özgemm özgemm ayyyy:)) tadını çıkarıyorum öyle çok bekledim ki bugünlerii...bu topik ve sizler şahidimsiniz.buarada annem enişteyle seni benzettiheyecanını yerim ben seninnn
tadını çıkarın ezgimmmm
bu arada eniştenin face ine yazdığı şey çok güzeldi yaa
gözünaydın canım.inşallah herşey çok güzel.gider ben.sözlenelı tam 1 yıl oldukışın sözlenmek.güzel.
Canım geçmiş olsun..
günaydın tatlım
hazır ikinizde burdayken ikinize birden sorim benşimcik foto çekiyorum ya kızlar ınstagrama koyucam.. herşey yolunda.. ilk önce fotoğrafı kırpma moduna alıo ben boyutunu şeklini şemalini vs herşeyini ayarlayıp ınstagramda yayınlanması için okeyliyorum yaa.. okeyledikten sonra beni tekrar foto kırpma kısmına atıyor.. resmi yayınlıyor.. fakat ben o kırpma modundan çıkamıyorum. .yoksay ve devam et var.. yoksaya basıyorum hiçbirşey olmuo devam et desem tekrar yayınlama aşamalarına geçicem.. nerde sorun var niye böyle oluyor anlamadım :26:
Günaydın kızlarrrrr
Hum gelinlik çok hoş duruyor.
geçmiş olsun aslıı yaaa, şimdi nasılsın :26:
çok şeyler olmuş sanırım ben yokken. verimli birşekilde okuyamadım.
lavin şimdi iyi misin peki?
Zehra sanırım en son ki güncelllemeden ötürü oldu o
bende de oluyor o sorun. fotoyu düzenledikten yayınladıktan sonra hala aynı işlemler devam ediyor, gıcık bir durum
bir de instapicfran uygulamasını tavsiye ederiminstagram gibi ama daha çok seçenek var, orada düzenleyip instagramda veya direk face de paylaşabiliyorsun.
tek karede üçlü dörtlü foto çekim imkanı sağlıyor, istersen bir incele
bir deeee android kullanıcıları su içmeyi hatırlatıcı bir program var water your body ne kadar içmen gerekli hesaplıyor, ve hatırlatıyor. hatırlattığında ne kadar içtiğini bardak bardak giriyorsun, toplamda ne kadar içtiğini gösteriyor. süper birşey
günaydınlaarrrr
bende heyecan doruktaaa pazar günü geliyorlar ayyyyy
kuzumm özgede söylemiş enişte ne güzel yazmış öle yaaa
Allah yardımcıniz.olsunözgemm özgemm ayyyy:)) tadını çıkarıyorum öyle çok bekledim ki bugünlerii...bu topik ve sizler şahidimsiniz.buarada annem enişteyle seni benzetti
bende bayıldım yazdığına aşkım benimm yaaa yerim ben onu. heyecan ve mutluluktan ağzı kulaklarında şapşalımın
canım çok sağol. inşallahh..dua edin bana :))
Bakalım artık inşallah modeli.vücuduma.olur.. kızlar ben.biraz topluyum ya belden mi oturtma daha iyi.olur yoksa.biraz aşağısindan mi açılması lazım eteğin
spora gittiğimden.beri karnım 5 kalça 5 basen 6 cm.inceldimtoplusun ama neren toplu?
şimdi üstten kilolu duruyorsan belden açılırsa, düşünsene o zaman ,nsanlarda yusyuvarlakmışsın hissi verirbirde belden olursa vücut oranı dengesizleşiyor. zaten topuklu giyiyoruz, bacak boyu uzuyor,birde belden kabarınca üst beden iyice kayboluyor, insanı kısa gösteriyor. her ne kadar topuklu giyersen giy
ama kalçadan kiloluysan o zaman zaten sıkıntı yapma kalça kısmı gözükmüyor.
gelinlik için en önemlisi ince bel. belin kalınsa korseli (arkadan ipliler) ile bel kısmını ince göstertebilirsin (ben öyle yapmaya çalışmıştım)
benim fikirlerim bunlar
tabiiii ben oturduğum yerden kolay konuşuyorum, ancak denerken anlayabilirsin.
lavin evet yaa sen lavinna mıydın öyle biri vardı sanki o gitti sen mi geldin yoksa sende adını değişitrdin yeni lavin mi oldun :44:
hep sorucam utanıyorum hafızam zayıf olduğundan
zehra bilmiyorum ki :26: android marketteki yorumları okudun mu? s3 kullanıcıları bu durumdan sıkıntılı mı?
