Tşkler kuzum yaa maşallah iyi yazmışsın:2::2::2::2:
elifcim iyiyim en azından istifram kesildi ama wc sorunum hala devam ediyor. birsey yemeye korkuyorum
ya şafak 64az kaldı. senin de mehtabına. kolay gelsin bu heyecanlar hiç bitmesin.
beli ön plana cıkarmak istiyorsan sen de gelinlikte ; gelinliğin beli saran model olsun kalca baslangıcından itibaren de acılmaya baslansın.böylelikle vücudunun en belirgin yeri gösterilmiş olup, kalça kısmın kamufle olmuş olacak.
mavişcim doktora gitsen???? izin de al yat dinlen dinlenmeden gecmez ki
sagol canımmm
elifcim don sutyen almadın mı kız daha onceekac kullnıosun bilmiomusun ona gore hepsi aynı zaten
geceliklerde de kıyafet bedenin uyuyor ben 34-36, S ve XS giyebiliorum gecelikler camasırlarda buna gore cuk oluyo
Tabi bahset kuzum zevkle dinlerim bu arada kısık gözlerle okuyorum sizi göz kapaklarım çok ağırlaştı çünkü benim totişimle derdim var ne yapsam gitmiyo erimiyo yaa ben 55 kiloyum 50 ye düşmek hedefim hastalığım geçene kadar dikkat ederim kuzum yediklerime iğne istemiyom ben:2::2::2::2:
mavişcim doktora gitsen???? izin de al yat dinlen dinlenmeden gecmez ki
sagol canımmm
elifcim don sutyen almadın mı kız daha onceekac kullnıosun bilmiomusun ona gore hepsi aynı zaten
geceliklerde de kıyafet bedenin uyuyor ben 34-36, S ve XS giyebiliorum gecelikler camasırlarda buna gore cuk oluyo
2 kere yazdım birdeee
Kuzum benim yaa, patates tüket bol bol baya iyi gelir
Birde tuzlu püskevüt ye, as kraker, çizi gibi, onlarda iyi geliyor baya
Amiiin kuzum, valla 30 u geldi mi 2 aycık kalıyooo
Heyecan artıyo düşündükçeee
Ki seninki düğün birdeee:123:
Bende öyle yapmaya çalışıyorum zaten, nişanlığımı da o doğrultuda seçtim
Buzdağı gibi oldum yani
9/10 u altta
Benim hedefim olan kilodasın o zaman sen :) zayıfmışsın yaa.. Ben Karatay diyeti yapıyorum büüyük ihtimal duymuşsundur. 1 ay 1 haftadır yapıyorum 3 kilom gitti. sabah rahat uyanıyorum. yemek yedigim saatlerimde doyuncaya kadar yiyorum açlık çekmiyorum. Kk'saki topiğinde yazışıyorum. menü paylaşımları falan. Eğlenceli oluyor ve topiktekilerle motive oluyorum. Kaçamak yapmamı engelliyor. Başladıktan bi zaman sonra kaçamak yapmak istesen bile canın istemiyor.. Rahat rahat veriyorsun. Totiş bende de varyürüyüş çok etkili totiş işinde. yürüme imkanın olursa rahatlıkla kurtulursun.
Diyetle ilgili püf noktalar var. Onlara dikkat ettin mi gerisi kolay.
önemli.olan zaten yağ oranının azalmasi benimki de fit valla... o yüzden benim kendime dikkat etmem.lazım.kadınlar daha erken çöküyor malum
ayyy oya bende benmkine diorum eşorfmanm takım olucak die gülüyor bizde spor düşünüyoruzzzz enişteye yine benzettim kendimi acebaa neden
Oyacancan bakma sen 17 çıktığına erkekler rahatlıktan genç kalıyolar biz herşeyi kafamıza takar kendimizi yersek metabolizma yaşımız 50 bilem çıkar
takım derken takım alt üst eşofmanmış :26:oyam -- spora yazılmana sevindim daim olur inş. takım kıyafet giymek istemesine eniştenin şaşmadım
Şaka mı bu yaaa? Herkese teker teker yorum yazdım yazdım ve silindiiii, çünkü bilgisayar kapandı aniden
Şuan bunu wordde yazıyorum, oradan geçireyim bari de güme gitmesin yine
Aslıcım çok çok geçmiş olsun tatlım, nasılsın şimdi? İşe gittin mi yoksa gidecek misin?
