'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kız hani hergün hatta günde 2 defa banyo yapıyodun Sayı düşmüş demekki
Bencede cnm saçın makyajın güzel olursa kimsenin dikkatini çekmez kıyafet İş çıkışı geldim kusura bakmayın muhabbeti fln yaparsın

bugun gırdıgım durusma 3 hazırana ertelendı aklıma ılk once kendım geldım sayılı gunler kalmıs olcak dıye sonra da caglosum geldı dugun telasından kurtulmus olcak ne guzel dedım :)

kızzzzz gelinliköçi yönlendrmştr zaten seni sende kendine yakışanı doğru tercih etmişsin ayyy bende yapabilirim değilmiiii yaaaa

yyoo ben hep açıkçası aynı tarz denedim gelinlikçi yönlendirmedi Hep prenses taşsız modeller cnm

veee tabi ki Ezgimi de tebrik ediyorummm gözünaydınnn nişan söz durumunda da bence sağlama al nişan olsun ohh miss nişanlım dersin söyleyişi bile güzell

uzun araştırmalar sonucu senin kim olduğunu çözdüm Kıymetim (umarım yanılmadım) :) çok sağol canım benim darısı başına inşallahh

gizom,maviş fikrini söyleyen kuzular teşekkür ederim hepinize.akşam netleşicek durum. her durumdada yüzük takılacağı için akşam alyans bakmaya gidiciiz müstakbelimleeee ayyyyyyyyyyyyy

dün triplerdeydim döndüm totomu uyudum

saçım yağlı ne partisi dediğimde 'dün beni dinleseydin şimdi saçın yağlı olmazdı' dedi
galiba koca sözü dinlemeliyim biraz

ayrıca günde iki yapmıyorum arada öyle oluyordu

Son düzenleme:

Ahahahhaaaaaaa Doğru söylemiş

Neyse zarar yok bugün telafi edersiniz dün ü

ohh valla hızı almış geliyor tutmayın enişteyii

bizde de aşkcığımın işlerinde bazı sorunlar var, morali ozuk bu ara. hele dün akşam bişey öğrendim ben bilr acayip sinirlendim onun halini düşünemiyorum.
aşkımın bi arkadaşı ve ortağı var ya aynı zamanda kahrolasıca onun yüzünden. kredi alıcaklardı bazı makineler almak için ve aşkımın babasının üzerine alınacaktı, sonra krediyi vermediler bi sorun çıktı, bunun üzerine o emre olacak insan(!) gitmiş kendi kardeşinin üstüne "sadece kendi için" kredi çekmiş alacakları makinelerin bazılarını kendi kendine almış. yani ortak oldukları işyerinde adam kendine kamera alıp onları da işletiyor. bu şekilde kendisi krediyi ödicekmiş. iş içinde ayrılık yani. ama aşkımın babasının üzerine olsaydı işyeri için alınmış olucaktı ve ortak ödenecekti. ya ben boşuna bu adama(!) başta notunu vermedim. daha hiç tanışmadım biliyor musun buna rağmen ne mal olduğunu anlamıştım ama aşkım çok üzülmüş konuşmadın mı ne dedi dedim bana da kızdı. gururu kırılmış belli ki konuşmak dahi istemiyor. Allahtan hayırlısını diliyorum benim aşkımın kalbi temiz bende ona aşığım zaten böyle kaypak biriyle nasıl arkadaşlık ortaklık ediyor anlamıyorum. o da aslında anladı da ne mal olduğunu bence işten dolayı idare ediyor..

ay ne dertliymişim. ama görüyorsun yani rezalet bi durum.

Koca sözü dinlemeyi öğretecek zorla da olsa...

Sen nerelisin kuzum benim içim dışım et oldu yaa bu arada bana maviş derler sabah ve öğlene dikkat edecem dediğin gibi peki bu totiş nasıl gidecek:26::26::26:

Ben Karamanlıyım canım. Ama urfaya gelin gidecegim nasipse.. Et et sürekli olursa sıkıyor tabi bende oyleyim 1-2 haftalığına gittim mi daral geliyor etten. Memnun oldum cnm. Benimde adım Sultan. O totiş eritme hareketleri yaparak gidecek. yürümek en iyisi bol bol yürüdüğün zaman bacaklar çalıştığı için onlarda gidiyor. Ama özel hareketler var onları uygulamak lazım.

Bende memnun oldum kuzum bakalım elimden geleni yapıyorum o totiş ericek başka yolu yok
Bu arada kuzum yakınız hemde yaa ne zaman gelin gelyon urfaya

Son düzenleme:
Bende memnun oldum kuzum bakalım elimden geleni yapıyorum o totiş ericek başka yolu yok
Bu arada kuzum yakınız hemde yaa ne zaman gelin gelyon urfaya

evet yakın sayılırız. valla canım orasını ne sen sor ne ben söylim. daha bellli değil günümüz ama haziran sonu yada temmuz başı olacak gibi yani ramazan ayı girmeden. kayınvalidem öyle diyor işte bakalım. 1 hafta sonra inşallah annemle gidecegiz eşya falan almak için bekliyorlar beni. o gün anneleri sıkıştırıp gün aldırtmayı planlıyorum ya belirsizlik can sıkıcı.

Evet o totiş gideceeek. benim göbüşüm vardı biraz azalmaya başladı. totişide azaltcaz kısmetse :))

Anladım kuzum hakkında hayırlısı kesinlikle can sıkıcı belirsizlik biz bile daha yeni başladık evin tadilatına daha sadece hediye gelen şeyler var çeyizimde başka bişi almadık:26::26::26:

Anladım kuzum hakkında hayırlısı kesinlikle can sıkıcı belirsizlik biz bile daha yeni başladık evin tadilatına daha sadece hediye gelen şeyler var çeyizimde başka bişi almadık:26::26::26:

Benim çeyizimde annemin katkılarıyla artıyor biraz birazda ben birşeyler aldım. yatak odası ve mutfaga masa kaldı agır olanlar..Yetişir herşey hayırlısıyla inşallah..

Özgişimmmmmmmmmmmmmmmm ne tesadüf ben de bugun çeyiz topiğimde nurayıma 3 hazirandan bahsediyordum...

böğürtlene 3 haziran sabahı "oh bee dünya varmı diye bağırcam evin icinde," diyorum bana guluyo da

Benim çeyizimde annemin katkılarıyla artıyor biraz birazda ben birşeyler aldım. yatak odası ve mutfaga masa kaldı agır olanlar..Yetişir herşey hayırlısıyla inşallah..

Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin kuzum yaa artık bişey demiyorum herşey Allah'ın izniyle çok güzel olacak

HAdiyin canlar mesai biter Maviş kaçar eve sapasağlim gidebilirsem direk yatağa atacam kendimi çok halsiz hissediyorum hayırlı akşamlar hayırlı akşamlar size en tatlı akşamlar Mavişle biter Mavişli akşamlar hadiyin baş baş

Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin kuzum yaa artık bişey demiyorum herşey Allah'ın izniyle çok güzel olacak

Amin inşallah canım..Zaman geçecek yuvalarımızı kuracagız ve sevdiceğimizle çook mutlu olacağız. o günü sabırsızlıkla bekliyorum..

Güle güle canıım. yat dinlen iyileş inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…