'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

heee işte bu canım benim paylaştığımdan daha bel ön planda kızlar benm bacak boyumdan yanı sıra gövdemde uzun o yüzden ben gövdeyide böyle bir modelle gösterebilirim aslım sağol yaaaa

Kuzum çalıştığımız yerde yemek çıkmıyo yemek parası vriyolar biz bişeyler getirtiyoruz ben Adanalıyım çevrem hep kebap döner hamburger türü şeyler var sabahları çok erken kalkıyorum 6 da 7de iş başı yapıyorum süt içiyorum ama ligt süt içiyorum 8den sonrada bişey yemem zaten ben yemeği 18.00 gibi yemiş oluyorum ondan sonra yersem anca meyva o kavrulmamış çerezlere de haftasonu bakım depolayım çokça yemenin zararı var mı peki kavrulmamış çerezlerden:26::26::26:

ya kızlar bi akıl verin bana tecrübenize ihtiyacım vaarr
şimdi durum şu:
iki seçeneğim var 1- önümde pazar günü isteme diğer haftasonu evde az kişilik nişan
2- pazar günü isteme + söz yazında dışarıda nişan
biz ilk baştan pazar isteme haftaya nişan ama dışarıda diye düşünmüştük. büyükler (ailenin erkekleri) dışarıda olacaksa ileri ki bir tarih olsun diyor oda en erken yaz çünkü ablam mayısta doğum yapacak.
amcama kalsa hemen nişan yapalım evde diyor.
gönlümden geçen ise en az 2 hafta sonra dışarıda yine küçük bir nişan yapmak.
eğer gönlümden geçeni kabul ettiremezsem hangi seçenği seçeyim 1 mi 2 mi?

servisle 40 dk lık yolda evim. tabi minibüsle dolanıp duruyor daha da uzuyor sonra geri dönmesi var aman yaaa

Bende ne zaman işe bakımsız yağlı saçla gelsem çıkışta ya kv arıyo gel diye yada nişanlım Çok sinir bi durum
Ben de hemen en yakındaki kuaföre gider saçımı yıkatıp fön çektiririm Bide bana hafif bi makyaj yap derim Pazarlık yapar 10 liraya makyajda yaptırırm
Kıyafeti salla cnm süveteri çıkardınmı olur biter

Kuzum bence gönlündekini kabul ettiremezsen ben 1 diyorum

Adana alabilma imkanın varsa süper canım. ama lavaşsız olacak. Salatasıyla yeşilliği ile rahatlıkla yiebilirsin. Sabahları light değil normal yağlı süt içmeye çalış. günlük süt bulablirsen daha iyi ama bulamazsan kutu sütlerde idare eder. sütle birlikte ceviz badem fındık 1 çay bardağı kadar yersen seni idare eder. acıkırsan eger ki büyük ihtimal saat 10 gibi falan bir avuc fındık yada badem gibi kuruyemişlerden yiyebilrisin ya da ayran içebilirsin. Meyve yemek istersen (hastalığın geçtikten sonraki dönemden bahsediyorum) sabahları bi porsiyon yersen kafi ya da öğlen yemekten hemen sonra.. Aksama sarkıtma pek. Öğlende adananı köfteni falan yedinmi ohh mis.. Akşam 6 güzel saat eve gidince anneciğin yaptığı yemeklerden tabi etli mi sebzeli mi tam bilemem ama büyük ihitimal et vardır. adanalı nasılsa :) bende urfaya gelin gidicem orası öyle yani :)) doyuncaya kadar ye mesela. Çorba felan rahatlıkla içebbilirssin şehriye çorbası hariç. Ben şimdi yemek yicem annem kara mercimekten çorba yaptı yanında yoğurtla güzel bi menü ki tok tutar da. onun gibi çeşitlendirebilirsin.. Lahmacun bak o da olabilir 1 en fazla iki tabi bol yeşilliklerle.. ohh mis gibi doyaar hemde kilo verirsin..Ha unutmadan çerezleri çok abartmamak lazım tabii. Bide bu diyette kalori hesabı yapmıyoruz. Glisemik indeks dediğimiz bi olay var. yiyeceklerin kana karışma hızı. glisemik indeksi düşük gıdaladan yedigin müddetce sorun yok. Uyy ne çok yazmısım öyle :))

ayy oyam kopardın beni ya

hmm elinde harcamak icin seni dürten paran varsa uyguna bir elbise gecir üstüne

büyük mağazalarda makyaj denettir

para beni dürter mi hiç, ben onu dürtüyorum sürekli
sadece elbiseyle de bitmez ki, ayakkabı da var
izin almam da çok düşük ihtimal. zırt pırt birşey sormaya arıyorlar beni

ay ne merak ediyorlarsa
şapkamı çıkartmayıp, montumu da üstümden çıkartmazsam sanırım biraz daha iyi durumda oluyorum
makyaja gerek yok bu durumda

of yaa bu adam beni öldürecek bir gün

kuzii şarkılar diğer çağladaydı... ama sanırım henüz toparlayamadı bana da atıcaktı cunkum

ayy kayboldum sayfalarda tükendim kuziciimm okuyamıyorum nelerden geri kalmışımmm

