'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlacım sıkma yaa canını. böle insanları bi kaşık suda boğasım geliyo yaa. her şeye takılıp insanların özel güzel günlerini rezil ediyolar. boşver..
düğüne kalk bol bol oyna kudur kimseyide takma kafana çatlasın o patavatsız kv.

canımmm neler aldın balayı için
ben bakıyorum bakıyorum neye ihtiyaç olur kestiremiyorum

Benden bi tane dahaaaa
Peliiinnn yardıııımmmmm

gidelim gidelimm hepimiz gidelim elifimmm
bizim daha ilk günden beri hayallerimizi süslüyo beraber değişik ülkelere gitmek

Ayyy gelsin o günler artık yaaaaa:97:

Tanısalım cnm o zman ben SULTAN
Çok memnun oldum Sultancım

anladım canımmm sağolll

Benden bi tane dahaaaa
Peliiinnn yardıııımmmmm

Ayyy gelsin o günler artık yaaaaa:97:

Çok memnun oldum Sultancım

hiçç kafam basmıyor yaa
tatil kültürüm olmadığından ötürü hiç bişeye ihtiyaç duymam gibi geliyor

tupperwarelerim de geldi
sonunda benimde oldular. şeker gibi ler yahuuu

ne var ne yok kızlar çok çabuk ilerliyosunuz kızıcam

O zaman yerim ben siziii Çağloşum okudum biraz canın sıkkınmış ama enişte kendini affetirir sana en kısa zamanda eminim bunaa sıkma sen o güzel canını hiçç

ye biziiii

bitanemmm inan umrumda değil... ben cok kırıldım kolay kolay da tamir olmaz kalbimdeki catlaklar maalesef

beni bosverr sen ne yaptın bakimmmmm???? nasıl gidiorrrr

anladım canımmm sağolll

hiçç kafam basmıyor yaa
tatil kültürüm olmadığından ötürü hiç bişeye ihtiyaç duymam gibi geliyor

aynen bende öyle gittim
valiz hazırlarken havlu, yastık yüzü koymayı düşünmüştüm. en ihtiyaçlılarım onlardı benim

ya pisse otel? ya havlulara pis insanlar sarılmışsa

huylu insan olunca böyle oluyor

ıyhhh oya yaaa yapmıcaktın bunu

dediğin gibi ya pis olabilir
ama onca şey kaç bavul olur kiii :26:

ye biziiii

bitanemmm inan umrumda değil... ben cok kırıldım kolay kolay da tamir olmaz kalbimdeki catlaklar maalesef

beni bosverr sen ne yaptın bakimmmmm???? nasıl gidiorrrr

Kuşum umarım daha fazla kırılmadan tamir edebilir enişte.. Bende iş yerinde daha yoğunum artık kuzum o yüzden giremedim çok uzun zamandır, şimdi işlerimi yoluna soktum biraz hemmencik geldim yanınızaaa

Kuşum yazmıştım yukarda.

Biraz da kendimi şımartmaktı amacım

Rihannaaam gelmiş inanamıyorum ki gözlerimeee Hoşgeldin kuzuumm Nerelerdesin seeen?

Hoşbuldum meleğimm Geldim artık buralardayımm

berfo sen demi tupperlandın kuşşş

güle güle kullan

evet en çokda süper şefi sevdim çok pratikkk:)
kalmasın tupperwaresiz kimse:)
ben danışmanlığını yapıyorum isteyen gelincikler varsa alış fiyatından veriyorum. maksat satış yapmak yani. kar amacım sıfır

naptınız enişteyle kuzum

Kuzucuklarrr günaydınn

Bi regl sendromuyla daha karşı karşıyayım nasıl bi ağrıdır bu yavv Sevdicekte arayıp duruo ağrıo mu hala die kıyamam üzülüyo 1 ay da ben çekeyim şu ağrıyı senin yerine diyoo kıyamam ben onaa

Çağlamm kına fotoarını ve Haticemm nişan fotolalrınızı istiyoruzz en acilindenn

Kurabiye çağlamm sana hevesi kaçmış olmak yakışmıyo siz çokk aşık çok romantik bi çiftsiniz ve eminim clark enişte yine güldürücek o güzel yüzünü

Pelmiğimmm balayı için iç çamaşırı almayı unutma en kırmızısından

onu bunu bosver kusumm ask hayatı nasıl bakimmm

Hiç gitme bi daha kuzum, hiç gitmeeee...

Günaydın güliimiimmm çook geçmiş olsun bitanem boool boool meyveli çaya dayanıcaksın ayaklarını sıcacık tutucaksııınn veeee oluruna bırakçaksın kuşum

Kuşumm ben balayı alışverişi derken kozmetik dedimdi. İç çamaşırları, yeni yeni gecelikler, yeni bikiniler, yeni cicik kıyafetler onları saymıyorum bileeee:78::78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…