Canlarimmmmm kina cok guzel gecti.sevdicek duvagimi ve eldivenimi cok begenmedi.sen bana bı daha sürpriz yapma dedi ama umrumda değil.onun dısında herkes beğendi çünkü.bı oynadım bı oynadım anlatamam.cok mutluydum ki az önce beyefendi aradı.babam onların tarafından kimseye hosgeldiniz dememiş.kv ve abisi öyle demiş.neden hersey yetistriliyo ona.ben neden hiçbirşeyi söylemiyorum.bizim tarafa bı kac kisi dısında cogu kisiye cerez verilmemiş.biz neden sorun etmedik.offff offff diyorum.yine icine ettiler mutluluğumun.
giiiizzzz çerçeveni çok begendim. güle güle kullanın. pera bulvarideyken görmüştüm. sevdiceğim o kampanyadan bize gül şeklinde mumluk almış :)
bunlarda benim yeni cicilerim
Eki Görüntüle 619086
Eki Görüntüle 619087
Eki Görüntüle 619088
Güle güle kullan çok tatlılarrrr
bende bende bende varımmminşallah eylülde bende evleniyorum hayırlısıyla
Hoşgeldinizzzzz
Canlarimmmmm kina cok guzel gecti.sevdicek duvagimi ve eldivenimi cok begenmedi.sen bana bı daha sürpriz yapma dedi ama umrumda değil.onun dısında herkes beğendi çünkü.bı oynadım bı oynadım anlatamam.cok mutluydum ki az önce beyefendi aradı.babam onların tarafından kimseye hosgeldiniz dememiş.kv ve abisi öyle demiş.neden hersey yetistriliyo ona.ben neden hiçbirşeyi söylemiyorum.bizim tarafa bı kac kisi dısında cogu kisiye cerez verilmemiş.biz neden sorun etmedik.offff offff diyorum.yine icine ettiler mutluluğumun.
günaydın canlarr...
heyecana bağlı mide bulantısı ve kıpırdanmalar yaşıyorum kalbim duracakkk
günaydın kızlar
nasılsınız
çağlam hiçbişeye kulak asma boşver , benimkide elbiseme bi ton laf söyledi
oh oh attım göbecikleri
Selam güzel gelinlerr... Ben de 22.06.2013 geliniyimmm :)
Günaydın kızlar yorgun ve yeni nişanlı biri olarak hepinize mutlu sabahlar diliyorum
günaydın canlarr...
heyecana bağlı mide bulantısı ve kıpırdanmalar yaşıyorum kalbim duracakkk
PAzar günü az kaldı bayılacaktım.
Heyecanlı olmak daha güzel canım kendinlede dalga geçebiliyorsan harika
Çağlam boşver can sıkıntısı her yerde oluyor sende onlar bende başkaları en güzel anıları onların saçmalamalarıyla mahfetmeyelim. Def et gitsin.
Müge fotografları görmek istiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?