bulursan bence süper bir şekilde tasarlayabilir gönlüne göre olur inşallah :)

Sağol canım çok sevilen bi model zaten bu.. bakalım nasıl olacak zaten gelinlikçiler de biliyorlardır

su devlet kapısı hiç sanıldıgı giibi degil işte... neyse acmıyım ben agzımı

çok uzun zaman 3 yıl... evlenip gitmek daha mantıklı sanki her sey hazırsa yoksa oyle uzaktan uzaga beklemek cok yoruyor yıpratıyor ilişkiyi

bir de hasret cekmek cok zor 3 ayda omrumden 30 yıl gitti benim

Evet canım Silopiye gitti malesef.İlk duydugumda cok üzüldüm ama şu an biraz daha alışmış durumdayım.Şu an aday memur canım aday memurlugu kalktıktan sonra da dogu görevi var 3 seneden de fazla oluyor bu durumda ama dogu hizmetinin yarısını yapınca tayin isteyebiliyormuş.Bilmiyorum nasıl olacak bekleyip görecegiz.

ay cokmus canım yaaa ne kadardır berabersiniz? yeni falan tanıstıysanız sorun degil ama uzun zamandır beraberseniz sanırım yerinde olsam giderdim evlenip :26:

asker falan mı?

Evet canım çok hatta 3 seneden de fazla,şu an aday memur.Aday memurlugu kalktıktan sonra 3 yıl dogu görevi var.2007 yılından beri birlikteyiz canım.Gümrükte muayene memuru.Habur sınır kapısında çalışıyor.Bende seneye evlenip gitmeyi düşünüyorum,planladıgım gibi olursa

Gelinliğin nasıl senin

Sağol canım çok sevilen bi model zaten bu.. bakalım nasıl olacak zaten gelinlikçiler de biliyorlardır

Bende eskişehirdeyim ankara eskişehir genelde aynıdır havalar ama ben pozitif düşünce gücüne inanıyorum :) yağmur falan yağmayacak o gün hava günlük güneşlik olacak görün bak :) yağarsa zaten yandık dış çekim fotoğrafı için fotoğrafçıyı da tuttuk :)

Gelinliğin nasıl senin

ankaranın neresındensın? arkadaslarım var orda.
gelinliğim şöle ;

ama arkası ve önü V gelecek. kollarıda bunun gıbı kısa degl, tam uzun. nasıl sizce

Merhabaaaaa kızçeleerrr

2 gündür giremedim nasıl özlemişim evime gelmiş gibi hissettim Geçmişi de azmettim okudum

Ama kime yorum yazcaktım onu unuttum

En son aklımda kalan Aslım hastaymış sanırımm çokk geçmiş olsun bebeğimee

Yarın görüşmek üzere fıstıklarımmm iyi gecelerrrr

Bizde ona bakacağız bakalım... nerde çekileceksin Odunpazarında falan mı

Bizde ona bakacağız bakalım... nerde çekileceksin Odunpazarında falan mı

Odunpazarı güzel ama topuklu ayakkabılarla falan yürümesi eziyet oluyor sazova parkı var burada sanırım orada çekileceğim herkesin orada çekiliyor diye başta istemedim ama en rahat orası oluyor :) yazın parkta hafta sonlar en az 10-15 gelin damat oluyor zaten çekim için :)

duygu canım içini ferah tut tehlike açısından ne durumda bilmiyorum habur ama inşallah iyi bir şekilde o görev biter merak etme evlenip gidersin çoğu şey hazır siz birbinize kavuşursunuz gümrük heryerde var hani sınır olmayan yerlerdede atı sınırı tekirdağ felan keşke olaydı yaa neyse içini ferah tut canım ya kıyamam sana

yarısını yapınca tayin ister istiyorsan 1 yıl kadar bekle gerçi aday memurluğun bitmesi kaç ay sürüyordu bilmiyorum benim arkadaşım trabzonlu gümüşhaneye gitmek için 1 sene evde ders çalıştı kız arkadaşıda o sıra üniyi bitirdi trabzonda çocuk gümüşhaneye atandı kızlada evlendi ben onların şansına çok şaşırmıştım 1 sene dayandılar dua ettiler sabrettiler

