canım belin ince ise eger ;
bunun gibi bele oturup kalcadan acılan gelinlik yaptırabilirsin. ince bölgeni ön planda göstermek icin
eger belin kalın ise ; kamufle icin alttaki gibi bir gelinlik calısması olabilir
Ben öğrenciyim canım. Çalıştığın yerde öğle yemeği çıkıyordur herhalde çıkıyorsa onlardan yiyebilirsin. Sabahları daha pratik ve tok tutucu yiyecekler secmelisin. nesfit gibi işlenmiş gıdalar yasakLight yoğurt katiyen sağlıksız. Sabahları ben normal kahvaltı yapıyorum. günde 2 yumurta haşlanmış yada kırılmış farketmez ki sen haşlanmış alabilirsin yanına. Yada aksamdan yapıp sabah erken yer cıkarsın. ekmek yerine kavrulmamış kuruyemişler yiyorum. ceviz badem fındık gibi. Sen mesela süt içebilirsin. kuruyemişlerle özellikle çiğ badem içi ile süper gidiyor ve tok tutuyor. Sporun hareketin güzel. Hastalığın geçince de bol bol su içersin. bitki çayları falan. Öğlen şirkette yemek çıkıyorsa makarna pilav bezelye gibi yiyeceklerin dışşında güzel bi menü yapabilirsin. yoğurt(tam yağlı) ayran salata gibi şeylerle. et balık tavuk yieyebilirsin. aksam en geç 8 den sonra birşey yememeye bak. Annenin yaptığı yemeklerden de sebze yemeği ağırlıklıysa sorun yok doyana kadar yiyebilirsin. yemekten sonra acıkırsan ayran içebilirsin süt içebilirsin ve bol su. Seni tok tutacak tıkıyacak yemek istemiyecesin.Öğnlerin arası 4-5 olmalı ara öğün yapmamaya çalışmalısın. insilün direncini kırmak için .Kaçamaklar olarak adlandırdıgımsa ekmek, unlu mamüller, tatlı , şekerli yiyecekler, asitli içecekler. ki zaten bunları bırakmışsındır zaten.
Aklıma gelenleri yazdım ama genede unuttuğum yerler vardır sorarsan cevaplarım..
servisle 40 dk lık yolda evim. tabi minibüsle dolanıp duruyor daha da uzuyorsonra geri dönmesi var aman yaaa
ya kızlar bi akıl verin bana tecrübenize ihtiyacım vaarr
şimdi durum şu:
iki seçeneğim var 1- önümde pazar günü isteme diğer haftasonu evde az kişilik nişan
2- pazar günü isteme + söz yazında dışarıda nişan
biz ilk baştan pazar isteme haftaya nişan ama dışarıda diye düşünmüştük. büyükler (ailenin erkekleri) dışarıda olacaksa ileri ki bir tarih olsun diyor oda en erken yaz çünkü ablam mayısta doğum yapacak.
amcama kalsa hemen nişan yapalım evde diyor.
gönlümden geçen ise en az 2 hafta sonra dışarıda yine küçük bir nişan yapmak.
eğer gönlümden geçeni kabul ettiremezsem hangi seçenği seçeyim 1 mi 2 mi?
