teşekkür ederim canım darısı herkesin başına..
Bazı resimleri görünce tutamıyorum kendimievimde son haftam..
Resimleri görmek isteyen varsa albüme ekledim kızlar
tamam almıyorum, zaten o yünlü kitaplık 44 liraymış
kitaplarım o kadar tutmaz
buarada koltuklarımın renginde (mavi krem yeşil kahve) tonlarında obje arayıp duruyordum. tabiki bulamıyordum. (şimdi baktım da the mia daki objelerin rengi iyiymiş ama iş içten geçti)
renk bulsam objeyi sevmiyordum, objeyi bulsam rengi beğenmiyordum.
veeee ctesi günü hobby marketlerden birincen bir adet ufak obje fırça ve boya aldım. denemelik aldım. eğer boyayabilirsem devamında istediğim renklerde alacak ve objeler alıp boyayacaktım.
annemlerde eski biblolarımı falan boyadım. hızımı alamadım, annemin saksılarını boyadım. ay çok güzel birşeymiş boyamak
babaneme çıktık, gözümü babanemin vazosuna diktim, bu da çok güzel boyanır dedim ama vermedi. bilmem kaç senelik vazoymuşdaha iyi işte değişsin yenilensin
şimdi de laboratuvarda bakınıyorum ne varsa boyayasım var
kızlar sağolasınızzzz inşallah herşey güzel olur
oya canım bende o markadan çerçeve aldım geçen gün pera bulvarındaydı benmkilerde bunlar iki adet aldım
Eki Görüntüle 618537
hayırlı olsun canım güle güle kullan, baktıkça oya da çok sevmişti de
bende onların çakmasından yapıcam
yün yumaklarını kolalayıp yapsam olur mu ki acaba
sprey boya ile boyamak daha kolay bence boşuna uğraşmışsın fırça ve boya ile :)
ohhhhhh aşka gelmiş bizim hatun keyif alıyorsan boyamaktan ne güzel
hayırlı olsun canım güle güle kullan, baktıkça oya da çok sevmişti de
bende onların çakmasından yapıcam
yün yumaklarını kolalayıp yapsam olur mu ki acaba
evinizin boyacısı geldi hanımmmmmmmmmm
aklıma ne geldi, (burnunuzu tıkayıp okuyunuz) halı kenarı , paspas kenarı, kilim kenarı ayağınıza kadar geldi. 5 dakikada dikilir, hemen teslim edilir, halı kenarı, paspa...........
:118::118::118:
(çay diye ne içirdiler bana yaa, acayip enerjiliyim )
sprey boya işini de kuzenim blogunda paylaşmış, oda öyle dedi, spreyle daha kolay yaparsın diye, o işe de el atıcam
köyde duvar boyamışlığımda vartavan, duvar , obje itina ile boyanır evinizin boyacısı geldi hanımmmmmmmmmm
aklıma ne geldi, (burnunuzu tıkayıp okuyunuz) halı kenarı , paspas kenarı, kilim kenarı ayağınıza kadar geldi. 5 dakikada dikilir, hemen teslim edilir, halı kenarı, paspa...........
bende haftasonu banyo dolabımı boyadım çokta keyifli ama amske kullanmak şart. kokudan boğulabilirsin. sonrasında rafları yerinden çıkartıp başka bir odada boyadım mesela :) bünye kaldırmıyor çünkü.
benimde duvar boyamışlığım var ama tavan konusunda çok iddialı değilim. hem çok yorucu hemde çok sıkıcı. ama duvar öyle değil.
herkese günaydın....
adaşım ve mügecim tebrikler öncelikle hep mutlu olunnnn insallah bir ömür böyle....
aslımmmmm kusumm dogru hatırlamıısım demek senin gelinligin fiyatını bu durumda cok da absürt bir rakam deilmiş...ama artık cok da bir önemi yok sanırım
hayatımın en rezalet gununu yasıyorum bugun diyebilirim... hiçbir seyden hevesim kalmadı ne gelinlik ne de baska bir sey istiyorum evlenmek istedigimden bile emin olamıyorum bazen
ayyyyyyy ne günlerdi onlar hala geciyormus onlardan bazen sokaklarda
oyaaaa yaaa allll kız vallla allllll bende sepete ekledim pera bulvarından çekle aldım uyguna kaptım kız ama şimdi markoda görsem yine alırdım çok sevmiştim sitede kalacağına çeyizimde dursun hayallerimi süslesin dedimmm
bende haftasonu banyo dolabımı boyadım çokta keyifli ama amske kullanmak şart. kokudan boğulabilirsin. sonrasında rafları yerinden çıkartıp başka bir odada boyadım mesela :) bünye kaldırmıyor çünkü.
benimde duvar boyamışlığım var ama tavan konusunda çok iddialı değilim. hem çok yorucu hemde çok sıkıcı. ama duvar öyle değil.
bazen mi :44:
ayağımı sakatladığım dönemde (geçen yazın başı) uykunun en tatlı yerinde beynime kazınmıştı o ses
halı kenarı , paspas kenarı repliğine ben bir de başka bir kenar ekliyordum(neresi olduğunu biiliyorsun )
amin canım inşallah..seninde kına mekanın hayırlı olsunhayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah
çağla çok üzüldüm nişanlınla tartışmanıza :26: arkadaşlar da demiş zaten gerginlikten oluyor bunlar
mügeee benim kınam da da aynı tartışma (elbise açıklığı) babam tarafından sunulduçok açıkmışmışmşşşş. erkek kimse de yoktu zaten
tabi benim kocaya varışım bu konudan ötürü beni mutlu etmişti
bu arada kına fotolarına facede bakmıştım, çok güzel olmuşsun
ezgi hayırlı olsun, madem ailelerde öyle diyor bizdeseni artık nişanlı sayabiliriz
aslıııı patronların hepsi aynı
maaşlar yatmaz hemen kriz olur
zamlar maaşa yansımaz, biz birer aileyiz olur
onlara gelince aileyiz bize gelince hiç
özeten....
:44::44::44: eee ben dogru hatırlamışım o zman.. hüseyin baskan dediğimde hayır demişlerdi.
hüseyin başkan çok güzeller:) ama yeni evlisin alma sen bakim
:44::44::44: eee ben dogru hatırlamışım o zman.. hüseyin baskan dediğimde hayır demişlerdi.
beni kandırdınız mı kız hasan başkan diye
cevapladım canımbende sana mesaj atmıstım gelınlıgınle ılgılı
uzulme caglacım halledersınız ınsallah..
bende geldim nasıl yogun bugun yahuuu
hüseyin başkan çok güzeller:) ama yeni evlisin alma sen bakim
gizem seninkide çok hoş:):)
ezgi artık mutlulugundan geçilmez
çağla naptınız enişteyle konuşabildinizmi
sen yap begenirsem banada yaparsınöyle olmuş galiba
almıyorum berfin vazgeçtim, kendim yapacağım, bir adet yumak bir adet kola
şu yakın zamanlarda kola ile ilgili bir gafı olan hatice hatun nerelerde :44:
bakayım bende saol canım:)açıköğretim vize sonuçları açıklanmış kızlar
beni kandırdınız mı kız hasan başkan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?