aynen yaaa. yakında paspal hüsniye olup çıkacam. bu aralar çok yağlanıyor saçım. çarşamba yıkadım dün yıkamadım ya bu gün yağdanlık gibiyim. suratım da öyle.
ee tabi bunun sorumlusu benim. bir oturuşta 2 paket cips yersem böyle olur
bende en iyisi merkeze geçip saçımı yıkatıp fön çektireyim. hafif bir makyaj, göz kalemi bir ruj (ayyy onları da dün akşam çıkartmıştım çantamdan)
belki vaktim kalırsa etraftan bir gömlek alırım. aslnda süveterim hoş ama kombin çok yanlış
kızzzzz gelinliköçi yönlendrmştr zaten seni sende kendine yakışanı doğru tercih etmişsin ayyy bende yapabilirim değilmiiii yaaaa
veee tabi ki Ezgimi de tebrik ediyorummm gözünaydınnnnişan söz durumunda da bence sağlama al nişan olsun ohh miss nişanlım dersin söyleyişi bile güzell
Kız hani hergün hatta günde 2 defa banyo yapıyodunSayı düşmüş demekki
Bencede cnm saçın makyajın güzel olursa kimsenin dikkatini çekmez kıyafet İş çıkışı geldim kusura bakmayın muhabbeti fln yaparsın
dün triplerdeydimdöndüm totomu uyudum
saçım yağlı ne partisi dediğimde 'dün beni dinleseydin şimdi saçın yağlı olmazdı' dedi
galiba koca sözü dinlemeliyim biraz
ayrıca günde iki yapmıyorumarada öyle oluyordu
saçım yağlı ne partisi dediğimde 'dün beni dinleseydin şimdi saçın yağlı olmazdı' dedi
kız ben seni pataklıcam napıyonda girmiyon özletiyon kendini heee alllla allla gelipte kaçıyonmu heee kızzzz işe girdi enişten şoklardayım geldiği gibi girdi babamda gelsin ailesiylede gelebilir faektemz dedi yakın zamanda yapacağız ama çocukta şoklarda hayatı garip hal aldı askerden gelkdi 1 hafta olmadna işe girdi bide bu haber ohoooooo 1 hafta sonra tebrikler baba oldunuz dcekler bana dio
dünde baban nikah kıyıyor yaa ben gittiğimde arada bizide çıkarır dedi kaldım böle
ezgim 1 numerooo diorum eğer gönlün çok dışarda yapmaksada 2 3 haftaya hazırlanılır bişiler kuzuuuuuuu
Sen nerelisin kuzum benim içim dışım et oldu yaa bu arada bana maviş derler sabah ve öğlene dikkat edecem dediğin gibi peki bu totiş nasıl gidecek:26::26::26:
Ben Karamanlıyım canım. Ama urfaya gelin gidecegim nasipse.. Et et sürekli olursa sıkıyor tabi bende oyleyim 1-2 haftalığına gittim mi daral geliyor etten. Memnun oldum cnm. Benimde adım Sultan. O totiş eritme hareketleri yaparak gidecek. yürümek en iyisi bol bol yürüdüğün zaman bacaklar çalıştığı için onlarda gidiyor. Ama özel hareketler var onları uygulamak lazım.
Bende memnun oldum kuzum bakalım elimden geleni yapıyorum o totiş ericek başka yolu yok
Bu arada kuzum yakınız hemde yaa ne zaman gelin gelyon urfaya
evet yakın sayılırız. valla canım orasını ne sen sor ne ben söylim. daha bellli değil günümüz ama haziran sonu yada temmuz başı olacak gibi yani ramazan ayı girmeden. kayınvalidem öyle diyor işte bakalım. 1 hafta sonra inşallah annemle gidecegiz eşya falan almak için bekliyorlar beni. o gün anneleri sıkıştırıp gün aldırtmayı planlıyorum ya belirsizlik can sıkıcı.
Evet o totiş gideceeek. benim göbüşüm vardı biraz azalmaya başladı. totişide azaltcaz kısmetse :))
Anladım kuzum hakkında hayırlısı kesinlikle can sıkıcı belirsizlik biz bile daha yeni başladık evin tadilatına daha sadece hediye gelen şeyler var çeyizimde başka bişi almadık:26::26::26:
Benim çeyizimde annemin katkılarıyla artıyor biraz birazda ben birşeyler aldım. yatak odası ve mutfaga masa kaldı agır olanlar..Yetişir herşey hayırlısıyla inşallah..
Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin kuzum yaa artık bişey demiyorum herşey Allah'ın izniyle çok güzel olacak
Güle güle canıım. yat dinlen iyileş inşallah..HAdiyin canlar mesai biter Maviş kaçar eve sapasağlim gidebilirsem direk yatağa atacam kendimi çok halsiz hissediyorum hayırlı akşamlar hayırlı akşamlar size en tatlı akşamlar Mavişle biter Mavişli akşamlar hadiyin baş baş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?