'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Mayıs gelincikleri durumlar nasıl hazırlıklarınız başladı mı ?

hayırlı olsun canım Allah biran önce giymeyi nasip etsin ben iki ay önce almayı düşünüyorum sen şimdi alınca panik yaptım :18: nezaman almak gerek gelinliği felan

biz de birlikte beğenip aldık tuğçecim boşver sen milletin ne dediğini

Allah bana dayanma gücü versin.

hayırlısı ile yeni iş kapısı yaratsın gücüm tükeniyor ya.

aslım noldu, canını mı sıktılar senin

hayırlı olsun canım Allah biran önce giymeyi nasip etsin ben iki ay önce almayı düşünüyorum sen şimdi alınca panik yaptım :18: nezaman almak gerek gelinliği felan

gelinlik icin 2-3 ay ideal süre fiyatı uyguna anlasıp önceden sipariş verenlerde var tabii

aslım noldu, canını mı sıktılar senin

dayanamıyorum özgem ya maaşım 20 gün gecikmeli yatar. sabır derim.

hasta olup izin aldım diye cumartesi iznimi kaldırdılar. o gün mobilya,davetiye vs icin alısverise gidecektik. :26: kaldı öylece.

mesaiye kalıyorum .normal 8.00- 18.30 saatim bazen 20.30 a dek kaldıgım oluyor. ne mesai ücreti alıyorum ne bişi. üstelik eve de iş götürüyorum.

kıymet biliniyor mu hayır.. sömürgeye devam... işten çıkamam para lazım. cv yolluyorum başka yerlere ama düğün üstü riske de girmek istemiyorum.

çok bunaldım ya çok. kendimi geliştireyim diye dil eğitimlerine gittim. vakit ayırdım. elde ne var koca bir hiç..

gelmiş mesai kalır mısın? dedi patronun biri.. kalır mısın ? hayret ettim. kibarlaşmaya başlamış belli ki zorda.

"kusura bakmayın ama daha maaşımı almadım. üstelik izin aldığım günü de elimden aldınız. daha tam iyileşmedim bile ,işlerim de aksadı. kusura bakmayın ama ben burada köreliyorum artık bunu hissettim iyice" dedim.

kriz varmış ,sabırlı olup idare etmeliymişiz. ben idare ediyorum da sen beni 1 gün idare ettin mi ya

konuşulcakmış bu sorunlar ,çözümlenecekmiş.. aynı terane..

ben cok sıkıyorum kendimi içime sinsin diye herseyim istedigim gibi olcak diye bişey de yaptıgım yok ama nedense insanlara cok geliyo
nişanlımın arkadasları bile hatunu sizin dugune de eve de getirmicez kusura bakmayın... basımızın etini yerler ondan sonra diyolar
insanlar cok garip...

üstüne de kıskanclıgımız ekleniyo... hangi biriyle ugrascam istedigim tek sey her gelin gibi mutlu olmak halbuki

sabahtan beri arıyor aslıcım veee şokkkk hiçbişey olmamıs gibi biliyor musun? askımla mis kokulumlar havalarda ucusuyor duun aksamın lafı bile yok ben de sesimi cıkarmıorum bakalım ne olcak

yerim seni ben yaaa

kız sen bizi bilirsin az cok buyutmeyiz biz askıcanla hiçbişeyi yılları devirdik beraber boyle sacma biseyden bu boyuta gelmedik yani...

dugun yaklastıkca bizimkinin kıskanclıgının boyutu sevimsizleşmeye basladı... evleniosun işte be adam! senin oluyorummm tamamen daha neeeeeeeeeeeeeeeeeee

opracımm hayırlı olsun tatlımm

zeytinyagı ve su karısımı gibi bunlar direkt üste cıkıyorlar ne sorun mu vardı.. onlara göre yok. olay o zaman bitti gitti büyüten bizleriz

sen sakin ol. mesafeli olunca kafasına dank eder görmezden gelse de şuan.

