'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

korkmazı begeniyorum ama o tava cok agır ya da bana öyle geldi.

ben gördüm aslında çok begendim. arkadaşımda begendi
kendime almicam zaten
arkadaşımın doğum günü. düğünü agustosta çeyizine katkım olsun diye hediye alıcam inşALLAH

Kızlar size çok önemli bir soru :26:
Aranızda mobilyalarını seçmiş beğenmiş yada siparişini vermiş olanlar varsa diyelimki beğendik anlaştık sipariş verdik ne kadar zamanda geliyo :26:
Şimdi bizim düğüne tam 3 ay kaldı evimiz tutulmadı ama ben bu hafta sonu yatak odasını almak istiyorum Sonuçta yatak odaları hemen hemen aynıdır boyut olarak yani değilmi:44:

maximum 3 haftada teslim ederler
ölçülerde aynıdır zatne
20 cm oynar en fazla

merhabalar

canım bende aynı zannedıyordum ama yatak odaları standart değilmış değişiyormuş.:44:

3-4 hafta arası bir sürede gelir canım

eda çok farklı değil
işin içinde olan biri olarak söylüyorum bunu
çok avangart ya da çok ekonomik bi takım almadıktan sonra ölçüler belli

canım ben modokodan aldım. 21 günde siparişimiz tamamlanmıştı. bana 2 sene gibi gelmişti o günler
boyut olarak aynı tabiki, yatak boyu değişir, oda 140 150 160...genişlikte değişiklik olur.ama onlarda illa ki hazır vardır. sadece yoğunluğuna göre ellerinde olmama ihtimali olur.
dolapların komidinlerin ölçülerini değiştirtmeyeceksen tabiki

aaa bu konunun üstafı röfleli kedimiz :))

berfin takım güzelmiş

Son düzenleme:
eda çok farklı değil

ama yatak odası küçükse santimlerin bile önemi oluyo canım
mesela bizim bazamız küçük olmasaydı hayatta sığmazdı komidinler iki yana
tam oturdu şuan cuk diye

ben kaçar kızlar iyi akşamlar

eda çok farklı değil

Hmmm kiracı olucağımızı söylersek sanırım bize standart olan ölçüleri söylerler
Aslında dolabımı biraz büyük istiyorum ama sığmama olasılığı olabilir
Birde sizce yatak en-boyu 1.6 m - 2 m mi olmalıdır?

hangı takımı beğendınız canım bellımı?:44:

ben sana standart ölçüleri yazayım

bence yatak 160 a 2 en rahatı
sen siparişini o şekilde verirsin
sonra evine sığmayacak gibi olursa da
140 ya da 150 olarak değiştirirsin

dolabını büyük istersen özel siparişe girer ve fiyat farkı bayağı olur
birde ev belli olmadan standart dışı bişi alman riskli bence

bence evi tutmadan yatak odasını görmeden o riske girme

Çok teşekkürederim tatlım.Bilmem ben batıl inanç olarak adlandırıyorum.Adam en sonunda görücek zaten Onun sevdiği beğendiği bir gelinliği giymek beni daha çok mutlu eder

İnşAllah tatlım Rabbim herkese nasip etsin

Hızlıyım hızlı çok hızlı şipşak gelin Teşekkürederim bitanem unuttum heyecandan çekilmeyi fotoğraf yahu Aynen bende çocuklugumdan berı gelınlık bakmaktan gıymeyı hayal etmekten kendımı perişan etmiştim. Insan cok mutlu oluyor gercekten ama dedıgım gıbı duygusallaşıp ağlamaklı olmadım.İnşAllah bitanem Allah herkesin gönlüne göre versin.

hayırlı olsun canım Allah biran önce giymeyi nasip etsin ben iki ay önce almayı düşünüyorum sen şimdi alınca panik yaptım :18: nezaman almak gerek gelinliği felan

Amin canım çok sağol vallahi 4 ay bana ideal geldi gittiğimde girdiğim her modaevinde dediler az kalmış diye çünkü özellikle dikim istiosan bir sürü gelin var sonuçta tek kişi gelmio ki bide o heyecanı biran önce yaşamakta güzel bişey

Ama ama çok güzeller bayıldım ki süperler özellikle kitap tutuculara bayıldım

Canlarimmmmm kina cok guzel gecti.sevdicek duvagimi ve eldivenimi cok begenmedi.sen bana bı daha sürpriz yapma dedi ama umrumda değil.onun dısında herkes beğendi çünkü.bı oynadım bı oynadım anlatamam.cok mutluydum ki az önce beyefendi aradı.babam onların tarafından kimseye hosgeldiniz dememiş.kv ve abisi öyle demiş.neden hersey yetistriliyo ona.ben neden hiçbirşeyi söylemiyorum.bizim tarafa bı kac kisi dısında cogu kisiye cerez verilmemiş.biz neden sorun etmedik.offff offff diyorum.yine icine ettiler mutluluğumun.

uzulme caglacım yaa:26:..olur oyle seyler takılma yoksa hiç mutlu olamazsın tatlımm.. fotolar yok mu bu arada??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…