Suy yolu takı seti alacaz bizde hafta sonu bakalım çok heyecanlıyım
Nİşan alışverişi startiiinnggg
Çamaşırı, ayakkabısı, çantası
Malum benim mehtaba senin şafağa az kaldı kuzum
Duygucum Allah yardımcın olsun kuzum ya. Ama ben olsam evlenip giderdim galiba. 3 yıl çok uzun bir süre, hani 1 yıl olsa belki de. Gerçi o bile çok zor göründü gözüme
Giziiiimm ben seni bir ilkokul arkadaşıma benzetiyorum. İsmi Gökçeydi, çok severdim. Sanki sen yazınca o yazıyor gibi oluyor, neden böyle hissediyorum bilmiyorum.
Sima olarak da çok benziyorsunuz amaaa
Kimder gelinliğine bittim bitttimMutlulukla giy kuzum :123:
Pernitcky giirrrlll sen beni öldürdün kız kaç gündürBeni gör artık beni gööörrrr
Ankara'da bohça alış verişini nereden yaptınız kuzum?:44:
Hemşooommm Cereeeennn ben seni çok sevdim kiiiiNaptın tatlım kuaföre karar verebildin mi?:26:
Özgem benim liste sorumlusu kızılım
Şafağı birer birer attıran parmağına kuybaaaaannnnn
Çağlam bende çamaşır denemem sana katılıyorum ama ben bedenimi bilmiyorum bu gecelik mevzuularında. Henüz hiç de almadım
Acaba ben nasıl öğrenebilirim kiii:26:
Laviiinn, Maviiişşş çok çok geçmiş olsun ikinize dee
Mügeeem Allah mutlu etsin kuzuuumm
Benim yerime de döktür
Ezgicim nasıl heyecanlısındır kimbilir, Rabbim bundan sonra hiç sorun çıkarmasın sizeee
Oyaammm muah muah öpüldüünnn
Zehraaa sen bana niye bişi yazmıyon. Bu sefer de ben istiyom bana ne bana ne
Plumcım 3 ay eşya için ideal bir süre bence. Gayet yetişebilir herşey, ki şuan ölü sezondayız.
Evi belli olanlar için eşyalar o eve göre yapılıyor ama bizim gibi kira düşünenler için bence eşyaları almadan ev tutmaya gerek yok
Sonucunda her eve olan ortalama boyutlarda eşyalar seçmeyecek miyiz
Açıkçası ben nişan bittikten sonra, yani düğüne 3.5-4 ay kala eşyaları yaptırmayı düşünüyorum
Bu 3 ayda olabilir, mobilyacı yetiştirebilirse. Ben yaptıracağım için
Eğer hazır alınacaksa çok rahat yetişir
Evide 1.5 ay kala tutar, 1 ay kala çeyiz sereriz
Napiim yani bende isterim evim olsun aylar öncesinden yerleşsin
Ama şimdi 3 ay önceden boşa kira vermek gereksiz benim düşünceme göre
Tabii sizde durumlar bizden farklıysa bilemem ben kuzum
Biz böyle düşündük sadece..
Nurayııımmm nikah kardişim naber kuzum?
Kilo konusu konuşulmuş benimde belim 62 fln, kalçamsa 104 fln galibaaa
Heheeeyyyy tam Cenifırııımmm ben
Benümküde büyük toto seviyooo, yani beni de seviyoooo
Ama tabii benim kilo vermem gerenk, üst bedene 34-36 giyerken altım 40
Boyum 1.70
Giziiimm bele belirginlik nasıl yapılır bana da de bakem
Çamaşır ölçüm ne olur onu da diyiver
boyumdan çok yağ var baksana 14 kilo53.4 kiloyum.