çağla çok üzüldüm nişanlınla tartışmanıza :26: arkadaşlar da demiş zaten gerginlikten oluyor bunlar

mügeee benim kınam da da aynı tartışma (elbise açıklığı) babam tarafından sunuldu çok açıkmışmışmşşşş. erkek kimse de yoktu zaten
tabi benim kocaya varışım bu konudan ötürü beni mutlu etmişti
bu arada kına fotolarına facede bakmıştım, çok güzel olmuşsun

ezgi hayırlı olsun, madem ailelerde öyle diyor bizdeseni artık nişanlı sayabiliriz

aslıııı patronların hepsi aynı
maaşlar yatmaz hemen kriz olur
zamlar maaşa yansımaz, biz birer aileyiz olur
onlara gelince aileyiz bize gelince hiç

özeten....

Son düzenleme:
aynen oyam aileyiz biz nasıl aile isek

eklentiler on numara aynen öyle ...

çok pis ağlayasım var regl olaydım iyiydi.

Son düzenleme:
aynen oyam aileyiz biz nasıl aile isek

eklentiler on numara aynen öyle ...

çok pis ağlayasım var regl olaydım iyiydi.

gel gellll sarayım seni sıkı sıkı ağlamak yokkkk

sana gelsin bu şarkı :) Ağlamakkkk yoookkkkkk
[video=youtube;VinIh-RJM_o]http://www.youtube.com/watch?v=VinIh-RJM_o[/video]

ben bu ikisine bayıldım amaaa :26:
biri bana alma çok kötü desin lüffennn lüffffeeeennnn

bir takım karacanın çatal takımı var, bir takım da (12kişilik) günlükte var.
günlük için de bunun gibi siyah saplı var onları kullanmıyorum. almamalıyım dimi

Son düzenleme:
2.sine bayıldım eridim bittim

ama alma
--------

kçb sakın alma. evde koycak yer mi var . dolu dolu varmıs zaten bir sürü

Son düzenleme:

Gözükmüyoki cnm göremedim ben :26:

Gözükmüyoki cnm göremedim ben :26:

bilmem neden gözükmüyor acaba :26:

2.sine bayıldım eridim bittim

ama alma
--------

kçb sakın alma. evde koycak yer mi var . dolu dolu varmıs zaten bir sürü

markafoni the mia'da aslı

ası çok çirkin dimi. egg eggg. kötü onlar dimi
mavi veya yeşilimsi bir şey görünce dayanamıyorum ben
ne yapıyorum hemen borç listeme göz atıyorum veee almıyorum

markafoni mi indirim cekim de var

ama alamam borçlar kabarık..

evet oyaa ; aaaaaa çok çirkinmiş.

kızlar gelinlik modeli bakanlar için b,r arkadaşımın yerini tavsiye edebilirim. buraya yazılmadığı için isim yazamıyorum. ama düşünenlere sitesinide yazabilirim oradan bakabilirler. 1200 TL civarıs atılık gelinlikleri var ne genelde yurtdışı bazlı iş yaptıkları için fiyatları oldukça uygun. model olarakta oldukça sade ve şık gelinlikler var.

oyaaaa ayy ne çirkin bişi onlar öylee
hiç beğenmedim ben
alma almaaa
ıyhh ne kötülerrr

kızlar sağolasınızzzz inşallah herşey güzel olur

oya canım bende o markadan çerçeve aldım geçen gün pera bulvarındaydı benmkilerde bunlar iki adet aldım

tamam almıyorum, zaten o yünlü kitaplık 44 liraymış
kitaplarım o kadar tutmaz

buarada koltuklarımın renginde (mavi krem yeşil kahve) tonlarında obje arayıp duruyordum. tabiki bulamıyordum. (şimdi baktım da the mia daki objelerin rengi iyiymiş ama iş içten geçti)
renk bulsam objeyi sevmiyordum, objeyi bulsam rengi beğenmiyordum.

veeee ctesi günü hobby marketlerden birincen bir adet ufak obje fırça ve boya aldım. denemelik aldım. eğer boyayabilirsem devamında istediğim renklerde alacak ve objeler alıp boyayacaktım.
annemlerde eski biblolarımı falan boyadım. hızımı alamadım, annemin saksılarını boyadım. ay çok güzel birşeymiş boyamak
babaneme çıktık, gözümü babanemin vazosuna diktim, bu da çok güzel boyanır dedim ama vermedi. bilmem kaç senelik vazoymuş daha iyi işte değişsin yenilensin
şimdi de laboratuvarda bakınıyorum ne varsa boyayasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…