ben htc kullanıyorum,bende instagramı güncellemedikten sonra oldu :26:
günaydınlaarrrr
bende heyecan doruktaaa pazar günü geliyorlar ayyyyy
amin canım. tuz koyucam bende sadece. kıyamam aşkımaaAllah yardımcıniz.olsuntuz u biberi unutma .ben sadece tuz.koydum benim arkadaş nane biber karışım yapmış iyyy dedim o kadar da değil
Kuzum ne tatlı heyecanlardır şimcik o isteme mi sadece tanışma mı:26::26::26:
amin canım. tuz koyucam bende sadece. kıyamam aşkımaa
isteme tanışma birarada + yüzük olucak kuşum. amcamlar hemen 1 hafta sonra nişan yapalım falan diyorlar bilmiyorum. bakalım eğer nişan yaza olacaksa söz takıcaz ama hemen olacaksa sadece isteme olacak. bugün nihai karar belli olur
nişan disarda büyük birşey olacaksa 1 hafta da olmaz elbiseydi yerdi falan ben 21 ocakta Sözlendim 10 martda nişanim.olduamin canım. tuz koyucam bende sadece. kıyamam aşkımaa
isteme tanışma birarada + yüzük olucak kuşum. amcamlar hemen 1 hafta sonra nişan yapalım falan diyorlar bilmiyorum. bakalım eğer nişan yaza olacaksa söz takıcaz ama hemen olacaksa sadece isteme olacak. bugün nihai karar belli olur
oyaa canım bu arada
InstaPicFrame for Instagram
Insta Pic Frames
hangisi olucak :26:
edit : sanırım birinci seçenek
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsssssssssssssssss
lavinimmm don kardeşimmmmm benimmmgeçmiş olsunnnn dikkat et kendine artı bence sende nazar var hep hastalıklar bırakmadı yakanızı kusum
ezgimmmm seni yiyecegimama aklıma bişi takıldı yaza nisan derken? dugun ne zaman olcak ki???
yaaa tabi hergün disarda abur cubur fastfood yersen alırsın dikkat et 60 a çıkma sakin bak ben 60lardan kurtulmak için ölüyorumcanlar günaydınnn
ezgoooo güm gümmmmm geliyorsun kızzzzz ayyyy dedim 2013 bizim yılımızzzheyecanını yaşıyorummmmm hisdsediyorum canım benim yıllardır bende bu seneyi bekledim valllaa anlarım sabırlı insan mükafaatını alırmış derler hayatatta zorluklardan sonra kurulan mutlulklar pahabiçlemez olur canım o yüzden siz çoook mutlu olacağınız Rabbbim sabreden muradını hakketiğini verir
o zaman bu söz sana ezgooo HAKEDENİ GÖRÜR ALLAH MUTLULUK YAKIN YARINDAN YAKIN
kızlar hepiniziiii öperim konuya dahil olamıyorummmm işşşşşşşş
ama hümümmm incelikten bahsediyoru ben snaırsam kilo aldım 59 kiloyum hüm vee benimde en acilidnen zayıflamam lazım evden babam indiriyor akşamda babam alıyor ben üyrüyemiyorum gerçi benmkyle hep akşamları yürüyoruz ama yetmiyor sanırsam dağ tepe yürümem lazım
yakın bir zamanda yüzmeye yazıolabilirim benim şu sıralar hiçbişeye vaktim yokkkkk yahuuu
önemli.olan zaten yağ oranının azalmasi benimki de fit valla... o yüzden benim kendime dikkat etmem.lazım.kadınlar daha erken çöküyor malumevet canım ilk seçenek
bunları indirirken kotan dolmasın diye pcden indirhttps://play.google.com/store kablon takılıysa zaten sana soruyor 'pc ye mi yoksa android telefona mı' şeklinde
ezgi hayırlı olsun canım
hümhümhümmmmm valla tebrik ederim azmini de ayrıca
bende dün spora gittim amasadece ölçüm yaptırdık.
ilk gün kıyafetimiz yok diye gitmedik, neymiş efendim, beyfndinın takım olacakmış kıyafetleriben ne bulursam giyerim hiçççç sorun yok
neyse işte tam 14 kilo yağ çıktı bende
3er kilo bacaklarda 1er kilo kollarda, gerisi de vücut yani göbek
metabolizma yaşım da 27 çıktı. alinin ise 17adam hem fit hem genç ya huuuu
evet canım ilk seçenek
bunları indirirken kotan dolmasın diye pcden indirhttps://play.google.com/store kablon takılıysa zaten sana soruyor 'pc ye mi yoksa android telefona mı' şeklinde
ezgi hayırlı olsun canım
hümhümhümmmmm valla tebrik ederim azmini de ayrıca
bende dün spora gittim amasadece ölçüm yaptırdık.
ilk gün kıyafetimiz yok diye gitmedik, neymiş efendim, beyfndinın takım olacakmış kıyafetleriben ne bulursam giyerim hiçççç sorun yok
neyse işte tam 14 kilo yağ çıktı bende
3er kilo bacaklarda 1er kilo kollarda, gerisi de vücut yani göbek
metabolizma yaşım da 27 çıktı. alinin ise 17adam hem fit hem genç ya huuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?