'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ahahaha öuhabettin nerelere gideceiğini bile zeki arkadaşım kızzz ben pierin markoda olduğunu bilmiyordum hemen saldırıyorum bence çok cici hatatttaha bende alayım doymuyorummm

Al al canımmm siyahı moru pembesi var 347ye yazdım pierre markafoni de haberiniz olsun diye de bakmadın herhalde oraya sen

Benim adamda da büyük toto takıntısı var Benimde maşallahı var ama şişman değilim Belim baya ince totom biraz büyük sadece
Asla bozmiycakmışım böyle kalmalıymış

erkeklerın kıloyla ilgili takıntısını bugunku hurrıyet gazetesınde ertuğrul özkok kendı cumlelerıyle anlatmış örnek vererek ama kışıye gore değişiyor galıba. kımı zayıf sevıyor genelı öyle.:)
kımıde sankı kebap yapacakmış gıbı tombullardan hoşlanıyor amannnnn bu erkeklere yaranılmaz bence.

canım erkekler aslında zayıf hatunlardan hoşlanıyorlar.

bazı zayıflıklar da itici oluyo ama canım ya allaha sukur ole itici değil benimki ama bence almam lazım birazcık neyse artık bakıcaz dugun sonrası alırsın dio herkes gorelim bakaım

aslı ve melek hosgeldiniz

hoşbuldk ah ahh bende zayıfım yani itici değil aslında memnunum ama gelinlik için bi 5 kilo daha alsam hoş olur fakat olmuoor :)))) benmkindede büyük toto takıntısı var maalsef piiisss

Benim adamda da büyük toto takıntısı var Benimde maşallahı var ama şişman değilim Belim baya ince totom biraz büyük sadece

benmde boyum uzun kilom hala boyuma göre az ama totom fazla belimde 60 tan minik kemiklerim sayılıyor babam hasta olacağımı düşünüyor totomun erimesini aslında hiç istemiyorm lsiedeki pantolanlarıma hala giriyorum meselaaa 36 38 giyiniyorum ama işte bele göre fazla yaniiiii

benimki seviyorda millet baksın istemiyor ahahahahahaha bende hep tunikler giyiniyorum adamda bacak ve toto takıntısı var belimin altına kızlar bile bakıyor ben benmkiyle nasıl baş edecem yaaahu bide bende göğüs yok üstü bildiğin gazete .)

ayyy iyiyimm parfümdaşım napıyım sen nasılsınn :)) parfüm arayışlarındayım halaa :) birde bu ara nikahta ne giyicem düşüncelerine girdim

bende ıyıımde nışanlılıktan çok sıkıldım 3 yıldır nışanlıyız.Parfüm arayışları bıtmedı demek:) ya bence uzman bırınden yardım al ne istedığını söyle inan bana bulursun o şekılde

kişiden kişiye değişiyor canım işte... benimki hemen hemen 190 boyunda iri yarı bir adam ama oldum olası kız deyince aklına tek eliyle kaldırabilcegi hani su kore kızları gibi ufacık minicik kızlar gelirmiş...

ondan beni gördümü gözleri parladı tam da oyle minnak bir kızım ben... rahatlıkla tek eliyle kaldırır

Amin cnm inşallah çok tşkler Malesef 2 sene önce düşürmüştüm küçük bi parçası kalmış şimdi de onu düşürüyorum Geçen seferki kadar sancılı değil ama berbat bişey yinede
Çok iyi canım boy-kilo orantın fazlada zayıf olma iskeletor gibi kız hiç sevmem ben

ah ahh kız sordumm çok kişiye Allahım saçma sapan kokular verdiler hepte işte aklım lacoste de kaldı şuan parfümüm bitmediği için alamıyorum ev parfüm doldu çünkü birde miraclye bakıcam tabi. :) oooo baya uzunmuş kız senin nişanlılık ben olsam bende sıklrdm benm 5ay oldu ama ben bile skldm

Hoşbulduukkk düğündaşım kınadaşım bitanecikkkk cookkiiimmm Bende önceden cok zayıftım çöp kız gibi 170 boya 51 kilo kadar.Sonra bi süre evde kaldım ben dinlendim falan 65 e kadar çıktım herşey stresten kaynaklanıo.Şimdi biraz kilo verdim ama yine iyiyim ama daha vermesem iyi olucak.Benimkide sever minik popoyu zaten bendede pek popo yok popo özürlü ben

Aynı ben belim çok ince totonun maşallahı var :)) Göğüs hiç yok

yahu zayıfken kılo al derler, tombulsa zayıfla derler ahhh bu erkekler.:44:

ya bır şey geldi aklıma ama gulmeyın saçma gelebılır.erkek deyınce sonunda kek var ya canım kek ıstıyor

kızlar geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaslar tekrar tesekkür ederim sizlere. iyi ki varsınız. bugün biraz daha iyiyim en azından içim dısıma cıkmıor artık.

lavin sana da gecmiş olsun.

gecmişi okudum aklıma gelenleri yazayım..

çağla düğünününe 7 gün kalan-- kardesine inanılmaz sinir oldum kendini aileye böyle göstermeye,size ispat etmeye calısıyor gibi geldi. en zor ve stresli günlerinde kardesinin sana destek olması gerek. ayrıca kazandıgı parayı taksiye yatırması da ilginc geldi bana. insan kazandıgı parayı harcamaya kıyamazken.

oyam -- spora yazılmana sevindim daim olur inş. takım kıyafet giymek istemesine eniştenin şaşmadım

hümeyracım --belin eger ki ince ise bele oturup kalcadan acılmaya baslayan gelinlik daha hos duracaktır. vücudunun güzel yerini ön plana koyup diger yerleri kamufle olur.

kurabiye çağla -- dantel örnegimi bugün paylascam birazdan yükleyecegim.

elif(enginelif) -- 3000 tl organizasyon icin yüksek bana kalırsa. tabii senin bütcene de baglı.

özlem--- turist anısını anlatmıssın. ben ortaokula giderken yaz tatilinde havuzda turistleri iş üstünde gördüm cocukken suya dalıp göz acma, nefes tutma oyunları olurdu ya.. acmayaydım da gözlerimi görmeyeydim elalemin alet edavatını millette ne cesaret ,ne fantazi var ya

canım bırde hasretlık var ayrı şehırlerdeyız bız.
bır mutaıte çattık bıtmıyor ev off off nolucak bılmem

Sağlıklı kilom şuan bu kendimi çok iyi hissediyorum tatlım .Ama önceleri zayıftım gerçekten ne giysem emanet Ama şimdi etlendik etimizi vermeyelim sonra kocacık ne der

aynen canım sende benim gibi latinsin sanırım ahahahahayyyy

Aynen cnm yaaa bnm sevdiceğimde 1.90 Ben 1.60 ım Asla uzun boylu kızlardan hoşlanmam dermiş hep benden öncekilerde minyon tipliymiş ama illa balık etli olucan diyo Şimdilik öyleyim ama bi 4 kg fazlam var Onuda vericem inş.

ahahahay yerim seniii

ben de stresten alamıorum kusummm yaaa bu iş yiyip bitirio beni azcık ben de biraz etlenip butlanayım diorum ama biz de genetik once popodan almaya baslarız ondan da tırsıorummm

aslıcımmm merakla bekliorum ornekleri kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…