'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aaaaaa özlemcim sizin düğüne daha 4,5-5 ay var Ev mi bakıyosunuz
Benim kaynana kızmış 3 ay kala ev mi tutulur demiş Sinir şeyyyy

aaa özlemcim kötü bi durummuş. rabbim sabır versin..
bazen büyükleri anlamak zor..
ki sen temiz ev olsa onun mahlesindede kalırsında yokmuş işte.. bunuda keşke görebilseler:18:

evet canım maalesef göremiyorlar bende şimi inadına istemiyorum onlara çok yakın olmak eltimde ona yakın ...

valla cokiem ben artık sıkıldım bu durumdan napcak ya 7/24 bizdemi oturcak eee tabi otobüse binemiyor ama haftada 2-3 öteki geline gidiyo yada günde 2-3 sırf gezmek olsun diye markete gidiyo anlamadım yaniiii....zaten ileride ev alınca max. 3-4 yıl sonra ben k.v. ile mecbur yaşıcam iyice yaşlancak e belki benim çocuk olaacak falan bari bu zamanlarımı yalnız geçireyim

aaaaaa özlemcim sizin düğüne daha 4,5-5 ay var Ev mi bakıyosunuz
Benim kaynana kızmış 3 ay kala ev mi tutulur demiş Sinir şeyyyy

eğer bu ev olsaydı mayısa çekcektik canım ama zaten güzel değilmiş ev ...
bizim düğüne 2 ay kala evi tutcaz biz artık kısmetse

TÜNAYDIN KIZLAR

Çağla o kadar sinir oldum ki böyle birşey olabilir mi ya. resmen kadın oğlu evlenmesin diye can atıyor galiba.,,

herkesin kusuru var önemli olan örtmek onu. bir de büyük olacak. alpicana ne demeli annesine ağzının payını vereceğine kukla gibi gelip sana söylüyor. böyle saçmalık mı var ya. durduk yere tatsızlık olmuş.

sıkma canını evlendikten sonra yapacagın sey belli. mesafe........

alpicana da ver kırbacı falakayı

kimse senden kıymetli değil bunu unutma.

Yeni gelen arkadaslar hoşgelmişler.

hayırlı olsun hersey içinize sinsin.

Haticecannnnnn nasıl geçti nişan.

Elifffff aşktan çıkma sen hic off benim daha balayı alısverisi yapmam gerek ya çamasır almaktan baska bişi yapmıyorum. sizler hangi vücut losyonlarını aldınız ?

bana ipucu verin

Gülinnnnnnnnn bende sancıdan catlıyorum. karnım şiş. yüzüm şiş. sinir harbi tavan

Kurabiye Çağlam nasıl düzeldi mi? buz katmanlarını kırdı mı romantik eniştemiz

özlem ne desen napsan haklısın hayatım inan herkes evladına yakın oturmak ister doğrudur kv kendine göre haklı ve hasta

ama varya sırf ona yakın die hem kötü hem cep yakan biryer mantıksız temiz biryer gönlüne hitap ediyorsa burda senin mttllğn önemli olan güzel bir muhitte kötü bir evde oturacağma kötü bir muhttie iyi evde oturrum hepsi aynı para yaaa bu işler çok sıkıntılı zaten bide kv sıkıntı çıkarmasısn

madem herşeyde destek oluyor bundada destek olsun yada kendi mahallesidne bulsun ben anlamıyorum almanyaya gelin gidenler nasıl gidiyor ben adadan şişlide nasıl oturrum diyorum bazen kendimi anlamıyorum

annna olsam evladımdan da ayrılmak istemem zaten bu işler çok or yaaa pof iki ucu değnek resmen bu iş

canım sıkma canını herşey olacağına varacak destek olun birbinize

Kızlar sizin düğün tarihleriniz ne zaman ?

bizde 1.5 ay kala falan bakacağız evlere

Benim düğünüme işte 87 gün kaldı yaklaşık 3 ay Bi tane ev vardı okadar güzeldiki sıfır bina fransız camlı falan şimdi kış olduğu için adam uygun vericekti kiraya yeterki kiracılar iyi insan olsunlar demiş
Ki bizim burda bilen bilir imkansız yani hiç yeni bina yok eski püskü mutfağı banyosu iğrenç daireler bile kirası 900-1000 tl Biz 800 e bulmuştuk
Dedim vereceğimiz fazladan bir aylık kira ama bir ay sonra böyle bi ev bulamiycaz hemde daha fazla kira ödicez Nişanlım ikna oldu ama annesine söyleyince böyle cevap verince bütün hevesim kırıldı
Ki deselerdi ki kızım çok beğendiysen tutalım madem Ben ev sahibiyle pazarlığı yapar kirayı bir ay sonradanda başlatabilirdim Ama artık hiç karışmiycam Ben yatak odası takımımı alıcam siparişini vericem standart ölçülerde
Benimki hazır olsun ondan sonra onların alıcakları yetişti yetişmedi kendileri ilgilensinler

20 sen derken:26:

son sözün ço kgüzel bak "o nazarla bakana Allah da o nazarla bakacaktır zaten "

20 yasımda tasıntım onla ben o bakımdan

gizommm annem size ettigim kadar duayı kimseye etmedim nisanlandınız beri dua ede ede bi hal oldum zaten diyor ben de ayrı ediyorum zaten yine cok sukur onca zamanda bu kadar olması yani

aslımmmmm kusumm hala limoniyiz malesef romantik enişteniz gonlumu alamadıı daha sen naptın tatlım iş meseleleriniiii dün canın cok sıkkındı bugun daha iyisindir insallah

