evet en çokda süper şefi sevdimçok pratikkk:)
kalmasın tupperwaresiz kimse:)
ben danışmanlığını yapıyorum isteyen gelincikler varsa alış fiyatından veriyorum. maksat satış yapmak yani. kar amacım sıfır
naptınız enişteyle kuzum
Kuzucuklarrr günaydınn
Bi regl sendromuyla daha karşı karşıyayım nasıl bi ağrıdır bu yavvSevdicekte arayıp duruo ağrıo mu hala die kıyamam üzülüyo 1 ay da ben çekeyim şu ağrıyı senin yerine diyoo kıyamam ben onaa
Çağlamm kına fotoarını ve Haticemm nişan fotolalrınızı istiyoruzz en acilindenn
Kurabiye çağlamm sana hevesi kaçmış olmak yakışmıyo siz çokk aşık çok romantik bi çiftsiniz ve eminim clark enişte yine güldürücek o güzel yüzünü
Pelmiğimmm balayı için iç çamaşırı almayı unutma en kırmızısından
Hiç gitme bi daha kuzum, hiç gitmeeee...
Günaydın güliimiimmm çook geçmiş olsun bitanem boool boool meyveli çaya dayanıcaksın ayaklarını sıcacık tutucaksııınn veeee oluruna bırakçaksın kuşum
Kuşumm ben balayı alışverişi derken kozmetik dedimdi.İç çamaşırları, yeni yeni gecelikler, yeni bikiniler, yeni cicik kıyafetler onları saymıyorum bileeee:78::78::78:
aynı halaa o hiçbişey olmamıs gibi davranıyo ben de soguk soguk konusuyrm bakalım ne zaman pes edicek
iş yeri bile calkalanıo kusummm su an... nasıl yani siz mi böyle bişey yasadınız olamaz inanamayız nazara geldiniz diyolar... galba ole oldu
biliomusunnn bu yaz SUPERMAN in yeni filmi girio vizyona... coook cok önce daha nişan bile yokken eger evlencegimiz yıl gelirse supermanin filmi gelirse ben gelinligime giderim izlemeye yetirsirsem demiştimmmm
dün öğrendimm filmin gelecegini deama biz küsüz daha dogrusu ben küsüm onun haberi yok ne kötü denk geldi halbuki bunu kutlardık
aynı halaa o hiçbişey olmamıs gibi davranıyo ben de soguk soguk konusuyrm bakalım ne zaman pes edicek
[/B]
canlar aşk dolu günler bol enerjili ama bir o kadar regllli sinirli bir kızım bugün nedense geçmiyor bu sendrom cem yılmazda dedi aşkımda dio bir ay 4 hafta sen 3 haftayı yedin diyor pofff
gülinim sendemi reglsin ayyyyy varya herkesi dövesim var uyuyasım var evd pjilerle yatasım var yüzüme gözüme bakamıyorum masamdaki ayna sivilceli giz diooo sanki bana hıh
berfoma bakkkk beee tuperca geldiii hanımmmmm sen bu işi kıvırırsın canım :)))))
haticeeeeeeee nerdesin kız burdamısın göremiyorum seni
kınalııı çağlam üzme kendini bu günler senin çalkala döktür hayatım sallla onları ve yaptıkları fesatlıkları dua ediyorum sana
nurayımmmmmmmmm yeni cicilerin çok çok güzellll canım çok beğendim
çağlammmmmmmmmm bu günlerin stresi biticek kuzu yaa sen pozitifsin karamsarlığa düşme kaçan hevesinde gelsin savaşçı ruhlusun sen yahu bunlar ne kiii
berfoma bakkkk beee tuperca geldiii hanımmmmm sen bu işi kıvırırsın canım :)))))
canlar aşk dolu günler bol enerjili ama bir o kadar regllli sinirli bir kızım bugün nedense geçmiyor bu sendrom cem yılmazda dedi aşkımda dio bir ay 4 hafta sen 3 haftayı yedin diyor pofff
gülinim sendemi reglsin ayyyyy varya herkesi dövesim var uyuyasım var evd pjilerle yatasım var yüzüme gözüme bakamıyorum masamdaki ayna sivilceli giz diooo sanki bana hıh
haticeeeeeeee nerdesin kız burdamısın göremiyorum seni
kınalııı çağlam üzme kendini bu günler senin çalkala döktür hayatım sallla onları ve yaptıkları fesatlıkları dua ediyorum sana
nurayımmmmmmmmm yeni cicilerin çok çok güzellll canım çok beğendim
çağlammmmmmmmmm bu günlerin stresi biticek kuzu yaa sen pozitifsin karamsarlığa düşme kaçan hevesinde gelsin savaşçı ruhlusun sen yahu bunlar ne kiii
Sağol kuşumcumm şu regl 1 gün olsa nolurdu sanki
Bi an önce onları da almaya başla kuzummm eniştecan görünce nasıl dayanır bilmiyorum düğünü öne çekmezse iyidir
Kesinlikle nazara geldiniz çağlamm çünkü mümkün değil sizin bu tarz şeyler yaşamanz ama geçicek eminim ki ve siz çılgınlık yapıp gelinliğini giyerek o filme gidiceksiniz
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr...