Canım özelden mesaj at mail adresini yollıyayım sana :)

attım attımmmm

ayy giremiyorum girsem okuyamıyorum Gizim ama özetleri takip ediyorumm:1:

sen nasılsın, enişteyle kavuştunuz çok şükür, bi tanışma haberi gördüm sanki ama emin değilim ne zaman olcak ne zamannn

veee tabi ki Ezgimi de tebrik ediyorummm gözünaydınnn nişan söz durumunda da bence sağlama al nişan olsun ohh miss nişanlım dersin söyleyişi bile güzell

pudram gizzim ilk model benim gelinliğimin hemen hemen aynısı zaten Bilmeden de olsa doğru seçim yapmışım Cahil şansı işte
Gerçi insan denedikçe neyin yakışıp yakışmadığınıda anlıyo zaten

Ya kuzum ne güzel anlatmışsın yakında ya koyun gibi meee'licem Adana yüzünde yada tavuk gibi gidaklıcak tavuk ve yumurta yüzünden 6 yıldır çalışıyorum her gün ya adana ya tavuk ya hamburger nişanlım çok seviyor eti ben bi o kadar uzak duruyorum lahmacun deme hiç sevmiyorum dedim ya yemek çok seçerim midemi bulandırıyor lahmacun ben en iyisi bol bol salata yapım evde akşamdan iş yerine getirim öğlen yeyim anneciğim sebze ağırlıklı yapar yemekleri mesela dün bamye yaptı ay bolekşili ne severim et koymaz annem bamyeye bende eti sevmiyorum bamyede zaten et yerim ama sürekli tüketmekten gına geldi biz Adanalı aileler her pazar bide mangal keyfi varr:2::2::2::2:

kız ben seni pataklıcam napıyonda girmiyon özletiyon kendini heee alllla allla gelipte kaçıyonmu heee kızzzz işe girdi enişten şoklardayım geldiği gibi girdi babamda gelsin ailesiylede gelebilir faektemz dedi yakın zamanda yapacağız ama çocukta şoklarda hayatı garip hal aldı askerden gelkdi 1 hafta olmadna işe girdi bide bu haber ohoooooo 1 hafta sonra tebrikler baba oldunuz dcekler bana dio

dünde baban nikah kıyıyor yaa ben gittiğimde arada bizide çıkarır dedi kaldım böle

ezgim 1 numerooo diorum eğer gönlün çok dışarda yapmaksada 2 3 haftaya hazırlanılır bişiler kuzuuuuuuu

selammmm
düşük çeneliler sizi
hem hastalar hem de çeneleri düşük
hastalara açil şifa diliyorum
veeeeeeee
bakın çizelgeme bakın bakın ne diyorrrrr:123::123:

6 ay diyooorrorrrrrrrr:118::118::118::124::124::124::124::124::111::111::118::118:

kızzzzz gelinliköçi yönlendrmştr zaten seni sende kendine yakışanı doğru tercih etmişsin ayyy bende yapabilirim değilmiiii yaaaa

Sabahları ve öğlenleri dikkat et akşamda ye anneciğinin yemeklerini ohh ne güzell işte.. senin az yediğinden ve sağlıksız yedigindn hasta olmuşsun sen. Ben sevmem bamya ama afiyet olsun :)) hamburger hiç yemem sevmemde. ama adana kuşbaşı ohh mis heleki kuşbası :d urfada alıştım ona da :)) nişanlımın yanına gittikçe

aynen yaaa. yakında paspal hüsniye olup çıkacam. bu aralar çok yağlanıyor saçım. çarşamba yıkadım dün yıkamadım ya bu gün yağdanlık gibiyim. suratım da öyle.
ee tabi bunun sorumlusu benim. bir oturuşta 2 paket cips yersem böyle olur

bende en iyisi merkeze geçip saçımı yıkatıp fön çektireyim. hafif bir makyaj, göz kalemi bir ruj (ayyy onları da dün akşam çıkartmıştım çantamdan )

belki vaktim kalırsa etraftan bir gömlek alırım. aslnda süveterim hoş ama kombin çok yanlış

Sen nerelisin kuzum benim içim dışım et oldu yaa bu arada bana maviş derler sabah ve öğlene dikkat edecem dediğin gibi peki bu totiş nasıl gidecek:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…