'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

arkadaşlar yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm fıkırlerınıze ihtıyacım var.

öyle bır mutahıte çattıkkı ev bıtmıyor . nasıl bır yol izlememiz lazım napalım adam ya bıtırmezse
ev yüzünden evlenemıyoruz.

Hastayım hasta çorbam tasta et yemem süt içmem bu ne bişim HASTA
Nerden çıktı bu grip yaa ölüyorum sanki şirkette tekim eve de gidemiyorum gözler kan çanağı burun akıyo hapşur dur:2::2::2::2:

mavişcan gecmiş olsun canımmmm

kedi ve eda evlerden dertlsiniz gordugum kadarıyla :26: kedicim ev bitsinde onceliginiz o olsun bence geri kalanı para oldukca elinizde degiştirilir cok uzme kendni

eda elinizde sozlesme falan bişi yok mu bitircegi gune dair???? muteahhit konusu malesef bole onlara bel baglıorsun

hayır canım şu zaman bıter dıye sözleşme yok.Daha doğrusu nışanlımın evı.Bıtmeyıncede evlenemıyoruz 3 yıldır nışanlıyız.Çok sıkıldım yoruldum.

Nerden çıktı bu grip yaa ölüyorum sanki şirkette tekim eve de gidemiyorum gözler kan çanağı burun akıyo hapşur dur:2::2::2::2:

geçmiş olsun mavişciim. bol bol c vitamini al da direncin iyice düşmesin

Canım bizde başta sizin gibi düşünmüştük Kirada evleri var ama Kv ile aynı sokakta Yinede sesimi çıkarmadım kiracıyı çıkaralım biz oturalım aşkım dedim bi kaç sene para biriktirir kendi evimizi alırız demiştim
Sonra bbi hesap kitap içine en az 15-20 bin gidicekti Kv hem düğün hem tadilat masrafını kaldıramayız Kirayı size verelim istediğiniz yerden ev tutun dediler Tamam dedik mecbur ama böyle daha fazla zarardayız 2 ay önceden tutsak evi 2 kira+2 depozit + emlakçı parasıyla 5 bini buluyyo düğün üzeri ceplerinden çıkıcak para e hemde iki ayağımız pabuca giricek mobilya falanda alamıyoruz Ben demiştim 3 e 5e bakmayın evinizi yaptırın kiracı olmayalım hem değeri artar evinizin diye ama dinletemedim Şimdide 3 ay önceden ev tutulurmuymuş diyo O yüzden iyi bi karar vermişsiniz cnm

boyumuz aynı ama canım göğüs toto farklı belimin ölçüsünüde arkadaşım gelinlik provasından sonra almıştı iddaya girmişlerdi çünkü inceydi ama şu anda ne durumda bilmiyorum bir 3 ay önce sevgilim yokken bişi yemiyordum ama gelinlikte bel detayımı çok vurgulucam :)))))))

endamlı gelin olucazzz

hayır canım şu zaman bıter dıye sözleşme yok.Daha doğrusu nışanlımın evı.Bıtmeyıncede evlenemıyoruz 3 yıldır nışanlıyız.Çok sıkıldım yoruldum.

offff bu konuyu nası atladınız sozlesmeniz olsa adamın grtlagına cokerdiniz daha ne kadar bekletecekmiş ki böyle olmadı kiraya cıkın bi sure yaa beklemek zor hem de cok

oyyyy mavişim hasta olma sen yaaaaa

yok mu öğleden sonra oraları emanet edebileceğin birileri, dinlenemeden iyileşilmez ki?

bu kötüymüş
dedğin gibi ev yapılırdı
en azından kendi evinin borcunu öderdin
sonra da rahat ederdin
eşyalarını da ona göre alırdın :/

çok düşüncesiz bu insanlar çokk :S

geçmiş olsun mavişciim. bol bol c vitamini al da direncin iyice düşmesin

Tşkler kuzum yaa sersem gibiyim hesap kitap bakıyorum iş yerinde bide tekim herşey birbirine girdi yaa gözleri kapanıyo sanki nerden çıktı bu hastalık yaa ama ben dün soğuk sıcak çok yaptım kesin ondan yarın yiğeni sevmeyede gidemicem
Ancak eve sapasağlim gidersem C vitamini alabilirim kuzum iş yerinde yok ki

Son düzenleme:
oyyyy mavişim hasta olma sen yaaaaa

yok mu öğleden sonra oraları emanet edebileceğin birileri, dinlenemeden iyileşilmez ki?

Kuzum gerçekten kötüyüm kimse yok ki bırakım akşama kadarda gelmezler bende hasya oldum yaa benim bünye bide çok zayıf başım dönüyo felaket yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…