'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

heyecanını yerim ben seninnn
tadını çıkarın ezgimmmm
bu arada eniştenin face ine yazdığı şey çok güzeldi yaa
özgemm özgemm ayyyy:)) tadını çıkarıyorum öyle çok bekledim ki bugünlerii...bu topik ve sizler şahidimsiniz.buarada annem enişteyle seni benzetti
bende bayıldım yazdığına aşkım benimm yaaa yerim ben onu. heyecan ve mutluluktan ağzı kulaklarında şapşalımın
gözünaydın canım.inşallah herşey çok güzel.gider ben.sözlenelı tam 1 yıl oldu kışın sözlenmek.güzel.

canım çok sağol. inşallahh..dua edin bana :))

Kuzum ben instagram yüklü ama fazla kullanmıyorum o yüsden bilmeyom:26::26::26:

tatlım ciddimisinn o zaman indiirm her iki programıda
ama bu sorun bende güncelleme öncesindede vardı tatlım

günaydınlaarrrr
bende heyecan doruktaaa pazar günü geliyorlar ayyyyy

kuzumm özgede söylemiş enişte ne güzel yazmış öle yaaa

Allah yardımcıniz.olsun tuz u biberi unutma .ben sadece tuz.koydum benim arkadaş nane biber karışım yapmış iyyy dedim o kadar da değil

Bakalım artık inşallah modeli.vücuduma.olur.. kızlar ben.biraz topluyum ya belden mi oturtma daha iyi.olur yoksa.biraz aşağısindan mi açılması lazım eteğin

toplusun ama neren toplu?
şimdi üstten kilolu duruyorsan belden açılırsa, düşünsene o zaman ,nsanlarda yusyuvarlakmışsın hissi verir birde belden olursa vücut oranı dengesizleşiyor. zaten topuklu giyiyoruz, bacak boyu uzuyor,birde belden kabarınca üst beden iyice kayboluyor, insanı kısa gösteriyor. her ne kadar topuklu giyersen giy
ama kalçadan kiloluysan o zaman zaten sıkıntı yapma kalça kısmı gözükmüyor.
gelinlik için en önemlisi ince bel. belin kalınsa korseli (arkadan ipliler) ile bel kısmını ince göstertebilirsin (ben öyle yapmaya çalışmıştım )
benim fikirlerim bunlar

tabiiii ben oturduğum yerden kolay konuşuyorum, ancak denerken anlayabilirsin.

lavin evet yaa sen lavinna mıydın öyle biri vardı sanki o gitti sen mi geldin yoksa sende adını değişitrdin yeni lavin mi oldun :44:
hep sorucam utanıyorum hafızam zayıf olduğundan

zehra bilmiyorum ki :26: android marketteki yorumları okudun mu? s3 kullanıcıları bu durumdan sıkıntılı mı?
ben htc kullanıyorum,bende instagramı güncellemedikten sonra oldu :26:

oyaa canım bu arada
InstaPicFrame for Instagram

Insta Pic Frames

hangisi olucak :26:

edit : sanırım birinci seçenek

Son düzenleme:
spora gittiğimden.beri karnım 5 kalça 5 basen 6 cm.inceldim düğüne kadar bi bu kadar daha gitse karnım iyi olur kalça zaten kapatıyor diyorsun... şu an 40 bedenim

günaydınlaarrrr
bende heyecan doruktaaa pazar günü geliyorlar ayyyyy

Ayy yerim senin heyecanınııı hakkaten çok beklediniz siz bugünlerii kuzummm tekrardan kocaman bi maşallah diyorumm kızlar dua edelim nazar değmesin

Allah yardımcıniz.olsun tuz u biberi unutma .ben sadece tuz.koydum benim arkadaş nane biber karışım yapmış iyyy dedim o kadar da değil
amin canım. tuz koyucam bende sadece. kıyamam aşkımaa
Kuzum ne tatlı heyecanlardır şimcik o isteme mi sadece tanışma mı:26::26::26:

isteme tanışma birarada + yüzük olucak kuşum. amcamlar hemen 1 hafta sonra nişan yapalım falan diyorlar bilmiyorum. bakalım eğer nişan yaza olacaksa söz takıcaz ama hemen olacaksa sadece isteme olacak. bugün nihai karar belli olur

