Eki Görüntüle 615896 kurabiye çağlam benim dantelim bundan olcak
kuşummmmmmmmmm çok şık görünüyorrrrrrr yaaaaaaaaadı neymiş bu dantelin peki söylediler mi :26:
oprammmm valla ben sıkıldım artık beklemekten ve strestennn bitsin gitsin modundayım sen cok sanslısın son anda belli oldu ben eylul 2011 den beri nişanlıyım ve dugun tarihim 2013 yaz olarak belliydi en basından dusun halimi
Bende çok stresliyim kızlar düğüne 3 ay var ve hala ev tutulmadı mobilyalar alınmadı.
İnternetten ilanlara bakıyoruz nişanlımla hani uygun bbişey buluruz diye Kv demişki daha erken değil mi ev tutmak için 3 ay önceden ev mi tutulur
Evi tutucaz eşya beğenicez sipariş vericezde gelicekte halısı perdesi yerleşmesi Hayatta en sevmediğim şeylerden biri acele yapılan son ana bbırakılan işlerdir
Belirsizlik canımı çok sıkıyo
Düşünmekten sırma gibi saçımda tel kalmadı
Bende çok stresliyim kızlar düğüne 3 ay var ve hala ev tutulmadı mobilyalar alınmadı.
İnternetten ilanlara bakıyoruz nişanlımla hani uygun bbişey buluruz diye Kv demişki daha erken değil mi ev tutmak için 3 ay önceden ev mi tutulur
Evi tutucaz eşya beğenicez sipariş vericezde gelicekte halısı perdesi yerleşmesi Hayatta en sevmediğim şeylerden biri acele yapılan son ana bbırakılan işlerdir
günlerdir midem kötüydü , yediklerimden sandım ama stresten olduğunu yeni çözdüm bugün..
yarın kına var kızlar , karnıma ağrılar giriyor...
Yapılacak bir sürü iş var..hepinizi öptüm
günlerdir midem kötüydü , yediklerimden sandım ama stresten olduğunu yeni çözdüm bugün..
kv 'den 3 gün önceden tutcak heralde evi
ne rahat ya.
canım ev belli olmadan nasıl mobilya sececegin de belli olmaz.
bence tutmalısınız 2 haftaya dek. geriye kalan 2 ay yeterli bir süre bana kalırsa
Rahat mı başka bişeymi burda söylemek istemiyorum cnmNeme lazım yerin kulağı var
Aaaaah ah anlatıcak çok şey varda kızlar anlattıkça daha çok sinirleniyorum En iyisi gidip bi sigara yakıyım Efkarlandım yine
su yolu imiş adı çağla
bu çeyizde öyle birsey ki ne begensem su yolu diyorlarbu kadarı tesadüf mü _? bilmiyorum
Ben bu gelinliği istiyorummmmmmmm
Pronovias Alcanar Gelinliği sunar. Glamour 2013. | Pronovias Ama kapalısı nasıl olur bilemem artık soracağımm... yani modele karar verdim üst taraf full güpür alt tarafı serpme kolları da aynı güpürden serpme olsun istiyorum.. etekleri de güpürlü olsun inşallah
ankaranın neresındensın? arkadaslarım var orda.
gelinliğim şöle ;Eki Görüntüle 615622
ama arkası ve önü V gelecek. kollarıda bunun gıbı kısa degl, tam uzun. nasıl sizce
Günaydın kızlarrrrr
Hum gelinlik çok hoş duruyor.
geçmiş olsun aslıı yaaa, şimdi nasılsın :26:
çok şeyler olmuş sanırım ben yokken. verimli birşekilde okuyamadım.
lavin şimdi iyi misin peki?
Zehra sanırım en son ki güncelllemeden ötürü oldu o
bende de oluyor o sorun. fotoyu düzenledikten yayınladıktan sonra hala aynı işlemler devam ediyor, gıcık bir durum
bir de instapicfran uygulamasını tavsiye ederiminstagram gibi ama daha çok seçenek var, orada düzenleyip instagramda veya direk face de paylaşabiliyorsun.
tek karede üçlü dörtlü foto çekim imkanı sağlıyor, istersen bir incele
bir deeee android kullanıcıları su içmeyi hatırlatıcı bir program var water your body ne kadar içmen gerekli hesaplıyor, ve hatırlatıyor. hatırlattığında ne kadar içtiğini bardak bardak giriyorsun, toplamda ne kadar içtiğini gösteriyor. süper birşey
gözünaydın canım.inşallah herşey çok güzel.gider ben.sözlenelı tam 1 yıl oldukışın sözlenmek.güzel.
hümmmm benimki belimi tutarken ayyyy yağmı var burda dedi şok oldummm hüm abur cuburu bırak kız çoktandır yemiyorum 1 haftadır yiyorum onuda geç eve yürürek çıkmıyorum ama ekmek şeker tuz yok ekmek te sabahları kepek yiyorum yahuuu günde 1 ekmek beyyaz ekmek yerken ben zayıftım 55 e düşmem lazım napıcam alt kısım aldı başını gidiyooo
bnmkide dio ki lise öğretmenimi totosundan kınamıştım kadın affetti zayıftı totosu vardı ama dedi bende yahuu totom olmasa düz tahta olcam dedim diorum yok ben o kaıdnı kınadım allah başıma verdi çekcem dio :))))))))))))
hümmmmm dün burgera gittik ben pek yemezdim ama yedik geçende popeyesten kanat yedim ama bir o kadarda şişlide osmanbeyde yürüyoruz metroya binmiyoruzz
ayyyyy resmen günah çıkardımmm offffffffffffffffffffffff napacam bennnn
Kıyamam yaBakın tatlım siz nişanlınla halledin bazen kendi bildiğini okumak en mantıklısı
sigarayı kv üzerinde söndürceksen yak dermişim
sıkma canını. stres yapmamaya bak...herşey güzel olcak
kayınvalidene gercekten pessss... kolay sanıyor galba dicem de illaki gormustur dugun dernek
yetiştiren de var gerci ama aceleye getirmemek en guzeli en kotu ihtimal 2 ay kala ev belli olmalı bence canımmm siz bir ay icinde netleştirmeye calısın
ben tadilatım bile yetişmicek diye streslere giriorum valla... mart bası en gec cıksın kiracı diye konustuk bakalım ne olcak
benim de aklıma direk takı setleri geldiiiiiiiiiibir ara su yollarına takıktımmmm
kuzucum sag ol not aldım bunu ben hemen
gecmiş olsun canımcımm stres yapmamaya calıs dicem ama zorAllah utandırmasın darısı basımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?