hani bir şarkı varya...
moralim bozuk cereyan kesik hele birde sen yoksun ya çok yazık...
o moddayım
pc im bozuk ...hastayım....nişanlımla bozuğuz ..... FENALARDAYIMMMMMMMMM
zaman geçsin düzelri kuzum
yok o yokken hani sen şafak sayar gibi bekliyodun. özlemle bekliyodun ben bundan onu hissettim ne bileyimm
pelinimmm balayı için kozmetik çantasımı yaptınyanlışmı anladım ben. yer falan belirledinizmi peki kuzumm
gülüncim geçmiş olsun. doktor bana maximus bu ilacı verdi hastalanmadan 1 2 gün günde 1 tane iç dedi. bana iyi geldi. tabiki agrı hiç olmuyr diyemem. ama baya iyi geldi bana. en azından yataktan çıkabiliyorum.
i
sen bana bakma kız ben yine safak sayıyorum suan ona küsüm ama cumaya kac gun kaldı diye sabah hesap yapıodum
onu bunu bosver kusumm ask hayatı nasıl bakimmm
Hiç gitme bi daha kuzum, hiç gitmeeee...
Günaydın güliimiimmm çook geçmiş olsun bitanem boool boool meyveli çaya dayanıcaksın ayaklarını sıcacık tutucaksııınn veeee oluruna bırakçaksın kuşum
Kuşumm ben balayı alışverişi derken kozmetik dedimdi.İç çamaşırları, yeni yeni gecelikler, yeni bikiniler, yeni cicik kıyafetler onları saymıyorum bileeee:78::78::78:
Tubiiiimmmmmmm can arkadaşımm gelmişşşşş
Biz sürekli iletişim de olsakta kk da görmek mutlu etti ki beniii
ozlemim.ne zamandır göremedim seni geçmiş.olsungünaydın kızlarrrrrrrrrrrr...
hani bir şarkı varya...
moralim bozuk cereyan kesik hele birde sen yoksun ya çok yazık...
o moddayım
pc im bozuk ...hastayım....nişanlımla bozuğuz ..... FENALARDAYIMMMMMMMMM
alışkanlık olmuş ozamansen hangi tarafta oturuyodun canım
anadolu yakasımı yoksa karşıdamı kuzum
gizem burda biz buluşmayacazmıkar geliyormuş
zaman geçsin düzelri kuzum
yok o yokken hani sen şafak sayar gibi bekliyodun. özlemle bekliyodun ben bundan onu hissettim ne bileyimm
pelinimmm balayı için kozmetik çantasımı yaptınyanlışmı anladım ben. yer falan belirledinizmi peki kuzumm
gülüncim geçmiş olsun. doktor bana maximus bu ilacı verdi hastalanmadan 1 2 gün günde 1 tane iç dedi. bana iyi geldi. tabiki agrı hiç olmuyr diyemem. ama baya iyi geldi bana. en azından yataktan çıkabiliyorum.
gecmiş olsun kusum gulibigimm sana da gecmiş olsunnnn havalar soguk ayakcıklara dikkat edin :26::26:
o bana kendini affetirmedikce zor gizombiz Allaha sukur hiçbişeyimizde dgru durust yasamadık ki o stresi bunda yasayalımm kendine gelmeli biran önce
o benim en zararlı alıskanlıgım zaten... günün ortasında aklımı basımdan alır... hasretiyle yakar kavurur... kalbimi kırar ama yine yolunu gözletir
fena bişey ooooooooooo
anadolu yakası
Teeşekkür ederim berfincim hemen not ediyorum bu ilacı,doğadanın özel günler bitki çayını aldım belki işe yarar
Sağol kuşumcum
gecmiş olsun kusum gulibigimm sana da gecmiş olsunnnn havalar soguk ayakcıklara dikkat edin :26::26:
o bana kendini affetirmedikce zor gizombiz Allaha sukur hiçbişeyimizde dgru durust yasamadık ki o stresi bunda yasayalımm kendine gelmeli biran önce
Ayy sorma gizotumm ben bu sabah sevdiceğe işe gelene kadar ''ben çokk mutsuzuummm karnım ağrıyoooo'' diye şımararak geldimevet kabul ediyorum biraz şımardım biraz abarttım ama napıım ona şımarmak çok hoşuma gidiyo
O aynaya slmımı söylee benim güzell gizotuma öyle şeyler diyemez o tağam mıııı
kızzz berfo şu son 1 ayı göremiyorum haftasonu koşuşturmalarımız başlıcak yakında canım inan kimseyle görüşemedm 10 gündür bir söz işi netleşsin göüşelim vallla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?