'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tubiiiimmmmmmm can arkadaşımm gelmişşşşş

Biz sürekli iletişim de olsakta kk da görmek mutlu etti ki beniii

aynı halaa o hiçbişey olmamıs gibi davranıyo ben de soguk soguk konusuyrm bakalım ne zaman pes edicek

iş yeri bile calkalanıo kusummm su an... nasıl yani siz mi böyle bişey yasadınız olamaz inanamayız nazara geldiniz diyolar... galba ole oldu

biliomusunnn bu yaz SUPERMAN in yeni filmi girio vizyona... coook cok önce daha nişan bile yokken eger evlencegimiz yıl gelirse supermanin filmi gelirse ben gelinligime giderim izlemeye yetirsirsem demiştimmmm

dün öğrendimm filmin gelecegini de ama biz küsüz daha dogrusu ben küsüm onun haberi yok ne kötü denk geldi halbuki bunu kutlardık

canlar aşk dolu günler bol enerjili ama bir o kadar regllli sinirli bir kızım bugün nedense geçmiyor bu sendrom cem yılmazda dedi aşkımda dio bir ay 4 hafta sen 3 haftayı yedin diyor pofff

gülinim sendemi reglsin ayyyyy varya herkesi dövesim var uyuyasım var evd pjilerle yatasım var yüzüme gözüme bakamıyorum masamdaki ayna sivilceli giz diooo sanki bana hıh

berfoma bakkkk beee tuperca geldiii hanımmmmm sen bu işi kıvırırsın canım :)))))

haticeeeeeeee nerdesin kız burdamısın göremiyorum seni

kınalııı çağlam üzme kendini bu günler senin çalkala döktür hayatım sallla onları ve yaptıkları fesatlıkları dua ediyorum sana

nurayımmmmmmmmm yeni cicilerin çok çok güzellll canım çok beğendim

çağlammmmmmmmmm bu günlerin stresi biticek kuzu yaa sen pozitifsin karamsarlığa düşme kaçan hevesinde gelsin savaşçı ruhlusun sen yahu bunlar ne kiii

Sağol kuşumcumm şu regl 1 gün olsa nolurdu sanki

Bi an önce onları da almaya başla kuzummm eniştecan görünce nasıl dayanır bilmiyorum düğünü öne çekmezse iyidir

Kesinlikle nazara geldiniz çağlamm çünkü mümkün değil sizin bu tarz şeyler yaşamanz ama geçicek eminim ki ve siz çılgınlık yapıp gelinliğini giyerek o filme gidiceksiniz

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr...

hani bir şarkı varya...
moralim bozuk cereyan kesik hele birde sen yoksun ya çok yazık...

o moddayım
pc im bozuk ...hastayım....nişanlımla bozuğuz ..... FENALARDAYIMMMMMMMMM

aynı halaa o hiçbişey olmamıs gibi davranıyo ben de soguk soguk konusuyrm bakalım ne zaman pes edicek

[/B]

zaman geçsin düzelri kuzum
yok o yokken hani sen şafak sayar gibi bekliyodun. özlemle bekliyodun ben bundan onu hissettim ne bileyimm

pelinimmm balayı için kozmetik çantasımı yaptın yanlışmı anladım ben. yer falan belirledinizmi peki kuzumm

gülüncim geçmiş olsun. doktor bana maximus bu ilacı verdi hastalanmadan 1 2 gün günde 1 tane iç dedi. bana iyi geldi. tabiki agrı hiç olmuyr diyemem. ama baya iyi geldi bana. en azından yataktan çıkabiliyorum.

gecmiş olsun kusum gulibigimm sana da gecmiş olsunnnn havalar soguk ayakcıklara dikkat edin :26::26:

o bana kendini affetirmedikce zor gizom biz Allaha sukur hiçbişeyimizde dgru durust yasamadık ki o stresi bunda yasayalımm kendine gelmeli biran önce

berfoma bakkkk beee tuperca geldiii hanımmmmm sen bu işi kıvırırsın canım :)))))

hoşgeldin nasılsın giz:)
yok canım yapacagımı sanmıyorum deneyelim bakalım. üye oldum ama baskıyla 1ay yapalım bakalım neler olcak :)

Ayy sorma gizotumm ben bu sabah sevdiceğe işe gelene kadar ''ben çokk mutsuzuummm karnım ağrıyoooo'' diye şımararak geldim evet kabul ediyorum biraz şımardım biraz abarttım ama napıım ona şımarmak çok hoşuma gidiyo