5 kilo yağ daha verebilirim bence. o da 48buçuk yapar. eski günlerime geri dönmüş olurum
ahhhh ahhhhhnasıl da benziyorlar yaaa huuuuuu
Allahtan büyük çıkmadım 28 falan çıksaydı bile kakrt gösteriyorsun derdi.
zaten neymiş efendim bir tezgahtar bana ablanız mı demiş miş miş mişşşş. (hem o zamanlar kapalıydım türban daima olgun gösterir ve çocuğun gösterdiği kazağa ıyyy bu mu güzel be demiştim) gıcık işte gıcıkkkkkkkkkkk
pulm ne ara dşürdün ya huuu :26:
geçmiş olsun. herkes hasta
takım derken takım alt üst eşofmanmış :26:
müge evli bir insan olarak seni KINIyorum
aslı dantelini beğendimsu gibi akıp geçsin günlerin
maviş gemiş olsun :26: bol bol limon portakal birşeyler al. c vitamini takviyesi.
Ayyy oku oku bitmiyor :26: çenesi düşükler siziiiii
5997den devam edeceğim.
çok sinirliyim. paylaşmam lazım.
Alinin iş yerinde parti varmış (aklınıza özge gelecektir)
beni de çağırdı. gitmek istemedim,sen git arkadaşlarınla takıl gönlünce dedim...
tanıdığım insan sayısı az. 3 4 kişi tanıyorum.
o sorun değil bir de gebzede akşam nasıl dönücez derdi var. dönmeyiz arkadaşta kalırız dedi. istemeye istemeye kabul ettim.
geçen haftalarda bir gün yapılacaktı. neryse ertelendi. ben göbek attım tabiki
ama bu cuma olacakmış. dün akşam konuştuk, ben gitmemeye ve annemlere gitmeye karar kılmıştım.
şimdi de aramış diyor ki, sende gel aşkım, insanlar seninle tanışmak istiyor
tanışmak istedikleri insanın üsütndekiler ;
petrol yeşili pantalon,
daha açık yeşil hatta mavimsi cat bot,
üstte pantalondan çok daha koyu asker yeşili penye
üstüne hardal sarısı süveter.
suratta bir gram makyaj yok, eşya da yok.
kafa da ise bir ton yağ
eve gitme şansım da yok. :26:
nasıl gideyim ben bu partiye
Kuzum tşk ederim yaa hastalık kol geziyor eve gidince bol bol C vitamini takviyesi yapacam o zamana kadar eve sapasağlim gidebilirsem:2::2::2::2:
Kuzum izin alıp erken çıksan eve geçsen hazırlansan olmaz mı acep:26::26::26::26:
Şaka mı bu yaaa? Herkese teker teker yorum yazdım yazdım ve silindiiii, çünkü bilgisayar kapandı aniden
Şuan bunu wordde yazıyorum, oradan geçireyim bari de güme gitmesin yine
Aslıcım çok çok geçmiş olsun tatlım, nasılsın şimdi? İşe gittin mi yoksa gidecek misin?
Suy yolu takı seti alacaz bizde hafta sonu bakalım çok heyecanlıyım
Nİşan alışverişi startiiinnggg
Çamaşırı, ayakkabısı, çantası
Malum benim mehtaba senin şafağa az kaldı kuzum
Duygucum Allah yardımcın olsun kuzum ya. Ama ben olsam evlenip giderdim galiba. 3 yıl çok uzun bir süre, hani 1 yıl olsa belki de. Gerçi o bile çok zor göründü gözüme
Giziiiimm ben seni bir ilkokul arkadaşıma benzetiyorum. İsmi Gökçeydi, çok severdim. Sanki sen yazınca o yazıyor gibi oluyor, neden böyle hissediyorum bilmiyorum.
Sima olarak da çok benziyorsunuz amaaa
Kimder gelinliğine bittim bitttimMutlulukla giy kuzum :123:
Pernitcky giirrrlll sen beni öldürdün kız kaç gündürBeni gör artık beni gööörrrr
Ankara'da bohça alış verişini nereden yaptınız kuzum?:44:
Hemşooommm Cereeeennn ben seni çok sevdim kiiiiNaptın tatlım kuaföre karar verebildin mi?:26:
Özgem benim liste sorumlusu kızılım
Şafağı birer birer attıran parmağına kuybaaaaannnnn
Çağlam bende çamaşır denemem sana katılıyorum ama ben bedenimi bilmiyorum bu gecelik mevzuularında. Henüz hiç de almadım
Acaba ben nasıl öğrenebilirim kiii:26:
Laviiinn, Maviiişşş çok çok geçmiş olsun ikinize dee
Mügeeem Allah mutlu etsin kuzuuumm
Benim yerime de döktür
Ezgicim nasıl heyecanlısındır kimbilir, Rabbim bundan sonra hiç sorun çıkarmasın sizeee
Oyaammm muah muah öpüldüünnn
Zehraaa sen bana niye bişi yazmıyon. Bu sefer de ben istiyom bana ne bana ne
Plumcım 3 ay eşya için ideal bir süre bence. Gayet yetişebilir herşey, ki şuan ölü sezondayız.