ben inanıyorum siz mutlu olucaksınız dua edicem çünkü sen çok eek veren birisinin çeyizine herşeyi kafa patlatıp yaptın banada çok yardımcı oldun dualarım sizinle siz aşkınıza kavuşucaksınız hep buralarda ol yaaa benim hiç haberim yoktu gülçinle mailleşiyorum ama hani sen forumda girmiyordun üzme kendini canım

rabbim inşallah tüm sevenleri birleştirir siz uzun süredir berabersiiz hakediyorsunuz mutlu olmayı

gülibikim seni özledim vallla kaçtın haaaaaaaa mucukoss

iyi geceler canlarrr

Canım aday memurluk 1 yıldan az 2 yıldan cok olamaz diye bir kanun var gümrükte.4,5 ay Ankarada egitime gidecek ve 6 ay da istedigi sehirde staj yapacak.10 ay orada olmayacak böyle olursa.
Bende mutlu olacagımıza inanıyorum canım inşallah Allah o günleri gösterir hepimize.
Gülçinle her gün konusuyoruz ama pek buralara gelmedim moralim bozuktu en başlarda.Sağolsun
Gülçinim her zaman destek oluyor bana.
Onu yolcu ederken cok üzüldüm agladım ama şu an iyiyim.Arkadasları oldu ev tuttular yarın Allahın izniyle evine gececek.
Çalıştıgı yerde herhangi bir tehlike yok işi rahat ama yine de dogu işte insan çekiniyor bir şey olursa diye.Her şey güzel olacak canım ben inanıyorum.Beni düşündügün için de çok teşekkür ederim Gizemcigim,Allah razı olsun

Günaydın canlar Günaydin size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı bol kazançlı mutlu huzurlu stressiz güzel yorulmadan geçirebileceginiz bir gün dileğiyle artı hayırlı Cumalar canlar
Oncelikle benim gibi sabahın köründe kalkıp ise gidenlere GÜNAYDIN
Sonram çalışmayıp sıcacık yatağında mışıl mışıl uyuyup bu mesajı uyanınca okuyacakla GÜNAYDIN
Veeee son olarak çalar saatini 5 dk daha 5 dk daha uyuyim deyip erteleyen sonra gözlerini açtıklarında saatin 1 saat geçtiğini farkedip jet hızıyla yataktan kalkıp koştur koştur hazırlanıp ise gec kalma tehlikesi olan ve hatta ise geç kalanlara GÜNAYDIN
Yani kisacasi bu mesajı okuyan herkese GÜNAYDIN GÜNAYDIN size
En Tatlı sabahlar Mavişle başlar Mavişli günler

Günaydın millettt
bu saatte kalkıp işine.gidenlerin Allah yardımcısı olsunnnnn.. Ben sıcacık yatagima tekrar girip mışıl mışıl uyuyacagim ama ise gitmeyi tercih ederdim.. İşsiz olmak çok kötü birşey :-------(

Günaydın canlar
Kimder canım gelinliğin çok güzel
Aslı tatlım geçmiş olsun çok..
Gübiğimm özlettin kendini kuzum sen nerelerdesin yaa hiç gözükmüyorsun kdv muhtasarlar seni esir mi aldı :18:
Özgemm dün akşam facede de gördüm şafak konusunu aha didimm özge sevdiceğine tuzak soru soruo
Duyguu cnm tez zamanda kavuşursunuz inşallah 3 sene baya uzun :26:
Pernicketygirl tatlım ben senin adını bilmiyorum Ama o gelinliğe bittimm
Mavişimm tatlım sanada günaydın Akşam wtsupladım seni ama görmedin benii Sorularım ve ben hazır asker bekliyoruz.

Kuzum günaydın hoş geldin dün kendimi çok halsiz hissediyordum erken yattım belliydi ya sabah ölü gibi kalktım nerdeyse sürünerek çalışıyorum tabi kuzum sorularına cevap verim:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…