amin canım. tuz koyucam bende sadece. kıyamam aşkımaa
isteme tanışma birarada + yüzük olucak kuşum. amcamlar hemen 1 hafta sonra nişan yapalım falan diyorlar bilmiyorum. bakalım eğer nişan yaza olacaksa söz takıcaz ama hemen olacaksa sadece isteme olacak. bugün nihai karar belli olur
evet canım ilk seçenek
bunları indirirken kotan dolmasın diye pcden indirhttps://play.google.com/store kablon takılıysa zaten sana soruyor 'pc ye mi yoksa android telefona mı' şeklinde
ezgi hayırlı olsun canım
hümhümhümmmmm valla tebrik ederim azmini de ayrıca
bende dün spora gittim amasadece ölçüm yaptırdık.
ilk gün kıyafetimiz yok diye gitmedik, neymiş efendim, beyfndinın takım olacakmış kıyafetleriben ne bulursam giyerim hiçççç sorun yok
neyse işte tam 14 kilo yağ çıktı bende
3er kilo bacaklarda 1er kilo kollarda, gerisi de vücut yani göbek
metabolizma yaşım da 27 çıktı. alinin ise 17adam hem fit hem genç ya huuuu
yaaa tabi hergün disarda abur cubur fastfood yersen alırsın dikkat et 60 a çıkma sakin bak ben 60lardan kurtulmak için ölüyorum
Gülçinim inşallah dedigin gibi her şey güzel olacak.Bende kendimi öyle motive ediyorum.Her zaman yanımda oldugun için teşekkür ederim canım arkadaşım iyi ki varsınGünaydınlarrrr kızlarrrr
Acayip uykum var dün spora gittim her yerlerim ağrıyor yinebir an önce akşam olsun bugün eve gideyim...
Dün burada benim adım geçmiş duygum buradaymış canım arkadaşım seni seviyorum hiç üzülme her şey yoluna girecek, çok şükür güzel bir işi oldu sonrasında sıkıntı çekmektense, şimdi sıkıntıyı çekip sonrasında defedeceksiniz inşallah, seneye de evlenip, yanında olacaksın zaten, o zaman her şey daha güzel olacak ben inanıyorum.
Aslı, lavin çok geçmiş olsun, dikkat edin kendinizi ihmal etmeyin, umarım en kısa zamanda geçer hastalıklar. Hasta olmaktan nefret ederim bende...
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler....
Başka ne vardı söyleyeceğim, unuttum yazarken
tamam tatlım hallederiz sen disarda yemeği bırak.önce...enişteye de ki yeter gezip yediğimiz bundan böyle ben hafif şeyler yemem lazım deayyy oya bende benmkine diorum eşorfmanm takım olucak die gülüyor bizde spor düşünüyoruzzzz enişteye yine benzettim kendimi acebaa neden
hümhümümde başak burcu çok azimlidir cayesinde 2 3 kilo verdim ama 1 hafta boş bıraktı alıverdim hümmmm dsipline soksan dicem ama senin evlilik hazırlığın var kuzum
Ay kuzum maşallah maşallah size Allah nazarlardan saklasınhadi sende son sürat biizmle birlikte 2013 gelini olursun inşallah Amiiin
nişan disarda büyük birşey olacaksa 1 hafta da olmaz elbiseydi yerdi falan ben 21 ocakta Sözlendim 10 martda nişanim.oldu
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsssssssssssssssss
lavinimmm don kardeşimmmmm benimmmgeçmiş olsunnnn dikkat et kendine artı bence sende nazar var hep hastalıklar bırakmadı yakanızı kusum
ezgimmmm seni yiyecegimama aklıma bişi takıldı yaza nisan derken? dugun ne zaman olcak ki???
