'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benimkisi 160. ama çok gereksiz. bu sefer yatakta dön dolaş kocayı ara yorganım o kadar büyük olmasına rağmen gene de yorgan savaşımız var evde
kilolu değilseniz 160 çok fazla. (bence)

çağla yaa niye böyle tatsızlık oluyor ki, kv ve abisine de niye huzurlu olmak batıyor sanırım.
düğünden sonra konuşulsun bunlar ne gerek var ilkokul çocuğu gibi o benim saçımı çekti oda benim silgimi aldı modunda gerginliğe.
hoş görmek varken bit yeniği aramak niye
sen takma canım, son haftanın tadını çıkart. zaten kv ve abisinden uzak duracaksın belli şimdiden. mutlu mesut yaşarsınız

röfleli kedicik, yaa fikir istiyorum
benim dolabmın bir tarafı sürgülü diğer tarfı kapaklı. daha önce kapakta bombe var diye firmaya videolu çekim yollamıştım.
geldiler baktılar, bu bombelik bilerek bırakıldı, yoksa kapak çiziliyor isterseniz düzeltelim demişler, (ben yoktum ablası ilgilenmişti), düzeltilmedi tabiki.
hafta sonuna kadar hiç sesimi çıkartmamıştım ama sürgülü kısım çok ağır açılıyor, yok neymiş efendim fren sistemi varmış, ama gücüm yetmiyor açmaya. zaten sabahları güç olmuyor kollarımda. kapaklar açık yatıyorum
pazar günü bizimkine serzenişte bulundum, sürgü kapak çok ağır açılıyor diye.
güçsüzsün falan dedi ama sonra kabul etti sürgü kapak ağır açılıyor diye.
şimdi sence firmayı tekrar aramalımıyım :44::44:
bir de üstüne 2 3 hafta önce boş valizimizi ve 7 8 tane ayakkabı koydum. acaba ondan mıdır ki? Valizin boş ağırlığı 3 4 kilo vardır diye düşünüyorum :44:

Son düzenleme:
ayrıcaaaaaa herkese günydın

vee hatice ne yapıyorsun, anlat bakalım, özet geç
heyecandan bayıldın mı?

günaydın canlarr...
heyecana bağlı mide bulantısı ve kıpırdanmalar yaşıyorum kalbim duracakkk

günaydın. Ne güzel heyecanlar onlar yaa.. Bende de var heyecan ama b,raz mutluluk biraz korku karısımı. eşyalar seçilecek kayınvalidem hep pahalı seylere bakıo. yatak oda mı bile bagenmiş yaf. nasıl etcem ben bunu bilemedim. hem pahalı hem sevemediğimiz şeyler nişanlımla. bi yol blup kendi içimize sinenlere almaya çalışacaz ama Allah'ım sen yardım et

Günaydın kızlar

Kış güneşi kendini gösterdi, ısıtmasa da enerji veriyor insana... Yerler buz pisti gibi, sabah kayarak geldik şirkete. Şimdi evde uyumak vardı. Off

Balayımız için kozmetik alışverişi yaptım hepsiburada'dan 50 TL çekim vardı kullanıverdim. bi sürü şey aldım üste de sadece 3 liracık mı ne ödedim.

Haticecim taze nişanlı gelinciğimiz hoşgeldin Nasıldı anlat bakalım

oyacım o bavulu indir sen öyle dene
birde resim ya da video varsa bi atsana bana bakalım bir
kapak atmış olabilir
öyle bişey olduysa da değiştirmeleri gerekli

Günaydınlaaaaaaarrr
Kızlaaarrr ben inanılmaz aşk bücüğüyüm bu aralar yaaa
Sevdiceğimle nişan alış verişi bize Aşk tazeletiyor resmen
Anlatamam aşık oldum galiba yenideeeennn
Bakışı, hareketleri, sarışıııı
Kayınannişle babişi de çok seviyooommm beeeeennnn
Gerçekten öyle anlayışlılar kiii, yapmayın etmeyin diyorum yapıyolar herşeyiiii
Öyle ki sevgilişe karşı bile yanımda duruyorlaaaarr
Kayınanniş benim için 3 takım atkı bere ördürmüş, bizim için uyku seti nevresim gelin yatak örtüsü yaptırmıııışşşş
Allahım bayıldım hepsiiinneee
Gecelik bile almış benim içiiiinnnnn
Ördürdüklerine beğenmezse sizi çok fena yaparım benim gelinim bitane diyooomuuuşş
Hava atıyomuş benimlen Neyimle atıyosa
Temel Reisçik de bak beğenmediysen alma, başka istediğin var mı diyo heeeppp
Misafirliğe götürdüler, mutfakta hizmete yardım ediyom, gelmiş ‘Eliiiifff..’ diyo, ‘Ne oldu’ dedim, ‘Sıkılmıyosun di mi’ diyooo
Yirim ben onu yiriiiiiiimmmmmm
Ayyy ben mutlu muyum neeeeeee

biz daha şimdiden ya kurban bayramı için ya da eylül sonu için İtalyaya gitme hayalleri kuruyoz
çok istiyorum bunuuu nolur gidelim nolur nolurrr

