'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sağlıklı kilom şuan bu kendimi çok iyi hissediyorum tatlım .Ama önceleri zayıftım gerçekten ne giysem emanet Ama şimdi etlendik etimizi vermeyelim sonra kocacık ne der

Taaabbbiiii canım etlenmemiz butlanmamız azcık ele gelmemiz lazım

latindaşımmmmm ama olsun en çok tercih ediyolar yani demi benim göbeğim kas mesela benmkine diorum victoria meleklerinden bir şeyim eksik oda göğüslerim ahahahaha

Aynı ben belim çok ince totonun maşallahı var :)) Göğüs hiç yok

ahhhh kuzu ahhhhh yaniiiiiii ne etcez bilemiyorum

aslım hüme verdiğin tavsiyeyi ben kopyalıcam hep baktığım modellerde o var hatta benmki sen şimdi gelinliğinde o ince belini milletin gözünü sokarsın dedi deliiii

Son düzenleme:
Benimki toto küçük ve sert istiyor

totom büyük ve sert bacaklarm göbeğim etim sert o yüzden benmki kolalrımı mıncıklar morarmaz canım yanmazz oda yüzmeninn ganimeti :))))))) hatta yurtta kız arkadaşlarım banyo sonrası odamda olduklarında görmüşlerdi göbeğimi şok olmuşlardı kas var göbeğimde hayran hayran bakmışlardı çok şaşırmıştım kız dokunabilirmiyiz demişlerdiii nihahaha

yüzmenin bir kötülüğüde göğsümün olmaması böööööö

Benimki toto küçük ve sert istiyor

heh işte benim adamımın modelinden bu da

peki ya bizler???? ben de düz popolu erkek sevmem mesela??? ilk bulusmada caktırmadan poposuna bakmıs ve arkadasım eee nasıl gecti idye sordugunda ona attıgım ilk mesaj

- kızımmmm bi poposu vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr!!! olmustu

benimki de kilo almamı istemiyo valla
verme de alma da diyo
ama ben 3 kilo vermek istiyorum çok istiyorummm ama bunun için de bişey yapmıyorum

çağlom ben hiç öyle bilmiyordum cidden yeni yeni ayrım yapmaya başladım bende benim gibi totolu buldum :))))))))) ahahahaha şaka bir yana benimkinin totosuna bişi demiyorum ama o benmkine diooo kıskançlıktan

Bende evlilik olayına girdiğimizden beri yediğimi çıkarmaya başladım heyecandan stresten.Neyse artıkın evlenince rahatlarız Etlen bitanem totolar çıksın meydana

Taaabbbiiii canım etlenmemiz butlanmamız azcık ele gelmemiz lazım

Aynen azcık ele gelelim

Son düzenleme:

ama şu varkı dolgun göğüs sevıyorlar bu bır gerçek

aslım hüme verdiğin tavsiyeyi ben kopyalıcam hep baktığım modellerde o var hatta benmki sen şimdi gelinliğinde o ince belini milletin gözünü sokarsın dedi deliiii
aynen öyle .. bende öyle yapcam kalca var . bel sımsıkı alt taraf acılımlı belli bile olmucak

gizz cim benim göğüsde yerinde maşallah ama Benimde boyum 1.60 Allah bi yerden verince bi yerden alıyo mutlaka

çağlom ben hiç öyle bilmiyordum cidden yeni yeni ayrım yapmaya başladım bende benim gibi totolu buldum :))))))))) ahahahaha şaka bir yana benimkinin totosuna bişi demiyorum ama o benmkine diooo kıskançlıktan

ya cidden totosuz adam kotu duruyo amaaaa arkası bombosss

Bende evlilik olayına girdiğimizden beri yediğimi çıkarmaya başladım heyecandan stresten.Neyse artıkın evlenince rahatlarız Etlen bitanem totolar çıksın meydana

Aynen azcık ele gelelim

ah o stres yok muu su dort ay hi. gecmicek gibi kusum sanki

ama şu varkı dolgun göğüs sevıyorlar bu bır gerçek

o konuda ben cok dertliyimmm zayıf oldugum icin haliyle buyuk degiller la senza sagolsun amaaa

Ooouuuwwww ben o konuda çok şanslıyım bitanem benimkinin totosuda çok güzel düz değil töbe yarabbim ama kızlar şu bi gerçek bayanlar sevdikleri erkeklerin totosuna şöyle bir göz ucuyla bakarmış

ya cidden totosuz adam kotu duruyo amaaaa arkası bombosss

ah o stres yok muu su dort ay hi. gecmicek gibi kusum sanki

o konuda ben cok dertliyimmm zayıf oldugum icin haliyle buyuk degiller la senza sagolsun amaaa

Ah bitanem aynen geçicek ama Allah ın izniyle yatcaz kalkcaz geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…