'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet mavişim gücüm yok . dediğin gib işyerinde zor duruyorum

Eve gidip güzelce uyumak istiyorum ama nerde yaa hasta olmaktan nefret ediyorum doktora gitmektende nefret ediyorum yine iğne verecek bana beni kim saklar acep

Totişim yine delik deşik olacak biri beni saklasın

Son düzenleme:
Tşk ederim inşallah geçer en son yediğim gibi yine iğne yemek istemiyorum bünye zayıf diye uyuz doktorum 20 tane iğene vermişti

Uyy o iğnelerden bende çok çektim zamanında. her ay penadur yiyordum.. sonra sonra hasta olmaz oldum çok şükür.. Umarım çabuk atlatırsn..

bu seferki grip geldi mi gitmek bilmiyor ve ortamda hasta birileri oldugu surece tekrarlıyormus

ben de atesim dusunce ayaklandım ama hala hastayım aksırık tıksırık bogaz agrısı aynen devam ilaçlarımı iciorum bekliorum gecicek diye ama otobusunden ofisine heryerde herkes hastaaaaa

nası duzelcez bilmiorum ilk defa bu kdr cok hasta insan goruyorum etrafımda...

Uyy o iğnelerden bende çok çektim zamanında. her ay penadur yiyordum.. sonra sonra hasta olmaz oldum çok şükür.. Umarım çabuk atlatırsn..

İnşallah kuzum yaa ben çok yemek seçtiğim için ve şuan rejimdeyim diye doğru düzgün bişey yemediğim için bünyeyi zayıf gördü uyuz grip giriverdi ama ben dün çok soğuk sıcak yaptım yaa terli terli girdim çıktım evde odun dobası yanınca iğne vermesin bana

Kuzum bencede herkes hasta ben ne güzel yarın yiğen sevecektim ablam evine almaz beni
Şİmdi ateşimi ölçtüm 38,5 diyo bu derece yaa:2::2::2::2:

Hasta olanlar tekrar geçmiş olsun...

Kızlar bu arada 5999.sayfadayız wavvvvv

Yazana kadar 6000 olduk...

Son düzenleme:

Geçmiş olsun sanada cnm..

Şaka mı bu yaaa? Herkese teker teker yorum yazdım yazdım ve silindiiii, çünkü bilgisayar kapandı aniden
Şuan bunu wordde yazıyorum, oradan geçireyim bari de güme gitmesin yine

Aslıcım çok çok geçmiş olsun tatlım, nasılsın şimdi? İşe gittin mi yoksa gidecek misin?
Suy yolu takı seti alacaz bizde hafta sonu bakalım çok heyecanlıyım
Nİşan alışverişi startiiinnggg
Çamaşırı, ayakkabısı, çantası
Malum benim mehtaba senin şafağa az kaldı kuzum

Duygucum Allah yardımcın olsun kuzum ya. Ama ben olsam evlenip giderdim galiba. 3 yıl çok uzun bir süre, hani 1 yıl olsa belki de. Gerçi o bile çok zor göründü gözüme

Giziiiimm ben seni bir ilkokul arkadaşıma benzetiyorum. İsmi Gökçeydi, çok severdim. Sanki sen yazınca o yazıyor gibi oluyor, neden böyle hissediyorum bilmiyorum.
Sima olarak da çok benziyorsunuz amaaa

Kimder gelinliğine bittim bitttim Mutlulukla giy kuzum :123:

Pernitcky giirrrlll
sen beni öldürdün kız kaç gündür Beni gör artık beni gööörrrr
Ankara'da bohça alış verişini nereden yaptınız kuzum?:44:

Hemşooommm Cereeeennn ben seni çok sevdim kiiii Naptın tatlım kuaföre karar verebildin mi?:26:

Özgem benim liste sorumlusu kızılım
Şafağı birer birer attıran parmağına kuybaaaaannnnn

Çağlam bende çamaşır denemem sana katılıyorum ama ben bedenimi bilmiyorum bu gecelik mevzuularında. Henüz hiç de almadım
Acaba ben nasıl öğrenebilirim kiii:26:

Laviiinn, Maviiişşş çok çok geçmiş olsun ikinize dee

Mügeeem Allah mutlu etsin kuzuuumm
Benim yerime de döktür

Ezgicim nasıl heyecanlısındır kimbilir, Rabbim bundan sonra hiç sorun çıkarmasın sizeee

