'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hehehe maili yazdıktan sonra gördüm bunu ezgitoşşş

Oyacancan bakma sen 17 çıktığına erkekler rahatlıktan genç kalıyolar biz herşeyi kafamıza takar kendimizi yersek metabolizma yaşımız 50 bilem çıkar

yaaa tabi hergün disarda abur cubur fastfood yersen alırsın dikkat et 60 a çıkma sakin bak ben 60lardan kurtulmak için ölüyorum

hümmmm benimki belimi tutarken ayyyy yağmı var burda dedi şok oldummm hüm abur cuburu bırak kız çoktandır yemiyorum 1 haftadır yiyorum onuda geç eve yürürek çıkmıyorum ama ekmek şeker tuz yok ekmek te sabahları kepek yiyorum yahuuu günde 1 ekmek beyyaz ekmek yerken ben zayıftım 55 e düşmem lazım napıcam alt kısım aldı başını gidiyooo

bnmkide dio ki lise öğretmenimi totosundan kınamıştım kadın affetti zayıftı totosu vardı ama dedi bende yahuu totom olmasa düz tahta olcam dedim diorum yok ben o kaıdnı kınadım allah başıma verdi çekcem dio :))))))))))))

hümmmmm dün burgera gittik ben pek yemezdim ama yedik geçende popeyesten kanat yedim ama bir o kadarda şişlide osmanbeyde yürüyoruz metroya binmiyoruzz

ayyyyy resmen günah çıkardımmm offffffffffffffffffffffff napacam bennnn

Herkese günaydın
Gülçinim inşallah dedigin gibi her şey güzel olacak.Bende kendimi öyle motive ediyorum.Her zaman yanımda oldugun için teşekkür ederim canım arkadaşım iyi ki varsın

tamam tatlım hallederiz sen disarda yemeği bırak.önce...enişteye de ki yeter gezip yediğimiz bundan böyle ben hafif şeyler yemem lazım de sen ye iskenderleri pizzalari ben sadece 3 kofte yoğurt yiyecegim de patates yok kola fanta yok

Ay kuzum maşallah maşallah size Allah nazarlardan saklasın hadi sende son sürat biizmle birlikte 2013 gelini olursun inşallah Amiiin

nişan disarda büyük birşey olacaksa 1 hafta da olmaz elbiseydi yerdi falan ben 21 ocakta Sözlendim 10 martda nişanim.oldu

çağlam yi beniiiii bende seni yirimm bi lokmada kızlar şimdi durum şöyle ben tabiki hemen bu sene olsun istiyorum düğün ama bizimkiler seneye olması taraftarı.ben yüzüğümü takayım, netleştireyimde düğün varsın seneye olsun. o konuda kırmıyorum kimseyi herkesin gönlü olsun. yeterki beni versinler sevdiceğimeee

gizomm valla Rabbim dualarımız kabul etti, emeklerimizin sabrımızın karşılığını verdi. bende sevdiceği hep öyle teselli ederdim biz bu kadar bekledik kavuşmamız muhteşem olacak diyee..gizoo peş peşe gidicez seninlee :)))
hepimiz çok ama çok mutlu olucazzzz

bacak için dik dur karnını ve kalçani.sıkıp bacağını önce yana sonra arkaya öne ve çapraza doğru hareket yap ama ayak yere değmeden süper bi egzersiz

kızzz dün burgerde ayran içtim ama onunda patateslerini yedim hamburgerimi ise yarısını ona evrdim yiyemiyoryum hamburgeri çok tersiz çift olarak

onada dedim ki ben şirketten çıkmadan önce meyve yiyim sende bana gelmeden önce evde yee ben açım ölcem desemde alma bişi yada salata yiyelim dedim işin en garibi o çalışmaya başlayınca akşam buluşrsak yicek bişiler ben napcam bakcammmı bide ben aç olunca çok sinirli oluyorum oda biliyorr (((((

hümmmm ben iskender değilde adana istiyorum bide lahmacun bu ikisini yersem 1 ay yemem canım çekiyorr ((((((

bişiler yapcamm yanımda kepek ekmeği taşırım napayım

bacak için dik dur karnını ve kalçani.sıkıp bacağını önce yana sonra arkaya öne ve çapraza doğru hareket yap ama ayak yere değmeden süper bi egzersiz

hümümmmmm ben bu tavsiyene uyayyımmm kuzum :) nede olsa sen spora gidip yerinde görüyorsn hümmm enişteylemi gidiceniz şimdi

evet canım rabbim kabul ettti sonunda bak engeller kalkıyor bende askerlik bitti iş geldi babam engel değildi sende iş engel değildi baba engeldi baaak şıp die oluyormuş inan benm babam annemden daha anlayışlı çıktı :)))))))maşalllah bize yahuuuuu muhteşemm aşkalncaz inşallah

DİKKAT DİKKAT
Tek tek istemekle olmuyo yaa face kullanan kuzuların isim soyismini özel mesajdan atması önemle rica olunur
DİKKAT DİKKAT

Yok tatlım ben hocalarin ve spora.gelenlerin.bayan olduğu bi yere.gidiyorum... erkek olan yere.beni hayatta göndermezdi zaten evlendikten sonra onunla yürüyüş yapacağız inşallah her zaman

Yok tatlım ben hocalarin ve spora.gelenlerin.bayan olduğu bi yere.gidiyorum... erkek olan yere.beni hayatta göndermezdi zaten evlendikten sonra onunla yürüyüş yapacağız inşallah her zaman

benimkide göndermez kuzum bende yüzmeye bayanların olduğu tesise gidicem ibb yapmış öle bişi sağolsun hattaha spora bir yer bulduk erkek bayan ayrı yoks benimki mahfeder he pilatese gittiğimde özellikle bastıra bastıra bayanlı yerleri arayıp buldu deli :))))))

aslında evde pilates yapabilirim tocağızımlaaa

tabi yaparız ben.severim.onu da aynen benimki de icik.cicik etti sorma kamera var mi.diye bile sordu dusun

tabi yaparız ben.severim.onu da aynen benimki de icik.cicik etti sorma kamera var mi.diye bile sordu dusun

hüm kız sırf seninki değil benmki bazen dio ki bilmediğin mağazalara gitme gerekirse en elit en pahalıdan al orda kabinde bişi yoktur ama kıytırık yerde yapmışlardır bişiler giz kahrolurummm dior ucuza kaçma dior ahahahah deli manyakkk yaaa düşün ne düşünüyor

gülçiniim dua ediyorum sana kuzumm duygucumada ben bilmiyordum morali bozyuk die uzaklarda kalmış ama bende onun yanındayım çok iyi anlıyorum onu

Haklı canım neler neler var... Mesela benin arkadaşım iç çamaşırcı da iç çamaşırı falan denedi ben ona cesaret edemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…