İşte canım sorunda para zatenSırf ikimizin pasaportu 1200 tutar Daha vizesiydi uçak biletiydi tura verilen paraydı Baya sağlam para gider
Canlarimmmmm kina cok guzel gecti.sevdicek duvagimi ve eldivenimi cok begenmedi.sen bana bı daha sürpriz yapma dedi ama umrumda değil.onun dısında herkes beğendi çünkü.bı oynadım bı oynadım anlatamam.cok mutluydum ki az önce beyefendi aradı.babam onların tarafından kimseye hosgeldiniz dememiş.kv ve abisi öyle demiş.neden hersey yetistriliyo ona.ben neden hiçbirşeyi söylemiyorum.bizim tarafa bı kac kisi dısında cogu kisiye cerez verilmemiş.biz neden sorun etmedik.offff offff diyorum.yine icine ettiler mutluluğumun.
Beni unutmuş herkes
canımmm neler aldın balayı için
ben bakıyorum bakıyorum neye ihtiyaç olur kestiremiyorum
gidelim gidelimm hepimiz gidelim elifimmm
bizim daha ilk günden beri hayallerimizi süslüyo beraber değişik ülkelere gitmek
Çok memnun oldum SultancımTanısalım cnm o zman ben SULTAN
Adı balayı için şekerim. Kullanmam herhalde evlenene kadar bu da bi fren sistemi.
Makyaj çantam eskimişti makyaj çantası aldım. Sevgiliciğimin elleri çok kuruyor ona arkonun classic kremini aldım. dove'un seyehat setini aldım. Flormar'dan Dipliner aldım. Maybelline far takımı aldım.
Şubat ayında da bi 50 TL'lik çekim var, bi kısmını da o zaman alırım. Kakao yağı falan alırım herhalde. Güneşte güzel bronzlaştırıyor kakao
Benden bi tane dahaaaa
Peliiinnn yardıııımmmmm
Ayyy gelsin o günler artık yaaaaa:97:
Çok memnun oldum Sultancım
Tanısalım cnm o zman ben SULTAN
kusum rihannammm seni unutabilir miyiz hiçççççç
O zaman yerim ben siziiiÇağloşum okudum biraz canın sıkkınmış ama enişte kendini affetirir sana en kısa zamanda eminim bunaa sıkma sen o güzel canını hiçç
anladım canımmm sağolll
hiçç kafam basmıyor yaa
tatil kültürüm olmadığından ötürü hiç bişeye ihtiyaç duymam gibi geliyor
Benden bi tane dahaaaa
Peliiinnn yardıııımmmmm
aynen bende öyle gittim
valiz hazırlarken havlu, yastık yüzü koymayı düşünmüştüm. en ihtiyaçlılarım onlardı benim
ya pisse otel? ya havlulara pis insanlar sarılmışsa
huylu insan olunca böyle oluyor
Çok memnun oldum Sultancım
bende tanışayım madem :)
oya
ye biziiii
bitanemmm inan umrumda değil... ben cok kırıldım kolay kolay da tamir olmaz kalbimdeki catlaklar maalesef
beni bosverr sen ne yaptın bakimmmmm???? nasıl gidiorrrr
Kuşum yazmıştım yukarda.
Biraz da kendimi şımartmaktı amacım
Rihannaaam gelmişinanamıyorum ki gözlerimeee Hoşgeldin kuzuumm Nerelerdesin seeen?
berfo sen demi tupperlandın kuşşş
güle güle kullan
Kuşum umarım daha fazla kırılmadan tamir edebilir enişte.. Bende iş yerinde daha yoğunum artık kuzum o yüzden giremedim çok uzun zamandır, şimdi işlerimi yoluna soktum biraz hemmencik geldim yanınızaaa
Hoşbuldum meleğimmGeldim artık buralardayımm
Kuşum umarım daha fazla kırılmadan tamir edebilir enişte.. Bende iş yerinde daha yoğunum artık kuzum o yüzden giremedim çok uzun zamandır, şimdi işlerimi yoluna soktum biraz hemmencik geldim yanınızaaa
Hoşbuldum meleğimmGeldim artık buralardayımm
Kuzucuklarrr günaydınn
Bi regl sendromuyla daha karşı karşıyayım nasıl bi ağrıdır bu yavvSevdicekte arayıp duruo ağrıo mu hala die kıyamam üzülüyo 1 ay da ben çekeyim şu ağrıyı senin yerine diyoo kıyamam ben onaa
Çağlamm kına fotoarını ve Haticemm nişan fotolalrınızı istiyoruzz en acilindenn
Kurabiye çağlamm sana hevesi kaçmış olmak yakışmıyo siz çokk aşık çok romantik bi çiftsiniz ve eminim clark enişte yine güldürücek o güzel yüzünü
Pelmiğimmm balayı için iç çamaşırı almayı unutma en kırmızısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?