Oyaammm muah muah öpüldüünnn

Zehraaa sen bana niye bişi yazmıyon. Bu sefer de ben istiyom bana ne bana ne

Plumcım 3 ay eşya için ideal bir süre bence. Gayet yetişebilir herşey, ki şuan ölü sezondayız.
Evi belli olanlar için eşyalar o eve göre yapılıyor ama bizim gibi kira düşünenler için bence eşyaları almadan ev tutmaya gerek yok
Sonucunda her eve olan ortalama boyutlarda eşyalar seçmeyecek miyiz
Açıkçası ben nişan bittikten sonra, yani düğüne 3.5-4 ay kala eşyaları yaptırmayı düşünüyorum
Bu 3 ayda olabilir, mobilyacı yetiştirebilirse. Ben yaptıracağım için
Eğer hazır alınacaksa çok rahat yetişir
Evide 1.5 ay kala tutar, 1 ay kala çeyiz sereriz
Napiim yani bende isterim evim olsun aylar öncesinden yerleşsin
Ama şimdi 3 ay önceden boşa kira vermek gereksiz benim düşünceme göre
Tabii sizde durumlar bizden farklıysa bilemem ben kuzum
Biz böyle düşündük sadece..

Nurayııımmm nikah kardişim naber kuzum?

Kilo konusu konuşulmuş benimde belim 62 fln, kalçamsa 104 fln galibaaa
Heheeeyyyy tam Cenifırııımmm ben
Benümküde büyük toto seviyooo, yani beni de seviyoooo
Ama tabii benim kilo vermem gerenk, üst bedene 34-36 giyerken altım 40
Boyum 1.70
Giziiimm bele belirginlik nasıl yapılır bana da de bakem
Çamaşır ölçüm ne olur onu da diyiver

Son düzenleme:

İnşallah vermez cnm.. ama iğne kadarda etkili birşey yok .. iki ucu bilmem neli değnek .Bende rejimdeyim cnm ama sağlıklı istersen sana da bahsedebilirim . inan daha sağlıklı oluyorsun.. ve sağlıklı bir şekilde kilo veriyorsun. Hasta olmuşsun hastalığın gecene kadar yediklerine dikkat et sağlığına kavus sonra sağlıklı bir şekilde veririsin fazlalıklarını

selam kızlar..ben mart annelerinden sızdım buraya :) çocuk konuşmaktan sıkıldım, gençliğimi bi hatırlayım, bakayım bu tazeler neler konuşuyolar dedim :) düğünlerinize azz kalmış...benim düğünümde liseden beri herşeyimi paylaştığım 2 dostum vardı, kuaföre, fotoya, heryere onlarla gitmiş, geyiğin dibine vurmuştum...size de tavsiye ederim, ailke büyüklerinden olabildiğince uzak durun düğününüzde, dostlarınız olsun, tadını çıkarmaya çalışın, prosedürlere boşverin :)

Tşkler kuzum yaa maşallah iyi yazmışsın:2::2::2::2:

elifcim iyiyim en azından istifram kesildi ama wc sorunum hala devam ediyor. birsey yemeye korkuyorum

ya şafak 64 az kaldı. senin de mehtabına. kolay gelsin bu heyecanlar hiç bitmesin.

beli ön plana cıkarmak istiyorsan sen de gelinlikte ; gelinliğin beli saran model olsun kalca baslangıcından itibaren de acılmaya baslansın. böylelikle vücudunun en belirgin yeri gösterilmiş olup, kalça kısmın kamufle olmuş olacak.

Tabi bahset kuzum zevkle dinlerim bu arada kısık gözlerle okuyorum sizi göz kapaklarım çok ağırlaştı çünkü benim totişimle derdim var ne yapsam gitmiyo erimiyo yaa ben 55 kiloyum 50 ye düşmek hedefim hastalığım geçene kadar dikkat ederim kuzum yediklerime iğne istemiyom ben:2::2::2::2:

mavişcim doktora gitsen???? izin de al yat dinlen dinlenmeden gecmez ki

Geçmiş olsun sanada cnm..

sagol canımmm

elifcim don sutyen almadın mı kız daha oncee kac kullnıosun bilmiomusun ona gore hepsi aynı zaten

geceliklerde de kıyafet bedenin uyuyor ben 34-36, S ve XS giyebiliorum gecelikler camasırlarda buna gore cuk oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…