cokiecim hiç sormaaaaaa.. ev meselesinden ....
cancağızım pc bozuktu ben yoğundum gelemedim
konu şu :
kayınvalidem yalnız kalacağı için benimki evlenince... yakınında oturmamızı istiyor ok dedik.
onun evine otobüsle 6 dk mesafede bir ev bulmuştuk dünnn bakmaya gittik küçük çaplı bir kriz oldu...
o gelemezmiş oraya ya günde 2 -3 defa markette gidiyon ne var yani 6 dk lık yolamı gelemicen...
semt e ok verdim şimdide mahalle konusunda dibinde olacaz ...
zaten diğer oğlu ve gelinde 2 mahalle aşağıda yürüyerek 3-4 dk da gidiliyo
sinirlerim çok bozuk nişanlıma çatıyorum..
onuda anlıyorum kadın hasta kalp ameliyatlı ve yalnız eşi de yok ama napabilirim bende 25-30-35 yaşıma bir defa gelicem .
tamam mümkün mertebe yakında olucaz zaten ama ne yapayım aynı mahallede istediğimiz gibi ev çıkmıyor
zaten zeytinburnu afedersiniz boktan biryer bütün apt. rutubetli hep pis insanlar oturmuş
temiz biryer buluncada heveslendik..
ama o evde fiyasko çıktı
ama ya beğenseydim olabilecekleri düşünemiyorm k.v. gelemezmiş oralara bak bak
normalde çok iyi bir insandır maddi manevi hep destek oldu hiçbirşeye karışlmadı laf etmedi ama ev meselesinda çok garip
aaaaaa özlemcim sizin düğüne daha 4,5-5 ay var Ev mi bakıyosunuz
Benim kaynana kızmış 3 ay kala ev mi tutulur demişSinir şeyyyy
bizde 1.5 ay kala falan bakacağız evlereaaaaaa özlemcim sizin düğüne daha 4,5-5 ay var Ev mi bakıyosunuz
aaa özlemcim kötü bi durummuş. rabbim sabır versin..
bazen büyükleri anlamak zor..
ki sen temiz ev olsa onun mahlesindede kalırsında yokmuş işte.. bunuda keşke görebilseler:18:
özlemcim cidden zor ve karmasık bir durum Allah yardımcın olsun ama hastalık varsa yapacak bişey yok annesi adına daha hassastır nisanlın haliyle
sanırım kayınvaliden yuruyerek gibip gelebilecegi bi yerde olsun istior ki bunu benim annem bile istemişti en bastan... aldıgımız evi duyunca kavga cıkardı ben oraya yuruyerek gelemem diye
aracla 5 dk yuruyerek 20 dk mesafedeyim... ona cok uzak gelmişti
anneler böle maalesef bir de o hepten yalnızmıs kararından zor döner giibi duruyor insallah yakınlarında temiz bi ev cıkar karsınıza
aaaaaa özlemcim sizin düğüne daha 4,5-5 ay var Ev mi bakıyosunuz
19 mayıs.benim inşallahKızlar sizin düğün tarihleriniz ne zaman ?
Canlarimmmmm kina cok guzel gecti.sevdicek duvagimi ve eldivenimi cok begenmedi.sen bana bı daha sürpriz yapma dedi ama umrumda değil.onun dısında herkes beğendi çünkü.bı oynadım bı oynadım anlatamam.cok mutluydum ki az önce beyefendi aradı.babam onların tarafından kimseye hosgeldiniz dememiş.kv ve abisi öyle demiş.neden hersey yetistriliyo ona.ben neden hiçbirşeyi söylemiyorum.bizim tarafa bı kac kisi dısında cogu kisiye cerez verilmemiş.biz neden sorun etmedik.offff offff diyorum.yine icine ettiler mutluluğumun.