Evi belli olanlar için eşyalar o eve göre yapılıyor ama bizim gibi kira düşünenler için bence eşyaları almadan ev tutmaya gerek yok
Sonucunda her eve olan ortalama boyutlarda eşyalar seçmeyecek miyiz
Açıkçası ben nişan bittikten sonra, yani düğüne 3.5-4 ay kala eşyaları yaptırmayı düşünüyorum
Bu 3 ayda olabilir, mobilyacı yetiştirebilirse. Ben yaptıracağım için
Eğer hazır alınacaksa çok rahat yetişir
Evide 1.5 ay kala tutar, 1 ay kala çeyiz sereriz
Napiim yani bende isterim evim olsun aylar öncesinden yerleşsin
Ama şimdi 3 ay önceden boşa kira vermek gereksiz benim düşünceme göre
Tabii sizde durumlar bizden farklıysa bilemem ben kuzum
Biz böyle düşündük sadece..
Nurayııımmm nikah kardişim naber kuzum?
Kilo konusu konuşulmuş benimde belim 62 fln, kalçamsa 104 fln galibaaa
Heheeeyyyy tam Cenifırııımmm ben
Benümküde büyük toto seviyooo, yani beni de seviyoooo
Ama tabii benim kilo vermem gerenk, üst bedene 34-36 giyerken altım 40
Boyum 1.70
Giziiimm bele belirginlik nasıl yapılır bana da de bakem
Çamaşır ölçüm ne olur onu da diyiver
hasta gelincikler geçmişler olsun iyi bkın kendinize
aaaaa nasıl kız arkadaşın şen şakrakmı :))))))
yevrum belinimi ölçeyim ne ölçüsü kızzzz bakkk bel nasıl oluyoo sölim mesela beli kalın olanlar göğsü çok olanlar yukarda göğüsten aşağıya indirtiyor ben ise yukarısı dümdüz olucak bel çizgim kavisimden aşağı gidicek gelinlik eğer popom az olaydı tam kalçamdan aşağoya indirirdm aslındao modelde güzel olur kalçaya oturan ama ben modeli bele oturtucam :)))))) altın vuruş yapacam
servisle 40 dk lık yolda evim. tabi minibüsle dolanıp duruyor daha da uzuyorsonra geri dönmesi var aman yaaa
Kuzum öncelikle çalışıyo musun sen ben çalıştığım yerde çok şey bulamadıgım için sabah nesfit öğlen ligt yoğurt bazen hazır çorba akşamda annemin yaptığı yemeklerden ekmeksiz az yiyorum servisten erken iniyorum yürüyorum bol bol su içmem lazım ama içiyordum bıraktım midem bulanıyor istifra ediyorum sabah hareket yapıyorum:2::2::2:
hasta gelincikler geçmişler olsun iyi bkın kendinize
aaaaa nasıl kız arkadaşın şen şakrakmı :))))))
yevrum belinimi ölçeyim ne ölçüsü kızzzz bakkk bel nasıl oluyoo sölim mesela beli kalın olanlar göğsü çok olanlar yukarda göğüsten aşağıya indirtiyor ben ise yukarısı dümdüz olucak bel çizgim kavisimden aşağı gidicek gelinlik eğer popom az olaydı tam kalçamdan aşağoya indirirdm aslındao modelde güzel olur kalçaya oturan ama ben modeli bele oturtucam :)))))) altın vuruş yapacam
Gizim dediğini anlamadım yaaa :44: Örnek bi foto gelinlik koyarmısın Banada fikir olur Kabarıklığın nerden başlıycağı önemli :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?