Son düzenleme:
oyacım o bavulu indir sen öyle dene
birde resim ya da video varsa bi atsana bana bakalım bir
kapak atmış olabilir
öyle bişey olduysa da değiştirmeleri gerekli

bombesi için çektiğim video vardı. ama başka video yok. akşam (unutmazsam) çekeyim canım. diğer videoyu da atayım mı :26:
bavuldan öncede öyleydi ama gene de indireyim bakalım.
okadar para verdik titizlikle aldık, bir sorun olduğunda ilgilenmezlerse çok üzülürüm valla
ilk şikayetimde hemen gelmişlerdi

biz daha şimdiden ya kurban bayramı için ya da eylül sonu için İtalyaya gitme hayalleri kuruyoz
çok istiyorum bunuuu nolur gidelim nolur nolurrr

Kızlaaaaaarrrrr herkese günayddııııınnnn Nasılsınız Malesef geçmişi okuyamıyorum yine çok uzun Biri özet geçeydi iyiydi
Aaaah özge bizde öyle planlar yapıyoruz ama daha pasaportumuz bile yok ikimiznde

Çağlaaaammm kınalı kuzum beniiiiimm Kıyamam sana beeeennn Alpicana çok kızmaya başladım artık
Dengeyi kurması gerek, sen ona eş yar olacaksın; anlamalı artıııkkkkk
Ama herşeye rağmen evleniyor olmak nasıl bi duyguuuu:123:

Mügeeemmm heyecan başlamış gibiiiiiiii

Haticecik hayırlı olsun kuzum, darısı bana olsuuunnn:97:

Özgeeemm bizde yapıyoooozzz Ayyy kendimi gördüm sizdeeeee
Balayında Kıbrıs, sonra Avrupaaaaa

o bombe için çektiğin video da olur
ama kapak atmış muhtemelen
bavuldan öncede vardıysa
ya da rayın ayarında sıkıntı vardır
onu ayarlayınca da olur

sen bugün ara çağır bence
zaten ancak gelirler
hallolması da 1-2 gün sürer en fazla

herkese günaydınnnnnn
hevesi kacık gelininiz geldi... son bikaç gunde iyi olan tek sey yurtdısından dun aksam donen ve bize supriz yapan kuzenim ve bana getirdigi rüya gibi ciciler oldu

adaşım üzme artık kendini valla kimse için degmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

musmutlu ol hep,, veee mutluluğun daim olsun inşallah

pulm valla biri özet geçydi iyiydi

özgeee inşallah gidersin yurtdışına gezer gelirsiniz

kedicik, faceden attım videoyu ama buradan da atayım, telefonu yan tutmuşuum(aklım nerdeyse ). bu çekim ilk haftalardaki çekimdi, şimdi izleyince farkettim ki artık bombe daha çok
[video=youtube;CYeGN4OINms]http://www.youtube.com/watch?v=CYeGN4OINms[/video]

canımmm neler aldın balayı için
ben bakıyorum bakıyorum neye ihtiyaç olur kestiremiyorum

ne güzel yaaa
keşke benimkilerde böyle olsa pff. hayırlısı yaa..

pasaport kolay iş tuğçem yaa benim de yok, sevdiceğin var
yeter ki para durumları güzel olsun

gidelim gidelimm hepimiz gidelim elifimmm
bizim daha ilk günden beri hayallerimizi süslüyo beraber değişik ülkelere gitmek

İşte canım sorunda para zaten Sırf ikimizin pasaportu 1200 tutar Daha vizesiydi uçak biletiydi tura verilen paraydı Baya sağlam para gider

canımmm neler aldın balayı için
ben bakıyorum bakıyorum neye ihtiyaç olur kestiremiyorum

Adı balayı için şekerim. Kullanmam herhalde evlenene kadar bu da bi fren sistemi.

Makyaj çantam eskimişti makyaj çantası aldım. Sevgiliciğimin elleri çok kuruyor ona arkonun classic kremini aldım. dove'un seyehat setini aldım. Flormar'dan Dipliner aldım. Maybelline far takımı aldım.

Şubat ayında da bi 50 TL'lik çekim var, bi kısmını da o zaman alırım. Kakao yağı falan alırım herhalde. Güneşte güzel bronzlaştırıyor kakao

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…