19 mayıs.benim inşallah
Kızlar sizin düğün tarihleriniz ne zaman ?
bizde 1.5 ay kala falan bakacağız evlere
evet canım maalesef göremiyorlar bende şimi inadına istemiyorum onlara çok yakın olmak eltimde ona yakın ...
valla cokiem ben artık sıkıldım bu durumdan napcak ya 7/24 bizdemi oturcak eee tabi otobüse binemiyor ama haftada 2-3 öteki geline gidiyo yada günde 2-3 sırf gezmek olsun diye markete gidiyo anlamadım yaniiii....zaten ileride ev alınca max. 3-4 yıl sonra ben k.v. ile mecbur yaşıcam iyice yaşlancak e belki benim çocuk olaacak falan bari bu zamanlarımı yalnız geçireyim
eğer bu ev olsaydı mayısa çekcektik canım ama zaten güzel değilmiş ev ...
bizim düğüne 2 ay kala evi tutcaz biz artık kısmetse
20 sen derken:26:
son sözün ço kgüzel bak "o nazarla bakana Allah da o nazarla bakacaktır zaten "
özlem ne desen napsan haklısın hayatım inan herkes evladına yakın oturmak ister doğrudur kv kendine göre haklı ve hasta
ama varya sırf ona yakın die hem kötü hem cep yakan biryer mantıksız temiz biryer gönlüne hitap ediyorsa burda senin mttllğn önemli olan güzel bir muhitte kötü bir evde oturacağma kötü bir muhttie iyi evde oturrum hepsi aynı para yaaa bu işler çok sıkıntılı zaten bide kv sıkıntı çıkarmasısn
madem herşeyde destek oluyor bundada destek olsun yada kendi mahallesidne bulsun ben anlamıyorum almanyaya gelin gidenler nasıl gidiyor ben adadan şişlide nasıl oturrum diyorum bazen kendimi anlamıyorum
annna olsam evladımdan da ayrılmak istemem zaten bu işler çok or yaaa pof iki ucu değnek resmen bu iş
canım sıkma canını herşey olacağına varacak destek olun birbinize
ıyhhh oya yaaa yapmıcaktın bunu
dediğin gibi ya pis olabilir
ama onca şey kaç bavul olur kiii :26:
hüseyin başkanı görüyorum:) nezaman bizle ilgilencen:)
Benim düğünüme işte 87 gün kaldı yaklaşık 3 ay Bi tane ev vardı okadar güzeldiki sıfır bina fransız camlı falan şimdi kış olduğu için adam uygun vericekti kiraya yeterki kiracılar iyi insan olsunlar demiş
Ki bizim burda bilen bilir imkansız yani hiç yeni bina yok eski püskü mutfağı banyosu iğrenç daireler bile kirası 900-1000 tl Biz 800 e bulmuştuk
Dedim vereceğimiz fazladan bir aylık kira ama bir ay sonra böyle bi ev bulamiycaz hemde daha fazla kira ödicez Nişanlım ikna oldu ama annesine söyleyince böyle cevap verince bütün hevesim kırıldı
Ki deselerdi ki kızım çok beğendiysen tutalım madem Ben ev sahibiyle pazarlığı yapar kirayı bir ay sonradanda başlatabilirdim Ama artık hiç karışmiycam Ben yatak odası takımımı alıcam siparişini vericem standart ölçülerde
Benimki hazır olsun ondan sonra onların alıcakları yetişti yetişmedi kendileri ilgilensinler
özlemcimmm sakin ol bence önce bu konuyu cok da terslenmeden guzel guzel anlatsan nisalına o da anlayacak ve hak verecektir bence tatlım :26:
elifcimmm bol bol köpük ben alabilirsin hele ki jakuziliyse odanızsonracıma banyo sütü bano tuzu vs...
kişisel kullandıkların kremlerin makyaj malzemeleri sac sekillendiricelerin duzlestiricin masan jole kopuk vs
bize ets turdan bi liste vermişlerdi... tatil bavulu hazırlarken diye, icinde igneden iplige kadar hersey var bavula koyduklarına tik atıosunnn
mügem arasadan lale hanımı bakalım ne diyecek.ilaç kullanıyodum hasta olmamam gerekiyodu ama olmuşum
ne yapıcam ben ya
ece düşünmeyeceksin mecburen
okuyamıyorum. on dakika çıkıyorum başka şeylere dalıyorum. oooooooohhhoooooooo on sayfa atmış
patronlarınıza şkayet edecem sizi sonundaaz yazın bakayım
yaowwwwssss sana kısaca yaows diyebilir miyim
ismine bayıldımayrıca
Özlem sıkma canını inşallah yola gelirler
aslı geç kaldın bu gün.bak yok yazıcam bir gün seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?