Sağlıklı kilom şuan bu kendimi çok iyi hissediyorum tatlım .Ama önceleri zayıftım gerçekten ne giysem emanetAma şimdi etlendik etimizi vermeyelim sonra kocacık ne der
aynen canım sende benim gibi latinsin sanırımahahahahayyyy
Aynen cnm yaaa bnm sevdiceğimde 1.90Ben 1.60 ım Asla uzun boylu kızlardan hoşlanmam dermiş hep benden öncekilerde minyon tipliymiş ama illa balık etli olucan diyo Şimdilik öyleyim ama bi 4 kg fazlam var Onuda vericem inş.
Aynı ben belim çok ince totonun maşallahı var :)) Göğüs hiç yok
Valla böyle yaaaaa.. zayıfladim ya gözleri açılıyorahhh bu erkekler
Valla böyle yaaaaa.. zayıfladim ya gözleri açılıyor
Benimki toto küçük ve sert istiyor
heh işte benim adamımın modelinden bu da
peki ya bizler???? ben de düz popolu erkek sevmem mesela??? ilk bulusmada caktırmadan poposuna bakmıs ve arkadasım eee nasıl gecti idye sordugunda ona attıgım ilk mesaj
- kızımmmm bi poposu vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr!!! olmustu
ahahahay yerim seniii
ben de stresten alamıorum kusummm yaaabu iş yiyip bitirio beni azcık ben de biraz etlenip butlanayım diorum ama biz de genetik once popodan almaya baslarız ondan da tırsıorummm
aslıcımmm merakla bekliorum ornekleri kuzum
Taaabbbiiii canımetlenmemiz butlanmamız azcık ele gelmemiz lazım
peki ya bizler???? ben de düz popolu erkek sevmem mesela??? ilk bulusmada caktırmadan poposuna bakmıs ve arkadasım eee nasıl gecti idye sordugunda ona attıgım ilk mesaj
aslım hüme verdiğin tavsiyeyi ben kopyalıcam hep baktığım modellerde o var hatta benmki sen şimdi gelinliğinde o ince belini milletin gözünü sokarsın dedi deliiii
totom büyük ve sert bacaklarm göbeğim etim sert o yüzden benmki kolalrımı mıncıklar morarmaz canım yanmazz oda yüzmeninn ganimeti :))))))) hatta yurtta kız arkadaşlarım banyo sonrası odamda olduklarında görmüşlerdi göbeğimi şok olmuşlardı kas var göbeğimde hayran hayran bakmışlardı çok şaşırmıştım kız dokunabilirmiyiz demişlerdiii nihahaha
yüzmenin bir kötülüğüde göğsümün olmaması böööööö
çağlom ben hiç öyle bilmiyordum cidden yeni yeni ayrım yapmaya başladım bende benim gibi totolu buldum :))))))))) ahahahaha şaka bir yana benimkinin totosuna bişi demiyorum ama o benmkine diooo kıskançlıktan
Bende evlilik olayına girdiğimizden beri yediğimi çıkarmaya başladım heyecandan stresten.Neyse artıkın evlenince rahatlarızEtlen bitanem totolar çıksın meydana
Aynen azcık ele gelelim
ama şu varkı dolgun göğüs sevıyorlar bu bır gerçek
ya cidden totosuz adam kotu duruyo amaaaa arkası bombosss
ah o stres yok muu su dort ay hi. gecmicek gibi kusum sanki
o konuda ben cok dertliyimmm zayıf oldugum icin haliyle buyuk degiller la senza sagolsun amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?