- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Canım geçmiş olsun..Kuzum günaydın hoş geldin dün kendimi çok halsiz hissediyordum erken yattım belliydi ya sabah ölü gibi kalktım nerdeyse sürünerek çalışıyorum tabi kuzum sorularına cevap verim:26::26::26:
Günaydın bebekler
ben hümeyra canım eski.nicki 2007hu olanGünaydın canlar
Kimder canım gelinliğin çok güzel
Aslı tatlım geçmiş olsun çok..
Gübiğimm özlettin kendini kuzum sen nerelerdesin yaa hiç gözükmüyorsun kdv muhtasarlar seni esir mi aldı :18:
Özgemm dün akşam facede de gördüm şafak konusunuaha didimm özge sevdiceğine tuzak soru soruo
Duyguu cnm tez zamanda kavuşursunuz inşallah 3 sene baya uzun :26:
Pernicketygirl tatlım ben senin adını bilmiyorumAma o gelinliğe bittimm
Mavişimm tatlım sanada günaydınAkşam wtsupladım seni ama görmedin benii Sorularım ve ben hazır asker bekliyoruz.
günaydın tatlım yeni bi arkadaşımız geldi onun modeliymisgünaydınnn
gelinlik gördüm ama kimin olduğunu unuttum güzel duruyor modeli
benimde aklımda hep dantel kollu bir gelinlik vardı ama
şimdi çok daha sade bir gelinlik düşünüyorum
selam kızlar o kadar hastayım ki dünden beri yatıyorum. ateş + ishal ( çok afedersiniz) bittim bittim yani. işe de gidemedim yarın da yarım gün izin verdi patron. umarım düzelirim. cok özledim sizleri neyseki 23 sayfacık okumak zorunda kalcam.
gelinlik provam da haftaya.
Tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine haşlanmış patates ye bol bol iyi gelir bende işe gitmeye başlıyalı yazamıyorum ama bilgisayarı elime geçirdiğim ilk fırsatta hemen tüm geçmişi okuyorum ama birazcık üzülüyorumçünkü yoğunluk olmadığı saatlerde girip yazdığımdan kimse beni kaale almıyormuş sevmiyormuş gibi geliyor (
Günaydın canlar
Kimder canım gelinliğin çok güzel
Aslı tatlım geçmiş olsun çok..
Gübiğimm özlettin kendini kuzum sen nerelerdesin yaa hiç gözükmüyorsun kdv muhtasarlar seni esir mi aldı :18:
Özgemm dün akşam facede de gördüm şafak konusunuaha didimm özge sevdiceğine tuzak soru soruo
Duyguu cnm tez zamanda kavuşursunuz inşallah 3 sene baya uzun :26:
Pernicketygirl tatlım ben senin adını bilmiyorumAma o gelinliğe bittimm
Mavişimm tatlım sanada günaydınAkşam wtsupladım seni ama görmedin benii Sorularım ve ben hazır asker bekliyoruz.
Canlarım günaydın bitkisel hayttan henüz çıktım ki size yazdım
Dün hastaneye gittim,sıralarda bekledim ordan aldım raporu okula gittim ve bommm rapor tarihi yanlış girilmiş ve ben fark etmemişim yolun yarısından döndüm en sonunda müdürümle konuştum boşver raporu gelme git eve dinlen gerek yok dedi de öyle rahatladım ama yolllarda sinirimden ağladığım yanıma kar kaldı. Zaten her geçen gün diğerinden şiddetli ağrıyor başım. Bu sebeple kızlar ara sıra yazabiliyorum soranlara selam olsun,hepinizi öpüyorum,bana dua edin kızlar sağlığımı geri istiyorum
ben hümeyra canım eski.nicki 2007hu olan
hehehee
düşmüyo ama tuzağa zehram yaaa, adam gizli gizli sayıyo bence
hayır yani böyle uzuun aralıklarla soruyom kaç gün kaldı diye anında yapıştırıyo cevabı
selam kızlar o kadar hastayım ki dünden beri yatıyorum. ateş + ishal ( çok afedersiniz) bittim bittim yani. işe de gidemedim yarın da yarım gün izin verdi patron. umarım düzelirim. cok özledim sizleri neyseki 23 sayfacık okumak zorunda kalcam.
gelinlik provam da haftaya.
evet canım.nickimi.değiştirdim.aaa kuzum o senmiydin
günaydınlaarrrr
bende heyecan doruktaaa pazar günü geliyorlar ayyyyy
evet canım.nickimi.değiştirdim.benden sonra moda.oldu zaten
Bakalım artık inşallah modeli.vücuduma.olur.. kızlar ben.biraz topluyum ya belden mi oturtma daha iyi.olur yoksa.biraz aşağısindan mi açılması lazım eteğinGünaydın kızlarrrrr
Hum gelinlik çok hoş duruyor.
geçmiş olsun aslıı yaaa, şimdi nasılsın :26:
çok şeyler olmuş sanırım ben yokken. verimli birşekilde okuyamadım.
lavin şimdi iyi misin peki?
Zehra sanırım en son ki güncelllemeden ötürü oldu o
bende de oluyor o sorun. fotoyu düzenledikten yayınladıktan sonra hala aynı işlemler devam ediyor, gıcık bir durum
bir de instapicfran uygulamasını tavsiye ederiminstagram gibi ama daha çok seçenek var, orada düzenleyip instagramda veya direk face de paylaşabiliyorsun.
tek karede üçlü dörtlü foto çekim imkanı sağlıyor, istersen bir incele
bir deeee android kullanıcıları su içmeyi hatırlatıcı bir program var water your body ne kadar içmen gerekli hesaplıyor, ve hatırlatıyor. hatırlattığında ne kadar içtiğini bardak bardak giriyorsun, toplamda ne kadar içtiğini gösteriyor. süper birşey
gözünaydın canım.inşallah herşey çok güzel.gider ben.sözlenelı tam 1 yıl oldugünaydınlaarrrr
bende heyecan doruktaaa pazar günü geliyorlar ayyyyy
Bence o kadar iddialı olma ben değiştim ilk önce,o kadar gizli oldu ki hala topicin yarısı kim olduğumu bilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?