Kuzum çalıştığımız yerde yemek çıkmıyo yemek parası vriyolar biz bişeyler getirtiyoruz ben Adanalıyım çevrem hep kebap döner hamburger türü şeyler var sabahları çok erken kalkıyorum 6 da 7de iş başı yapıyorum süt içiyorum ama ligt süt içiyorum 8den sonrada bişey yemem zaten ben yemeği 18.00 gibi yemiş oluyorum ondan sonra yersem anca meyva o kavrulmamış çerezlere de haftasonu bakım depolayım çokça yemenin zararı var mı peki kavrulmamış çerezlerden:26::26::26:
ayy oyam kopardın beni ya
hmm elinde harcamak icin seni dürten paran varsa uyguna bir elbise gecir üstüne
büyük mağazalarda makyaj denettir
kuzii şarkılar diğer çağladaydı... ama sanırım henüz toparlayamadı bana da atıcaktı cunkum
Canım özelden mesaj at mail adresini yollıyayım sana :)
özgemde aşklanmış maşşallah bende aşklandım geldim hergünümde o var hayal gibi bugünde söledim gidicekmişsin gibi hissediyorum die üzüldük alışık değilim hergün şirket önünde sıpacık :)))))) ben koşarak iniyorum 7 katııı
aslım canım yaa kıyamam sana çok çok geçmiş olsun nazarlarmı geliyorsunuz yaaa
kıymetttt özledim ben sen,i erelerdesin neden girmiyorsun sen bakayım
Adana alabilma imkanın varsa süper canım. ama lavaşsız olacak. Salatasıyla yeşilliği ile rahatlıkla yiebilirsin. Sabahları light değil normal yağlı süt içmeye çalış. günlük süt bulablirsen daha iyi ama bulamazsan kutu sütlerde idare eder. sütle birlikte ceviz badem fındık 1 çay bardağı kadar yersen seni idare eder. acıkırsan eger ki büyük ihtimal saat 10 gibi falan bir avuc fındık yada badem gibi kuruyemişlerden yiyebilrisin ya da ayran içebilirsin. Meyve yemek istersen (hastalığın geçtikten sonraki dönemden bahsediyorum) sabahları bi porsiyon yersen kafi ya da öğlen yemekten hemen sonra.. Aksama sarkıtma pek. Öğlende adananı köfteni falan yedinmi ohh mis.. Akşam 6 güzel saat eve gidince anneciğin yaptığı yemeklerden tabi etli mi sebzeli mi tam bilemem ama büyük ihitimal et vardır. adanalı nasılsa :) bende urfaya gelin gidicem orası öyle yani :)) doyuncaya kadar ye mesela. Çorba felan rahatlıkla içebbilirssin şehriye çorbası hariç. Ben şimdi yemek yicem annem kara mercimekten çorba yaptı yanında yoğurtla güzel bi menü ki tok tutar da. onun gibi çeşitlendirebilirsin.. Lahmacun bak o da olabilir 1 en fazla iki tabi bol yeşilliklerle.. ohh mis gibi doyaar hemde kilo verirsin..Ha unutmadan çerezleri çok abartmamak lazım tabii. Bide bu diyette kalori hesabı yapmıyoruz. Glisemik indeks dediğimiz bi olay var. yiyeceklerin kana karışma hızı. glisemik indeksi düşük gıdaladan yedigin müddetce sorun yok. Uyy ne çok yazmısım öyle :))
ayy kayboldum sayfalarda tükendim kuziciimm okuyamıyorum nelerden geri kalmışımmm
attım attımmmm
ayy giremiyorum girsem okuyamıyorum Gizim ama özetleri takip ediyorumm:1:
sen nasılsın, enişteyle kavuştunuz çok şükür, bi tanışma haberi gördüm sanki ama emin değilim ne zaman olcak ne zamannn
pudram gizzim ilk model benim gelinliğimin hemen hemen aynısı zatenBilmeden de olsa doğru seçim yapmışım Cahil şansı işte
Gerçi insan denedikçe neyin yakışıp yakışmadığınıda anlıyo zaten
Ya kuzum ne güzel anlatmışsın yakında ya koyun gibi meee'licem Adana yüzünde yada tavuk gibi gidaklıcak tavuk ve yumurta yüzünden 6 yıldır çalışıyorum her gün ya adana ya tavuk ya hamburger nişanlım çok seviyor eti ben bi o kadar uzak duruyorum lahmacun deme hiç sevmiyorum dedim ya yemek çok seçerim midemi bulandırıyor lahmacun ben en iyisi bol bol salata yapım evde akşamdan iş yerine getirim öğlen yeyim anneciğim sebze ağırlıklı yapar yemekleri mesela dün bamye yaptı ay bolekşili ne severim et koymaz annem bamyeye bende eti sevmiyorum bamyede zaten et yerim ama sürekli tüketmekten gına geldi biz Adanalı aileler her pazar bide mangal keyfi varr:2::2::2::2:
Bende ne zaman işe bakımsız yağlı saçla gelsem çıkışta ya kv arıyo gel diye yada nişanlım Çok sinir bi durum
Ben de hemen en yakındaki kuaföre gider saçımı yıkatıp fön çektiririm Bide bana hafif bi makyaj yap derim Pazarlık yapar 10 liraya makyajda yaptırırm
Kıyafeti salla cnm süveteri çıkardınmı olur biter
Sabahları ve öğlenleri dikkat et akşamda ye anneciğinin yemeklerini ohh ne güzell işte.. senin az yediğinden ve sağlıksız yedigindn hasta olmuşsun sen. Ben sevmem bamya ama afiyet olsun :)) hamburger hiç yemem sevmemde. ama adana kuşbaşı ohh mis heleki kuşbası :d urfada alıştım ona da :)) nişanlımın yanına gittikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?