merhabalar herkezeenasılsınızz kızlar nasıl gidiyor hazırlıklar :)))
ahahaha öuhabettin nerelere gideceiğini bile zeki arkadaşım kızzz ben pierin markoda olduğunu bilmiyordum hemen saldırıyorum bence çok cici hatatttaha bende alayım doymuyorummm
parfümdaşım geldi naber melekayla nasılsın?
düğündaşımmm hoşgeldinnnnnn
ben de kilo almak istiyorum ben cok zayıfım ama adamımda da zayıflık ve minik popo takıntısı var... o yuzden saglııgın ıcın olcaksa al bikaç kilo tamam ama zorlama ben bole seviorum diyo manyak
dinlemiorum tabi onu almak istiorum ben tabi orantılı olarak... ama bu stres ve sıkıntıyla zor diyetisyene bile gittim bana mısın demedi
canım erkekler aslında zayıf hatunlardan hoşlanıyorlar.
bazı zayıflıklar da itici oluyo ama canım ya allaha sukur ole itici değil benimki ama bence almam lazım birazcık neyse artık bakıcaz dugun sonrası alırsın dio herkes gorelim bakaım
aslı ve melek hosgeldiniz
Benim adamda da büyük toto takıntısı varBenimde maşallahı var ama şişman değilim Belim baya ince totom biraz büyük sadece
Asla bozmiycakmışım böyle kalmalıymış
ayyy iyiyimm parfümdaşım napıyım sen nasılsınn :)) parfüm arayışlarındayım halaa :) birde bu ara nikahta ne giyicem düşüncelerine girdim
Benim adamda da büyük toto takıntısı varBenimde maşallahı var ama şişman değilim Belim baya ince totom biraz büyük sadece
Asla bozmiycakmışım böyle kalmalıymış
Geçmiş olsun canımİnşAllah biran önce iyileşirsin çok sancılıdır iyice dinlen. Buarada benim nişanlımda kilo alabilirsin aşkım diyo daha ne akadr alim 1.70 boya 61 kilo çok ideal değil mi sizce ?? Ben yok ya diyorum gelin olcam ben
bende ıyıımde nışanlılıktan çok sıkıldım 3 yıldır nışanlıyız.Parfüm arayışları bıtmedı demek:) ya bence uzman bırınden yardım al ne istedığını söyle inan bana bulursun o şekılde
düğündaşımmm hoşgeldinnnnnn
ben de kilo almak istiyorum ben cok zayıfım ama adamımda da zayıflık ve minik popo takıntısı var... o yuzden saglııgın ıcın olcaksa al bikaç kilo tamam ama zorlama ben bole seviorum diyo manyak
dinlemiorum tabi onu almak istiorum ben tabi orantılı olarak... ama bu stres ve sıkıntıyla zor diyetisyene bile gittim bana mısın demedi
benmde boyum uzun kilom hala boyuma göre az ama totom fazla belimde 60 tan minik kemiklerim sayılıyor babam hasta olacağımı düşünüyor totomun erimesini aslında hiç istemiyorm lsiedeki pantolanlarıma hala giriyorum meselaaa 36 38 giyiniyorum ama işte bele göre fazla yaniiiii
benimki seviyorda millet baksın istemiyor ahahahahahaha bende hep tunikler giyiniyorum adamda bacak ve toto takıntısı var belimin altına kızlar bile bakıyor ben benmkiyle nasıl baş edecem yaaahu bide bende göğüs yok üstü bildiğin gazete .)
ah ahh kız sordumm çok kişiye Allahım saçma sapan kokular verdiler hepte işte aklım lacoste de kaldı şuan parfümüm bitmediği için alamıyorum ev parfüm doldu çünkübirde miraclye bakıcam tabi. :) oooo baya uzunmuş kız senin nişanlılık ben olsam bende sıklrdm benm 5ay oldu ama ben bile skldm
Amin cnm inşallah çok tşklerMalesef 2 sene önce düşürmüştüm küçük bi parçası kalmış şimdi de onu düşürüyorum Geçen seferki kadar sancılı değil ama berbat bişey yinede
Çok iyi canım boy-kilo orantın fazlada zayıf olma iskeletor gibi kız hiç sevmem ben
benmde boyum uzun kilom hala boyuma göre az ama totom fazla belimde 60 tan minik kemiklerim sayılıyor babam hasta olacağımı düşünüyor totomun erimesini aslında hiç istemiyorm lsiedeki pantolanlarıma hala giriyorum meselaaa 36 38 giyiniyorum ama işte bele göre fazla yaniiiii
benimki seviyorda millet baksın istemiyor ahahahahahaha bende hep tunikler giyiniyorum adamda bacak ve toto takıntısı var belimin altına kızlar bile bakıyor ben benmkiyle nasıl baş edecem yaaahu bide bende göğüs yok üstü bildiğin gazete .)
kişiden kişiye değişiyor canım işte... benimki hemen hemen 190 boyunda iri yarı bir adam ama oldum olası kız deyince aklına tek eliyle kaldırabilcegi hani su kore kızları gibi ufacık minicik kızlar gelirmiş...
ondan beni gördümü gözleri parladıtam da oyle minnak bir kızım ben... rahatlıkla tek eliyle kaldırır
Hoşbulduukkk düğündaşım kınadaşım bitanecikkkk cookkiiimmmBende önceden cok zayıftım çöp kız gibi 170 boya 51 kilo kadar.Sonra bi süre evde kaldım ben dinlendim falan 65 e kadar çıktım herşey stresten kaynaklanıo.Şimdi biraz kilo verdim ama yine iyiyim ama daha vermesem iyi olucak.Benimkide sever minik popoyu zaten bendede pek popo yok popo özürlü ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?