'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Eki Görüntüle 615896 kurabiye çağlam benim dantelim bundan olcak

kuşummmmmmmmmm çok şık görünüyorrrrrrr yaaaaaaaa adı neymiş bu dantelin peki söylediler mi :26:

oprammmm valla ben sıkıldım artık beklemekten ve strestennn bitsin gitsin modundayım sen cok sanslısın son anda belli oldu ben eylul 2011 den beri nişanlıyım ve dugun tarihim 2013 yaz olarak belliydi en basından dusun halimi

Bende çok stresliyim kızlar düğüne 3 ay var ve hala ev tutulmadı mobilyalar alınmadı.
İnternetten ilanlara bakıyoruz nişanlımla hani uygun bbişey buluruz diye Kv demişki daha erken değil mi ev tutmak için 3 ay önceden ev mi tutulur
Evi tutucaz eşya beğenicez sipariş vericezde gelicekte halısı perdesi yerleşmesi Hayatta en sevmediğim şeylerden biri acele yapılan son ana bbırakılan işlerdir
Belirsizlik canımı çok sıkıyo
Düşünmekten sırma gibi saçımda tel kalmadı

su yolu imiş adı çağla

bu çeyizde öyle birsey ki ne begensem su yolu diyorlar bu kadarı tesadüf mü _? bilmiyorum

Evet bitanem ya beklemek bende temmuz 2011 den beri nişanlıyım hep bugünlerin hayali kurdum senelerce 6 sene oldu beklemek stres dolu çok ama çok sıkıcı

kv 'den 3 gün önceden tutcak heralde evi

ne rahat ya.

canım ev belli olmadan nasıl mobilya sececegin de belli olmaz.

bence tutmalısınız 2 haftaya dek. geriye kalan 2 ay yeterli bir süre bana kalırsa

günlerdir midem kötüydü , yediklerimden sandım ama stresten olduğunu yeni çözdüm bugün..
yarın kına var kızlar , karnıma ağrılar giriyor...
Yapılacak bir sürü iş var..hepinizi öptüm

Kıyamam ya Bakın tatlım siz nişanlınla halledin bazen kendi bildiğini okumak en mantıklısı

günlerdir midem kötüydü , yediklerimden sandım ama stresten olduğunu yeni çözdüm bugün..

mügem ne güzel ya

cok güzel olacak cok olumlu enerjini yay etrafa

Geçmiş olsun tatlım benim midede çok fena ya yediğime yer yok sanki o derece çıkartıp duruyorum.Stres kesinlikle.Sersemletmeyen gevşeticilerden alabilirsin işe yarıo

kv 'den 3 gün önceden tutcak heralde evi

ne rahat ya.

canım ev belli olmadan nasıl mobilya sececegin de belli olmaz.

bence tutmalısınız 2 haftaya dek. geriye kalan 2 ay yeterli bir süre bana kalırsa

Rahat mı başka bişeymi burda söylemek istemiyorum cnm Neme lazım yerin kulağı var
Aaaaah ah anlatıcak çok şey varda kızlar anlattıkça daha çok sinirleniyorum En iyisi gidip bi sigara yakıyım Efkarlandım yine

Son düzenleme:

sigarayı kv üzerinde söndürceksen yak dermişim

sıkma canını. stres yapmamaya bak... herşey güzel olcak

kayınvalidene gercekten pessss... kolay sanıyor galba dicem de illaki gormustur dugun dernek

yetiştiren de var gerci ama aceleye getirmemek en guzeli en kotu ihtimal 2 ay kala ev belli olmalı bence canımmm siz bir ay icinde netleştirmeye calısın

ben tadilatım bile yetişmicek diye streslere giriorum valla... mart bası en gec cıksın kiracı diye konustuk bakalım ne olcak

su yolu imiş adı çağla

bu çeyizde öyle birsey ki ne begensem su yolu diyorlar bu kadarı tesadüf mü _? bilmiyorum

benim de aklıma direk takı setleri geldiiiiiiiiii bir ara su yollarına takıktımmmm

kuzucum sag ol not aldım bunu ben hemen

gecmiş olsun canımcımm stres yapmamaya calıs dicem ama zor Allah utandırmasın darısı basımıza

Çok güzelmiş inşallah istediğiniz gibi olur..

ankaranın neresındensın? arkadaslarım var orda.
gelinliğim şöle ;Eki Görüntüle 615622

ama arkası ve önü V gelecek. kollarıda bunun gıbı kısa degl, tam uzun. nasıl sizce

Bende butarz birşey istiyorum.. Çok güzel bence umarım istedigin olur..