O aynaya slmımı söylee benim güzell gizotuma öyle şeyler diyemez o tağam mıııı

insallah bebeğimmmmm... boyle olmak canımı cok sıkıyo benim de

günaydın canım hayırdır siz neden bozustunuz

sen bana bakma kız ben yine safak sayıyorum suan ona küsüm ama cumaya kac gun kaldı diye sabah hesap yapıodum

i

sen bana bakma kız ben yine safak sayıyorum suan ona küsüm ama cumaya kac gun kaldı diye sabah hesap yapıodum

alışkanlık olmuş ozaman sen hangi tarafta oturuyodun canım
anadolu yakasımı yoksa karşıdamı kuzum

gizem burda biz buluşmayacazmı kar geliyormuş

onu bunu bosver kusumm ask hayatı nasıl bakimmm

İyi gidiyo şükür bebeğimm hala bekliyoruz ama olsun beklerim ki ben onuuu

Gitmicemm kiiii

Tubiiiimmmmmmm can arkadaşımm gelmişşşşş

Biz sürekli iletişim de olsakta kk da görmek mutlu etti ki beniii

Gülibiğimmmm
Bende mutlu oluyorum ki buraya gelinceee

ozlemim.ne zamandır göremedim seni geçmiş.olsun
herkese iyi günler kızlarrrre

alışkanlık olmuş ozaman sen hangi tarafta oturuyodun canım
anadolu yakasımı yoksa karşıdamı kuzum

gizem burda biz buluşmayacazmı kar geliyormuş

o benim en zararlı alıskanlıgım zaten... günün ortasında aklımı basımdan alır... hasretiyle yakar kavurur... kalbimi kırar ama yine yolunu gözletir

fena bişey ooooooooooo

anadolu yakası

Son düzenleme:

Teeşekkür ederim berfincim hemen not ediyorum bu ilacı,doğadanın özel günler bitki çayını aldım belki işe yarar

Sağol kuşumcum

o benim en zararlı alıskanlıgım zaten... günün ortasında aklımı basımdan alır... hasretiyle yakar kavurur... kalbimi kırar ama yine yolunu gözletir

fena bişey ooooooooooo

anadolu yakası

anlayabiliyorum hernekdar hayatımda kimse olmasada geçtim bende o yollardan

i am freee girl

Teeşekkür ederim berfincim hemen not ediyorum bu ilacı,doğadanın özel günler bitki çayını aldım belki işe yarar

Sağol kuşumcum

inşALLAH canım. ama ben bitki çaylarının geçirdiğine pek ummuyorum.
kekik kaynat falan dediler. onu denemedim o belki iyi gelir
eskiden evlenince geçer sanıodum ozamanda geçmiyormuş

kuzum bende ona şaşırıyorum resmen nazara geldiniz yaaa bu yani başka bir açıklaması olamaz çünkü bide enişte şu anda normal davrnıyor adamın içine bir anda şeytan girip çıktı affetircek ama çağlam snein bişileri içinden gelmediğini yüzündeki solgunlğu görünce affettirecektir içini ferah tut büyü bozulmucak

ahhh ahhhh bide ben çok kötü oluyorum pazar mahfoldum sabahın köründe kahvaltıya gittik akşama kadar sokaklardayız anadolu yakasında gezelim dedik güldü halmze şişlide olsaymışız üşümezmişiz benim adam şişlide işe girince şişlide oturcaz die diretiyor offffffffffffffffffff bide bu çıktıııııı annamdan babamdan çooook uzaklaşcam streslerdeyim karnım dahada ağrıdı

bunları konşyoruz konşyorz istiyorum ki ailller benimkine sen çok konşma desinler bide ben ilk kez oturcağmz yere ailler karar verebilir büyüklerimiz önemli onların sözleri önemli dedim gelde inan böle kaldı

bende dedim şehir dışına başvuru yap eşittir dedim ailemden zaten uzaklaşcam dedim bide bana dior ki senin için senin şirketin burda 5 dakkalık yol gidersin diyor külliyen yalan kendisinnnde işi burdaaa:13::13::13:

ayyy şaka maka bu muhabetlere arkadaşlarımda çok gülüyor benimki kafasını kullanıyor kanıtlarla geliyor gıcık şey ben ise anniş babiş diyorummm

kızzz berfo şu son 1 ayı göremiyorum haftasonu koşuşturmalarımız başlıcak yakında canım inan kimseyle görüşemedm 10 gündür bir söz işi netleşsin göüşelim vallla

Son düzenleme:
kızzz berfo şu son 1 ayı göremiyorum haftasonu koşuşturmalarımız başlıcak yakında canım inan kimseyle görüşemedm 10 gündür bir söz işi netleşsin göüşelim vallla

gizemide kaybediyoruzz
warma başka nişansız sözsüz kalan

gizem havalar ısınsın anca canım. bu havada perişan oluruz bence:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…