Aslıııımmmuuuu diyiver bana ne alacan?
Losyon, köpük, duş jeli hangisi?
Tavsiye yok mu kızlaaaarrr?
Bende hiç anlamam daaaaa
Daha çamaşır da almadım,pppfffssssss
Şöyle uygun fiyatlı güzel çamaşır tavsiyesi de alayyyıııııııııımmmmmmmmmmmm
Zaetn Aşka bulandık fenaaa

Bideee şey soracam kızlar
Benim tenim çok hassas da
Hani koluma dokunsa morarıyooo
Morluklar neyle gizlenir?
Fondoten yeter miii
Çok utandıııııııımmmmmmmmmmm

KUZUM bende onu anlamaya çalışıyorum ama napim bende dayanamıyorum sinirleniyorum ....

zaten önümüzdeki zamanlarda mecbur birlikte oturcaz..
bide ben şey demiştim ilerde annen iyice yaşlanınca ufakta olsa bir dublex alırız annen dönüşümlü biraz abinde biraz bizde kalır ...zaten bu dönüşümlü kalma olayı hep vardı..bende daha rahat ederim düşüncesiyle dublesi söledim ...en azından çıkar üst kata kapatır kapısınıda..
bizimdkide tabi annesine sölemiş
şimdi kadın her gittiğimde e zaten ilerde dublex alıcaz dio..
ben öyle herzamanda yanımda kalsın istemiyorum ....
sanırım o öyle zannetti dublex alıcaz üstte 1 oda 1 tuvalet olsa kafi zaten ona..
o hep yanımızda kalcakk...
valla ne olursa olsun kenilerinden anlamıyorlar.. ben birlikte yaşamak istemiyorum..
en basiti haftasonu onlara gittim nişandan beri ilk defa...
nişanlımla odada onun odasında netten ev bakıyorduk kapıyıda hafif örttük ..
allahım yarım saatte bir çat geldi .. bişe istermisiniz .. kola getireyim çerez getireyim yemek yapayım hamurişi getireyim..
ya kadın kendinden anla işte biz zaten bişe istesek söleriz sen neden çat kapı her dakika geliyorsun bi yalnız bırak yani yok..

ee ben evlenince her özel şeyimi o uyuduktan sonra odamdamı yaşıcam yani ....
3-4 yıl sonra bile birlikte yaşasak ben istemiyorum evliliğimin heyecanını öldürmeyi neden 20 yıl sümesin ki dimi ama 4 yıl sonra ben 29-30 yaşımda olucam hala son derece fiziksel ve biyolojik olarak iyi durumda olacağım inşallah e k.v. yaşamaya başlayınca ben hep diken üstünde olucam zayten ...
bıraksında bi rahat edelim

ıyhhh oya yaaa yapmıcaktın bunu

dediğin gibi ya pis olabilir
ama onca şey kaç bavul olur kiii :26:

ece düşünmeyeceksin mecburen

hüseyin başkanı görüyorum:) nezaman bizle ilgilencen:)​

okuyamıyorum. on dakika çıkıyorum başka şeylere dalıyorum. oooooooohhhoooooooo on sayfa atmış
patronlarınıza şkayet edecem sizi sonunda az yazın bakayım

yaowwwwssss sana kısaca yaows diyebilir miyim
ismine bayıldımayrıca

Özlem sıkma canını inşallah yola gelirler

aslı geç kaldın bu gün. bak yok yazıcam bir gün seni

canım siz nereden ev bakıyorsunuz ?

özlemcimmm sakin ol bence önce bu konuyu cok da terslenmeden guzel guzel anlatsan nisalına o da anlayacak ve hak verecektir bence tatlım :26:

elifcimmm bol bol köpük ben alabilirsin hele ki jakuziliyse odanız sonracıma banyo sütü bano tuzu vs...

kişisel kullandıkların kremlerin makyaj malzemeleri sac sekillendiricelerin duzlestiricin masan jole kopuk vs

bize ets turdan bi liste vermişlerdi... tatil bavulu hazırlarken diye, icinde igneden iplige kadar hersey var bavula koyduklarına tik atıosunnn

ilaç kullanıyodum hasta olmamam gerekiyodu ama olmuşum
ne yapıcam ben ya

kızlar benim sorum olacak deneyimli yeni evlenen arkadaşlar ya da bilgili olan benim gibi evlenme hazırlığında olan kızlar yardımcı olursanız sevinirim. biz nişanlımla 4-5 sene çocuk istemiyoruz korunmam lazım nasıl ne zaman başlamalıyım evlenmeme az bi zaman kaldı doktora mı danışmalıyım ne diyecem doktora kızlar utanıyorum valla:26:

kuzum anlatıyorum o da bana çok hak veriyor ama napayım diyor ben anneme çok düşkünüm ayrıca o nu bu halde nasıl bırakayım yalnız diyor o da haklı

ilaç kullanıyodum hasta olmamam gerekiyodu ama olmuşum
ne yapıcam ben ya
mügem arasadan lale hanımı bakalım ne diyecek.

Tabi yaow diyebilirsin bende 25 yaşındaım bakalım herşeyin en şıkı olsun istiyorum tabi imkanlar dahilinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…