Ay kuzum maşallah maşallah size Allah nazarlardan saklasın hadi sende son sürat biizmle birlikte 2013 gelini olursun inşallah Amiiin

nişan disarda büyük birşey olacaksa 1 hafta da olmaz elbiseydi yerdi falan ben 21 ocakta Sözlendim 10 martda nişanim.oldu

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsssssssssssssssss

lavinimmm don kardeşimmmmm benimmm geçmiş olsunnnn dikkat et kendine artı bence sende nazar var hep hastalıklar bırakmadı yakanızı kusum

ezgimmmm seni yiyecegim ama aklıma bişi takıldı yaza nisan derken? dugun ne zaman olcak ki???

canlar günaydınnn

ezgoooo güm gümmmmm geliyorsun kızzzzz ayyyy dedim 2013 bizim yılımızzz heyecanını yaşıyorummmmm hisdsediyorum canım benim yıllardır bende bu seneyi bekledim valllaa anlarım sabırlı insan mükafaatını alırmış derler hayatatta zorluklardan sonra kurulan mutlulklar pahabiçlemez olur canım o yüzden siz çoook mutlu olacağınızRabbbim sabreden muradını hakketiğini verir

o zaman bu söz sana ezgooo HAKEDENİ GÖRÜR ALLAH MUTLULUK YAKIN YARINDAN YAKIN

kızlar hepiniziiii öperim konuya dahil olamıyorummmm işşşşşşşş

ama hümümmm incelikten bahsediyoru ben snaırsam kilo aldım 59 kiloyum hüm vee benimde en acilidnen zayıflamam lazım evden babam indiriyor akşamda babam alıyor ben üyrüyemiyorum gerçi benmkyle hep akşamları yürüyoruz ama yetmiyor sanırsam dağ tepe yürümem lazım

yakın bir zamanda yüzmeye yazıolabilirim benim şu sıralar hiçbişeye vaktim yokkkkk yahuuu

Son düzenleme:
oyaa canım bu arada
InstaPicFrame for Instagram

Insta Pic Frames

hangisi olucak :26:

edit : sanırım birinci seçenek

evet canım ilk seçenek
bunları indirirken kotan dolmasın diye pcden indir https://play.google.com/store kablon takılıysa zaten sana soruyor 'pc ye mi yoksa android telefona mı' şeklinde

ezgi hayırlı olsun canım

hümhümhümmmmm valla tebrik ederim azmini de ayrıca
bende dün spora gittim amasadece ölçüm yaptırdık.
ilk gün kıyafetimiz yok diye gitmedik, neymiş efendim, beyfndinın takım olacakmış kıyafetleri ben ne bulursam giyerim hiçççç sorun yok

neyse işte tam 14 kilo yağ çıktı bende
3er kilo bacaklarda 1er kilo kollarda, gerisi de vücut yani göbek
metabolizma yaşım da 27 çıktı. alinin ise 17 adam hem fit hem genç ya huuuu

don kardeşi mi

biraz açar mısınız

yaaa tabi hergün disarda abur cubur fastfood yersen alırsın dikkat et 60 a çıkma sakin bak ben 60lardan kurtulmak için ölüyorum

önemli.olan zaten yağ oranının azalmasi benimki de fit valla... o yüzden benim kendime dikkat etmem.lazım.kadınlar daha erken çöküyor malum

ayyy oya bende benmkine diorum eşorfmanm takım olucak die gülüyor bizde spor düşünüyoruzzzz enişteye yine benzettim kendimi acebaa neden

hümhümümde başak burcu çok azimlidir cayesinde 2 3 kilo verdim ama 1 hafta boş bıraktı alıverdim hümmmm dsipline soksan dicem ama senin evlilik hazırlığın var kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…