canlar günaydınnn
ezgoooo güm gümmmmm geliyorsun kızzzzz ayyyy dedim 2013 bizim yılımızzzheyecanını yaşıyorummmmm hisdsediyorum canım benim yıllardır bende bu seneyi bekledim valllaa anlarım sabırlı insan mükafaatını alırmış derler hayatatta zorluklardan sonra kurulan mutlulklar pahabiçlemez olur canım o yüzden siz çoook mutlu olacağınız Rabbbim sabreden muradını hakketiğini verir
o zaman bu söz sana ezgooo HAKEDENİ GÖRÜR ALLAH MUTLULUK YAKIN YARINDAN YAKIN
kızlar hepiniziiii öperim konuya dahil olamıyorummmm işşşşşşşş
ama hümümmm incelikten bahsediyoru ben snaırsam kilo aldım 59 kiloyum hüm vee benimde en acilidnen zayıflamam lazım evden babam indiriyor akşamda babam alıyor ben üyrüyemiyorum gerçi benmkyle hep akşamları yürüyoruz ama yetmiyor sanırsam dağ tepe yürümem lazım
yakın bir zamanda yüzmeye yazıolabilirim benim şu sıralar hiçbişeye vaktim yokkkkk yahuuu
bacak için dik dur karnını ve kalçani.sıkıp bacağını önce yana sonra arkaya öne ve çapraza doğru hareket yap ama ayak yere değmeden süper bi egzersizhümmmm benimki belimi tutarken ayyyy yağmı var burda dedi şok oldummm hüm abur cuburu bırak kız çoktandır yemiyorum 1 haftadır yiyorum onuda geç eve yürürek çıkmıyorum ama ekmek şeker tuz yok ekmek te sabahları kepek yiyorum yahuuu günde 1 ekmek beyyaz ekmek yerken ben zayıftım 55 e düşmem lazım napıcam alt kısım aldı başını gidiyooo
bnmkide dio ki lise öğretmenimi totosundan kınamıştım kadın affetti zayıftı totosu vardı ama dedi bende yahuu totom olmasa düz tahta olcam dedim diorum yok ben o kaıdnı kınadım allah başıma verdi çekcem dio :))))))))))))
hümmmmm dün burgera gittik ben pek yemezdim ama yedik geçende popeyesten kanat yedim ama bir o kadarda şişlide osmanbeyde yürüyoruz metroya binmiyoruzz
ayyyyy resmen günah çıkardımmm offffffffffffffffffffffff napacam bennnn
tamam tatlım hallederiz sen disarda yemeği bırak.önce...enişteye de ki yeter gezip yediğimiz bundan böyle ben hafif şeyler yemem lazım desen ye iskenderleri pizzalari ben sadece 3 kofte yoğurt yiyecegim de patates yok kola fanta yok
bacak için dik dur karnını ve kalçani.sıkıp bacağını önce yana sonra arkaya öne ve çapraza doğru hareket yap ama ayak yere değmeden süper bi egzersiz
çağlam yi beniiiii bende seni yirimm bi lokmadakızlar şimdi durum şöyle ben tabiki hemen bu sene olsun istiyorum düğün ama bizimkiler seneye olması taraftarı.ben yüzüğümü takayım, netleştireyimde düğün varsın seneye olsun. o konuda kırmıyorum kimseyi herkesin gönlü olsun. yeterki beni versinler sevdiceğimeee
gizomm valla Rabbim dualarımız kabul etti, emeklerimizin sabrımızın karşılığını verdi. bende sevdiceği hep öyle teselli ederdim biz bu kadar bekledik kavuşmamız muhteşem olacak diyee..gizoo peş peşe gidicez seninlee :)))
hepimiz çok ama çok mutlu olucazzzz
don kardeşi mi
biraz açar mısınız
gülinimmmmmmAyy yerim senin heyecanınııı hakkaten çok beklediniz siz bugünlerii kuzummm tekrardan kocaman bi maşallah diyorumm kızlar dua edelim nazar değmesin
ezgi hayırlı olsun canım:
Yok tatlım ben hocalarin ve spora.gelenlerin.bayan olduğu bi yere.gidiyorum... erkek olan yere.beni hayatta göndermezdi zatenhümümmmmm ben bu tavsiyene uyayyımmm kuzum :) nede olsa sen spora gidip yerinde görüyorsn hümmm enişteylemi gidiceniz şimdi
evet canım rabbim kabul ettti sonunda bak engeller kalkıyor bende askerlik bitti iş geldi babam engel değildi sende iş engel değildi baba engeldi baaak şıp die oluyormuş inan benm babam annemden daha anlayışlı çıktı :)))))))maşalllah bize yahuuuuu muhteşemm aşkalncaz inşallah
Yok tatlım ben hocalarin ve spora.gelenlerin.bayan olduğu bi yere.gidiyorum... erkek olan yere.beni hayatta göndermezdi zatenevlendikten sonra onunla yürüyüş yapacağız inşallah her zaman
biz lavimle aynı donlardan almıstık da kuzum ceyizimizeeeee
ezgimmmmmm hakkınızda hayırlısı neyse o olsunnkavusun siz de hemencik yaaa
Herkese günaydın
Gülçinim inşallah dedigin gibi her şey güzel olacak.Bende kendimi öyle motive ediyorum.Her zaman yanımda oldugun için teşekkür ederim canım arkadaşım iyi ki varsın
tabi yaparız ben.severim.onu dabenimkide göndermez kuzum bende yüzmeye bayanların olduğu tesise gidicem ibb yapmış öle bişi sağolsun hattaha spora bir yer bulduk erkek bayan ayrı yoks benimki mahfeder he pilatese gittiğimde özellikle bastıra bastıra bayanlı yerleri arayıp buldu deli :))))))
aslında evde pilates yapabilirim tocağızımlaaa
Sende iyi ki varsın canımmmmm
Ezgi, Gizem ne güzel ya darısı başıma darısı başıma
inşallah Gülçincim.sende benim gibi babadan korkuyordun dimi
tabi yaparız ben.severim.onu daaynen benimki de icik.cicik etti sorma kamera var mi.diye bile sordu dusun
hüm kız sırf seninki değil benmki bazen dio ki bilmediğin mağazalara gitme gerekirse en elit en pahalıdan al orda kabinde bişi yoktur ama kıytırık yerde yapmışlardır bişiler giz kahrolurummm dior ucuza kaçma dior ahahahah deli manyakkk yaaa düşün ne düşünüyor
gülçiniim dua ediyorum sana kuzumm duygucumada ben bilmiyordum morali bozyuk die uzaklarda kalmış ama bende onun yanındayım çok iyi anlıyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?