'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sağol kuşumcumm şu regl 1 gün olsa nolurdu sanki

Bi an önce onları da almaya başla kuzummm eniştecan görünce nasıl dayanır bilmiyorum düğünü öne çekmezse iyidir
Valla 1 gün olsa 10 numara bişey olurdu bebelak

Kuşum alıyorum zaten burdaki mağazalardan da alıyorum da eklemiyorum topicime Yarın arkadasımla da gidip bakıcaz, denk geldikçe alıyorum yani.

Ama esas İstanbula gittiğimde reflections, victoria secret falan patlatıcam o zaman o dananın kuyruğu kopacak
pelinimmm balayı için kozmetik çantasımı yaptın yanlışmı anladım ben. yer falan belirledinizmi peki kuzumm
Evet fındık kurdu kozmetik çantası yaptım, yapıyorum, yapıcam
Yer belli kuzum, rezervasyon da yaptırdık.
Spice hotel'e gidiyoruuuuuuz
Gitme kiiiiii

Son düzenleme:
Vam o zaman o dananın kuyruğu kopacak

Evet fındık kurdu kozmetik çantası yaptım, yapıyorum, yapıcam
Yer belli kuzum, rezervasyon da yaptırdık.
Spice hotel'e gidiyoruuuuuuz

Gitme kiiiiii

hayırlıolsun o vakit:) antalyada dımı bu otel öyle duymuştum sanki

ona evet dedigimin üstünden tam 6 yıl geçti

ozaman tekrar tekrar hayırlı olsun

insallah bebeğimmmmm... boyle olmak canımı cok sıkıyo benim de

günaydın canım hayırdır siz neden bozustunuz

[/B]

cokiecim hiç sormaaaaaa.. ev meselesinden ....

ozlemim.ne zamandır göremedim seni geçmiş.olsun
herkese iyi günler kızlarrrre

cancağızım pc bozuktu ben yoğundum gelemedim

konu şu :

kayınvalidem yalnız kalacağı için benimki evlenince... yakınında oturmamızı istiyor ok dedik.
onun evine otobüsle 6 dk mesafede bir ev bulmuştuk dünnn bakmaya gittik küçük çaplı bir kriz oldu...
o gelemezmiş oraya ya günde 2 -3 defa markette gidiyon ne var yani 6 dk lık yolamı gelemicen...
semt e ok verdim şimdide mahalle konusunda dibinde olacaz ...
zaten diğer oğlu ve gelinde 2 mahalle aşağıda yürüyerek 3-4 dk da gidiliyo
sinirlerim çok bozuk nişanlıma çatıyorum..
onuda anlıyorum kadın hasta kalp ameliyatlı ve yalnız eşi de yok ama napabilirim bende 25-30-35 yaşıma bir defa gelicem .
tamam mümkün mertebe yakında olucaz zaten ama ne yapayım aynı mahallede istediğimiz gibi ev çıkmıyor
zaten zeytinburnu afedersiniz boktan biryer bütün apt. rutubetli hep pis insanlar oturmuş
temiz biryer buluncada heveslendik..
ama o evde fiyasko çıktı
ama ya beğenseydim olabilecekleri düşünemiyorm k.v. gelemezmiş oralara bak bak

normalde çok iyi bir insandır maddi manevi hep destek oldu hiçbirşeye karışlmadı laf etmedi ama ev meselesinda çok garip

Son düzenleme:
gözü olanın gözü gercekten cıksın diyorum gizommm nazar kadar kötü bişi yokk siz ne zamana yapısunuz düğünü karar verdiniz mi?

pernicekt hayırlı olsun nice yıllara

Himm zor bi.durum tabi canım :-------(

gözü olanın gözü gercekten cıksın diyorum gizommm nazar kadar kötü bişi yokk siz ne zamana yapısunuz düğünü karar verdiniz mi?

pernicekt hayırlı olsun nice yıllara

walla ben etmedim bedddua tam aksime dua edince aklıma gelin gelinciklerede ederinn
ama sen yine beddua etme.. mutlulugunu kiminle paylaşcagına dikkat et sadece ALLAHa havale et kuzum