Hıımm bende htc kulllanıyorum şu su takip güzel gibi geldi.. Bende diyette olduğum için çok su içmek gerekiyor. gerçi diyette olmasanda şart aslında.

gözünaydın canım.inşallah herşey çok güzel.gider ben.sözlenelı tam 1 yıl oldu kışın sözlenmek.güzel.

Bencede kışın güzel. benimde 4 şubatta 1 yıl oluyor.. Söz nişan isteme hepsi bi günde oldu bizimki. ayrı şehirlerde olduğumuz için böyle istediler.. tekrar tekrar yol derdi olmasın diye..

Karatay diyeti yapmanı önerebilirim ki ben yapıyorum rahatım dincim hafifim. Düzenli ve kalıcı kilo veriyorum. benim metobolizmam haftada yarım kilo vermeyi hedeflio herhalde yarıom yarım gidio ama kalıcı gidiyor çok şükür

O belirsizlik bendede var düğün tarihimiz bile belli değil. benim okul bitince olacak bu yaz ama ne zaman hangi gün kv de dioki okul bitmeye 1 ay kala belli olur oldu anacım dedim başka . tabüü içimden . Bu şubat tatilinde inşallah eşyaları alıcaz herifimle

Kızlar bu arada yorum yaptım yapabileceklerime ama inşallah bi hata yapmamışımdır. sizi takip etmeye çalışıyorum okuyorum. yetişebildiğim kadarına tabüü.. Benide aranıza kabul edersiniz dimi. gerci bi ara yazmıstım sonra hızınıza yetişemedigimden yazamadım ama okudum..

Kıyamam ya Bakın tatlım siz nişanlınla halledin bazen kendi bildiğini okumak en mantıklısı

sigarayı kv üzerinde söndürceksen yak dermişim

sıkma canını. stres yapmamaya bak... herşey güzel olcak

Pudracım iyi fikir söndürebilirim aslında bazen okadar gıcık oluyorumki
Öyle olucak kızlar zaten onun yardımıyla yapmıyoruzki ona sorup öyle tutalım, uyuzzzz ediyo ama insanı yinede işte

Tünaydın leydiiiiisssssss
Otel odasından çıkışımı yaptım, lobide bekliyorum otobüs vaktinin gelmesiniiiii
Hiç gidesim yok bir yere
Benim ilk balayı odamdı burası yaaaa
Çok sevmiştim
Geçmişi okuyiiim de geliim ben bi

ben yine çok sıkıldımmmm
birazdan başka bi ilçeye gidicem iş için
sizi telefondan takip etmeye çalışırım kuzular

giiiizzzzz belin 60 dan küçük mü
benim gelinlik için ölçü aldıklarında göğüs 81, bel 65, popo da 88 di
boyumuz aynı seninle galiba. 169 falan. ama senin belin çok inceymiş. ben benimkine ince diyordum bide

Kızlar bende yemeğe çıkıyorum hepinizi öptüm kocaman kocaman daha sonra görüşmek üzere öpüldünüz

mobilyanı evi tutmadan da alabilirsin aslında
çünkü kiracı olacağın için bu evden çıksan da başka eve uyacak
mobilyaların ölçüleri zaten standart sayılır

bizimde 7 ay var inşaata başlanacak ev sıfırdan yapılacakmış
benim yeni haberim oldu
neyi nasıl yaparız
istediğimiz gibi olur mu hiç bilmiyorum

elimizde para da yok
para olsa
istediğini alır yaptırırsın
hem uygun olacak hem içine sinecek
hemde belli süre içerisinde yetişmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…