- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
cevapladım canım
konustuk berfooo valla hiçbişi olmamıs gibi davranıyo askım boceim ozledim modunda... ben de sesimi cıkarmıorum bakalım nolcak
korkmazı begeniyorum ama o tava cok agırya da bana öyle geldi.
Kızlar size çok önemli bir soru :26:
Aranızda mobilyalarını seçmiş beğenmiş yada siparişini vermiş olanlar varsa diyelimki beğendik anlaştık sipariş verdik ne kadar zamanda geliyo :26:
Şimdi bizim düğüne tam 3 ay kaldı evimiz tutulmadı ama ben bu hafta sonu yatak odasını almak istiyorum Sonuçta yatak odaları hemen hemen aynıdır boyut olarak yani değilmi:44:
Aranızda mobilyalarını seçmiş beğenmiş yada siparişini vermiş olanlar varsa diyelimki beğendik anlaştık sipariş verdik ne kadar zamanda geliyo :26:
Şimdi bizim düğüne tam 3 ay kaldı evimiz tutulmadı ama ben bu hafta sonu yatak odasını almak istiyorum Sonuçta yatak odaları hemen hemen aynıdır boyut olarak yani değilmi:44:
eda çok farklı değil
işin içinde olan biri olarak söylüyorum bunu
çok avangart ya da çok ekonomik bi takım almadıktan sonra ölçüler belli
eda çok farklı değil
işin içinde olan biri olarak söylüyorum bunu
çok avangart ya da çok ekonomik bi takım almadıktan sonra ölçüler belli
açıköğretim vize sonuçları açıklanmış kızlar
Hmmm kiracı olucağımızı söylersek sanırım bize standart olan ölçüleri söylerler
Aslında dolabımı biraz büyük istiyorum ama sığmama olasılığı olabilir
Birde sizce yatak en-boyu 1.6 m - 2 m mi olmalıdır?
Canım hayırlı uğurlu olsun gelinliğin bindallın elbisen...
Benimde gelinliğimi seçerken nişanlım vardı yanımda Herkes neden gördü gelinliğini Damadın gelinliği görmesi uğursuzluk getirirmiş demişlerdiİyi bari benim gibi varmış
Yok mu resimler bizde bakalım cnm
ben de kuaförde yaptırıyorum canım
evde yapmaya kalksam o 10 dk. 1 saat e cıkıyor yüzüme gözüme bulastırıyorum
hümeyramhayırlı olsun kuzum
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn. hersey icine siner inşallah
Sağ ol Zehram benim, sizde çok mutlu olun bitanem.
Çocuklar gibi eğlendik dün
Size gelince.. En doğrusunu siz bilirsiniz bitanem ama beklemeye haliniz yoksa beklemeyin bence... Çünkü insan stres yapıyo ne biliyim bole de kötü...
Hakkınızda hayırlısı bebeğim
Vuuu hızlı gelinim benimHayırlısı olsun gelinliğini merak ettim opram Bende gelinlik giydiğimde yogun bi duygu yasamadım :S halbuki çocuklugumdan beri hep çok duygulancağımı düşünürdüm acaba "işte bu" diyemediğim için mi diye düşünüyodum
Allah gönlüne göre versin canım benim
hayırlı olsun canım Allah biran önce giymeyi nasip etsinben iki ay önce almayı düşünüyorum sen şimdi alınca panik yaptım :18: nezaman almak gerek gelinliği felan
ben bu ikisine bayıldım amaaa :26:
biri bana alma çok kötü desin lüffennn lüffffeeeennnn
bir takım karacanın çatal takımı var, bir takım da (12kişilik) günlükte var.
günlük için de bunun gibi siyah saplı var onları kullanmıyorum. almamalıyım dimi
Canlarimmmmm kina cok guzel gecti.sevdicek duvagimi ve eldivenimi cok begenmedi.sen bana bı daha sürpriz yapma dedi ama umrumda değil.onun dısında herkes beğendi çünkü.bı oynadım bı oynadım anlatamam.cok mutluydum ki az önce beyefendi aradı.babam onların tarafından kimseye hosgeldiniz dememiş.kv ve abisi öyle demiş.neden hersey yetistriliyo ona.ben neden hiçbirşeyi söylemiyorum.bizim tarafa bı kac kisi dısında cogu kisiye cerez verilmemiş.biz neden sorun etmedik.offff offff diyorum.yine icine ettiler mutluluğumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?