'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yok cnm bizim aileler zaten tanışıyor aynı sitede oturuyoruz biz senelerdir..

Sorun iş meselesi...

inşallah en kısa zamanda en hayırlı işi bulurda mutluluğunuza adım atarsınız canım...Duygu kim derdi ne bilmiyorum ama Allah gönlüne göre versin feraha çıkarsın inşallah

Haklı canım neler neler var... Mesela benin arkadaşım iç çamaşırcı da iç çamaşırı falan denedi ben ona cesaret edemem...

hüm ben benmki sayesinde böyle düşünür oldum bir iyi düşünüyorum iki en kötüsünüde düşünüp adımlarımı ona göre atıyorum yoksa hayatı gleişine yaşıyordum aşkım beni bulana kadar rahattım ama o bana neyin doğru neyin yanlışını öğretti bana her konuda fikir evrdi o olmasaydı halim ne olurdu die düşünüyorum bazen heeee

gülçincimmm merak etmeee sizin icin de gunes dogacak ben inanıyorum tatlım

bu arada iç çamasırı deneme muhabbetine sastım kızlar... su yasıma kadar asla denemedim denemem de cok saglıksız değil mi? bedenimi biliyorum gider direk bulur alırım

Evet bende çok şaşardımmmmmm ne olacak ki kabin dedi...

Maşallah eniştemeee Bu arada aştın mı kız Türkan şoray kanunlarını

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr herkese günaydın Ben dün akşam doktora gittim böbrek taşı düşürüyomuşm

Buarada gizz yorum yapmadan geçemedim ben 3 ay rejim yaptım nişanlım kilo vermemi istemiyo Damızlık alıcak galiba beni
İnadına kebapçıya falan götürüyodu Böyle yerlere gittiğimde tavuk şiş yada ızgara köfte,tavuk yedim hep ama ekmeksiz pilavsız sadece salata yanında
Bide fast food restorana falan gidersenizde kepek ekmeğine tost iste Benim hemen hemen her akşamki menüm kepek ekmeğine beyaz peynir domatesli tosttu
Diyet yöntemi olarak ta kalori sayımı yöntemini öneririrm Çok pratik Herşeydsen yiyebiliyosun hem

Maşallah eniştemeee Bu arada aştın mı kız Türkan şoray kanunlarını

kız ankaradan benimki yeni kanunla geldi çok bürokratik şehir yaaa :)))))))) şaka bir yana aştım aşmammı bir ara gece söyleşisis yapalım diğer kızlarla anlatacaklarım var ahahahahanena gibi oldum yeminlen benimki şok oluyor beni böyle bilmezdi yaniiii ben muhabbet açıp kendim kaşınıyorum hümümmmm

donuk pudra selammm

öncelıkle geçmiş olsun canım.Bak nap bılıyormusun ishalı kesmek için bır çorba kaşığı kahveye bır ıkı damla lımon sık ve iç onu bırşeyın kalmaz ishale bırebır kesiyor.Havalar çok kötü gidiyor herkes hasta.Zencefıl çayınıda ıhmal etme pudracım geçer inşallah.

Günaydınnn kızlar Dün o kadar yoğundum ki ucundan bakıp çıktım.Bugünde çok yoğunum ya Ama kendime mola verdim Dün nikah için belgeleri öğrenmeye gittim belediyeye o bile heyecan kattı bana Geçmişe şöyle bir göz atayım

ayyyy böbrek taşını en son gördüm heee geçmiş olsun canım kıyamam yaaa

canım bende aslında bünyem kilo almazdı hani adana felan yerdim ünideyken her akşam yerdik bide ama o zaman 19 dum şimdi olcam 25 yani metobolizmam çok yabvaşladı benimde normalde bünye kilo almazdı üst bölgem hala sabit ama bacaklar artık maşallahı var

tuz kullanmadım hiç ekmemişimdir yemeğme şekerde kullanmıyorum beyaz ekmeği 2 3 aydır bıraktım annem babam destek olmazdı onlarda destek oluyor kepek yememe evce şekeri bıraktık ama bu benmmm metobolizmammı etkilemediiiii giydiğim kıyafetlere hala giriyorum ama hantallaştım canım çok rahat oldum

zaten çok özen gösteriyorum yediklerime ama işte aması bide ben akşam yemeğinde yemek yiyorum pilabv makarna yemiyorum zaten genelde akşamları balık yada fırında tavuk oluyor ben balık çok seviyorum benim sorunum yürümemek yaşadığım yer tepe ve oraya çıkmak bana spordu ben akülü arabaya binip ohhhh rahat rahat heyrere gidiyorum ama totom büyüyor

senin tavsiyeleride yazdım aklıma her sabah kepe yiyorum 2 dilim :)

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım İnşAllah biran önce iyileşirsin çok sancılıdır iyice dinlen. Buarada benim nişanlımda kilo alabilirsin aşkım diyo daha ne akadr alim 1.70 boya 61 kilo çok ideal değil mi sizce ?? Ben yok ya diyorum gelin olcam ben

düğündaşımmm hoşgeldinnnnnn

ben de kilo almak istiyorum ben cok zayıfım ama adamımda da zayıflık ve minik popo takıntısı var... o yuzden saglııgın ıcın olcaksa al bikaç kilo tamam ama zorlama ben bole seviorum diyo manyak

dinlemiorum tabi onu almak istiorum ben tabi orantılı olarak... ama bu stres ve sıkıntıyla zor diyetisyene bile gittim bana mısın demedi

Tamam tattlımmmmm yapalımmmmmm

http://www.markafoni.com/product/3340206/ bundan aldımmmm

canım erkekler aslında zayıf hatunlardan hoşlanıyorlar.

Benimki ben kilo verince gözleri parıldıyor resmennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…