Hastayım hasta çorbam tasta et yemem süt içmem bu ne bişim HASTA
Nerden çıktı bu grip yaa ölüyorum sanki şirkette tekim eve de gidemiyorum gözler kan çanağı burun akıyo hapşur dur:2::2::2::2:
mavişcan gecmiş olsun canımmmm
kedi ve eda evlerden dertlsiniz gordugum kadarıyla :26: kedicim ev bitsinde onceliginiz o olsun bence geri kalanı para oldukca elinizde degiştirilir cok uzme kendni
eda elinizde sozlesme falan bişi yok mu bitircegi gune dair???? muteahhit konusu malesef bole onlara bel baglıorsun
Nerden çıktı bu grip yaa ölüyorum sanki şirkette tekim eve de gidemiyorum gözler kan çanağı burun akıyo hapşur dur:2::2::2::2:
mobilyanı evi tutmadan da alabilirsin aslında
çünkü kiracı olacağın için bu evden çıksan da başka eve uyacak
mobilyaların ölçüleri zaten standart sayılır
bizimde 7 ay var inşaata başlanacak ev sıfırdan yapılacakmış
benim yeni haberim oldu
neyi nasıl yaparız
istediğimiz gibi olur mu hiç bilmiyorum
elimizde para da yok
para olsa
istediğini alır yaptırırsın
hem uygun olacak hem içine sinecek
hemde belli süre içerisinde yetişmesi lazım
giiiizzzzz belin 60 dan küçük mü
benim gelinlik için ölçü aldıklarında göğüs 81, bel 65, popo da 88 di
boyumuz aynı seninle galiba. 169 falan. ama senin belin çok inceymiş. ben benimkine ince diyordum bide
hayır canım şu zaman bıter dıye sözleşme yok.Daha doğrusu nışanlımın evı.Bıtmeyıncede evlenemıyoruz 3 yıldır nışanlıyız.Çok sıkıldım yoruldum.
mavişcan gecmiş olsun canımmmm
offff bu konuyu nası atladınız sozlesmeniz olsa adamın grtlagına cokerdinizdaha ne kadar bekletecekmiş ki böyle olmadı kiraya cıkın bi sure yaa beklemek zor hem de cok
Canım bizde başta sizin gibi düşünmüştük Kirada evleri var ama Kv ile aynı sokakta Yinede sesimi çıkarmadım kiracıyı çıkaralım biz oturalım aşkım dedim bi kaç sene para biriktirir kendi evimizi alırız demiştim
Sonra bbi hesap kitap içine en az 15-20 bin gidicekti Kv hem düğün hem tadilat masrafını kaldıramayız Kirayı size verelim istediğiniz yerden ev tutun dediler Tamam dedik mecbur ama böyle daha fazla zarardayız 2 ay önceden tutsak evi 2 kira+2 depozit + emlakçı parasıyla 5 bini buluyyo düğün üzeri ceplerinden çıkıcak para e hemde iki ayağımız pabuca giricek mobilya falanda alamıyoruz Ben demiştim 3 e 5e bakmayın evinizi yaptırın kiracı olmayalım hem değeri artar evinizin diye ama dinletemedim Şimdide 3 ay önceden ev tutulurmuymuş diyoO yüzden iyi bi karar vermişsiniz cnm
geçmiş olsun mavişciim. bol bol c vitamini al da direncin iyice düşmesin
Edam kuzum tşk ederim iş yerinde ne gezer zencefil çayı ama ekinezya var olmaz mı
oyyyy mavişim hasta olma sen yaaaaa
yok mu öğleden sonra oraları emanet edebileceğin birileri, dinlenemeden iyileşilmez ki?
Eve kadar dayanabilirsem bilmiyorum kuzum evde vardır mutlaka sümüklü oldum hapşur hapşur burnum nasıl acıyo yaa:2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?