özlemcim cidden zor ve karmasık bir durum Allah yardımcın olsun ama hastalık varsa yapacak bişey yok annesi adına daha hassastır nisanlın haliyle

sanırım kayınvaliden yuruyerek gibip gelebilecegi bi yerde olsun istior ki bunu benim annem bile istemişti en bastan... aldıgımız evi duyunca kavga cıkardı ben oraya yuruyerek gelemem diye

aracla 5 dk yuruyerek 20 dk mesafedeyim... ona cok uzak gelmişti

anneler böle maalesef bir de o hepten yalnızmıs kararından zor döner giibi duruyor insallah yakınlarında temiz bi ev cıkar karsınıza

gizemide kaybediyoruzz
warma başka nişansız sözsüz kalan

gizem havalar ısınsın anca canım. bu havada perişan oluruz bence:26:

kııııııızzzzzzzzz bakalım ne zaman olucak hayırlı haberi burdan vereceğim inşalllah canım .)))))))

çağlam ben ubnu hep sölerim ben şirkette heyecanla anlatıyorum akşamına ağlıyorum burda biri var bana maşallah demiyor ama o kızın herşeyin maşalllah maşalllah diyorum bir demezmi insan yaaa gıcık ediyor beni hep ağlıyorum gözü kalıyor resmen

kuzum biz artık dayanamıyoruz cidden ben eve gitmek istemiyorum oda vapura bindirip göndermek istemiyor bişiler düşünmemiz lazım şimdi biz nerede yaşıcaz olayı çıktı çağlam şişlideyiz ikimzde napacaz nasıl çözüm üreticez anlamıyorum o yüzden yakında bu sorulara geçmeden aiiller boğuşsun diyoruz bişiler yapacaz inşallah çalışmaya başlaması çok iyi oldu

Kızlar benimde herşey yeni yeni şekilleniyor artık işler ciddiye biniyor aileler tanışacak sonra söz nişan derken ailem Eylül gibi olabilir dedi Bakalım kısmet ama şimdiden herşeye bakıyorum eşya gelinlik , düğün yeri ve bir sürü tatlı heyecanlar :))

Tabi sizin aranızda eminim baya yol kat etmişler vardır fikirlerinize her zaman ihtiyaç duyacağım kızlar

aaa özlemcim kötü bi durummuş. rabbim sabır versin..
bazen büyükleri anlamak zor..
ki sen temiz ev olsa onun mahlesindede kalırsında yokmuş işte.. bunuda keşke görebilseler:18:

walla ben etmedim bedddua tam aksime dua edince aklıma gelin gelinciklerede ederinn
ama sen yine beddua etme.. mutlulugunu kiminle paylaşcagına dikkat et sadece ALLAHa havale et kuzum

ben paylasmasam da goruluyor duyuluyor kusum maalesef o konuda elimden gelen bisey yok

ben anlatmasam da yine gorup duyacak insanlar yani... ben onu tam 20 sene bekledimmm bana gelecek diye yok öyle gözleriyle mutlulugumu yedirmem kimseyeee

nazar denen bi gercek var... o nazarla bakana Allah da o nazarla bakacaktır zaten

20 sen derken:26:

son sözün ço kgüzel bak "o nazarla bakana Allah da o nazarla bakacaktır zaten "

canım dua nazara herşeye iyi gelen tek şey dua ben inanmazdım nazara ama avrya bacaklarım morardı neden çok gezmekten 10 gündür hep dışardayım az oturun az şu olsun şu şöle bu bölee aaa çocuk her akşam kapıda aaaaaaaa diyip diyip beynimi yediler ben kapıya bacaya hep biryerlermi vuruyorum tamam sakaırmda o kadar değildi yani heryerim morardı dayak yemiş gibi canım yanıyor artık korkmaya başladım kurşun döktürtücem beni buluyor

kimsenin bişiyinde gözüm kalmadı alllah daha iyisini versin kim bende ne beğeniyorsa benden daha çok mutlu etsin sağlık sıhat en iyisi yaaaaa ama işte gel gör ki özellikle iş yerimdeki biri sayesinde nazardan çatlıcam arkadaşım dedi giz nazar çatlatır dedi korkuyorm kızın gözü sana çok değiyor herşeyine özeniyor dedi şok oldum

nyse gidicek yakında bir 6 ay yok rahat edicem huzurlu olucam die şükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…