- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
bugün bizim yıldönümümuz
Valla 1 gün olsa 10 numara bişey olurdu bebelakSağol kuşumcumm şu regl 1 gün olsa nolurdu sanki
Bi an önce onları da almaya başla kuzummm eniştecan görünce nasıl dayanır bilmiyorum düğünü öne çekmezse iyidir
Evet fındık kurdu kozmetik çantası yaptım, yapıyorum, yapıcampelinimmm balayı için kozmetik çantasımı yaptınyanlışmı anladım ben. yer falan belirledinizmi peki kuzumm
Gitme kiiiiii
Gitmicemm kiiii
hayırlı olsun:) ama neyin yıl dönümü
Vam o zaman o dananın kuyruğu kopacak
Evet fındık kurdu kozmetik çantası yaptım, yapıyorum, yapıcam
Yer belli kuzum, rezervasyon da yaptırdık.
Spice hotel'e gidiyoruuuuuuz
Gitme kiiiiii
ona evet dedigimin üstünden tam 6 yıl geçti
insallah bebeğimmmmm... boyle olmak canımı cok sıkıyo benim de
günaydın canım hayırdır siz neden bozustunuz
[/B]
ozlemim.ne zamandır göremedim seni geçmiş.olsun
herkese iyi günler kızlarrrre
çok.teşekkür ederim.canımhayırlıolsun o vakit:) antalyada dımı bu otel öyle duymuştum sanki
ozaman tekrar tekrar hayırlı olsun
Himm zor bi.durum tabi canım :-cokiecim hiç sormaaaaaa.. ev meselesinden ....
cancağızım pc bozuktu ben yoğundum gelemedim
konu şu :
kayınvalidem yalnız kalacağı için benimki evlenince... yakınında oturmamızı istiyor ok dedik.
onun evine otobüsle 6 dk mesafede bir ev bulmuştuk dünnn bakmaya gittik küçük çaplı bir kriz oldu...
o gelemezmiş oraya ya günde 2 -3 defa markette gidiyon ne var yani 6 dk lık yolamı gelemicen...
semt e ok verdim şimdide mahalle konusunda dibinde olacaz ...
sinirlerim çok bozuk nişanlıma çatıyorum..
onuda anlıyorum kadın hasta kalp ameliyatlı ve yalnız eşi de yok ama napabilirim bende 25-30-35 yaşıma bir defa gelicem .
tamam mümkün mertebe yakında olucaz zaten ama ne yapayım aynı mahallede istediğimiz gibi ev çıkmıyor
zaten zeytinburnu afedersiniz boktan biryer bütün apt. rutubetli hep pis insanlar oturmuş
temiz biryer buluncada heveslendik..
ama o evde fiyasko çıktı
ama ya beğenseydim olabilecekleri düşünemiyorm k.v. gelemezmiş oralara bak bak
teşekkür ederimmmmmgözü olanın gözü gercekten cıksın diyorum gizommm nazar kadar kötü bişi yokksiz ne zamana yapısunuz düğünü karar verdiniz mi?
pernicekt hayırlı olsun nice yıllara
gözü olanın gözü gercekten cıksın diyorum gizommm nazar kadar kötü bişi yokksiz ne zamana yapısunuz düğünü karar verdiniz mi?
pernicekt hayırlı olsun nice yıllara
hayırlıolsun o vakit:) antalyada dımı bu otel öyle duymuştum sanki
gizemide kaybediyoruzz
warma başka nişansız sözsüz kalan
gizem havalar ısınsın anca canım. bu havada perişan oluruz bence:26:
aaa özlemcim kötü bi durummuş. rabbim sabır versin..cokiecim hiç sormaaaaaa.. ev meselesinden ....
cancağızım pc bozuktu ben yoğundum gelemedim
konu şu :
kayınvalidem yalnız kalacağı için benimki evlenince... yakınında oturmamızı istiyor ok dedik.
onun evine otobüsle 6 dk mesafede bir ev bulmuştuk dünnn bakmaya gittik küçük çaplı bir kriz oldu...
o gelemezmiş oraya ya günde 2 -3 defa markette gidiyon ne var yani 6 dk lık yolamı gelemicen...
semt e ok verdim şimdide mahalle konusunda dibinde olacaz ...
zaten diğer oğlu ve gelinde 2 mahalle aşağıda yürüyerek 3-4 dk da gidiliyo
sinirlerim çok bozuk nişanlıma çatıyorum..
onuda anlıyorum kadın hasta kalp ameliyatlı ve yalnız eşi de yok ama napabilirim bende 25-30-35 yaşıma bir defa gelicem .
tamam mümkün mertebe yakında olucaz zaten ama ne yapayım aynı mahallede istediğimiz gibi ev çıkmıyor
zaten zeytinburnu afedersiniz boktan biryer bütün apt. rutubetli hep pis insanlar oturmuş
temiz biryer buluncada heveslendik..
ama o evde fiyasko çıktı
ama ya beğenseydim olabilecekleri düşünemiyorm k.v. gelemezmiş oralara bak bak
normalde çok iyi bir insandır maddi manevi hep destek oldu hiçbirşeye karışlmadı laf etmedi ama ev meselesinda çok garip
walla ben etmedim beddduatam aksime dua edince aklıma gelin gelinciklerede ederinn
ama sen yine beddua etme.. mutlulugunu kiminle paylaşcagına dikkat et sadeceALLAHa havale et kuzum
ben paylasmasam da goruluyor duyuluyor kusum maalesef o konuda elimden gelen bisey yok
ben anlatmasam da yine gorup duyacak insanlar yani... ben onu tam 20 sene bekledimmm bana gelecek diye yok öyle gözleriyle mutlulugumu yedirmem kimseyeee
nazar denen bi gercek var... o nazarla bakana Allah da o nazarla bakacaktır zaten
ben paylasmasam da goruluyor duyuluyor kusum maalesef o konuda elimden gelen bisey yok
ben anlatmasam da yine gorup duyacak insanlar yani... ben onu tam 20 sene bekledimmm bana gelecek diye yok öyle gözleriyle mutlulugumu yedirmem kimseyeee
nazar denen bi gercek var... o nazarla bakana Allah da o nazarla bakacaktır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?